כ קייב ... כל מה שאתם צריכים - דף 2 - סקס אדיר

קייב ... כל מה שאתם צריכים

12
יובל - לגבי coyote ugly מה מיוחד במועדון הזה? אמרת שרצו בכניסה 220 גריבנה כשידעת שהמחיר הוא 100 גריבנה. מה אפשר לעשות נגד זה? אם אני בא לכניסה ורוצים 220 גריבנה האם זה יעזור שאגיד להם שאני יודע שהמחיר הוא 100 גריבנה? האם יסכימו להכניס אותי תמורת 100 גריבנה?

לגבי נהגי המוניות אתה אומר לרשום את הכתובת שהנהג מונית לוקח אותי ואז לחזור לשם עצמאית. איך בדיוק? להגיד לנהג רגע חביבי אני רוצה לרשום את הכתובת כדי לחזור ולשלם בלי העמלה שלך? וגם אם רשמתי את הכתובת איך אני מגיע לשם חזרה? עם הווייז? ואיך אני מתפעל את הווייז בקייב? רושם לו את הכתובת באנגלית או ברוסית? ואם הגעתי עם הנהג עד הבחורה ולא נכנסתי הוא ירצה כסף על הנסיעה ולאחר מכן אני אצטרך לשלם שוב על מונית הלוך וחזור אז מה עשינו פה?

13
כמו מילנה המתווכת ישנם בחורים רבים שעושים את אותה העבודה.
מספיק להסתובב ברגל סביב הארנה סיטי וברחובות הצמודים ויפנו אליכם בחורים ימסרו לידכם כרטיס ביקור ויציעו מסאג
הם ייקחו אתכם לדירות רבות הפרוסות במרכז העיר עם בחורות בכל הרמות והסוגים

15
היי לכולם
אני עכשיו נמצא בקייב

אני מחזק את כל הנתונים והמחירים של יובל
מילה באמת אחלה בחורה שמכניסה אותך לעניינים מהר מאוד, כדאי להיעזר בה כבר ביום הראשון
היא לא לוקחת עמלה (אני נתתי לה טיפ כדי שתחשוב עלי יותר, ובאמת מגיעים אלי טלפונים בהולים שיש מציאה כאן או שם) הטלפון שלה 0931011838
כדאי ורצוי לקנות סים מקומי כבר בשדה התעופה , עלות כ12₪

הייתי במועדון מדהים שיש בו מלא מלא סטודנטיות ( נמצא 10 מטר מהמעונות שלהם)
שם המועדון : Forsage עלות מונית לשם 100-150 ג ,
בכניסה אתם יכולים לקנות מקום בשולחן פרטי ומשלמים מראש 800 ג שישמשו אותכם לתשלום מראש עבור כל ההזמנות לשולחן שלכם ,לא סגור על זה שזה הכי טוב ( זה יוצר פוזה אך מגביל את הניידות שלכם במועדון ובקומות השונות במועדון) רצוי להגיע שני אנשים לשם כי רוב הסטודנטיות מגיעות בזוגות וזה מקל על התהליך (לא קל העסק של לאסוף מישהיא ,

אם יהיה לי מודעים יותר קונקרטים אעדכן
אם יש למישהוא מס' טלפון פרטים של בחורות מדהימות אשמח לקבל בפרטי או בפורום

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”