כ פוסט כבוד לגדולי ומייסדי הפורום,ולדור החדש - דף 2 - סקס אדיר

פוסט כבוד לגדולי ומייסדי הפורום,ולדור החדש

11
לא ניתן לתת כבוד לותיקי הפורום, מבלי להזכיר את אחד מגדולי הפורום הפרופסור, מצחיק חכם ושנון.......
שנת 2013 וגם הוא הולך ל"ירדנה ארזי" ......חיוך גדול
[QUOTE=הפרופסור]בוקר טוב... לכולם Hug

לא מזמן חזרתי מביקור אצל הבחורה המדוברת... תסלחו לי שאני לא רושם את שמה וזה לא בגלל החשאיות זה בגלל שאני דביל עם הרגלים מגונים לא לשאול את השם של המעסה/מארחת/מטפלת או איך שתקראו לזה.
היה קצת קשה לקבוע איתה לקח לי כמה ימים היא די עסוקה בחייה הפרטיים,לבסוף הצלחתי גם לי כשהגעתי לדירתה היא התחבאה מאחורי הדלת ועשתה לי את משחק ה"קוקו..." נכנסתי לדירה והלכתי אחריה לחדר השינה ודווקא אהבתי את גופה,יש לה גוף די רזה טיפה יותר מלאה מירדנה ארזי אומנם הישבן שלה גדול יחסית לגוף אבל לא ענק או משהו שמתקרב לזה.
שמתי לה 200 שקל על השידה והלכתי להתקלח,במקלחת היו לה שמפויים איכותיים ולפחות 4 ספוגים לקירצוף הגוף ועוד אחד לקרצוף הרגליים מה שמעיד על בחורה אסטתית ונקייה ואת זה אהבתי מאוד.
חזרתי אליה לחדר המיטות והיא הורתה לי לשכב על המיטה-שכבתי פרקדן על המיטה (אני לא יודע מה זה פרקדן אבל תודו שזאת מילה בת-זונה) היא אספה את שערה ועשתה קוקו בשיער-פה הבנתי מניסיוני האישי שאני הולך לקבל מציצה מעולה מעולה.
היא עלתה עלי והתחילה בנשיקות קלות על הצוואר על החזה ליקקה וינקה לי את הפיטמות יש לה רגש והיא עושה את בחושניות נפלאה.
לאחר כמה דקות של מזמוזים חד צדדים מצידה היא ירדה לכיוון השמוליק והחלה במציצה טובה ועמוקה היא מוצצת 4-5 פעמים עד הסוף ואז יורדת ומלקקת את הזיין מהבסיס עד הכיפה מספר פעמים,חוזרת למציצה וככה רוטינה נעימה של מציצות וליקוקים.
אחרי כמה דקות היא יורדת לביצים שם היא מבצעת גם עבודה טובה-הייתי עם בחורות שהכניסו את הביצים שלי לפה שלהם והכאיבו לי כל כך עד שהייתי מרגיש זרמים של כאב מהביצים ועד הפופיק...
לא כך היה אצלה,היא עשתה ממש עבודת קודש עדינה מכל הלב,היא גם ירדה עם הלשון לכיוון הרקטום אני לא הכי פתוח לזה והיא הרגישה שהזיקפה שלי יורדת אז חזרה למציצות על הזיין.
באיזה שהוא שלב החלטתי שמספיק ואמרתי לה שתשכב ואני אפנק אותה בחזרה,יש לה חזה קטן מידה B לא יותר, עם סימני שיזוף היא כנראה מרבה ללכת לים.
בכוס שלה יש תספורת היא מגלחת את רובו ורק מעליו היא משאירה ראש דשא קטן,הכוס שלה טעים אסתטי מריח מצוין (היא בטח עושה שם הרבה עם הליפה) ירדתי לה דקות ארוכות ולא הצלחתי להביא אותה לגמירה כנראה לא רצתה-כשעשיתי לה עם האצבע בנקודת הג'י הרגשתי שהוא גם צר מאוד.
אמרתי לה לשכב על הבטן ועשיתי לה עיסוי בגב ושפשפתי את הזין בין הרגליים שלה היא שלחה יד להחזיק אותו ואוננה לי תוך כדי
אחרי כמה דקות היא קפצה ואמרה "גמרת... אני הרגשתי שפיך על היד" ורצה למקלחת להתקלח.
הייתי המום-זה היה נראה כמו תקתוק נוסח תחנה מרכזית...
נשארתי לשכב במיטה וחיכיתי שהיא תחזור תוך כדי שאני אוכל סרטים בראש עליה.
היא חזרה ואני נעמדתי והצעתי לה עוד תשלום על תוספת זמן-היא השיבה "מה פתאום... אתה לא צריך לשלם לי עוד ואני לא אתן לך ללכת עד שלא תוציא את הכול".
פה נרגעתי.... מוחא כפייה
שכבתי שוב על המיטה פרקדן (ותודו שגם בפעם השנייה בדיווח זאת מילה בת-זונה) והיא התחילה למצוץ ולשאוב את הזין כשהיא מאוננת לי לי עם יד עד הגמירה המיוחלת-וכן היא בלעה את הכול.

הלכתי למקלחת שטיפה קלה ועפתי הביתה... מה יש לי להשאר שם???

היא רצתה להחזיר לי עודף 50 שקלים כי המפגש עולה 150 ואני התעקשתי שזה ישאר אצלה.

לסיכום-
בחורה כבת 45 +
מקבלת בצפון תל אביב הישן.
נראת לי תמניה אוריגינל אם לא אז לפחות חצי.
אסתטית נקייה מריחה נפלא עושה מציצה אלוהית אני לא גומר עם כל אחת.
פרטית לגמרי מקבלת גם בשעות מאוחרות אני הייתי אצלה ב- 22.30
זולה-150 שקל למפגש
בית נקי נותנת להתקלח לפני ואחרי שירותית חיננית חייכנית בקיצור-מעולה מעולה.

האם אחזור? כן ברור ורק בגלל שעוד לא דגמתי את הכוס שלה שמרגיש צר מאוד.

שב"ש
[/QUOTE]
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

12
לקסר בדיווח מושקע ...שנת 2011
[QUOTE=לקסר]אחרי הבעסה האדירה שהייתה לי עם קארין(שוב - ממש לא באשמתה!!! היא הייתה מדהימה לאורך כל המפגש ואם להתחשב בתנאים בחדר על אחת כמה וכמה. רק בגלל החשמל המזויין שהחליט להפסיק לזרום פתאוםכועס) החלטתי שאין מצב בעולם שאני מסיים כך את הערב, ואמרתי שנלך להתפנק(ולהירגעקריצה) באיזה מסז' טוב. למי שרוצה לקרוא את הדיווח שלי על קארין הוא מופיע כאן:
חשבתי לקפוץ למילנה מר"ג לביקור חוזר לאחר שמאוד נהניתי איתה בפעם הקודמתStar אך לא הייתה תשובה(תא קולי). חשבתי על ה'אוסטרלית' שעליה אני חם כבר תקופה ארוכה וגם אצלה - כמו בכל הפעמים הקודמות שהתקשרתי אליה - תא קולי... מישהו יודע מה קורה איתה?מבולבל
התקשרתי לספא בחניון הארבעה לבדוק אם כמה מהבחורות שנמתאות אצלי הרבה זמן על הכוונת נמצאות(אלה, יוליה וקרן)קריצה. התבשרתי שהן אינן שנאמר לי שמאיהStar הזכורה אצלי מאוד לטובהחיוך גדול נמצאת... כבר חשבתי לקפוץ לשם ואז נזכרתי במטרה ותיקה שעדיין לא דגמתי - מרינה מיונה הנביא. התקשרתי ולשמחתי היא ענתהחיוך. שאלה איך הגעתי אליה - אמרתי(כמו תמיד) דרך חברקריצה. סבבה. כיוונה אותי לדירתה. נמצאת בערך באמצע הדרך בין הספא ביונה הנביא 7 לזה שב-39קריצה מיקום טוב לחרמנים בינינו(כמוניEmbarrassed) לא ככה? חחחחחצחוק
טוב. נכנסתי לדירתה לאחר הכוונה טלפונית. דירה שניראית גם כדירת מגוריה. קטנה, שקטה, אפלולית מעט(אח"כ התברר לי שמרינה בכוונה עימעמה את האור ליצור אווירה רומנטיתחיוך), נקייה ואינטימית.
מרינה עצמה ניראית לי משהו סביב ה-40, אולי קצת יותר. בערך 170 ס"מ, שיער ג'ינג'י כהה קצת בסגנון 'קארה', בהירת עור, פנים שדי מסגירות את גילה אך בסדר בסה"כ, חזה בינוני טבעי, מבנה גוף שמנמן-עגלגל כזה... עסיסית מאוד, ותחת גדול ומוצק... מזמין מאוד חדירהקריצה.
ידעתי גם מדיווחים קודמים שהיא זורמת הרבה מעבר למסז'חיוך גדול והחלטתי לתת לה להוביל. לגבי המחיר - זכרתי שהוא 250 אך מרינה אמרה לי שהעלתה אותו ל-300 עבור 40 ד'. אבל גם אמרה שאין לה בעיה שאתן לה את המחיר הישן אם לא ידעתי שהוא עודכןחיוךאצבע למעלה. מקסימה!מוחא כפייה
לא הייתה לי בעיה האמת לתת לה 300 במיוחד לאור ההמלצות החיוביות עליה, ונתתי לה בכיף את המחיר החדשחיוך. סבבה. הציעה מקלחת, הסכמתי בשמחה(במיוחד לאור החום שבאתי ממנו בחוץמבולבלOuch). מרינה מסרה לי מגבת ונכנסתי להתקלח במקלחת הדי קטנה שלה.
סיימתי, התנגבתי ומרינה כבר חיכתה לי בחדר בחזיה ותחתונים. כמו שאמרתי קודם - גוף עסיסי מאוד עם נטייה לעגלגלות קלה, והדובדבן - תחת גדול ומגרה!Tongue. אוקיי. שאלה אם אני רוצה מסז' אמרתי שכן אבל לא יותר מדי. נשכבתי על מיטת הטיפולים בחדרה המקבילה למיטת השינה שלה. מרינה החלה בעיסוי לא חזק אך איטי ודי מושקע על רגליי גבי וישבני.
מהר מאוד עברה למפשעתי ואשכייחיוך, תוך שאני מרים את הישבן ומאפשר לה להתחיל לעבוד גם על הכלי. במקביל הורידה את חזייתה ולאחר מכן את החוטיני שלה כשקלטה את חרמנותי ההולכת וגוברתTongue על התחת העגול שלה(שמוזמז רבות על ידיקריצה). לפתע - ביוזמתהמוחא כפייה - לקחה מאחור את הזין והביצים בפה ואף ליקקה את כל האיזור מסביב בחרמנות איטית ומושקעתאצבע למעלה. סחתיין!מוחא כפייה טובה מאוד בקטע הזהApprove. התרוממתי לדוגי כדי לאפשר לה לעבוד טוב יותר מאחוריי - לא לפני שביצעה פרוסטטה קצרה.
יש לציין שלא הייתה הרבה תיקשורת מילולית בינינו במשך המפגש(למרות שבלי קשר מרינה אשה נחמדה ואדיבה מאודStar) וזאת משום שלא היה כ"כ צורך - מרינה מספיק מנוסה וקשובה לגוף הגבר וידעה היטב איפה ואיך להגיב בהתאם לתנועות והגניחות שיצאו ממניStarאצבע למעלהמוחא כפייהקריצה. התיקשרות המילולית הייתה די מיותרת אפשר לומרצחוקקריצה
התייצבתי בדוגי ומרינה המשיכה ללקק היטב את הביצים, לקחת אותן בפיה, ומדי פעם משכה את הזין אחורנית ומצצהTongue. לרימינג סירבה למרות הפצרותיי ובמקום זאת שיחקה עם האצבע בעדינות בישבני(יענו - 'הדמייה'צחוק של רימינג כי קלטה שזה מחרמן אותיקריצה). ככה המשכנו עוד מספר ד' שמרינה שולקת ומוצצת היטב את אשכיי+מפשעתי וכמובן שלא מפקירה את החבר מהקומה למטהצחוקקריצה.
מיצינו והתהפכתי על הגב. מרינה החמיאה לי על הגוףEmbarrassed ועלתה מעליי לבודי קצר שכלל נשיקות על השפתיים(לא זרמה לצרפתיות מלאות) ומזמוזים תכופים מצידי בישבנה העסיסי והמוצקTongue. הגישה לי את שדיה לליקוק ומציצת פיטמותחיוך גדול, המשכנו קצת להתמזמז כשהיא מתחככת בי בבודי, וגם מחככת את הכוס מעל הזין שלי, עד ששוב מיצינו(מרינה גם קלטה שהתחממתי קשות וכבר רציתי להגיע לענייניםצחוקTongue) וביקשה שנעבור למיטה הסמוכה ל'מנה העיקרית'חיוך גדול.
עברנו למיטה כשאני נשכב על הגב ומרינה מתחילה שוב למצוץ וללקק היטב את הביצים+שליקתן בפיהאצבע למעלה. העברתי אותה ל-69 כי הייתי חייב למזמז מקרוב את התחת הגדול והמגרה שלהחיוך גדול. עברה לתנוחה זו והמשיכה בעבודתה על הזין והביצים כשאני מצידי ממזמז לה את החורים ודוחף אצבעות לשניהם+כאפות עידוד בתחת המגרה שלה.
מרינה התפתלה והגיבה בתנועות אגן לאצבעותיי ומזמוז הדגדגן שלהחיוך גדול, עד שביקשתי קונדום ושתתחיל לרכב עליי. הלבישה אותו עם פיה ועלתה לרכיבה תוך שאני מכופף אותה אליי, מדביק לה נשיקות קטנות מדי פעם וממזמז בחרמנות את ישבנה המוצקחיוך. תוך כדי שאלתי אותה על אנאלי. בהתחלה סירבה(אמרה שבד"כ עושה, אבל היום לא...מבולבל דווקא היום שבאתי?Disapprove), אך לאחר מעט שיכנועים הסכימה תמורת 100 ש"ח תוספת. מדי פעם גם אחזתי בישבנה וזיינתי אותה מלמטה עד שהפכתי אותה למיסיונרית.
בתנוחה זו מרינה מתחה את רגליה לצדדים תוך שאני נצמד ומזיין אותה בקצב הולך וגובר, תוך שאני נצמד אליה מלמעלה, מנשק אותה בפיה וצווארה, והיא מצידה מגיבה בפתולי אגן בהתאם לקצב וגניחותקריצה. שוב מצינו והפכתי אותה לדוגי.
נסיתי לדחוף לה לתחת אך הזין לא עמד עד הסוף כמו שצריך לחדירה אנאלית, אז זיינתי אותה קצת בכוס, הזין התקשח כמו שצריך ואז הוצאתי אותו ועברתי לישבנה. חדרתי לתחת הגדול והמגרה מאוד שלהTongue. מרינה טיפה התקפלה עם הגב וראיתי שקשה להShocked(וכמובן שחלילה לא רציתי להכאיב למלפית המקסימה הזאתApprove), אז השכבתי אותה על הבטן ושוב חדרתי קודם לכוס ואח"כ לתחת - והפעם היה לה קל יותרחיוך. פימפמתי אותה בתחת כשהיא על ביטנה עוד מספר ד' עד להשפרצה בגומי תוך שאני נצמד אליה מאחור.
קמנו, והוצאתי את הזין מישבנה אך הקונדום עם החומר נשאר בתוכוShockedמבולבל... חחחחחחחצחוק. שלפתי את הקונדום המלא בחומר מהתחת שלהצחוק ומרינה הלכה להתקלח. כשחזרה עם החוטיני והחזייה+השמלה השחורה-שקופה שלבשה בתחילת המפגש - התחרמנתי שוב משום מהצחוקקריצה והתחלתי למזמז(במיוחד את ישבנה העסיסי) ולנשק אותה ואף שאלתי אם יש מצב לעוד מספרTongue. מרינה השיבה במתיקות שיש לקוח שצריך להגיע אחריי ולכן אין אפשרות... טוב, בקטנה.
הוספתי לה את מה שסוכם מראש על האנאלי(100 ש"ח) ונפרדנו בהרבה חיבוקים, נשיקות+עוד מזמוזים שהגנבתי לתחת העגול שלהצחוקTongue והבטחות לעוד מפגשים.
סה"כ הייתי שם כ-40 ד' בלי שום לחץ של זמן מצידה של מרינהמוחא כפייהStar.
למעוניינים: מרינה אמרה לי שעובדת כל השבוע למעט יום שבת. בד"כ משעה משעה 12:00 בצהריים על 20:00 בערב. בעבר אמרה שהייתה מתחילה לעבוד יותר מוקדם, אך לאחרונה צימצמה את שעות פעילותה במקצת.
לסיכום: מילפית סביב גיל 40 פלוס מינוס, שמנמנה-עסיסית עם תחת מאודדדד מזמין, מפנקת היטב, מקצועית, ליברלית ומנוסה. לאוהבי הז'אנר+מי שאוהב מסז' עם זיון רגיל+אנאלי(בתוספת) בסופו היא בהחלט מומלצת. האם שווה את המחיר? תלוי מה מחפשים, אך בגדול לדעתי כן. במיוחד לחובבי הישבנים והמבוגרות העסיסיות. נותנת תמורה טובה מאוד לסכום ששולם. גם לאור ניסיונה הרב והיכרותה את גוף הגבר. בהחלט יש מצב שעוד אשוב אליה. תהנו.
אח"כ הלכתי למרלן מבן יהודה 38. יש דיווח בשרשור הזה למי שרוצה לקרוא:
[/QUOTE]
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

13
תודה רוני על העלאת הסיפור של הארלי, הוא הזכיר לי (בדמיון מדהים!) סיפור שפרסמתי לפני המון שנים, בעקבות התמוטטות הנסדא״ק:

בגדי המלכה החדשים

תמיד שאלתי את עצמי, למה בכל הסיפורים יש דווקא *מישהו* ערום? מלך עירום, נחש ערום, וכו'? למה אף פעם אין מישהי (כן, *מישהי*) ערומה?

בעולם האגדות שלי, זוהי הגירסה הנכונה של הסיפור:

פעם היו מלך ומלכה צעירים, ששלטו ביד רמה בממלכתם. הם היו הזוג היפה ביותר בממלכה, וכל העם אהב אותם, למרות שלאמיתו של דבר לא היה בכל הממלכה מי שישווה להם בטיפשותו. ובעצם, איך אפשר היה לדעת שהם טפשים? הרי כל נאומי המלך, כמו נאומי הברק והשרון, נכתבו בידי יועצי התקשורת הנאמנים שלו. וחוץ מזה, גם העם השוכן בממלכה, חוץ מנער יתום אך חכם שרעה את הצאן עבור אביו ואימו, לא היה חכם במיוחד כדי להבחין בטיפשות הנשפכת מאוזניהם של הזוג המלכותי.

ובמיוחד היתה טיפשה המלכה, שכן היתה בלונדינית טבעית, ורק ציציה המפוארים עוצבו ביד אמן (ד"ר סנדרוביץ', מהמרפאה הפלאסטית בתל השומר). אפילו עורה החלק היה כזה מלידה, והיא נזקקה לשעווה רק לצורך עמק הסיליקון, השוכן בין צמד העופרים המלכותי.

אך לא הכל היה טוב ויפה בממלכה: המלכה היתה כה יפהפיה, שאפילו הבגדים היפים שבתבל, רק כיערו אותה. מה גם שהעם התרגל שהמלכה לובשת בכל שעה בגד אחר, שכן לא יעלה על הדעת שהמלכה תלבש פעמיים את אותו הבגד!

אז לא די שהבגדים לא החמיאו מספיק למלכה (הראי המשיך להחמיא לה, כרגיל), הם גם הלכו ואזלו.

יועצי המלך כונסו לישיבת קבינט דחופה, והוחלט להקים קרן הון סיכון שתייסד חברות סטארט-אפ למציאת פתרון טכנולוגי לבעיה. עוד באותו יום, הוציאה ועדת המכרזים המלכותית RFP שתיאר את הבעיה. שלושה יזמים זריזים זכו במכרז, והחלו בעבודתם. השני מהם (השני מהסוף), בוגר טרי של היחידה הסודית 8200 שאת שמה לא אזכיר בשל מגבלות בטחון שדה, היה מכונה ג', והכין את ה-business-plan המנצח. בו ביום נחתם איתו term-sheet דרקוני, ולמרות שקרן ה-seed (ששמה הרשמי היה "קרן הצבי") השקיעה בו כ-42 מליון, 256 אלף, ושש מאות חמישים ושניים דולר, אחד התנאים היה שאם הפרוייקט ייכשל, ראשו ייערף לקול מצהלות ההמונים.

וישב ד' יומם וליל (שמו קודם מג' לד' בהוראת שר הטקס המלכותי), וישקוד על תוכניתו, וישכור מתכנתים, וישלם לביג פייב ולפירמות עוכרי הדין הגדולות בעולם, ויחלק אופציות לכל שריו ועבדיו, ופתרון איין. ויבוא אל המלך בפרוס הדד ליין, ויאמר לו: "המפקד, אפשר לקבל הארכה?", ויען: "קבל, אך דיר באלאק אם לא תעמוד גם בדד-ליין החדש!".

ויאזל הכסף, ובעקבות המפולת ב-NASDAQ גם הקרנות הגדולות קפצו את ידיהן. וה-burn-rate זינק עד למרומים (קאש-פלואו שלילי של 5.2 מיליון דולר לחודש). ותעל זעקת ד' עד לשמים, וינצנץ רעיון במוחו: שמלת ההיי-טק הוירטואלית, גירסת בטא!

הלך ד', ושקד על מלאכתו 40 יום ו-40 לילה, מים לא אכל ולחם לא שתה, ורק הזמין פיצה עם שליח כל שעתיים וקולה בפחיות (זבל). ובתום 40 היום ו-40 הלילה, ירד מהר סיני אל ארמון המלך, עם פרזנטציית PowerPoint מדהימה. כל עבדי המלך ויועציו הוכו בתדהמה לנוכח השקפים הצבעוניים ופלאי הפירוטכניקה, ויאמרו זה לה: "אמרתי לך שהוא לא סתם מבזבז את כספי המשקיעים, אלא גאון אמיתי?". וגם מניות הסטארט-אפ זינקו באותו יום באלף מאתיים חמישים ואחד אחוז.

חוץ מצבע, אנימציה, פירוטכניקה, ושאר פעלולים, היה גם קצת תוכן בפרזנטציה, אך מפאת חוסר חשיבותו, נתעכב עליו רק בקצרה:

ההמצאה (כרגע בשלב של patent pending ב-23 מדינות בעולם), היתה שמלת היי-טק, שכל יום נראית אחרת. והמראה המשתנה הנ"ל, לדברי ד', היה כה מדהים, שהיה מסוגל לרפא חולים סופניים. אמהמה, אסור שפשוטי העם ודלת החברה ייהנו אף הם מתכונות מודרניות שכאלו, ולכן כללה השמלה, לפי ד', פילטר שמנע מטפשים לראותה.

והיום הגדול, יום הדד-ליין, הגיע, וד' הגיע לארמון המלוכה, ובעקבותיו משאית של FedEx, נושאת את ההמצאה המופלאה. והמלכה לא התפלאה שהיא לא רואה את השמלה, שכן היתה כל כך טיפשה עד כדי כך שאפילו היא ידעה שהיא טיפשה. היא לא הבינה אמנם למה היא גם לא מרגישה את השמלה, אך החליטה שהיא לא מבינה יותר מדי, וסתמה את הפה. חוץ מזה, הרי חלום חייה היה "ללכת עם ולהרגיש בלי", אז למה לקלקל את החלום? וכדי להרגיש ממש חופשיה, ולא "כאילו" כמו בפרסומת של אולדייז, היא לא לבשה תחתונים וחזיה מתחת, אלא רק מגפיים.

גם המלך לא התפלא שהוא לא רואה שום שמלה, כי היה מודע היטב לטיפשותו. והוא אפילו לא שיקר כשאמר לאשתו: "את יפהפיה היום!", משום שעירומה רק החמיא לה.

ויצאו לרחוב העיר, וכל העם, למגדול ועד קטן הריע. וכולם שרקו למלכה, ואמרו "איזו כוסית היא עם שמלת ההיי-טק הוירטואלית". גם הגברים וגם הנשים לא יכלו להישאר שווי נפש לנוכח עורה הצח, ציציה המגודלים, וערוותה החלקה והנוטפת, והמלך הסב את תשומת לב אשתו לכך שלכולם עומד: "תראי, הם אוהבים את השמלה שלך! אני הולך להשקיע את כל חסכונותינו בסטארט-אפ הגאוני הזה!".

וכמו תמיד, כך גם הפעם היה מעכיר שמחה סדרתי, הלא הוא הנער היתום רועה הצאן, שלא ידע על תכונותיה המסתוריות של השמלה, שכן היה במרעה, ופתאום הגיע למרכז העיר, ובין מאות מליוני התושבים המריעים, קרא לפתע: "וואי וואי וואי, איזה כוס, איזה ציצי חמוד, אמא - לא כמו שלך!". ותנסה אימו להשתיקו, ואביו גער בו: "ילד, סתום, אמא שלך לא תיתן לי להמשיך לצפות בהצגה הטובה ביותר בעיר!".

ובניגוד מוחלט לסיפור המקורי, כאן כולם לעגו לנער המסכן, ובסופו של דבר גם הרביצו לו, גם הוכרח לאכול את הדג המסריח, וגם גורש בבושת פנים מן העיר. למה, מה, מי מת, מה פתאום שהמלכה תדע שרואים לה? רק זה חסר! היא יותר לא תופיע כך!

ושיירת המלכה חגגה כל אותו שבוע בכל רחבי הממלכה, כדי שכולם ישזפו את עיניהם בשמלתה המדהימה. וגם ההורמונים של המוני העם געשו בקרבם בעקבות הצפיה במחזה המרנין, ובתום תשעה חודשים נולדו להם מליוני תינוקות, פרי האהבה של אותו שבוע גדוש הורמונים ויצרים.

ויום אחד, לאחר שנשכח מלב, חזר אותו נער אל העיר, ופגש את ד'. ואמר לו: "רק שאלה אחת לי אליך. בינינו. שום דבר לא ייצא החוצה. הכיצד לא חששת שהסוד יתגלה וראשך ייערף?"

ותשובתו המדהימה של ד' לא איחרה לבוא: "מי אני שאכסה את היופי האלוהי של המלכה. בגדים נועדו לכסות כיעור. אך המראה הטבעי והיפה לא מורכב ממשי, כותנה, פשתן, צמר, או פוליאטילן. רק עור חלק וצח. העם טיפש. זה מה שהוא רוצה, זה מה שהוא יקבל. יתנו - יקבלו. לא יתנו - לא יקבלו".

מוסר השכל: אם אומרים לך "וואי, כמה שאת יפה עם השמלה הזאת!", אל תאמיני. תמיד תהיי יותר יפה בלעדיה (אלא אם כן את כונפה אמיתית).

14
titan הוא דוגמא לחבר שרק מצטרף לפורום ב2.7.2013, וכמה ימים לאחר מכן כותב דיווח קצר ולעניין ....מוחא כפייה
[QUOTE=titan]http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7040
מקבלת במלונית לייד העיריה בבת ים
התמונות אמנם לא אמיתיות אבל לא רחוקות מהמציאות
בת 38-40 milf אמיתית, גוף כמו בחוברות פורנו מילדותנו : רזה, חטוב, חזה גדול (מסולקן) פטמות שמנמנות, שער קצר, משקפיים של מורה, חיוך בקיצור הבטחה גדולה....
דורשת 400 זוזים (300+100 למלונית) שזו השקעה לא מבוטלת
ללא אנאלי
קבלתי מקלחת משותפת כולל ניקוי חריצים
רימינג רעיוני (לא חודרני)
זיון חזק בו היא מביימת מולטי אורגזמות (ולא בהצלחה כבירה)
סיום מוצלח בהצפת פיה של הגברת

הכל טוב אבל....

חפירות - חפירות - חפירות .... בלי סוף
הבחורה לא מפסיקה לחפור
על כמה שהניקיון חשוב, והבריאות , והילדים, ומה אתה עושה, ועוד ועוד ועוד

יצאתי עם ביצים מרוקנות אבל עם מוח מפוצץ

כנראה שלא אחזור

054-5556131054-5556131
[/QUOTE]
ומקבל את ברכתו של אחד המדווחים הישרים והאמינים ביותר בפורום "אלמוני 2009 Star
[QUOTE=almoni2009]אהבתי את הדיווחמוחא כפייה , נראה שאתה עומד להצדיק ביושר את הכינוי שלך, titan!
אהבתי עוד יותר את העובדה שיש כאן חבר חדש אשר קודם כל תורם - נדיר במחוזותינו בימינו אנו. כן ירבו וחברים כאלו (ובמילים אחרות - מסר להנהלה: המלצה לקיצור פז"מ לחבר titan)
[/QUOTE]

15
דיווח נוסף מבית מדרשו של titan ,הפעם נפילה על רקע נביחות כלבה .....מבולבל
[QUOTE=titan]טוב מזמן לא שיתפתי את הפורום בחוויותיי מהסיבה הפשוטה שלא היו כאלה.
השוק מלא בסחורה יקרה ומפונקת.עצוב

מפלס החרמנות הביא אותי לנסות מודעה חדשה :

לא השלתי את עצמי שהתמונה אמיתית אבל לפעמים הבחורה רוצה לשלוח כיוון דרך התמונה (רוצה לומר אני משהו בסגנון הזה) בטל אומרת גבוהה רזה חזה בינוני עניים ירוקות שער חלק שחור וכולי וכולי, בכל אופן - אמרתי נסכן רבע אלפיה.
מכוונת לתחילת רחוב נביאים בבת-ים (מול המרכזון המסחרי).
עולים במעלית קומה אחרונה ואח"כ עוד קומה ברגל לחדר על הגג.

פותחת את הדלת בחורה כוסית לא רזונת אבל אפשר בהחלט לומר רזה, עניים מהפנטות, מיכנסון ג'ינס קצרצר - נראה מבטיח.Approve

הון עובר לשילטון ויוצאים לדרך (הקשה והמעצבנת - ספויילר)

הבחורה יוצאת לגג להחביא את הכסף במחבוא שלה ומסתבר שיש כלבה בגג שנטרפת מזה שהיא לא מתייחסת אליה.
הבחורה מתפשטת ומתגלה גוף לבנבן (שאני אוהב) נאה ומבטיח.
התחלנו במציצה לצלילי הנביחות, מציצה לא חשופה, לא טובה ולא סקסית לקונדום היה צבע (וכנראה טעם) של תות וריח מתוק לא נעים (לצערי שכחתי לוודא את עניין המציצה בלי קונדום מה שהיה חוסך לי את ההמשך).

בקשתי להתחיל לפמפם, היא מפשקת יפה ואז אני אוחז בזיין כדי לכוון אותו ליעד.

הכלבה עפה עלי (לא זאת שבחוץ, זאת שרציתי לזיין) התחילה לנזוף בי : "מה אתה נוגע בזיין עם הידים ואח"כ כל זה נכנס לי לכוס ..."
עכשיו חשוב לי להבהיר נקודה : אני מאוד נקי, מריח תמיד טוב ובאופן כללי מאוד מטופח.
בקיצור "טרן-אוף" מטורף.כועס

החליפה לי קונדום (שוב הריח של התות).
חבריקו נעלב - הלך לישון.Ouch

ניסתה להעיר אותו ובשל החרמנות שאיתה באתי - התעורר החבר.
החדירה אותו אילה פימפמתי אותו בקצב הנביחות (הוא לט דה דוג אאוט , הוא, הוא, הוא-הוא) חמש דקות.

הכלבות מאבדות סבלנות. זאת שבחוץ נגנבת זאת שבפנים עושה פרצופים של יאללה תגמור.
אמרתי לעצמי - לא מוותר בפרנציפ!!

ואז התחילה משפטים כמו : "זה לא נוח לי ככה" (תחליפי מקצוע), "תוריד את הרגל", "תרים את התחת שלך" - יאללה לכי תזדייני (בעצם...)

למרות הזקפה - ירד כל החשק, קמתי התלבשתי ועפתי משם בבעסה אמיתית.Disapprove

לסיכום :
חרא של בחורה עם חרא של גישה שומר כספו ירחקDead

טל למי שמתקשה לפתוח קישור 054-7581722054-7581722
[/QUOTE]

16
צעיר לנצח אחד הותיקים בפורום, ואחד מלוחמי המחירים הגדולים בכל הזמנים !אצבע למעלה בדיווח משעשע .....
[QUOTE=צעיר לנצח]החרמנות קפצה עלי ביום ששי פנוי... אז כמובן שבדקתי את הפרסומות שיש כאן בפורום.
חיפשתי משהו ברמת גן וצדה את עיני מודעה מעניינת
התקשרתי וענתה לי מישהו במחמדות רבה עם מבטא רוסי וטוענת שהיא בת 28, ומספקת בחצי שעה פינוק מלא ב 200 ש"ח. נמצאת באזור ג'בוטינסקי בשכנות לאוה והבית הישן של נינה.
עליתי על האוטו ושמתי פעמי לרמת גן.
הגעתי לדירה ומייד נתקלתי בחיוך כובש, עם הושתת יד להכרות ואומרת לי "רקן, נעים מאד". אז ברור לכם שהיא היתה בת 28 לפחות לפני עשור וחצי, אבל למרות הכל החיוך עשה את שלו, כמובן לא לפני שביררתי את האופציה למציצה חשופה, אופציה שנענתה מייד באופן חיובי.
הבחורה די גבוהה, בסביבות 180 (כולל המגפיים ), שיער קארה שחור ופנים רוסיות מהצד האסיאתי שלו. הבחורה שמורה לא רע, חיוך נחמד והגוף סבבה לגמרי. לא רזונת אך בוודאי לא שמנה. מה שבטוח זה שאין לה שומנים בגוף.
השאירה אותי להתפשט בחדר והלכה לשים את המזומנים במקום אחר. בזמן הזה היא הספיקה גם להתלבת בהלבשה תחתונה אדומה וסקסית עם מגפיים מנומרים.
התחלנו בהתלטפויות הדדיות והבחורה פשוט אוהבת לעשות הצגות. כל ליטוף היא כמעט גומרת... תוך כדי התלטפויות הבחורה מורידה חזיה ומורידה תחתונים.. אבל כמובן שנשארת עם המגפיים. הושבתי אותה על המיטה והצבתי לה את השרביט מול החיוך שלה, והיא מייד הבינה את הרמז והכניסה אותו לפה.
הבחורה יודעת למצוץ. משלבת עבודת יד עם תנועת פה ולשון לא רעים. אם הייתי טיפה רגיש הייתי כראה גומר מייד. מה שכן, כל פעם שהיא הוציאה את הזין מהפה ועברה לעבודת יד, היא המשיכה לעשות קולות כאילו שהיא עומדת לגמור.. אתם מבינים שבאיזה שלב זה הפך להיות הזוי כל העניין של הקולות האלה.
עוד דבר הזוי קרה כאשר ניסיתי להחליף פוזה לענייני המיטה.. היא לקחה מגבונים והתחילה לנקות את הפה באובססיות..
מפה לשם קצת התחיל לרדת לי בגלל כל ההצגות שלה וכל האובססיות שלה, למרות שהיא המשיכה לחייך והמשיכה עם הנסיונות לגרות אותי עם דיברור מלוכלך כגון.. איזה זין יפה יש לך, איזה כייף להחזיק את הזין שלך וכו'..
ניסיתי רצת לקרב את הזין לאזור המסוכן על מנת לשפשף אותו קצת אצלה, אבל היא ברחה כאילו שיש לי צרעת...
הלבשנו חליפה אבל הזין שלי כבר לא הצליח לעמוד שוב..
הוצאתי את החליפה, ביקשתי ממנה לאונן מולי, דבר שהיא עשתה בהתלהבות רבה ובקולות שלא היו מביישים סרט פורנו גרמני משנות השבעים... שפשפתי עד לגמירה המיוחלת על הבטן שלה.
מקלחת, חיבוק, נשיקה על הלחי והמשכנו הלאה.
היא לא מקומית ומגיעה לדירה רק בימי ששי 03-672022003-6720220
האם אחזור?
אני כמעט משוכנע שלא. למרות שהשתדלה מאד, בסוף הזין אמר את דברו בחוסר ההתלהבות שלו.
בכל מקרה, מדובר במשהו חדש אז אני מעדכן.[/QUOTE]

17

אלמוני 2009 הוא אלגנטי ואינטליגנטי, ועל פי קריאת דיווחיו אדם משכיל וחכם
!

כתיבה מדויקת ואובייקטיבית, מתמקד בפרטים החשובים ולאחר קריאת
דיווחיו,

אין שאלות הכל ברור, נותר רק להחליט להזמין או לא להזמין....

[QUOTE=almoni2009]תראו מה זה. אותה אומה שהביאה לעולם את יקטרינה הגדולה, המתוארת על ידי חלק מהיסטוריונים כהר אדם, הביאה לנו עכשיו את קטרינה הקטנה (Katarina). אלו הם 155 ס"מ של גוף של spinner הנהדר. ולהבדיל ממרבית חברותיה למקצוע בארצינו, לקטרינה הקטנה יש פרפורציות גוף מושלמות, בדומה לכוסיות שבין התאילנדיות. זאת להוציא את החזה שלה, אשר מקורו כנראה בכל זאת קשור לקטרינה הגדולה. יותר גדול מזה היה כבר מוגזם לגוף פצפון כמו של קטרינה, אך כפי שהוא, יש לו גודל וצורה נהדרת ומעוררת השראה, אם כי מתאים במיוחד לאוהבי החזה הרך. אין ספק שבעוד כמה שנים יאבד את הצורה ויהיה רך מדי ונפול, אך כעת הוא הכי עסיסי - תענוג להחזיק אותו בידיים. גם הפנים מאוד חמודות, אם כי השער הקצוץ של היום פחות מחמיא לה מזה שבתמונה. אך עדיין יש את החיוך נעים, אשר חושף שיניים מושלמות וצחורות. ולצערי הרב כאן כמעט ונגמרים הדברים הטובים שיש לי על קטרינה הקטנה (ראו בהמשך תמונות שתי הקטרינות).
קטרינה הגדולה קטרינה הקטנה
עברית היא לא יודעת - אף מילה. באנגלית אפשר לספור את אוצר המילים שלה על יד אחת. בהתחלה חשבתי שהיא מבינה, כי האזינה בדריכות לדבריי ואמרה מזמן למן לזמן "יס" תוך כדי חצי חיוך, אך אחרי זמן קצר הבנתי שמילה זו מהווה בערך רבע מאוצר המילים שלה והיא לא מבינה שום דבר ממה שאני אומר לה. היא גם יודעת להגיד "או.קיי?" (בסימן שאלה), אבל אין לכך משמעות, כי ממילא לא מבינה את התשובה. בשביל להשלים את מיפוי יכולת התקשורת איתה שאלתי מה עוד היא יודעת מלבד רוסית, ואז היא ענתה לי בנימה גהה שהיא יודעת גם אוקראינית (וזה היה בערך הדיאלוג הארוך והמורכב ביותר שהיה בינינו). מכאן ואילך, התקשורת התנהלה כמעט אך ורק בסימנים ובתנועות.

נשיקות ו- GFE לא היו. עשינו שנינו מקלחת (בנפרד); קטרינה מאוד נקיה, על גבול האובססיויות (עשתה בהתחלה, באמצע ובסוף), ויש לה ניחוח נעים. אזהרה לנשואים שבינינו: היא גם הייתה מבושמת קלות, לכן למי שזו יכולה להוות בעיה, עדיף שיבקש מראש שלא תתבשם לקראת המפגש. ביציאה מהמקלחת רצתה לעשות לי עיסוי, רמזתי לה שאינני מעוניין, ואחרי ויקוח קצר ומביך בשפת הסימנים הסכימה לוותר, אד רק לאחר שהסכמתי לעיסוי בסוף. האסרטיויות שלה נמשכה גם במיטה, שם התעקשה לפנק אותי בדרכה, והייתי צריך לעבוד קשה בשביל לעשות את מה שאני אוהב - ללטף את החזה המפואר ואת יתר הגוף שלה. לבסוף נתתי לה לעשות בי את זממה, אשר כלל ליקוק נעים של החזה שלי (כולל נשיכות קטנות וכואבות, אשר נועדו כנראה למזוכיסטים שבינינו). משם ירדה לטיפול קצר בביצים בדרך למציצה שהייתה טובה עד טובה מאוד, ואחרי זמן קצר החליטה שהגיע הזמן לשים קונדום ולעלות עלי. לי זה היה קצת מוקדם מדי, אך כבר עברתי את השלב של להתווקח וזרמתי. הזיון היה סביר בלבד, כאשר החיסרון העיקרי הייה שידור מצידה של יאללה גומרים הולכים, וכלל קצת קולות מזוייפים, ואילו היתרון היה היותה צרה למטה.

אחרי המקלחת סימנתי לה שזמננו ביחד תם. ניסתה לשכנע אותי לקבל מסג', אבל כאן אי-ידיעת אנגלית פעלה לרעתה ועזבה מאוכזבת, מבלי שהצליחה לשכנע אותי - לא שזה הטריד את מנוחתי, כי גם אני יצאתי די מאוכזב. עד כדי כך, שאחרי שנפרדנו צלצלתי לפקידה בשביל לעדכן אותה על החוויה הלא מספקת, בתקוה שלהבא תדע לבחור את הבחורות יותר טוב. לצערי, אינני משוכנע שדבריי ריגשו אותה עד כדי שתפעל. אולי אם לקוחות נוספים יתלוננו.

לסיכום, יש כאן בחורה עם נתונים נדירים ופוטנציאל נאה ביותר, אך הגישה שלה בצירוף חוסר התקשורת גורמים לכך שאנשים כמוני יחשיבו פגישה כזו כלא מוצלחת (אם כי אין ספק שהיו לי גם הרבה יותר גרועות). ואילו חברים אשר כמוני אוהבים אותן קטנטנות, אך פחות רגישים לתקשורת ול- GFE, או שאולי כן יצליחו לפתח כימיה איתה, כן יהנו ממנה. יתר הפרטים הם כמו של קריסטינה; ראו כאן:
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=27972. הנה גם הפרטים אשר UMA הוסיף לדיווח שלי על קריסטינה: 054-2984807054-2984807, 054-2984808054-2984808, http://www.אין לקדם אתרים/CostumerCardAds.asp?id=2702
המחיר אותו מחיר, 700, אך הפעם ביקשתי הנחה כלקוח וותיק ... וקיבלתי. עלה "רק" 600, להמתקת הגלולה.

( הבהרה: spinner הוא כינוי באנגלית לכוסית קטנת מימדים. מהשורש to spin - לסובב, כאשר הכוונה היא שהיא כל כך קומפקטית שיכולה לעשות סיבובים של 360 מעלות תוך כדי פעילות. הנה לינק באנגלית:
http://is.gd/Bf7CnS)

[/QUOTE]

18
חברנו אוסקר ווילד, כמו המקור חכם שנון ועוקצני...לאחרונה לא נמצא בפורום אולי הפסקה, אולי אהבה, בכל מקרה אנו מחכים לך אוסקר..... Embarrassed
[QUOTE=אוסקר ווילד]

מהמשרד שהביא לנו את קריסטינה http://www.אין לקדם אתרים/CostumerCardAds.asp?id=2702

הזמנתי את אלינה. אלינה הגיעה מאוקראינה כתיירת, עוזבת ביום ראשון הקרוב עם הבטחה לשוב במהלך אוקטובר.
אי אפשר לפתוח את הדיווח מבלי לציין לשבח את המשרד הזה בשל האמינות הגבוהה שהוא מפגין, התמונות של
הנערות אמיתיות, הפנים חשופות ואתה מקבל בדיוק את מה שאתה רואה. התיאום קל ופשוט והדייקנות בזמנים אף
היא מעוררת התפעלות.
אלינה כמו שרואים בתמונה בחורה יפיפיה, שיער בלונד, יפה מאד בפנים, הגוף מלא לא שמנה ולא שדופה, שדיים
בינוניים ויפים, כום קטן וחמוד.
אלינה מאד חביבה ותקשורתית דוברת אנגלית ברמה שמאפשרת סמול טוק, מיד עם כניסתה לחדר הדביקה לי
נשיקה בפה, יש לה שפתיים טעימות, כיף לנשק אותם. לאחר מקלחת נכנסנו למיטה והתעלסנו באהבים שעה ארוכה
ומהנה שבמהלכה ליקקתי את הכוס החמוד, נשקתי אותה בכל פינה אפשרית בגוף החלק שלה וגם היא לא טמנה
ידה בצלחת, מצצה לי את הזין בעדינות וברכות, ליטפה וחיבקה אותי והנשיקות שלה שפתיים יישק, אין עליה.
כמובן שהזין עמד כמו טיל וכשלא יכולתי להתאפק יותר בקשתי שתלביש לו את הגומי והתחלנו במצוות פרו ורבו
כשאני שוכב על הגב והיא מחדירה את הזין לכוס החם והמתוק שלה כך במשך דקות ארוכות שהכל מלווה בנשיקות
עדינות וחושניות לסרוגין. בקשתי לשנות לתנוחה המסיונרית ובתנוחה הזאת התותח הקדוש ירה ואני באתי על סיפוקי.
הבטחנו זה לזו שנשוב ונפגש באוקטובר הקרוב ואם זה יגמר נגמור את זה יפה כדברי המשורר.
אלינה מתאימה בעיקר לאוהבי הרומנטיקה והסקס העדין.
טלפון לתיאום
054-2984807054-2984807
054-2984808054-2984808
[/QUOTE]

19
אוריאל...חבר טוב נעים ואדיב, אני מאוד מחבב את הבחור הזה, הוא אוהב לדעת את כל הפרטים על הנשים, רק בזכותו הוספתי לדיווחים את תיאור כפות הידיים של הנשים....קריצה
[QUOTE=אוריאל]האמת שהיה ברור לי שאני מזמין את יוליה, אבל אחרי הדיווח הדי פרווה של synkopa ‎על יוליה, החלטתי לנסות את סרנה, שאמנם לטעמי פחות יפה, אבל משו בתמונות שלה אמר לי שיהיה בסדר ואכן לא התאכזבתי.

שורה תחתונה הבחורה מומלצת מאד.

סרנה בגובה בינוני, מצהירה על גיל 26, לי נראית לכיוון ה 28, בחורה ממש יפה, (קצת מזכירה את יאנה האגדית מרוסיה באהבה.. רק שיאנה היתה קצת יותר יפה) היא לא יפיפיה הורסת, אבל ממש יפה, בהירה, חזה גדול טבעי, רזה אבל לא כמו יוליה, שיער בלונדיני די ארוך, מטופחת, ידיים עדינות וציפורניים משוחות בלק אדום.
לדעתי אפילו שהיא יפה, המיוחד בה הוא דווקא אישיותה הנעימה והמתוקה, חייכנית, פנים מתוקות מאד, מנסה לרצות את הלקוח בצורה מושלמת.
יתכן וזה שהיא הזכירה לי את יאנה האגדית, זה לא רק בגלל המראה, אלא דווקא בגלל האופי המתוק שלה.
מדברת אנגלית ברמה סבירה + .

במיטה, היא זורמת לאן שתיקחו אותה, חוויית חברה מושלמת, נשיקות עמוקות, חיבוקים, מציצה בלי גומי כולל ירידה על האגוזים, מאד מושקעת (קיבלתי טובות יותר מבחינת הוואקום) כולל ירידה דרומה עד כדי רימינג קליל.
לא מלחיצה ולא מזרזת, נתנה זמן מלא וכשניגמר הזמן, ביקשה בהכנעה רשות ללכת (:
בעלת תודעת שירות רוסית טיפוסית.
אגב, היא מסנט פטרסבורג וגם בזה היא מזכירה את יאנה (:
יש גם כמה חסרונות שראוי לציין:
ראשית, היו קצת קוצים למטה..
שנית, את סוג השיער שלה, אני לא כ"כ אוהב.. יבש כזה..
שלישית, לא התקלחה כשסיימנו..
סה"כ, מומלצת מאד לטעמי.
לסיום אציין לטובה את המשרד, שגם כשהסתיים הזמן לא התקשרו לזרז אותה, אלא סמכו על שיקול דעתה שיודעת מתי לצאת.
ולך סרנה יקירתי, אמנם אמרתי שאת מזכירה את יאנה ההיא.. אבל אל תעופי על עצמך יותר מידי, את רק מזכירה אותה..(;[/QUOTE]

20
goodguy כשמו כן הוא, מדווח ומשתף ועושה זאת בצורה יפה ונעימה..... Star
[QUOTE=GOODGUY]הייתי עם הגברת לפני זמן מה, זה הוא ביקורה הראשון בארץ, הייתה לי איתה חוויה מעולה, שהשאירה אותי עם חשק לתאר לעומק את המיפגש בינינו, מה שבדרך כלל אני לא עושה אלא מסתפק בהתרשמות כללית, אז ככה:

מראה - הבחורה בעלת פנים יפות לטעמי, גוף יפה מאוד ללא טיפת שומן מיותרת, רזה ואתלטית,קלילה מאוד לא הייתי אומר קומפקטית כי יחסית גבוהה אבל מבחינת ביצועים במיטה היא כמו קומפקטית, עור חלק ללא שיער כלל, מותניים צרים, חזה יפה מאוד עם פיטמות בולטות וזקורות (אחד הפטישים שלי).
התמונות באתר אמיתיות (כמו תמיד במשרד זה), הגוף אפילו יפה יותר במציאות.

תקשורת - אינה דוברת היטב אנגלית כך שצריך לדבר איתה לאט (היא מבינה), היא מאוד נעימה, חייכנית, אוהבת כדורגל, אחרי הסקס גם לא מיהרה לקום וללכת אלא נשארה לשכב לידי במיטה וליטפנו אחד את השני בנעימות תוך כדי צפיה במשחק ששודר באותה שעה (יש יותר טוב מלראות כדורגל אחרי זיון?).

סגנון אישי - יותר לכיוון PSE מאשר GFE.

נשיקות - קלות על כל הגוף עם ליקוקי פיטמות.

מציצה - אחת הטובות שקיבלתי מנערת ליווי מאז יאנה של אלכס הראשון, עבודת פה מעולה !!! מלווה בעבודת יד עם שינויי קצב וחוזק, יריקות, הקצפות, הצלפות (של איבר המין על הפה שלה), לא התעייפה בכלל (אני מאוד מעריך נערות ליווי שלא מפסיקות למצוץ עד שאני מבקש), משחקי לשון על הזין, על הביצים, מציצת הביצים, תפיסת ביצים בזמן המציצה.
עושה רושם שהיא ממש יודעת את העבודה, לדעתי יש לה ניסיון רב בתחום, יכול להיות במקצוע הזה או בסרטים, אבל ברור לי שהיא מקצוענית.
זרמה גם עם הירידה שלי לה, נתנה לי גניחות יפות, נתנה לי לצבוט לה בפיטמות, שיחקה אותה גומרת בצורה מושלמת, יש לה כוס קטן וחמוד.

סקס - התחלנו שהיא מעליי, החדירה את הזין שלי לתוכה, ירדה עליו עמוק ולא זזה, רק כיווצה את הכוס שלה על הזין שלי במשך כדקה, חוויה נהדרת.
המשכנו בזיון כאשר היא רוכבת מעליי, אחר כך התיישבה עליי, כאשר אנחנו משחקים אחד לשני בפיטמות בזמן הזיון.
בלי לצא מתוכה השכבתי אותה על הגב וזיינתי אותה כאשר אני יושב לפניה והיא שוכבת על הגב, מהתנוחה הזו הרמתי את רגליה באויר והיא המשיכה לגנוח ולדבר ברוסית (מחרמן מאוד), ככה המשכנו כאשר אני מכופף את רגליה ומצמיד אותן לבטנה ומזיין אותה ככה עוד כמה דקות עד לגמירה.
חשוב לציין שהיא מאוד גמישה וזרמה מאוד יפה לכל התנוחות, בכלל עושה רושם שמאוד נהנית ממה שעושה.

אנאלי - לא יודע ולא שאלתי.
גמירה בפה - גם לא יודע ולא שאלתי אבל לדעתי לא תהיה בעיה כי בזמן המציצה שלה היא חשבה שאני הולך לגמור (האמת שלא הייתי רחוק )לה בפה ולא עשתה רושם שאיכפת לה, גם לא ביקשה מראש לא לגמור לה בפה.

לסיכום - אחת הטובות שהייתי איתן בכלל וממשרד זה בפרט, תהנו !!!
[/QUOTE]

שלח תגובה

חזור אל “סיפורי הרב”