כ אלינה מתל אביב - סקס אדיר

אלינה מתל אביב

1
לאור הצפת הזונות שאנחנו חווים כרגע החלטתי לצאת ולדגום שוב,
טלפון זריז לאלינה והופ אני על האופנוע בדרך לירקון למלון הדירות הידוע.
הפקידה היא אותה פקידה מהתאגיד התל אביבי, נשמעה הרבה יותר נחמדה הפעם.

עולה במדרגות, פוגש את אלינה מהססת מאחורי הדלת.
אלינה בחורה בלונדינית גבוהה, אבל פה מסתיימות המחמאות.
היא לא נראית טוב, למעשה היא נראית כאילו התמונות נעשו לפני איזה 10-15 שנה.
דיברנו קצת, בשביל גמירה בפה היא רוצה שאשאיר טיפ, שמוליק שכבר לא מעוניין מהשניה הראשונה עוד יותר התכווץ מהעניין הזה וסימן לי לחתוך.

אמרתי תודה יפה ויצאתי.
מאכזב.

יש לציין את הפקידה שהתקשרה מייד והציעה לי בחורה מאותו מקום רק בקומה אחרת, נכנסתי, בחורה בשם מרינה, ברונטית, נראית סביר, אבל לא באתי לזיין סביר, דווקא הסכימה להכל אבל משהו בגישה שלה היה חותך ומהיר, הרגשה של תקתוק היתה באוויר.
שמוליק לא התעניין, אני גם לא. הלכתי.

נסעתי מאוכזב על האופנוע בחזרה...

אלינה מתל אביב

4
אכילס, אני עוקב אחרי הדיווחים שלך ומעריך את ההתעקשות שלך על סטנדרטים בלתי מתפשרים. אתה מכון התקנים של הפורום.
אני מציע שכל בחורה שאכילס מצא ראויה לשמוליק שלו תישא על עצמה בגאווה את ׳תו אכילס׳ המהווה אסמכתא לכך שמדובר בכוסית.

אלינה מתל אביב

10
באופן מפתיע התפנה לי זמן, אז החלטתי לנצל אותו היטב. שינויי מזג האוויר מביאים איתם חרמנות בלתי מוסברת.

הגעתי לאלינה ואיך נפתחה הדלת חייכתי, כי לאלינה יש יופי מלאכי תמים, בלונדינית צחורה עם עיניים תכולות מדהימות, וחיוך דק ששבה את ליבי בשניה אחת.

אלינה היא קודם כל אשה. באמצע שנות העשרים לחייה, אולי קצת יותר, אבל עם כריזמה של אשה שכבר עברה דבר או שניים בחיים שלה. נמשכתי אליה כמו מגנט.

היא לא רזה ולא שמנה, היא רכה. מאוד רכה ונעימה. חזה גדול ויפה, פטמות גדולות בגוון ורדרד בהיר בהיר, בטן נשית יפה מאוד לטעמי, ממש לשים את הראש ולנוח, תחת יפה, רגליים ארוכות, כפות רגליים סקסיות מטופחות, כפות ידיים יפהפיות עם לק אדום (כמה קל לסובב לנו את הראש, וכמה אנחנו נהנים מזה קריצה).

לאחר מקלחת, התחלנו בנשיקות רכות שהלכו והתגברו. הכל היה מאוד איטי וחושני, זרמתי איתה וזה היה מדהים.

הכוס שלה פשוט נפלא, מתמסרת ומתענגת ומכוונת עד שהמטרה מושגת. כנ״ל לכיוון השני.

אחרי שגמרה וחייכה, טיפלה בי יפה מאוד. פעמיים. בין לבין שכבנו במיטה ושוחחנו, היא מדברת אנגלית מעולה מה שמוסיף לחוויה. היא מחפשת גם את הקשר הבין שיחי, וזה רק תרם לאווירה ולחוויה איתה.

בעיניי הנשיות שלה כובשת והשירות שלה משלים את הכל.

היא תהיה איתנו עד סוף החודש, 500 ש״ח לשעה מלאה.

היא אוהבת פירות וממתקים.

מקווה להספיק לבקר אצלה עוד לפני פסח, כי אז כולנו עבדים...

חג שמח חברים

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”