כ מוריה חיפה - דף 3 - סקס אדיר

מוריה חיפה

21
הייתי לא מזמן אצל אנה.
למרות הרושם הראשוני הטוב - חייכה, דיברה אנגלית טובה וכו'
כשניגשנו לעסק עצמו היה חוסר חשק כללי, ויחס טיפה מזלזל
סקס במצב הזה לא הולך - פיני לא משתף פעולה..
נקודת האור הייתה המציצה, פעם ראשונה שגמרתי ממציצה בלבד בלי ידיים או עזרים אחרים..

למרות הפוטנציאל, כנראה שלא אחזור.

מוריה חיפה

22
כולי נאלם ליבי נרגש - בא(ה) לשכונה בחור(ה) חדש(ה)

יש בחורה חדשה - יוליה.
הבחורה נראית כמו הבת הצעירה של השכן. בת 21. היא באמת נראית צעירה שחששתי לרגע שהיא צעירה מידי...Geek עד ששאלתי את המדאם לגילה.
בלונדינית, עיניים כחולות מקסימות. באמת מקסימה.
מבנה גוף - מלא. לחלוטין לא שמנה אבל בהחלט אפשר לתאר אותה כמלאה במקומות הנכונים (והפחות נכונים...). שדיים בינוניים-גדולים טבעיים.
הבחורה יודעת את העבודה אבל היא קצת ילדותית. קשה לשים את האצבע למה בדיוק - אולי זה הצחקוקים אולי הגישה...
כיאה לגיל - הבחורה מאוד צרה ועל כן יש לדפוק קלות על הדלת ולהיכנס בעדינות...
חוויה חד פעמית בהחלט.
שבת שלום

מוריה חיפה

24
יש בחורה חדשה - פגשתי לפני כמה ימים.
גיל - 25
גוף - פצצה.
פנים - נאות מאוד.
לא רוצה להישמע נדוש (ולהדליק את חברינו לובנגולו קריצה) אבל מדובר במראה הבת של השכן הקלאסית....
חומד של בחורה. דוברת אנגלית - למאותגרי הרוסית שבינינו.
ולגוף הביקורת:
מציצה - מקונדמת (זו הבחורה הראשונה במוסד הזה שמתעקשת על כיסוי במציצה).
נשיקות - אין. הבחורה מתחמקת באלגנטיות
סקס - סביר... למרות גילה הצעיר יחסית, הורגש קושי בחיכוך...(אולי לפני ארץ הקודש הבחורה עבדה באפריקה...). מחליפה לתנוחות שונות בלי תלונות.
אה ועוד משהו הבחורה שמה הרבה ג'ל - דבר שמקשה על החיכוך עוד יותר.

לסיכום - בחורה מקסימה עם גישה חיובית. סקס סתמי. חד פעמי.

מוריה חיפה

25
חברים - מודה ועוזב ירוחם...
אתמול נזדמנתי לשכונה וייצרי (שוב) גבר עלי ונכנסתי לבקר את העלמה שנית.
אין לי הגדרה מדויקת למה שהלך שם אבל הבחורה פשוט טרפה אותי. זה היה ברמה של ליקה מנשר.
אומנם אותן נשיקות מתחמקות ואותה מציצה מקונדמת אבל הבחורה היתה פשוט on fire...
הבחורה עלתה עלי לרכיבה - ולא הפסיקה לקפץ עד שגמרתי (דבר שבגילי ומצבי כלל אינו טריוויאלי...מבולבל). הבחורה המשיכה לרעוד עוד דקה שתיים ואחר שכבר לא הייתי בתוכה (ולא. אני לא שייך לאלו שחושבים שבחורות עובדות באמת גומרות עם הלקוחות...).
היה הזוי קסום ומחמן. ברמות מטורפות. שקלתי לחזור עוד באותו היום...

מוריה חיפה

26
לא יכולתי להתאפק יותר. הייתי חייב לפגוש שוב את העלמה ולראות אם המדובר היה בחרמנות חד פעמית או בהצגה...
להלן הממצאים:

הטוב:
הבחורה מקצוענית בעלת כישורים טבעיים יוצאי דופן. מעבר לחירמונים מול המראה, ולאחר החלפת מספר תנוחות שכללו זיון בעמידה וכשאני מניף אותה עלי באוויר לא יכולתי להתאפק והחלטתי לסיים את הפרשה במיסיונרית. הבחורה שכבה מתחתי ופשוט הניעה אותי עם הירכיים שלה. גם כשעצרתי לנשום הבחורה המשיכה לזיין אותי כשהיא שוכבת מתחתי. מדהים.

הרע:
אין נשיקות, מציצה מקונדמת.... אבל את זה כבר ידעתי. החידוש הפעם שהגעתי למסקנה, הדי מתבקשת, שהיא משחקת. היא "רעדה" גם הפעם אחרי שגמרתי וכשראתה שאני לא בעניין - הרעידות פסקו וקמה להתארגן.

עדיין אני חושב ששווה ביקור. לפחות פעם אחת.

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”