נדיה 37 הכל כלול
22טוב חברה חייב להקפיץ
הייתי לפני כמה ימים - שורה תחתונה: השירות מ-דהים !!
עינים כחולות שיער שחור קרה רזה לא מאוד לא אנורקסית בכלל, יש ישבן לתפוס.
גיל 35-40. סימן ישן של ניתוח קיסרי בתחתית הבטן אבל לא ממש שמים לב.
היא יוצאת לחדר המדרגות לקבל את פני.
נכנסים אני מבקש מקלחת קצרה לניקוי איזור אסטרטגי.
מרגע שאני יוצא היא לא עוזבת לי את הזין - בכל תנוחה אפשרית מוצצת מארת המוצצות ולא מתעייפת .
אחרי חמש דקות של מציצה עמוקה עם וואקום בלי שיניים אני מרגיש מדי קרוב לפיצוץ ומנחה אותה לרימינג מצמרר
כולל ישיבה על הפנים שלה כולל מיד דפיקת פה עצבנית ממש כמו סרט פורנו.
אני נשכב על הגב כמיטה אבל היא בלעה ומיד ממשיכה במציצה לא מפסיקה עוד ועוד
פשוט דופקת אותי עם הפה שלה במהירות של 3-4 פימפומים לשניה - מעולם לא חוויתי חולת זין כזו,
כנעמד לי שוב הלבישה חליפה ורכבה עלי כבוקרת שיכורה אל כוון השמש השוקעת באופק.
מומלץ כחוויה אבל לא GFE
No Regrets
נדיה 37 הכל כלול
24ראשית אודה למיסטר פטיש על הטלפון.
שנית, ביקרתי את העלמה לאחר חילופי סמסים ומשלוח תמונות שלה.
אז ככה. הבחורה חמודה ונחמדה. אכן מוצצת בחסד עליו, אבל לא התחברתי אליה מי יודע כמה. לא לפנים, לא לגוף ולא לביצועים במיטה. היו לי זיונים טובים יותר. אחרי שהבנתי שלא אגמור בזיון בורדנו את הקונדום ונדיה החלה במציצה משובחת כולל גמירה חזקה בפה.
למרות המציצה הטובה לא נראה לי שאחזור.
כל היום חושב על זיונים
נדיה 37 הכל כלול
26אגב, יש אצלה אפשרות גם למסלול קצר של חצי שעה ב-200 ש"ח. אני הלכתי עליו. וטוב שככה
כל היום חושב על זיונים
נדיה 37 הכל כלול
27פגשתי את נדיה לפני מספר ימים.
אכן מדובר בבחורה סופר מקצועית וסופר מנוסה... אוקראינית אשר עבדה מספר שנים במדינות המפרץ, ומוכוונת מטרה באופן מקצועי ומהוקצע...
מעבר לכך, אכן יהיו אלו שיתחברו אליה יותר ואלו שפחות. מבחינתי, מדובר בבחורה נעימה וחיננית - קודם כל ומעל לכל מעצם העובדה שהיא מחייכת, צוחקת וקלילה במשך כל המפגש. מציעה קפה, יושבת, משוחחת וצוחקת ובשניה שאתה קם - ניתנת האות לתחילת העבודה.
ואכן - המציצה עמוקה, נטולת שיניים ובלתי נגמרת.... היא פשוט לא מתעייפת... ממשיכה וממשיכה עד שהנביעה מושפרצת עמוק לגרונה.... : )
בחרתי במסלול של שתי מציצות.... נהניתי ממנה מאד...
מתיאורי קודמיי חששתי שהיא רזה מדי (טעמי נוטה למלאות יותר), אך בהחלט התבדיתי לטובה. אגן ועכוז בסה"כ ראויים, שדיים קטנים ומרוקנים כפי שצויין, פנים בעלות מראה מעט מלוכסן ואסייאתי (מעט...) - בהחלט לא בלתי חביבה... : )
האם אחזור? חושב שלא, כי למרות הכל - עבורי זה היה מעט "מקצועי מדי".... בכל זאת אוהב שקיימת מעט תמימות (אם אפשר בכלל להגדיר זאת כך) במפגש.
מי שמעוניין לפגוש בחורה חביבה, נעימה, חייכנית ומקצועית - ייהנה מהמפגש עימה.
אכן מדובר בבחורה סופר מקצועית וסופר מנוסה... אוקראינית אשר עבדה מספר שנים במדינות המפרץ, ומוכוונת מטרה באופן מקצועי ומהוקצע...
מעבר לכך, אכן יהיו אלו שיתחברו אליה יותר ואלו שפחות. מבחינתי, מדובר בבחורה נעימה וחיננית - קודם כל ומעל לכל מעצם העובדה שהיא מחייכת, צוחקת וקלילה במשך כל המפגש. מציעה קפה, יושבת, משוחחת וצוחקת ובשניה שאתה קם - ניתנת האות לתחילת העבודה.
ואכן - המציצה עמוקה, נטולת שיניים ובלתי נגמרת.... היא פשוט לא מתעייפת... ממשיכה וממשיכה עד שהנביעה מושפרצת עמוק לגרונה.... : )
בחרתי במסלול של שתי מציצות.... נהניתי ממנה מאד...
מתיאורי קודמיי חששתי שהיא רזה מדי (טעמי נוטה למלאות יותר), אך בהחלט התבדיתי לטובה. אגן ועכוז בסה"כ ראויים, שדיים קטנים ומרוקנים כפי שצויין, פנים בעלות מראה מעט מלוכסן ואסייאתי (מעט...) - בהחלט לא בלתי חביבה... : )
האם אחזור? חושב שלא, כי למרות הכל - עבורי זה היה מעט "מקצועי מדי".... בכל זאת אוהב שקיימת מעט תמימות (אם אפשר בכלל להגדיר זאת כך) במפגש.
מי שמעוניין לפגוש בחורה חביבה, נעימה, חייכנית ומקצועית - ייהנה מהמפגש עימה.
נדיה 37 הכל כלול
28דגמתי את העלמה,
קראתי מס' תלונות על יופי וכ"ו ..
לדעתי היא נראת מליף במצב מעולה,
גוף רזה, חזה קטן, רגליים די ארוכות, ישבן מעולה בצורת אגס
לכל הדעות השרות שלה הוא מעל הכל, GFE מציצה חיבוקים הכל,
נורא נהנתי ובטוח אחזור בשנית, אם אספיק עדיין לתפוס אותה בארץ.
גוף: 8
מציצה: 9
זיון: 8
9GFE
קראתי מס' תלונות על יופי וכ"ו ..
לדעתי היא נראת מליף במצב מעולה,
גוף רזה, חזה קטן, רגליים די ארוכות, ישבן מעולה בצורת אגס
לכל הדעות השרות שלה הוא מעל הכל, GFE מציצה חיבוקים הכל,
נורא נהנתי ובטוח אחזור בשנית, אם אספיק עדיין לתפוס אותה בארץ.
גוף: 8
מציצה: 9
זיון: 8
9GFE
נדיה 37 הכל כלול
29היי מה שלום חברי הפורום
מצטער שלא כתבתי מזמן . הדבר נגרם עקב סיבות אישיות . בכל מקרה בתקופה זו המעטתי ללכת לבחורות עובדות . אחת לחודש במקרה הטוב . כך שבכל מקרה לא היה לי יותר מדי מה לכתוב ולשתף .
המספר של נדיה ניתן לי על ידי פטישחשמלי ותודתי לו על כך .
הגעתי לנדיה קצת עייף ומוטרד והבחורה העניקה לי את אשר יכלה . מבחינה חיצונית אינה יפה במיוחד וכמעט וביטלתי , אבל אז ניהלתי עימה שיחה קצרה וניתן להבין מייד שהבחורה חייכנית וזורמת . טוענת שהיא בת 30 , אולם גילה לדעתי קרוב ל- 40 . יחד עם זאת יחסית לגילה נראית מילפית שווה והגוף עדיין שווה בדיקה . מבחינת הסקס אין לי הרבה מה להרחיב מעבר למה שהובהר בפורום . הבחורה הגיעה לעבוד ומשקיענית . גולת הכותרת היא כמובן המציצה אשר משקיעה בה את מיטב מרצה וזמנה . אינה מתלוננת על עייפות ונכונה לכל תנוחה . עשתה לי רימינג מצמרר וליקוקי ביצים . מבחינת הסקס עצמו תמלא אחר הדרישות וניכר שהיא נהנית לרצות את הלקוח ואף נהנית בעצמה מן העבודה .
לסיכום : מי שמחפש מילפית שנותנת שירות אדיב ונחמד מכל הלב , ואוהב מין אוראלי , לדעתי יהנה אצלה . מי שאוהב בישניות או צעירות יתכן ויתאכזב מהמראה הרגיל שלה .
מצטער שלא כתבתי מזמן . הדבר נגרם עקב סיבות אישיות . בכל מקרה בתקופה זו המעטתי ללכת לבחורות עובדות . אחת לחודש במקרה הטוב . כך שבכל מקרה לא היה לי יותר מדי מה לכתוב ולשתף .
המספר של נדיה ניתן לי על ידי פטישחשמלי ותודתי לו על כך .
הגעתי לנדיה קצת עייף ומוטרד והבחורה העניקה לי את אשר יכלה . מבחינה חיצונית אינה יפה במיוחד וכמעט וביטלתי , אבל אז ניהלתי עימה שיחה קצרה וניתן להבין מייד שהבחורה חייכנית וזורמת . טוענת שהיא בת 30 , אולם גילה לדעתי קרוב ל- 40 . יחד עם זאת יחסית לגילה נראית מילפית שווה והגוף עדיין שווה בדיקה . מבחינת הסקס אין לי הרבה מה להרחיב מעבר למה שהובהר בפורום . הבחורה הגיעה לעבוד ומשקיענית . גולת הכותרת היא כמובן המציצה אשר משקיעה בה את מיטב מרצה וזמנה . אינה מתלוננת על עייפות ונכונה לכל תנוחה . עשתה לי רימינג מצמרר וליקוקי ביצים . מבחינת הסקס עצמו תמלא אחר הדרישות וניכר שהיא נהנית לרצות את הלקוח ואף נהנית בעצמה מן העבודה .
לסיכום : מי שמחפש מילפית שנותנת שירות אדיב ונחמד מכל הלב , ואוהב מין אוראלי , לדעתי יהנה אצלה . מי שאוהב בישניות או צעירות יתכן ויתאכזב מהמראה הרגיל שלה .
הפוך כל חסרון ליתרון
נדיה 37 הכל כלול
30טוב,
אתמול פקדתי את העלמה.
אז ככה...
הקדמה
דירה חמודה ונקיה (יחסית) קומה ראשונה ברחוב ירושלים בעיר החטאים.
פתחה לי את הדלת בחורה נאה לבושה כאילו חזרה ממשמרת כפקידה במשרד עו"ד דרג ביניים.
כן - אותה פקידה שהייתם רוצים לזיין בשרותים (הנקיים והמצוחצחים) של המשרד בהפסקה שבין הישיבה לדיון.
חמודה אמיתית, שער שחור קצר (מין קרה סקסי כזה), חייכנית, סקסית עיניים יפות וצוחקות - לבביות מתפרצת. אחלה אוירה.
שואלת באנגלית ראויה אם בא לי קפה, תה, מים קרים, מקלחת. משיב בשלילה - באתי לזיין !!!! (אני לא אומר לה ככה - רק בלב)
מסירים את הבדים המיותרים שעוטפים לנו את הגוף. מתגלה גוף פחות ממה שדמיינתי בכניסה.
הגברת :
נדיה רזה, לא שדופה, שזופה (ותהיה עכשיו עוד יותר חומה כשהיא תגלה את החופים שלנו בקייץ), צלקת קייסרית, חזה קטן שפוף ולא מוגדר (אין לו צורה חד-משמעית - לא תפוזי, לא לימוני ולא אגסי. משהוא ריבועי...), תחת נאה, במיוחד כשהיא על ארבע.
הביצועים :
מתנפלת עלי בנשקות לוהטות כאילו הייתה חברה שלא ראתה את הגבר שלה שלושה חודשים שבהם התנזרה ממין. משהו חייתי. (ואני לא אוהב להחליף רוק עם נערות עובדות אבל זרמתי)
ליקוקי פטמות (שלי), וירידה דרומה
טיפול איכותי ביותר לשרביט הכולל את כל הז'אנר האוראלי : מציצות מהירות (מאוד), מציצות עומק (עומק עומק), ליקוקי ביצים, מעבר לחומיה (אצלי ורודיה) וחוזרת לשרביט. ככה שגעה אותי 6-7 דק'.
היה לה קטע כזה כשהיא מוצצת ומסתכלת עלי מלמטה במין מבט ירוק מלוכסן. מבט מצועף כזה כמו של בחורה רעבתנית שמקבלת קינוח גורמה ממשחקי השף ועינייה נעצמות בהנאה. אין לי הסבר אבל הסצנה הזאת של המציצה עם המבט החתולי תלווה אותי בהרבה בקרים של זקפה.
נשכבת על המיטה פוסקת כהלכה (כהילכתו של רבנו גולן) ומבקשת שאחדור אילה. והזיין ערום !!! אין לו חליפה !!!
שלחתי יד למכנס, שלפתי קונדום והתחלתי להתעסק עם העטיפה הסרבנית עם איבחון הצד הנכון לגלילת הקונדום על השרביט בקיצור באסה שהיתה יכולה להיות טרן-אוף פסיכי אבל בזמן ההתעסקות שלי עם האריזה והחליפה הגברת חזרה לבן טיפוחיה והמשיכה להבריק אותו במרץ רב.
הזיון:
נדיה רחבה (מבפנים לא מבחוץ) והיתה רטובה מאוד מה שגם לחיכוך להיות, איך לומר, מבאס. היה חלש למרות שפמפמתי אותה כמו צעצוע שדרכו לו את הקפיץ עד הסוף ושחררו. משהו היסטרי. את העדר החיכוך מעודף שטח פנים ולחות מוגברת פיצתה התנועה החזקה.
אני אמנם אוהב לתת עבודה אבל אוהב גם חדירות עומק איטיות וחזקות. כאלה שאתה יוצא עד הכיפה ואז נכנס לאט ומרגיש את כל אורך הזיין פורץ לתוכה. במקרה דנן לא התאפשרו חדירות אורך איטיות בשל המבנה האנטומי המתואר לעיל. מעט מבאס.
אחרי 15 דק' בערך של ריקוד המכונה הבנתי שכך לא אגמור ומכוון שהיתה לי הרגשה שהרחתי רמז דק-מן-הדק של ניחוח של....חרא מכוון המרעום ותרתי על האפשרות לנסות את הנקב הצר יותר של הגברת.
החלטתי לחזור ליניקה עם המבט המצועף.
אני חשבתי שאני נותן עבודה. אבל מי שלא ראה את נדיה מפמפמת עם ראשה את הזיין שלי לא ראה עבודה מימיו. פשוט סוסת עבודה.
5-7 דק נוספות של מציצה משובחת והגברת קבלה את מלוא התמורה שלשמה עבדה. רוקנתי יומיים של התנזרות ישירות לפיה...והיא?
היא יונקת
ויונקת
ויונקת
כמו עגל מעטין אימו
הותירה אותי מרוקן עד לטיפה האחרונה
הלכה למקלחת
אולי לרוקן את הגודש
גם אני התקלחתי
כשיצאתי חכתה לי כוס קפה שבאה מצויין עם הסגריה של אחרי ..
נהנתי מאוד למרות שהגברת בנתוניה החיצונים היא לא בדיוק משאת משאת נפשו של האבר שמנהל אותי
נשארת פה כרגע לחודשיים נוספים ואולי ליותר
כנראה שאתרוקן אצלה שוב בעתיד
תזדיינו והכי חשוב תשמרו על כבודן של זנותנות השרות - תתנהגו יפה
יש פה בחורה טובה. מאוד חיובית וחביבה שיודעת לתת גוד-טיים.
ששאלתי אותה על ישראל -היא מאוד אוהבת את מה שקורה פה. לטענת ההפך הגמור ממה שמראים בתקשורת בעולם.
ששאלתי אותה על הגבר הישראלי אמרה שרובם בסדר ויש כמה שלא כל כך. חבל.
תבואו נקיים, מבושמים (בושם, לא אלכהול), מגולחים (אפשר גם בפנים אבל חשוב יותר למטה), תהיו מנומסים ומכבדים ותקבלו שרות מעולה.
תמיד להיות בנתינה.
במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...
במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...