כ valery האתר הכתום - דף 2 - סקס אדיר

valery האתר הכתום

11
[QUOTE=iDoItForSex]

דיברתי עם הבחורה אתמול רוצה 600 לשעה, פה כבר הפסקתי להתעניין.
יש עוד אחת חדשה בחיפה רוצה 800 Anyuta ת"ז 1635232054
חיות בסרט עדיף לחסוך לחו"ל ולזיין שם
עדכון : אמרתי ל Anyuta שאני לא יכול להרשות לעצמי את זה (800) אמרה לי אידי נאחוי... איפה הגענו Dead

כנראה שמקבלות מה שרוצות פה בלי בעיה ואנשים משלמים פה בכיף!
פראיירים לא מתים

[/QUOTE]

גואל נפש של תשובה מצידה !! במקרה הזה עדיפה השתיקה ושלא תענה

valery האתר הכתום

12
אופציה תודה רבה.
אני יכול להתמקח איתה מעט...אבל לא נראה לי שהיא שווה את השעתיים שלוש + להשקיע בחדר וכו'. התקציב כרגע קצת מוגבל...בטח להשקעות שאינן זיון נטו...חדר..ומסביב. מעדיף לשמור לחו''ל אכן. מה גם שמקריאתי הבנתי שהיא לא מציאה ענקית.

לגבי אניוטה המקללת...תעשה ריפורט באתר זה בושה וחרפה ופראייא מי שהולך אליה. 800 שקל פחחחחחחח

valery האתר הכתום

13
אופציה יא תותח, כרגיל שולף את הדיווח המתאים ....
לדעתי וואלרי כוסית אבל רק מסיבות תקציביות אני לא לוקח את הדילים של השעתיים -שלוש
לשעבר גבינט (חזרתי אחרי חודש בחו"ל והסיסמא לא עבדה יותר...)

valery האתר הכתום

14
[QUOTE=טרומפלדור]אופציה יא תותח, כרגיל שולף את הדיווח המתאים ....
לדעתי וואלרי כוסית אבל רק מסיבות תקציביות אני לא לוקח את הדילים של השעתיים -שלוש
[/QUOTE]

טרומפלדור מה העינינים ?
מאז הפוסט של תאילנד לא דיברנו

valery האתר הכתום

15
סתם נהיינו הפח של העולם, יצא במסגרת העבודה להיות ברוסיה כמה פעמים בחורה כוסית אש בת 30
זה לא סחורה שם....הייתי במועדונים שם , ואני לא דובר את השפה בכלל חוץ מכמה קללות ...יצאתי אופטימי לבלות , סיימתי את הערב במיטה של מילפית בת 34 שבארץ הייתי צריך לשלם לה הון על לילה פסיכי שכזה , אפילו בסופר מרקט עצרתי ליד מדף של שתייה קניתי קוניאק משובח ישר נצמדה מישהיא שאלה אותי ברוסית אנגלית שבורה אם אני עושה מסיבה....כמובן שגם אצלה הזזתי את הרהיטים בבית , איך הם מרשות לעצמם להרביץ מחירים כאלה....אם שבועיים אנחנו משפשפים בבית אנחנו מחזירים עטרה ליושנה ...המחיר יחזור להיות שפוי
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”