לסיכום הדברים מבחינתי. אני עשיתי מחקר מעמיק אודות קייב לפני שטסתי. אני לא מצאתי בחורות ב-300 דולר לשעה אז קשה לי להתייחס לכך. יש שם בחורות ממש יפות, כדי להשוות תיקחו את הבחורה הכי יפה בתאגיד ותוסיפו לה ציון וחצי. בנוסף הם צעירות ולא שייכות לארגון כלשהו ולכן ניתן להאריך את השהות שלהם.
קייב יותר זולה ממערב אירופה נקודה. מבחינת המלונות והארוחות, אגב גם ברלין כבר לא כל כך זולה קייב מבין הערים המזרח אירופאיות היא הזולה ביניהם. הבעיה בקייב שאין שום דבר ממוסד, מי שלא רוצה להתאמץ עדיף שייסע לגרמניה. ניתן למצוא בחורות ב-50 דולר לשעה, אבל הם יהיו ברמה שיש בארץ אז כבר עדיף להישאר בארץ.
מי שיעשה עבודת הכנה יגלה שיש פנינים בקייב ובאודסה פנינים שאין בשום מקום שאני הייתי בו והייתי לא מעט. כן 300 שקל לשעה אולי 400 זה לא כל כך מעט, אבל עבורי זה היה שווה כל רגע. לטעמי מסוכן להתחיל להתעסק עם כל מיני טיפוסים מפוקפקים בשביל זיונים ולא ממש אהבתי את המועדונים שם.
אולי שילמתי מעט יותר, אבל חווית הFKK בעיני היא פחות מסעירה ממה שכותבים כאן. להיות עם פצצה בת 22 במלון, לבד באופן אינטימי ב-300 שקל לשעה זו חוויה שלא מצאתי בשום מקום אחר בעולם.