אחרי שלובנגולו הזהיר אותנו מהמעסה ברחוב מסדה החלטתי שמעז יצא מתוק (זאת אומרת שמתוך הביטול של המציאה שחשבתי שמצאתי יצא רק טוב)
אז לפי מה שהוא כתב לנו , יש מעסה מקצועית מאד שקוראים לה מגי ברחוב החשמל .
ביררתי איתה ומוסרת שיש טיפול של שעה ב250 שקל או טיפול של 90 דקות ב300.
שואלת מה הציפייות מהטיפול? זו היתה שאלה מכשילה כי הציפייות שלי היו 80 דקות מסאג מקצועי ועשר דקות מסאג עדין.
מכיון שידידנו לובנגולו כתב שאין במקום הרפייה כלל לא העזתי להעלות זאת על שפתי.
אמרתי לה תודה על המידע ושכשאהיה באיזור אתקשר.
אתמול היה לי חשק לבדוק הכצעקתה? התקשרתי שוב והצגתי את עצמי, סיפרתי שביררתי איתה לפני כמה ימים ושאלתי האם היא פנויה עונה לי שבעוד חצי שעה זה אפשרי, כשהעיסקה כבר 99% סגורה הגנבתי שאלה תמימה "סליחה מגי, לא זוכר אם אותך שאלתי או גברת אחרת , את עושה הרפייה בסוף כן?"
מגי ענתה שהיא עושה הרפייה באופן מקצועי בלבד והיטיבה להסביר שההרפייה נעשית ממש בסוף בלי רמיזות מיניות מצידה "אתה צריך לחשוב כאילו אין אשה בסיפור הזה" רוצה בעצם לומר לי , "שכח מהורדת בגדים ,שכח מלדחוף ידיים ולמשש".
החלטתי שהעיסקה מתאימה לי ויצאתי לדרך.
אז ככה...
מגי גברת נאה מאד ומטופחת (גבות מסודרות מאופרת עדין ושיער נקי) בת 30 להערכתי
מראה קווקזי או בוכרי אני לא סגור בדיוק ואולי זה אותו האיזור בהרים של רוסיה אי שם בין אירופה לאסיה

גוף סבבה לגמרי והייתי אומר שהיא לגמרי נשית.
הבית נקי ומבריק וכך גם חדר העיסויים , נקי ומחומם כיאות.
העיסוי של מגי הוא עיסוי מקצועי לעילא ולעילא שנמשך 80 דקות מאתגרות אך בעשר דקות האחרונות הוא הפך להיות מכוון לאיזור הקדוש.
קיבלתי לקראת סוף המפגש עיסוי טוב לבטן ועיסוי נהדר לירכיים ואשכרה הרגשתי את האנרגיות הללו שמספרים עליהם בטנטרה עולות לכיוון השרביט המקודש.
לאחר כמה דקות של ליטוף עדין של השרביט גמרתי גמירה חזקה לגמרי שלא חויתי אצל אף מעסה.
לסיכום:
הייתי אצלה משך של שעה וחמישים דקות
קיבלתי עיסוי חזק ומפרק
שעה וחצי חיכיתי כדי להגיע לעיסוי המענג שלשמו הגעתי בעצם.
סך כל התשלום 300 שח.
נ"ב:התקלחתי גם לקראת צאתי .
אני חושב שמצאתי את הקבועה שלי , תמו כל חיפושיי....
חבר'ה תיהנו ממנה היא יכולה לעשות לכם הרבה הרבה טוב אבל בבקשה תהיו חכמים , פנו אליה למסאג' מקצועי שרק בסופו עיסוי עדין. פה זה לא תקתוקיה ולא יגידו לכם להסתובב ולשכב על הגב אחרי רבע שעה אז תבואו עם סבלנות.