נסעתי לבת ים היום בשביל מרגו, הגעתי כשלא היה אף אחד, והמקום הומה אנשים ונטול חניות.
ממש מכה.
הסתובבתי 3 פעמים בניסיון למצוא חניה, וכלום, חשבתי לחנות במקום מרוחק, אבל אז נתקפתי בכאב מהשלפוחית, דהיינו פיפי רצחני, ממש הרגשתי את השלפוחית עומדת לקרוס, טסתי מהר לכיוון החוף, ויצרתי צונאמי קטן בחניה, פלטתי אנחת רווחה ענוגה, ונכנסתי לרכב.
התקשרתי להודיע שאתעכב, הפקידה אמרה שזה בסדר, ולא קרה כלום.
החלטתי לחפש מישהי אחרת, עם סיכוי לחניה נורמלית.
חשבתי על קסניה, אבל החלטתי לשמור אותה כאופציה אחרונה.
בודק את העניינים במדור, ונתקלתי בפצצה מדהימה בשם אניה 20
שממוקמת בטיילת, ברחוב אורלוזורוב, התקשרתי ואין חדש תחת השמש, הפקידה שם לא נחמדה, וקצת חוצפנית, ויתרתי.
חשבתי על קסניה, אבל החלטתי לשמור אותה כאופציה אחרונה.
בודק את העניינים במדור, ונתקלתי בפצצה מדהימה בשם אניה 20
שממוקמת בטיילת, ברחוב אורלוזורוב, התקשרתי ואין חדש תחת השמש, הפקידה שם לא נחמדה, וקצת חוצפנית, ויתרתי.
המשכתי לדפדף ואז ראיתי את: דיאנה בת 20
ואוו איזה טוסיק!! אבל חזה לא משהו, יכול להיות שאני טועה, כי זה היה במסך של הפלאפון.
ואוו איזה טוסיק!! אבל חזה לא משהו, יכול להיות שאני טועה, כי זה היה במסך של הפלאפון.
החלטתי לא להמר, ולדבוק במטרה.
לפתע הגוף דרש אוכל, טסתי לתחנת דלק, ואכלתי כמה דברים, הרגשתי יותר טוב, וטסתי למרגו.
החנתי את הרכב כחצי קילומטר, הלכתי לכתובת, והגעתי לבנין מגורים עזתי, התקשרתי, אמרה שיש מישהו ולהתקשר עוד 15 דקות.
בזמן הזה קראתי את הדיווח של מלח פלפל, והתלהבתי וגם טיפה ירד לי, לא הייתי סגור, אבל אמרתי נעלה ונגיל איתה.
בקיצור, אמרה לי הקליינט סגר איתה ל40 דקות, אבל יש לה את כריסטינה 19, הסתכלתי בתמונות, הגוף סבבה ביותר, הפנים ניראו לי גסות ולא מושכות,
אבל הרמתי טלפון לפקידה ושאלתי אם היא יפה בפנים, והיא אמרה כן, בצורה קרה ואוטומטית.
אמרתי בסדר אני בדרך, הגעתי לרחוב ירושלים, החניתי את הרכב, והגעתי לדירה.
טוב.....
כל החושים אמרו לי נפילה, נפילה, תברח, נזכרתי באכילס, אבל נכנסתי בפנים כמו זומבי.
הגוף מעולה, רגליים ארוכות, חטובות עם טיפה שומן, מעולה.
החזה קטן בינוני ועומד.
הפנים.... ובכן, הפנים לא משהו בכלל, בוא נאמר ככה:
שאם אכילס היה נוקש על הדלת, היא אומרת לו "hello!" אכילס מביט ואומר:"!GOODBYE"
שאם אכילס היה נוקש על הדלת, היא אומרת לו "hello!" אכילס מביט ואומר:"!GOODBYE"
ומפרפר משם.
אני נכנסתי כמובן, כי הגוף שלה משך אותי, התחלנו לדבר, היא נשמעה לי לא משהו, נפילה, נלחש לי נפילה.
היא: יש לך רכב?
כן.
היא: שם היצרן.
אייך ידעת??!
אח''כ הבנתי שהיא פשוט רוצה רכב של היצרן הזה, ולא יודעת איזה רכב יש לי, הראיתי לה, הייתה מבסוטית.
למרות שלא אהבתי את הסיפתח, היה בה משהו ממזרי בפנים, אבל מנומסת יחסית, חשבתי לבטל, אבל התעלמתי מאיתותי האזהרה.
עשתה לי קצת טיזינג עם הישבן המתוק שלה, המוח קצת נחלש.
אמרתי אני נשכב פה ויהיה מה יהיה.
"בסדר, למה לא" והיא אמרה: "give money" בצורה שכמעט גרמה לי להתחרט, אבל הבלגתי.
"בסדר, למה לא" והיא אמרה: "give money" בצורה שכמעט גרמה לי להתחרט, אבל הבלגתי.
הלכתי להתקלח, היא חיכתה לי עירומה, ישבתי עם שרידי הביישנות שלי, והתנגבתי לאט כשאני בוחן את גופה והיא מראה לי את המנוע, ניראה טוב, לא מקורזל אבל עובר, אם כי ניראה טיפה משומש.
אומרת לי לשכב "אני בוס"
אמרתי את תשכבי.
והתחלתי בסשן נשיקות בכל הגוף, עד למנוע, ביצעתי את הבדיקה, המנוע נקי ביותר וטרי וחם אש!
התחלתי לאכול אותו לאט, ותוך דקה נכנסתי לאטרף, עד שהיא אמרה לי: לאט, יש לך סכינים" או משהו כזה.(התכוונה לזיפים.)
בקיצור, התחלתי להאט, והייתי עדין, הכנסתי אצבע, והתחלתי לעבוד, היא אחרי 15 שניות "no, pain"
התבאסתי והבטחתי להיות עדין, היא הסכימה.
הכנסתי בעדינות למנוע, הכל חם ובוער, וקרה משהו שהטריף אותי, המנוע החל להתמלאות בנוזל לבן של סיכוך, אחחח, איזה תענוג!, תאווה.
בפורנו זה נקרא creamed pussy, למרות שקרה לי את זה עם אנג'לינה גם.
הרמתי את האצבע למעלה, והיא אמרה עוד הפעם PAIN!
הפסקתי.
ומכאן התחילה נפילה איטית ועמוקה.
היא התחילה למצוץ, ממש עדינה עם מלא רוק, ודופקת בי מבטים, ותפסה אותי מביט בטלויזיה, כמובן התאפקתי לא לגמור.
אמרתי לה, בואי 69, אמרה לא, זה לא יפה.(אגב היא שאלה אם הגוף שלה יפה, עניתי שכן אבל היא אמרה שלא, ללא ספק יש לה בעיות של דימוי עצמי.)
ואז הפסיקה ואמרה לי, אני רוצה אותך בתוכי, הביאה גומיה ואמרה לי "איי וואנט סקס ג'נטל(עדין)" אמרתי בסדר, שמה נוזל על הקונדום,
ולאחר מכן אמרה "אני רוצה סופר סקס!"
אמרתי לה שלא תעורר מהומות, כי אני בחור נחמד ואין סופר סקס, היא התחילה לצחוק.
בקיצור נשכבה על הגב, ואני מתחרמן מלראות את המנוע שלה, הדוק עם הרגליים שלה, ממש תאווה.
הכנסתי, ויאללה! איזה אש בפנים! לוהטת!!!!!!
התחלתי לפמפם, ובשלב מסוים, קיפלתי לה את הברכיים לכיוון הראש, והתחלתי לעבוד, היא התחילה לעשות קולות, ואני מזיע מהחום, ממש הרגשתי את התענוג.
3 4 דקות וגמרתי, כמובן אני לא עושה קולות, היא לא ידעה ואני ממשיך, עד שהפסקתי.
קמה ניקתה לי את הענינים, והתחלנו לדבר.
שאלה במה אני עובד אמרתי לה, דרך תוכנת התרגום, היא למדה מנהל עסקים, מרוסיה, והיא רוצה לפתוח עסק מסוים לא הבנתי איזה.
היא התחילה לומר לי, אני רוצה להתחתן, אמרתי לה:הא יפה, עם מי?
איתך.
איתי? מהנהנת.
לא אני לא טוב, אני רק בחור נחמד.
לא אני לא טוב, אני רק בחור נחמד.
והיא אמרה לי בוא אלי, נישקה אותי בגרון ובשפתיים, ואני קצת קפאתי.
ואז היא חיבקה אותי מאחור(הרגשתי כמו תינוק, יא ראבק) והיא התחילה לצחוק וגם אני צוחק, והיא תפסה לי את הבטן(יש לי כרס קטנה..
)

ואמרה:"כשנתחתן, אתה דיאטה, והתעמלות."
אמרתי לה שזה לא אשמתי, זה הקוקה קולה, והיא עשתה איקס עם הידיים, "נו קוקה קולה."
והתוודתה שהיא אוהבת המון שוקולד, ויש לה בטן עדינה, שלטעמי זה יפה מאשר בטן נשית שרירית.
וכאן זה הולך ומחמיר.
התחילה לומר כל מיני דברים, ולשקוע בעצמה, והרגשתי שהיא קצת עצובה.
התחלתי לדובב אותה, ושאלתי אותה אם היא שמחה בחיים, אמרה לי שכן, בצורה לא אמיתית, והיא מתנהגת מוזר, נשכבת על המיטה ומסתכלת עלי, עם העיניים החומות הגדולות שלה.
ואני משתדל לדבר בצורה נעימה, לתת לה הרגשה של ביטחון.
בקיצור, דיברנו על עוד כמה דברים ואז היא אמרה לי "אני רוצה נאברשקה או נוברשקה"
אמרתי לה מה זה?
היא הראתה לי בטלפון, מעין בובה כזאת קטנה, כמו גרמלינס קטן עם אוזניים גדולות, מה זה חמודה!
אבל עם מבט עצוב.

אמרתי לה שבשמחה אקנה לה, אבל לא יודע מאיפה.
בקיצור היא התחילה להתכנס בתוכה, בתנוחת עובר על המיטה, מהרהרת המון, חושבת יותר מידי.
כששאלתי אותה על מה היא חושבת, אמרה שזה "סיקריט"
בקיצור, הבנתי שממני לא תגיע הישועה, הלכתי לכיוון הבגדים, והתחלתי להתלבש.
דיברנו עוד קצת.
והיא ליוותה אותי עירומה לדלת, ויצאתי.
מה הפסק דין?
למען האמת חברים אני חצוי פה, מצד אחד לא מעונין לפגוע בבחורה, מצד שני היא לא מתאימה לעסק הזה, בכלל.
אין לה את המנטליות הנדרשת, היא קצת כבויה, אז לא יודע, עשו כרצונכם.
מאחל לה רק טוב, ושתצא מהעסק הזה, כי היא לא שייכת אליו, למרות שהיא קצת מנוסה.
אין לה את המנטליות הנדרשת, היא קצת כבויה, אז לא יודע, עשו כרצונכם.
מאחל לה רק טוב, ושתצא מהעסק הזה, כי היא לא שייכת אליו, למרות שהיא קצת מנוסה.
הפעם החלטתי ללכת על ה40 דקות ב400, ואני חושב שככה אעשה תמיד, אם היא ממש שווה, אוסיף.
ואם מישהו הולך, ויודע מה זה נאברשקה, בבקשה תקנו לה את הבובה הזאת, חיפשתי לפי המילה שהיא אמרה לי, לא מצאתי, בשמחה הייתי קונה לה, כי היא ניראת עצובה.
יצאתי מעונג, ועצוב, יש לה לב טוב, אבל לא, ממש לא בנויה לזנות.