כ קים 22 תל אביב - סקס אדיר

קים 22 תל אביב

1
תמונות של בחורה חטובה ביותר , שיער שחור , נראית גבוהה, מתקשר במשך שעה וחצי ולבסוף מצליח לקבוע, מגיע בשעה המיועדת... הגברת איננה, יצאה לאכול, תחזור עוד כמה דקות... יוצא לרחוב ממתין עשר... מתקשר שוב... שוב עוד שתיים שלוש דקות... ממתין עוד עשר... ( לזכותה של הפקידה יאמר ששמעתי שהיא באמת כועסת על הבחורה וצועקת עליה בקו השני על זה שאילצה מישהו לחכות ברחוב, והיא גם התנצלה כמה פעמים) רואה אותה נכנסת לבניין... מכנס ג׳ינס קצר, חולצה ... נעליים מגניבות! התחת נראה אחלה ! למרות שכבר לא ממש יש לי זמן, מחליט לעלות הכל זאת ... ( אגב הפקידה גם הציעה לי מישהי חילופית באותו הבניין, אבל לפני שהספקתי לראות את התמונה, הבחנתי בקים) דופק בדלת לא עונים.. שוב דופק, רואה שמסתכלים בעינית ולא פותחים... מתחיל לאבד את הסבלנות, בסוף פותחות לי שתי החברות ( טוב שלא הלכתי על האופציה החילופית, נראית זוועה) נכנס קצת בבאסה מכל הלוגיסטיקה ... אומר שאין לי שעה, הבחורה צוחקת ואומרת שזה טוב!!! כי בפעם הבאה אבוא ליותר, מקלחת מהירה, מחכה לי בחדר השינה.... לא הגוף שבתמונות , אבל ! בשרית והכל במקום, שום דבר לא רופס, שפתיים בשרניות, טבעיות לדעתי , שיער שחור ואסוף... מבקשת שאתפוס את השיער ומתחילה במציצה איכותית , במקצועיות, קצב, קואורדינציית יד פה נהדרת, רוק, שליקת ביצים, אחרי 5-6 דקות הרגשתי שאני יכול לגמור, ביקשתי שתאט ( אני בדרך כלל לא גומר מהר אלא להיפך) מכאן זה ניהיה ממש סרט פורנו, מה שהיא עשתה עם הזין שלי... פשוט מדהים)))) החזקתי כמה שיכולתי והתפוצצתי לה בפה!! אחרי ששבתי להכרה הבנתי שאני ממש חייב לרוץ, מקלחת מהירה ולדרך ... לא בטוח שאחזור, המציצה אומנם פצצה אבל אני מעדיף לזיין בנות קטנות יותר במבנה ( היא ממש לא שמנה, אבל גבוהה ודי גדולה) מחיר- 400 ל 40 דק׳

קים 22 תל אביב

2

שלום marlo , תודה רבה על
הדיווח...... מוחא כפייה

קים תיירת מאוד נחמדה וסימפטית, הגיעה אלינו לפני מספר ימים מרוסיה
הגדולה,

ביקרה כבר בים המלח, ובירושלים העיר הקדושה לכל הדתות, נגמר לה הכסף
החלה לעבוד כצדיקה.

הכרתי אותה בתנ"ך הגויות ממבה, יש לה שם תמונות מאוד יפות , Embarrassed

מקבלת ברחוב על שמו של מחיה השפה
העברית, בעיר העברית הראשונה.

דרך אגב גם החברה המדוברת, שכנה שלה באותו הבניין.

קים : 175 ס"מ, בת 25 יודעת אנגלית, שיער שחור ארוך, עיניים
כחולות, גבות מוזרות, שפתיים

בשרניות, שיניים לבנות, שדיים מאוד קטנים, רגליים ארוכות, ישבן עגול
ויפה, אצבעות ידיים יפות

ומטופחות, טבעית,נטולת קעקועים וקשקושים מיותרים, לא מלכת היופי בפנים, למרות
נחמדותה ורצונה

לרצות, ולמרות שהיא נראית לא רע, משהו מנע/עצר ממני להמשיך, מבולבל

אולי במקרה שלה טעיתי, ימים יגידו !!! בכי

היא עושה הכל: נשיקות, ליקוקי
ביצים, גמירה לגבות, הכל מלבד נסיעה
ברוורס,

למתוחכמים שביניכם , ניתן למצוא אותן די בקלות באתר ממבה........

קים ......

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11681

סיו ...........

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11687

אתר ממבה: קים(סופיה),סיו (אלכסנדרה), שתיהן 25 תל אביב .........

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

קים 22 תל אביב

6
פקידה לא אמינה אמרה לי שצריך לקבוע קבעתי איתה מהצהריים ל-19:30 אמרה לי ''רשמתי אותך'' , עבדה אליי התקשרתי שעברתי את ארלוזרוב לכיוון הרחוב הקרוב ענתה ואמרה לי לצלצל ענתה ואמרה לי תתקשר שתגיע לכתובת קניתי כבר שוקולד ומרטיני אני מצלצל ואין עונה מחכה 10 דקות אין עונה עוד 10 דקות אין עונה אז מצאתי מישהי אחרת ונסעתי לבת-ים

קים 22 תל אביב

7
עם קים חברתה של אלכסנדרה התכתבתי באתר הכתום
משהו שם לא היה ברור , אולי המצח הגבוה , אולי הגבות המוזרות , אולי העיניים הרעות או בכלל ההתייחסות הלא לבבית

ירדתי ממנה ,
לאור הרשום לעיל הבנתי שצדקתי

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”