כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 70 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

691

סקס לא יהיה!!! Tongueצחוקקריצה

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני יוצא עם אוקטביה פופינס הפצצה! היא ברונטית מלוכסנת בעלת ישבן מקפיץ שמסובבת לכולם את הראש! Tongue

הכרתי אותה אתמול במועדון והיום אני הולך לתקוע אותה יססס יססס יססססס Evil Smile

תפסתי את הטלפון וצלצלתי אליה! חיוך גדול

פופינס: "הלו?"

אני: "פופינס מה קורה?"

פופינס: "סבבה!"

אני: "נלך לסרט?"

פופינס: "יאללה!"

אני: "אחרי הסרט ניסע אלייך?"

פופינס: "ניסע!"

אני: "ההורים בבית?"

פופינס: "נסעו!"

אני: "אבוא לאסוף אותך?"

פופינס: "תבוא!"

אני: "אז אני יוצא?"

פופינס: "תצא!"

אני: "כשאגיע אצלצל?"

פופינס: "תצלצל!"

אני: "לא נורא שאני לוחץ?"

פופינס: "תלחץ!"

אני: "נשתגע לגמרי?!"

פופינס: "נשתגע!"

אני: "נעוף על מועדונים?"

פופינס: "נעוף!"

ניתקתי את הטלפון, צחצחתי את חזיריק הקשיח, התלבשתי יפה וזינקתי לתוך הפרארי שלי Tongue

פגשתי את פופינס במועדון! Star

"אני רואה אותה... מרגיש איך היא מתקרבת אליי (חחח שרון התקרבה אליי בצעדים מצחיקים צחוק)

בא לי לקפוץ לתוך הפרארי שלי ולנסוע איתך הביתה כדי ששם לשחק איתך כמו גבר!" Cool שרתי לפופינס ואיך שהיא הגיעה אליי היא נפלה לזרועותיי! מוחא כפייהקריצה

התיישבנו על הספה במועדון וכבר דמיינתי איזה לילה פרוע יהיה לנו! Evil Smile

אני: "נשתה טקילה?"

פופינס: "נשתכר!"

אני: "ואז לקריוקי?"

פופינס: "נשיר!"

אני: "ואם לא יהיה כיף?"

פופינס: "נחזור!"

אני: "אם נרגיש בחילה במונית?"

פופינס: "נלך ברגל!"

לפתע פופינס נעמדה על הספה וחשפה בפניי את הפופקה המדהימה שלה! הורדתי את החוטיני האדום מישבנה והכנסתי את פניי בין פלחי הפופקה שלה! הרחתי וליקקתי בשקיקה את הפופקה הטעימה של פופינס! זאת התחלה מעולה לקראת מה שמחכה לנו הלילה! סקס סוער ומטריף! Tongue

פופינס הסתובבה והביטה לעברי בשובבות קריצה

אני: "נקנה סוכריות על מקל?" שאלתי את פופינס ושלפתי מתחתוניי את חזיריק הקשיח צחוק "נמצוץ!" Tongue צעקה פופינס פתחה פה גדול ומצצה את חזיריק הקשיח בפראות ובאהבה גדולה! אחחח פופינס שלי כזאת שרלילה צחוקמוחא כפייה

אני: "ואז אלייך?"

פופינס: "ברור!"

אני: "נוריד בגדים?"

פופינס: "נוריד!"

אני: "נשים מוזיקה בטלפון?"

פופינס: "נשים!"

אני: "ניכנס ערומים לג'קוזי?"

פופינס: "ניכנס!"

אני: "נעשן איזה ג'ויינט?"

פופינס: "נעשן!"

אני: "ואיזה מסג' קטן?"

פופינס: "הולך!"

אני: "ותשכבי במיטה?"

פופינס: "אשכב!"

צעקה פופינס ונשכבה על הספה במועדון ופתחה את רגליה לרווחה Tongue

"קדימה אוינק אוינק יקירי בוא תרד לי!" Tongue צעקה פופינס והזמינה אותי לצלול בין רגליה Star

חברים הייתי בדרך הנכונה לזמבר את פופינס! קודם יורדים אח"כ מזמברים! מוחא כפייה
התחלתי ללקק לפופינס את הפיזדה הטעימה שלה והיא גנחה: "אוינק אוינק יש לך את זה! יצירתי ביותר! אתה ממש משתפר! אתה פשוט כשרון! מושלם! פתרת את כל הבעיות! יפה! מבריק! אהבתי את זה!" Tongueצחוק

אחרי כמה דקות פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות. היא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות וגנחה שהיה טוב מאוד! חיוך גדול

אני: "פופינס אז נצא מהמועדון?"
פופינס: "נצא אבל יש אבל..."
אני: "מה?"
פופינס: "אבל יש אבל..."
אני: "נו?"
פופינס: "סקס לא יהיה!"
אני: "מה זה?"
פופינס: "סקס לא יהיה!"
אני: "גם אחרי הג'קוזי???"
פופינס: "יש לך בבית ג'קוזי?"
אני: "כן יש לי בבית ג'קוזי!"
פופינס: "אז סקס לא יהיה גם אחרי הג'קוזי... למה אתה שותק?"
אני: "סתם"
פופינס: "מה נעלבת?"
אני: "אז מה..."
פופינס: "חשבתי שסתם נבלה!"
אני: "ואללה?"
פופינס: "נשתה שמפניה וכאלה!"
אני: "לא יאמן!"
פופינס: "נכנס ערומים לג'קוזי!"
אני: "מעניין!"

פופינס קפצה עליי והתיישבה עם ישבנה החשוף על פניי על הספה במועדון Tongueצחוק

היא מצצה את חזיריק הקשיח בשקיקה ופינקה גם את הבייצלך הרכים שלי במציצה חמה ומטריפה! מוחא כפייה לפתע פופינס חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי כהוגן בגופי ובישבני צחוק

התפתלתי כמו נחש חרמן במצוקה וצרחתי ללא הפסקה צחוק

כשיכולתי הדבקתי את לשוני לחור התחת של פופינס כדי להירגע. טוסיק של פופינס זה מקום המבטחים שלי קריצה

פופינס: "בלי מחשבות מלוכלכות!"
אני: "כן הבנתי"

פופינס: "נצא יחד חצי שנה"

אני: "ואוו"

פופינס: "ואז נתמזמז!"

אני: "לא יאמן!"

פופינס: "תיקח אותי לבהמאס!"

אני: "איזה סרט"

פופינס: "תכיר את אמא שלי!"

אני: "פסיכית!"

פופינס: "נתחתן במרכז לונדון! זמרים מפורסמים ישירו לנו! ניסע לניס לירח דבש! ושם הכל יקרה! רק שם אהיה שלך! יהיו לנו שמונה ילדים!"

אני: "לא!" צחוקקריצה

פופינס: "מה לא?" Shocked

אני: "סקס לא יהיה!" Embarrassed

er110(700)

פופינס זינקה על חזיריק הקשיח והתחילה לדהור עליו בפראות כשהיא עם גבה אליי Tongueצחוקמוחא כפייה

"סקס כן יהיה!" צעקנו יחדיו צחוקצחוקצחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי. לחשנו זה לזו חריו חריו חריו של זכר ונקבה וזה היה פשוט נפלא! מוחא כפייה פופינס חשפה את שיניה החדות ואכלה את אוזניי ואת צווארי. צרחתי וצחקתי משיניה החדות. אמא הצילו יש לי סקס עם משוגעת צחוק

זחלנו לקצה הספה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. העפתי אותה על חזיריק הקשיח ברחבת הריקודים וכולם מסביבנו היו שמחים ומרוצים צחוק טוסיק של פופינס מוחא כפיים זאת ממש חגיגה לעיניים! מוחא כפייה

התיישבתי עם פופינס על ספה אחרת והיא קיפצה עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Tongue
הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה לספה האהובה עלינו. השכבתי אותה על הספה וזימברתי אותה במרץ במיסיונרית חמה ומטריפה! Star

קמנו ופופינס נשענה על הבר (השידה). השחלתי לתוך הפיזדה שלה את חזיריק הקשיח וקרעתי אותה מכל הלב והנשמה Evil Smile

"תפליק לה על רחבת הריקודים!

תפליק עוד עוד ועוד!

תפליק עד שתתעייף

תפליק עוד!" Tongueצחוק

שרנו ביחד בזמן שזימברתי את פופינס והפלקתי לה על הטוסיק יסססססססססס Tongueמוחא כפייה

פופינס התיישבה בדוגי בקצה הספה של המועדון והמשכתי לזיין אותה עמוק וחזק בפיזדה הרטובה שלה! Tongue

"תראו איך אני עושה את זה!" צעקתי לפופינס צחוק

"יפה מאוד!" מוחא כפייה החמיאה לי פופינס.

"אני מזמבר אותך כמו גבר אמיתי!" המשכתי לצעוק צחוק

"פששששש אתה גדול!" Tongue אמרה פופינס בתדהמה.

" סקס לא יהיה!" צעקתי לפופינס צחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Tongue

הסתובבנו והמשכתי לפרק את הכוס של פופינס כשהיא שוכבת על הבטן! Star

צללתי לעבר פלחי ישבנה של פופינס וליקקתי בשקיקה את הפופקה הטעימה שלה חיוך גדול

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Evil Smile

חזיריק הקשיח שלי עשה שמות בכוס של פופינס! הוא היה לוהט ובסכנת התחממות יתר צחוקקריצה

פופינס ליקקה את שפתיה ברעב וביקשה שאשפריץ לפיה את ה SPERM האיכותי והטעים שלי מוחא כפייה

נשכבתי על הגב ופופינס נשכבה עליי ב 69 חיוך גדול

היא זללה את חזיריק הקשיח בחום ובאהבה ושיחקה עם האצבע השובבה שלה בפופקה הסקסית שלי מוחא כפייה

ליקקתי ברעב גדול את חור התחת שלה והסתנוורתי מיופיו Tongueמוחא כפייה

אחרי כמה דקות מרגשות במיוחד השפרצתי לפיה של פופינס את ה SPERM המיוחד שלי! Tongue

פופינס הביטה לעברי בחיוך שובב ואמרה בפה מלא SPERM: "אוינק אוינק סקס לא יהיה!" וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStar

חברים יקרים אז בסוף היה סקס ועוד איך היה סקס!!! והוא היה חםםםםםם ורטוווווווב!!! הווווו יאהההההההה מוחא כפייהTongueצחוק

אז כשהשרמוטה אומרת לכם ש: "סקס לא יהיה!"
תענו לה: "סקס לא יהיה!"

ותראו איך סקס יהיה ועוד איך! רטוב, חזק וללא מעצורים! תשאלו את פופינס הנימפומנית, המלוכסנת וחולת הזין! Tongueצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!! TongueTongueTongue

אז היה סקס והוא היה חם אששששששששש TongueצחוקStar

הפלקתי לך על רחבת הריקודים גררר חרררררר אוחחחחח צחוקצחוקצחוק

ד"ש לחורצ'יקים המדהימים שלך סקסית Evil Smile

Heart Hug

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

692

אוינק אוינק התחמן מתחמן את גברת פופינס ומזמבר אותה עמוק וחזק ליד בעלה! צחוקצחוקצחוק

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני ברנש שובב וערמומי קריצה אני גם חרמן לא קטן Evil Smile
כבר הרבה זמן שאני מרייר על אישתו של חברי הדלביוב מר פופינס צחוק

לגברת פופינס יש ישבן משגע ואני תמיד נועץ בו מבטים כשאני פוגש אותה במדרגות! כן כן חברים אנחנו שכנים! זכיתי להיות שכן של דלביוב פופינס ואישתו הזנזונת מוחא כפייהצחוק

הייתי חייב למר פופינס 800$. הפסדתי לו בפוקר באחת ממסיבות הסטלנים שערכנו בוילה עם שפע זונות ואלכוהול צחוק

הגיע הזמן להחזיר לו את החוב אז עליתי לדירתו של מר פופינס ודפקתי לו על הדלת. הצמדתי את האוזן לדלת והקשבתי...

"מתוקה תפתחי את הדלת אני רואה כדורגל" אמר מר פופינס בחוסר סבלנות.

"טוב חמודי אני פותחת" אמרה גברת פופינס והתקרבה לדלת בצעדים מהירים.

גברת פופינס פתחה לי את הדלת ומבטינו נפגשו! פששש היא כזאת יפה! ברונטית מלוכסנת חייכנית! ממש דובשניה! TongueStar חשבתי לעצמי...

"שלום גברת פופינס, באתי למר פופינס הוא בבית?" שאלתי את גברת פופינס וחייכתי חיוך גדול

"הוא רואה כדורגל... בוא תיכנס" הזמינה אותי גברת פופינס וכשחלפתי לידה יכולתי להריח על צווארה את הבושם המשכר שלה חיוך גדול

"מר פופינס הגיע החבר שלך אוינק אוינק!" צעקה גברת פופינס.

"תגידי לו שיבוא אח"כ אני רואה כדורגל!" צעק מר פופינס בחוסר עניין.

"נו שמעת את בעלי אוינק אוינק... כשהוא רואה כדורגל אי אפשר לדבר איתו" צחקקה גברת פופינס והתקדמה בצעדים מהירים לכיוון השיש במטבח.

"אויי אני כזאת קלמזית בורח לי פה הבצק" אמרה גברת פופינס והתחילה להתעסק עם הבצק שלה.

"עקרת בית פופינס כזאת חתולה סקסית... עם מניקור פדיקור! מסתובבת ליד שיש ואופה בייגלה?" שאלתי את פופינס והפלקתי על ישבנה צחוקEvil Smile

"כן!" Tongue אמרה בשמחה גברת פופינס.

"את נראית כמו חשפנית במועדון חשפנות!" אמרתי לגברת פופינס בשובבות והפלקתי שוב על ישבנה Star

"אוינק אוינק אתה מרשה לעצמך יותר מידי!" כועס גערה בי גברת פופינס אבל התקשתה להסתיר את ההנאה ממגע ידיי המסוקסות Cool

"אני מנסה להסתיר את הזין החרמן שלי במכנסיים... מתגנב מאחורה..." המשכתי Tongue
"היי!" לחשתי לפופינס כשאני מאחוריה וידיי על ישבנה העסיסי... ושנינו התפקענו מצחוק צחוק

"אוינק אוינק מה עישנת? אתה ממש טרה לה לה" צחקקה גברת פופינס צחוק

"גברת פופינס מה דעתך על 800$ לזיון?" שאלתי את גברת פופינס וגיריתי אותה עם השטרות קריצה

20160531 215809 (700)

"ואאאווווו תביא לי את ה 800$ ואני שלך!" צעקה בשמחה גברת פופינס צחוק

"אולי נעשה את זה ממש פה? אין מצב שאני מתאפק כל הדרך אליי הביתה" קריצה אמרתי לגברת פופינס ופילסתי את ידי לעבר הכוס שלה Tongue

"אבל מר פופינס בסלון..." אמרה בדאגה גברת פופינס ומיששה את הזין שלי דרך המכנסיים.

"אני מתפוצץ! איך בא לי עלייך!" צעקתי בחרמנות וליטפתי את הכוס הרטוב שלה Tongue

"OK אוינק אוינק" אמרה בקול חרמן גברת פופינס צחוק

"ואם יש לך חברה יש לי בשבילה חבר שלי!" אמרתי לגברת פופינס וקרצתי לה קריצה

"סורי יש לי רק את מר פופינס בסלון שמחכה לבייגלה שלו, אם חבר שלך יסכים אז תהיה לנו חגיגה!" צחקקה פופינס צחוק

המשכתי למזמז את פופינס בזמן שהיא עמדה ליד השיש ועבדה על הבצק חיוך

הרמתי את החצאית שלה, הזזתי את החוטיני שלה הצידה וטעמתי את טעמו המשובח של חור התחת שלה! Tongue

"בייגלה חם בייגלה חם!" צעקה גברת פופינס ונופפה עם הבייגלה שהכינה הרגע. גברת פופינס אל תפריעי אני כבר אוכל את הבייגלה שלך צחוקקריצה

גברת פופינס לא יכלה להישאר אדישה לחזיריק הקשיח שלי שאנס כבר את התחתונים שלי צחוק

היא שלפה אותו החוצה וביצעה בו את זממה! Evil Smile מציצה חמה מטריפה! מוחא כפייה

"אוינק אוינק PAUSE! אני חייבת לתת למר פופינס את הבייגלה שלו לפני שהוא מתקרר" אמרה גברת פופינס ושמה בייגלה בצלחת.

20160531 215854(700)

לקחתי את הבייגלה ונתתי בו ביס... "הבייגלה הזה לא טרי!" אמרתי לגברת פופינס וכיווצתי את פניי צחוק

"מה אתה עושה? זה הבייגלה של מר פופינס! הכנתי לו שעה את הבייגלה הזה!" צעקה גברת פופינס צחוק

"אבל הבייגלה הזה לא טרי! חסכתי ממר פופינס ישיבה בשירותים כל הלילה" צחוק אמרתי לגברת פופינס והתפקעתי מצחוק צחוק

"אוינק אוינק לך קיבינימט! איך אתה מעז גם לטעום את הבייגלה של מר פופינס וגם להעביר ביקורת על הבישול שלי?" צעקה גברת פופינס בעצבים כועסצחוק

היא לקחה את הצלחת עם הבייגלה למר פופינס שישב על הספה בסלון מול הטלויזיה.

"מר פופינס חמודי הנה הבייגלה שלך!" חיוך גדול אמרה גברת פופינס בשמחה והגישה לו את הבייגלה החם (מר ג'ירפה היה מר פופינס צחוק).

היא ליטפה את ראשו של מר פופינס ובמהרה משכתי אותה לחדר השינה Evil Smile
הכוס של גברת פופינס געש והיא דרשה ירידה טובה! Star

היא נשכבה על המיטה, התכסתה בשמיכה, פתחה את רגליה לרווחה והזמינה אותי לממלכת הפיזדה הורודה! צחוק

הורדתי את החוטיני שלה, הסנפתי אותו בשקיקה ושמתי אותו על צווארי. הרגשתי ניצחון! מוחא כפייה

צללתי מתחת לשמיכה לעבר הפיזדה הורודה שלה וליקקתי אותה מכל הלב! גם בחור התחת המתוק שלה טיפלתי עם לשוני השובבה. לא הזנחתי אף חור וגברת פופינס התחילה לגנוח בחוזקה:

"אהבתי את זה! יופי טופי!" Tongueצחוק

לפתע השמיכה התרוממה ומשם יצא מר גרב!? Shockedצחוק

"שלום כאן מר גרב המנחה של ערוץ הקניות! יש לי בשבילכם ערכה להכנת בלינצ'יק!" צעק המנחה צחוק

20160531 215834(700)

ברחתי משם במהירות, הבן זונה הזה תקף אותי אההההההההההה צחוק

"למה יש לך ערוץ קניות בתוך הכוס?" שאלתי את גברת פופינס שהתפוצצה מצחוק צחוק

גברת פופינס הסבירה לי שהיא קונה הרבה דברים מערוץ הקניות אז היא חתמה איתם על חוזה שהם יעשו פרסומות מהכוס שלה בזמן שיורדים לה. פופינס חכמה, פופינס אוהבת כיסף וערוץ הקניות משלם הרבה כיסף! צחוקקריצה

חזרתי ללקק את הפיזדה שך גברת פופינס והיא המשיכה לגנוח: "עבודה ברמה! ברכותיי! לזה אני קוראת עבודה יפה!" Tongue

"הערכה להכנת בלינצ'יק הכי טובה בערוץ הקניות! תקנו אותה מיד! רק היום במבצע עד חצות! 100 דולר והערכה שלכם!" צעק המנחה של ערוץ הקניות והתנפל על הזין שלי Shockedצחוק

המנחה שנראה כמו גרב אנושית מצץ לי את חזיריק הקשיח בשקיקה! עשה לו גרון עמוק ועוד שניה היה בולע אותו! צחוק (חחח שרון עשתה לי מציצה עם מר גרב צחוק) עכשיו אני מבין למה מר פופינס יושב בסלון ורואה טלויזיה במקום לזמבר את אישתו צחוק

המנחה מר גרב מצץ לי טוב טוב וחזר למלונה שלו שבע ומבסוט צחוק

הדבקתי את לשוני במהירות לפיזדה של גברת פופינס והמשכתי לרדת לה. לפני שהמנחה חוזר לסיבוב נוסף צחוק גברת פופינס המשיכה לגנוח: "אהבתי את זה! הבאת את זה בהפוכה! שנון מאוד! גדול אתה אחי!" צחוק

בזמן שירדתי לה שמעתי את פופינס מתעסקת בערכה להכנת הבלינצ'יק...

"קולולולולולולולולולולולולו!!! בלינצ'יק" צעקה גברת פופינס ושלפה מהתחת שלה בלינצ'יק חם צחוק

20160531 215905(700)

"גברת פופינס מה זה ילדת בלינצ'יק!" צעקתי בהתלהבות ואכלתי מהבלינצ'יק בשקיקה Tongueצחוק

סיימתי עם הבלינצ'יק וחזרתי לאכול את הפיזדה הרטובה של גברת פופינס Tongue

"אז מה אחותי זה טוב?" שאלתי את גברת פופינס.

"כן אחי תמשיך ככה!" מוחא כפייהצחוק גנחה גברת פופינס.

עברו כמה שניות וגברת פופינס גמרה ברעידות והתנשפה קלות! מישהי הייתה מאוד חרמנית! צחוקקריצה גברת פופינס גנחה: "זה היה טוב מאוד!" והביטה לעברי בעיניים מאוהבות Heart

המנחה של ערוץ הקניות עוד ניסה כמה פעמים לתפוס את חזיריק הקשיח אבל הדפתי אותו בגבורה צחוק

גברת פופינס הפכה אותי על הגב והתיישבה עם ישבנה התפוחי על פניי.

"כן אוינק אוינק תלקק את הפופקה שלי!" Tongue צעקה גברת פופינס והתנפלה על חזיריק הקשיח במציצה חמה ורטובה! מוחא כפייה אכלתי את הבלינצ'יק המתוק של גברת פופינס בזמן שהיא טיילה עם פיה ולשונה בין חזיריק הקשיח לבין הביצים החלקות שלי חיוך גדול

גברת פופינס הפתיעה אותי ונשכה אותי בכל גופי הורדרד ובישבני השובב מוחא כפייהצחוק צעקתי כאילו מר גרב מזמבר אותי בתחת! ומר גרב הוא שמוק לא קטן! בורך הממזר צחוקקריצה

"הווו אתה כ"כ חם תרשה לי להיות מלמעלה!" צעקה גברת פופינס ועלתה עליי לרכיבה הפוכה! חיוך גדול

זימברתי את גברת פופינס כהוגן מלמטה! עשיתי לה ממש לונה פארק והיא גנחה: "דיו דיו אוינק אוינק תזמבר לי את הפיזדה!" Tongueצחוק

גברת פופינס הסתובבה והמשיכה לרכב עליי כשהיא עם פניה אליי. היא לחשה לי באוזן חריו חריו חריו של נקבה מיוחמת ונשכה אותי באוזניי ובצווארי צחוק לחשתי לה באוזן חריו חריו חריו של זכר חרמן והסנפתי את צווארה Tongue פירקתי את הבלינצ'יק הרטוב שלה כהוגן והיא ממש יצאה מדעתה Starקריצה

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את גברת פופינס באוויר Star הקפצתי אותה במרץ על חזיריק הקשיח מול המראה ושנינו הבטנו במראה והזלנו ריר על הפופקה שלה שהתעופפה וכריות הפופקה שלה מחאו כפיים יסססססססססס מוחא כפייה

התיישבתי עם גברת פופינס על הספה והיא קיפצה עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue

קמתי שוב עם גברת פופינס והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה בכוס המטפטף שלה במיסיונרית חמה ומטריפה! Star

קמנו ופופינס נשענה על השידה. פירקתי לה את הפיזדה וסטרתי על פלחי ישבנה המקפצים! Tongue

output LS2w1 V

"אני רוצה לפתות אותך הלילה!" לחשתי לפופינס והיא גנחה מהתרגשות מוחא כפייהצחוק

גברת פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה וזימברתי אותה כהוגן בפיזדה הרטובה שלה! Tongue

"אני פותחת את הספר ונותנת לך להיכנס לתוכי!" גנחה גברת פופינס צחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Star

"סקס מה אתה יודע עליו?" שאלה אותי גברת פופינס בקריצה קריצה

התהפכנו וקרעתי לגברת פופינס את הכוס כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

"אני רוצה שתכניס את הזין הקשה שלך לתוכי! כדאי לך לתת לי מה שאני רוצה!" צעקה גברת פופינס בחרמנות. פשששש זאתי נימפומנית מהסרטים! Tongueמוחא כפייה

זיינתי את גברת פופינס בכוס הלוהט שלה והיא ממש טפטפה מהכוס הללויה! מוחא כפייה

"הוו אני כולי נוזלת! קדימה אחורה עד שנשבור את המיטה!" צעקה גברת פופינס וממש השתוללה עם הקונטרות שלה מוחא כפייה

"תסמכי עליי אני מקצוען ויודע מה לעשות במיטה!" Cool אמרתי לגברת פופינס בגאווה קריצה

"אוינק אוינק אני רוצה לטעום את סירופ המייפל שלך!" ביקשה פופינס בקול פתייני חיוך גדול

נשכבתי על הגב וגברת פופינס התיישבה עליי ב 69. היא דחפה אצבע לישבני ומצצה לי את חזיריק הקשיח בהרבה חום ואהבה Heart Party

ליקקתי את חור התחת הטעים שלה ברעב גדול! אחחחחח ממש מעדן יאמי יאמי! מוחא כפייהStar

אחרי כמה דקות השפרצתי לפיה של גברת פופינס כמות גדולה של זרע מייפלי! היא הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק בלינצ'יק!" וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarחיוך גדול

נישקתי את הפופקה של גברת פופינס לשלום וקיפצתי לעבר דלת היציאה עליז ומאושר! זיינתי את אישתו הנימפומנית של מר פופינס בחינם! יססססססססססס חררררר חררררר חררררררר Tongueצחוקצחוקצחוקקריצה

לפתע נשמע קולו של מר פופינס... Shocked

"יקירתי מי זה היה?" שאל מר פופינס את גברת פופינס.

"יקירי אמרתי לך זה היה חבר שלך אוינק אוינק" ענתה לו גברת פופינס.

"אההה נכון נכון... תגידי הוא החזיר לי את ה 800 דולר שהוא היה חייב לי?" שאל מר פופינס בסקרנות.

"מהההההה? הוא חייב לך 800 דולר? Shocked אוווווווווווווינק אוווווווווווינק!!!" כועס צעקה גברת פופינס והביטה בי בעיני שטן מלוכסנות Evil Smileצחוקצחוקצחוק

"המממממ ביי!!!!" צעקתי וברחתי במהירות מדירת משפחת פופינס צחוקצחוקצחוק

"בן זונה תחזור לפה!!!" שמעתי את גברת פופינס משתוללת בצרחות צחוקצחוקצחוק

זיינתי את משפחת פופינס לה לה לה לה לה! Partyצחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!!! TongueTongueTongue

חחחחח ככה מחזירים חוב לחבר טוב! מזיינים את אישתו עם החוב! צחוקצחוקצחוקקריצה

קולולולולולולולולולולולולו!!! בלינצ'יק! בלינצ'יק חם ורטוב! Tongueצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים המעלפים שלך סקסית שלי TongueStar

Heart Hug

Lavelle

693

אוינק אוינק רוצה לעשות את זה לאט עם אוקטביה פופינס הנימפומנית
שבסופו של דבר הופכת אותו לגבר גבר והזיין של השכונה!
Evil Smileצחוקקריצה

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ויש לי חברה ממש כוסית ונימפומנית, שמה אוקטביה פופינס. לא עובר יום שהיא לא רוצה לטרוף אותי! בינתיים איכשהו הצלחתי להתחמק ממלתעותיה החרמניות ומחוריה הרעבים צחוק אבל לא כל יום פורים והיום פופינס תפסה אותי על הספה ו... ו... הצילו!!! Shockedצחוקצחוקצחוק

נחתי על הספה כשלפתע פופינס נכנסה לחדר וכאשר ראתה אותי זינקה עליי כמו חתולה חרמנית צחוק

"רגע רגע פופינס רגע לא לא לא" אמרתי לפופינס וניסיתי להעיף אותה ממני בנימוס צחוק

"מה קרה? מה קר לך? אני יכולה להדליק חימום" אמרה פופינס ובינתיים חיממה אותי עם גופה הלוהט Star

"לא לא" אמרתי לה...

"קר לך? אני יכולה להדליק מזגן" אמרה פופינס ושלחה את ידה לשלט של המזגן.

"לא לא נעים לי דווקא" אמרתי לפופינס וחייכתי לעברה בחיוך מזויף צחוק

(אני רוצה שתרדי ממני כלבה! את לא רואה שאני רומנטיקן חסר תקנה? בחור טוב ששוכב עם בחורה רק מאהבה?) חשבתי לעצמי צחוק

"אתה רוצה לעבור למיטה? כן אני יודעת הספה הזאת קשה קצת" אמרה פופינס.

"לא לא פופינס אני רוצה שניקח את זה פשוט יותר לאט" אמרתי לפופינס וחששתי מהתגובה שלה... פופינס נימפומנית רעבה ל HUI קשיח אני מקווה שאני אשרוד את ההתקפה המינית שלה צחוק

"יותר לאט? יותר לאט מזה??? אנחנו מכירים כבר שלושה ימים!" צעקה פופינס ועניה המלוכסנות נפתחו לרווחה צחוק

"אני לא בעניין של סקס חסר משמעות" אמרתי לפופינס וחייכתי במבוכה.

"זה לא יהיה סקס חסר משמעות, זה יהיה סקס טוב!" Tongue צעקה פופינס בשמחה.

"לא לא ברור אבל אני... חשוב לי שתהיה בינינו אינטימיות שאנחנו נתאהב ואז כשאנחנו נשכב זה יהיה מתוך רגש אמיתי עמוק!" חיוך אמרתי לפופינס וליטפתי את שיערה הברונטי הגולש.

"אתה הומו? אתה אוכל בתחת? אתה נושך כריות? אתה רוצה HUI V JOPU?" צעקה פופינס והתפוצצה מצחוק צחוק

"לא לא יקירתי אני פשוט רומנטיקן חסר תקנה!" HeartEmbarrassed אמרתי לפופינס במבוכה.

פופינס הבינה שצריך לקחת את הזמן איתי ולעשות את זה לאט. לתת לי לפתח את חושיי המיניים ברוגע ובשלווה... ואז... ואז לתת לחזיריק הקשיח לפרוץ ללא גבולות ולזמבר חורים רעבים עד אור הבוקר! עמוק עמוק! חזק חזק! עד שהיא תגנח בקולי קולות והשכנים יתעלפו צחוקצחוקצחוק

"אוינק אוינק בוא תמשש קצת את הפופקה שלי נתחיל לאט לאט!" אמרה פופינס בשובבות ונענעה בטוסיק היפה שלה. מיששתי את הפופקה שלה וזה היה מאוד מסקרן Tongue

"עכשיו אוינק אוינק תלקק קצת את הפופקה שלי!" ביקשה פופינס ופתחה את פלחי ישבנה.

"יקירתי אני חושב שזה מוקדם מידי, ליקוק פופקה זה למתקדמים!" אמרתי לפופינס ולקחתי צעד אחורה.

"אוינק אוינק תלקק מיד את הפופקה שלי או שאני עושה לך דברים שלא כתוב באנציקלופדיה! תלקק את הפופקה מיד!" צעקה פופינס ודחפה את ראשי לתוך התחת שלה צחוק

עברתי את זה בשלום פויייייי... הפופקה של פופינס הייתה דווקא מאוד טעימה! גיליתי פה כמה דברים חדשים Tongueצחוק

"אוינק אוינק בוא עכשיו תלקק את הפיפקה שלי!" דרשה פופינס ונשכבה על המיטה.

"אבל דובשניה שלי אנחנו מתקדמים מהר מידי" הודעתי לפופינס.

"אוינק אוינק תלקק מיד את הפיפקה שלי אחרת אני עושה ממך חצ'פורי!" הזהירה אותי פופינס וצחקקה צחוק

ניסיתי להתנגד אבל בסופו של דבר עשיתי את מה שפופינס ביקשה. פחדתי על חזיריק הקשיח הוא מאוד חשש מהחצ'פורי הזה... לא רציתי שחזיריק יהפוך לחצ'פורי נבול צחוק

"תורידי את החצאית שלך! תורידי את התחתונים שלך!" שרתי לפופינס והיא עשתה את זה בשמחה מוחא כפייה היא הלבישה את התחתונים שלה על צווארי וביקשה שאריח אותן. אחחח איזה ריח נפלא של פיזדה! TongueStar

צללתי לעבר הפיזדה החמה של פופינס וליקקתי לה אותה ואת חור הטוסיק שלה ביסודיות מרשימה! מוחא כפייהחיוך גדול

פופינס לא נשארה אדישה וגנחה: "מרשים מאוד! מרנין! כן! טוב מאוד! אתה גורם לזה להישמע קל! בדיוק! חן חן! מחשבה יפה! (התמקדתי בחור הפופקה קריצה) מגיע לך בונוס!" צחוקצחוקצחוק

אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות. היא גמרה כשחיוך מתוק מרוח על פניה היפות וגנחה שהיה מעולה! "אוינק אוינק כשאתה רוצה אתה יודע איך לעשות נעים בפיזדה!" Tongue אמרה פופינס וליטפה את ראשי חיוך גדול

"אוינק אוינק אני רוצה שתהיה מאצ'ו! ודון ג'ואן! וקזנובה! אל תהיה חננה!" צעקה פופינס וגרמה לי להפוך לגבר אמיתי במהירות מסחררת Coolצחוק

"כ"כ הרבה דברים אני רוצה לעשות איתך! קודם את צריכה להיכנס לחדר! (הובלתי את פופינס לחדר קריצה) תסתכלי בעיניים שלי ואני אסתכל בעיניים שלך! (התסכלנו זה לזו בעיניים חיוך). תדליקי את האור! (פופינס הדליקה את האור) הלילה במסדרון ישמע הד של גניחות שלך!" הודעתי חגיגית לפופינס צחוק

"אווווו השכנים ישמעו ויאוננו!" צעקה פופינס צחוק

"פופינס נראה את עצמינו במראה!" (הסתכלנו על עצמינו במראה שהייתה תלויה מולנו חיוך).

"אוינק אוינק אנחנו מתקדמים ממש לאט!" צעקה פופינס והעיפה אותי על המיטה. "קבל את הפופקה שלי בפנים שלך! תאכל את הפופקה שלי!" צעקה פופינס והתיישבה עם ישבנה על פניי Tongueצחוק

אכלתי את הפופקה של פופינס ברעב גדול והיא אכלה את חזיריק הקשיח ואת הביצים החלקות שלי Tongueמוחא כפייה פופינס גם חשפה את שיניה החדות והשובבות ונשכה אותי במרץ בגופי ובישבני הסקסי Tongueצחוק

הסתובבתי כמו נקניקיה וצרחתי כמו חצ'פורי צחוקצחוקצחוק

פופינס לא רצתה לשחק במשחקים ולהתקדם לאט כמו ילדים. אז היא קפצה עליי לרכיבה הפוכה Shockedצחוק

"עכשיו אני אזוז לפי קצב השיר! אני אעשה את זה איתך כל הלילה!" Approve שרתי לפופינס

"כן כן כל הלילה!" גנחה פופינס צחוק

"גברים אחרים לא מקצוענים כמוני!" שרתי לפופינס

"חה חה חה ספר לי על זה אוינק אוינק" צחוק צחקקה פופינס.

"הם מפנטזים להיות מקצוענים כמוני!" שרתי לפופינס והתמוגגתי מישבנה מוחא כפייה

"כן אוינק אוינק אתה סוס עבודה! מקצוען ממדרגה ראשונה! זיין ליגת האלופות!" צעקה פופינס וקיפצה על חזיריק הקשיח במרץ מוחא כפייה

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול

"אווו אההה כן פההה!" גנחה פופינס

נישקתי את פופינס מתחת ל SISKI שלה צחוק

"לא כאן חחחח פה!" צחקקה פופינס והצמידה את שפתיי לפטמות שלה Tongueצחוק

"כן בדיוק אוינק אוינק שם! ממש טוב לי!" Tongue גנחה פופינס.

לחשנו זה לזו חריו חריו חריו של זכר ונקבה ופופינס הייתה עסוקה בלאכול את האוזניים שלי ואת צווארי Tongueצחוק

בזמן שפופינס רכבה בחושניות על חזיריק הקשיח שמתי לב שבטלויזיה מולנו יש כמה שרמוטות עם פופקות יפות! כוסיות מעלפות! הן רקדו בסקסיות וגרמו לי לשטוף טוב טוב את העיניים! זאת הייתה ממש חגיגה לעיניים יססססס! Tongue

"היי מאמי מה אתה עושה?" שאלה פופינס בקול מאיים צחוק

"אני רק שוטף את העיניים!" Tongue אמרתי לה באדישות.

לפתע פופינס תפסה אקונומיקה ושפכה לי אותה בעיניים ShockedOuchמבולבל

20160607 204942(700)

"היי מה את עושה?" Wacko שאלתי את פופינס בצרחות.

"אני שוטפת לך את העיניים עם אקונומיקה! נו מאמי העיניים שלך מספיק שטופות?" שאלה אותי פופינס ופרצה בצחוק מתגלגל צחוקצחוקצחוק

"כן כן בטח מתוקה מספיק שטופות לא צריך עוד!" התחננתי לפופינס שתפסיק צחוק

זחלנו על המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. העפתי אותה במרץ באוויר על חזיריק הקשיח שחורר את הפיזדה שלה כמו מקדחה חזירית! Tongueצחוק

"סקס מעופף באוויר!" צעקתי בחוזקה צחוק

ראינו במראה איך הפופקה של פופינס מקפצת וכריות ישבנה מוחאות כפיים מוחא כפייה

התיישבתי על הספה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית חיוך גדול

רק לחשוב שהכל התחיל מהספה הזאת... לפני כמה דקות ישבתי כאן נחנח מפוחד עם חששות ועכשיו אני יושב כאן זיין מקצוען! מפרק החורים האולטימטיבי TongueStarצחוק

קמתי שוב עם פופינס והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה עמוק וחזק בפיזדה במיסיונרית מטריפה! Tongueמוחא כפייה

"אני מרגיש אותך אני מאהב מתחשב!" שרתי לפופינס חיוך גדול

"הגוף שלי חגיגה בשבילך אף אחד לא מוזמן בייבי!" שרה לי פופינס Tongueצחוק

"אני אגמור רק אחרי שאת תגמרי!" שרתי לפופינס צחוק

"אני כבר גמרתי בייבי!" צחקקה פופינס צחוק

"את תקבלי את שלך ואני אקבל את שלי!" שרתי לפופינס חיוך גדול

"הוווו יאההההה אני מקבלת את שלי! זין גדול בכוס!" גנחה פופינס Tongueצחוק

"אני לא ממהר אני עושה את זה לאט!" שרתי לפופינס ודפקתי אותה בחושניות בפיזדה הורודה שלה Tongue

"ממש טוב לי!" גנחה פופינסTongue

פופינס נשענה על השידה ופירקתי לה את הכוס עמוק וחזק בעמידה Tongue

"תגיד לי מה אתה רוצה!" חיוך גדול שרה לי פופינס.

"בובה אני אעשה אותך עד שתשתגעי!" שרתי לפופינס וסטרתי על ישבנה המקפץ Tongue

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי להלום בכוס הלוהט שלה מוחא כפייה

"מאמי תניח את הטלפון שלך! יותר טוב תכבה אותו!" שרה פופינס כשראתה שאני משוויץ לחבריי הדלביובים בוואטסאפ על הזיון צחוק

"תגיד לחברים שלך שהיום זה קורה בינינו!" Tongue צעקה פופינס.

"כן כן בובה הם כבר יודעים" אמרתי לפופינס צחוק

"כן בייבי אתה בכיוון הנכון אל תעצור!" צעקה פופינס צחוק

"אני כמו רכבת הרים תחזיקי חזק!" צעקתי לפופינס צחוק

"אתה לא יכול לשלוט בידיים שלך תיגע בי ותספק אותי!" ביקשה פופינס וגנחה מהתרגשות צחוק

הסתובבנו וזיינתי את פופינס כהוגן כשהיא שוכבת על הבטן Tongue

"הוווו כןןןןן בגללך אני כ"כ מתרגשת הגוף שלי רוצה אותך!" גנחה פופינס Tongueמוחא כפייה

"בייבי את כזאת מגניבה!" Tongue החמאתי לה Tongue

"אני אטעם את הגוף שלך כמו עוגה!" צעקתי וליקקתי לפופינס את התחת כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

זיינתי את פופיניס עמוק וחזק בפיזדה הרטובה שלה והיא גנחה ללא הפסקה Tongueמוחא כפייהStar

"את תרטיבי את הסדין!" צעקתי וראיתי שפופינס מטפטפת מהכוס Tongueצחוק

"אני אהרוס את התסרוקת שלך!" צעקתי ועשיתי לפופיניס בלאגן בשיער צחוק

"אני משתגע בתוכך!" צעקתי והצצתי איך חזיריק הקשיח משתגע בפיזדה של פופינס צחוק

"החלון פתוח אז מה? שהשכנים יסתכלו ויראו מה זה סקס בן זונה!" צעקתי ונופפתי לעבר החלון צחוק

פופינס החרמנית ביקשה לקבל בפה את הזרע שלי! Tongue

אני אשפריץ את הזרע שלי בפיה בחושניות אחרי מציצה איטית! אין לאן למהר אנחנו מתקדמים לאט לעבר האורגזמה! Tongueצחוק

נשכבתי על הגב ופופינס נשכבה עליי ב 69. היא שיחקה עם אצבע שובבה בישבני ומצצה את השטרונגול הקשיח שלי בחום ובאהבה! Tongueמוחא כפייה

אחרי כמה דקות מעלפות במיוחד השפרצתי לפיה השובב של פופינס כמות יפה של זרע חם! פופינס הביטה לעברי בחיוך שובב ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק גבר גבר!" וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarחיוך גדול

זהו חברים הפכתי רישמית לגבר גבר ואני כבר לא פוחד לזמבר את בת זוגתי הנימפומנית אוקטביה פופינס! צחוק מהיום והלאה היא אוכלת עמוק וחזק בכל החורים את חזיריק הקשיח לארוחת בוקר, צהריים וערב! הללויה! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהיייייים!!! TongueTongueTongueמוחא כפייה

התחלנו לאט וסיימנו בזיון של אנרג'ייזרים חרמנים! צחוקצחוקצחוק

סקסית תרטיבי את הסדין אני קורא לשכנים!!! צחוקצחוקצחוק

ד"ש לפיפקה ולפופקה שלך סקסית שלי! Evil Smileצחוקקריצה

Heart Hug

Lavelle

694

אוינק אוינק מזמבר את אוקטביה פופינס
ב CANDY SHOP שלו
עם הסוכריה על מקל הקשיחה שלו עמוק וחזק!
Tongueצחוק

אהלן חבר'ה זה שוב אני אוינק אוינק המטורלל! Tongueצחוק

חברים פתחתי חנות ממתקים מדהימה! יש בה ממתקים מכל הסוגים! מכל הצורות והטעמים! Tongue

אתם בטח מבינים שהשרמוטות נוהרות לחנות שלי! הן מתות על ממתקים ובמיוחד על הממתק הקשיח שלי! CoolEvil Smile

"קדימה חברים בואו כולם לחנות הממתקים שלי! בואו אל תתביישו יש מספיק ממתקים לכולם! לשרמוטות יש הנחה של 50 אחוז על כל הממתקים! והסוכריה על מקל שלי זה בחינם!" צחוקקריצה צעקתי החוצה והלקוחות התחילו לזרום בהמוניהם Starמוחא כפייה

אחרי שעשיתי קופה יפה והיה לי קצת שקט בחנות, נכנסה לפתע ברונטית כוסית מלוכסנת עיניים! מאמא מיה איזה סוכריה מתוקה! Tongue היה לה ישבן מקפיץ ודורש וחיוך שובב. אין לי סוכריות כאלה בחנות צחוק

"הווו כןןן כ"כ מפתה... את נכנסת לחנות ממתקים!" שרתי לברונטית בזמן שהיא

התקרבה לעברי חיוך

"ברוכה הבאה ל - CANDY SHOP שלי!" המשכתי לשיר לה...

"אווו תודה רבה!" חיוך גדול ענתה לי הברונטית בחיוך רחב.

"איך קוראים לך מתוקה?"שאלתי אותה.

"אני אוקטביה פופינס!" חיוך גדול ענתה לי הברונטית.

"נעים מאוד אוקטביה פופיניס שמי אוינק אוינק!" חיוך גדול עניתי לה ונישקתי את ידה.

"באתי לראות ממתקים, מה יש לך בשבילי? שמעתי יש פה הרבה דברים טעימים!" אמרה בהתלהבות פופינס המלוכסנת Tongue

"יש לי בשבילך סוכריה על מקל! אני אתן לך ללקק סוכריה על מקל!" צעקתי בממזריות ושלפתי מתחתוני את חזיריק הקשיח שהוא הסוכריה על מקל שאני מציע לכל השרמוטות שנכנסות לחנות שלי Evil Smileקריצה

"וווואאאאוווווו איזה יופי!" צעקה פופינס והתנפלה על הזין שלי! Tongueמוחא כפייה

"קדימה ילדה אל תעצרי!" שרתי לפופינס וליטפתי את ראשה בזמן שהיא ליקקה ומצצה את הזין שלי ברעב גדול! מוחא כפייה

"איזה יופי של סוכריה! הסוכריה הזאת ממש טעימה וממסטלת!" אמרה פופינס בזמן שהתענגה על הסוכריה על מקל שלי Tongueצחוקקריצה

"קדימה ילדה אל תעצרי עד שתגיעי למטרה והסוכריה תהיה ממש רטובה!" שרתי לפופינס המלוכסנת Tongue

"וואאאוווו היא מטפטפת! היא ממש רטובה!" Tongue צעקה פופינס בהתלהבות של ילדה קטנה צחוק

"את יכולה לעשות את זה איך שבא לך החום עולה!" שרתי לפופינס שגם נשכה בשובבות את הזין שלי Shockedצחוק

"אם את נימפומנית אני אעמוד בקצב שלך איפה שרק תרצי! יש לי מקל קסמים!" שרתי לפופינס שממש יצאה מגדרה ושאבה בפראות את הסוכריה על מקל שלי Tongueצחוק

פופינס ראתה שיש לי מיטה גדולה ומרווחת בחנות אז היא משכה אותי למיטה והעיפה אותי עליה. שכבתי על המיטה חסר אונים וציפיתי איך פופינס זוחלת על המיטה כמו טיגריסית שבאה לטרוף את הטרף שלה צחוק היא התיישבה עם ישבנה על פניי ונתנה לי להסניף ולטעום את הפופקה המופלאה שלה! מוחא כפייה

"הסוכריה שלך גרמה לי להיות טרה לה לה רצינית!" הודתה פופינס וצחקקה צחוק

"גרי פוטר! לא הרצל גרצל! לא הבימה גבימה! לא כפכפים שלופנצי! גסטדרות! גרצליה! אחי אני במאנץ' יש לך גמבורגר?" שאלה פופינס והתפוצצה מצחוק צחוק במהרה פופינס התנפלה על הגמבורגר הקשיח שלי צחוקצחוקצחוק

פופינס ביקשה ירידה טובה! היא נשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה! צללתי לעבר הפיזדה הורדרדה שלה ונתתי שם עבודה מעולה עם לשוני הרטובה! פופינס התמסרה אליי והתחילה לגנוח: "יופי טופי! ברכותיי! גדול אתה אחי! לזה אני קוראת עבודה יפה! שנון מאוד! אתה לא מפספס כלום! גם עושה פיפקה וגם עושה פופקה! (חחח ליקקתי לשרון גם את הכוס וגם את התחת) בטח התאמנת על זה! טוב שנתתי לך את המשימה! עבודה ברמה!" TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוקמוחא כפייהStar

אחרי זמן קצר פופינס התחילה לעוד והתנשפה קלות. היא גמרה בחיוך גדול וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מצוין!" Tongueחיוך גדולמוחא כפייה פופינס ליטפה את ראשי עם כפות רגליה בזמן שחקרתי לה את הפיזדה הווווו יאההההההה Tongueמוחא כפייהStar

פופינס הודיעה לי בחגיגיות שהיא ממש רוצה להמשיך להשתולל עם הסוכריה על מקל שלי Tongue

היא הפכה אותי על הגב והתנפלה על הסוכריה הקשיחה שלי ועל שתי הסוכריות העגולות והחלקות שהיו ממש בונוס מלבב! צחוקצחוקצחוק אחחחח היא ממש שליקלקה את שתיהן בו זמנית! פלאק פלאק! נשמע לכל עבר ואני הייתי בעננים מוחא כפייהTongue

פופינס השובבה חשפה את שיניה החדות ואכלה את גופי המתוק שהיה מצופה בקרמל עדין ואת הטוסיק הסקסי שלי שהיה מצופה בשוקולד נוטלה! Tongueצחוקקריצה

ליקקתי את חור התחת המתוק של פופינס בשקיקה והתמוגגתי בטירוף מטעמו המשגע! Tongueמוחא כפייה

פופינס החרמנית כבר טפטפה עליי מהכוס אז היא עלתה על הסוכריה הקשיחה שלי לרכיבה הפוכה! Tongue

"תעשי את זה נעים ולאט! תעלי למעלה ותרכבי כמו רודיאו!" Star שרתי לפופינס והתמוגגתי על הטוסיק המקפץ שלה ועל חזיריק הקשיח ששחה אצלה בכוס Tongue

פופינס התהפכה והמשיכה לדהור על הסוכריה הקשיחה שלי כשהיא עם פניה אליי Tongue

"רק אתה מקבל ממני כאלה פינוקים משהו משהו אני רואה שאתה רוצה אותי! אני אתן לך חוויה שלא תשכח לעולם!" שרה לי פופינס והתחילה לנשוך אותי בצווארי ובאוזניי Tongueצחוק

הנשיכות שלה היו ממש מדגדגות אז צחקתי כמו מפגר ולחשתי לה חריו חריו חריו של דלביוב חרמן צחוק פופינס לחשה לי חריו חריו חריו של נימפומנית רעבה וזה היה נפלא! צחוקמוחא כפייה

נהיה ממש חם בחנות הממתקים אז פופינס הלכה להדליק את המזגן צחוק

כשראיתי את פופינס חוזרת התחלתי לשיר לה: "חברים שלך צוחקים עליך שאת לא יודעת כלום! קדימה תזנקי על הזין שלי ותראי לחברים שלך איזה מקצוענית את! את יכולה לשחק עם מקל הקסמים שלי כמה שבא לך!" Tongueצחוק

"כןןןןןןןןןןןןן קדימה תשחק עם מקל הקסמים שלך אצלי בכוס!" מוחא כפייה צעקה פופינס והתיישבה על מקל הקסמים שלי גרררררררררר Tongue

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר חיוך גדול

הקפצתי אותה במרץ באוויר מול המראה הגדולה שהייתה תלויה מולנו. התחת שלה השתקף במראה ופלחי ישבנה הסקסיים מחאו כפיים. חגיגה לאוזניים וחגיגה לעיניים! Tongueמוחא כפייהצחוק

"כל מה שאנחנו עושים ואיפה שאנחנו עושים את זה, זה רק בינינו! אני לא רוצה לספר את זה לחברים שלנו" שרה לי פופינס צחוק

התיישבתי על הספה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue

הרמתי את פופינס שוב באוויר והקפצתי אותה על הסוכריה הקשיחה שלי עמוק וחזק! Star

השכבתי אותה על המיטה, הרמתי את רגליה על כתפיי וזימברתי אותה כהוגן בפיזדה בפוזת המיטה המתקפלת Tongueצחוקצחוקצחוק

לפתע נשמעו דפיקות בדלת! פאק הגיעו לקוחות! צחוק

"פופינס הפסקה! אני כבר חוזר תלטפי בינתיים את הפיזדה שלך!" צחוק אמרתי לפופינס, לבשתי מכנסיים ויצאתי לדלפק.

אחרי שסיימתי עם הלקוחות המעצבנים שהפריעו לי בפרו ורבו עם פופינס, חזרתי לחדר הזיונים הסודי שלי... ומה קרה? איך שאני נכנס היא מזנקת על רוכסן המכנסיים שלי! Tongueצחוק

"פופינס אני נמס בפה שלך! רק תטעמי את הסוכריה שלי ואת לא תוכלי להתנתק!" שרתי לפופינס בזמן שהיא מצצה את הסוכריה הקשיחה שלי בשקיקה! Tongue

החלטנו לצאת מחדר המסתור ולהזדיין ממש בחנות! פופינס נשענה על הדלפק (השידה), הבליטה את ישבנה ונענעה בו בשובבות חיוך גדול השחלתי את חזיריק הקשיח בפיזדה הרטובה שלה וזימברתי אותה מכל הלב! TongueHeart

"הוווו כן כ"כ מפתה! על הדלפק או אפילו על הקופה?" שרה פופינס ונתנה לי קונטרות מטמטמות Tongueמוחא כפייה

"איפה שרק תרצי! יש לי מקל קסמים!" שרתי לפופינס והפלקתי על ישבנה Tongue

"אני אוהבת שאתה מאחוריי!" שרה לי פופינס צחוק

פופינס נשענה על הקופה (קצה המיטה) והמשכתי לזמבר אותה כהוגן בפיזדה הרטובה שלה Evil Smile

נעצתי את עיניי בחור התחת שלה וליקקתי את שפתיי! חברים אני חושב שאני מעריץ אותו! Tongueצחוק התיישבתי על ברכיי, פתחתי את פלחי ישבנה של פופינס והדבקתי את לשוני לחור התחת שלה. אחחחחח הוא היה כ"כ חמים וטעים! מוחא כפייה

"קדימה אחי בוא תדפוק אותי עכשיו על הצד ותכניס את הגמבורגר שלך פנימה!" צעקה פופינס צחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! TongueStar

הסתובבנו והמשכתי לדפוק את פופינס עמוק עמוק חזק חזק כשהיא שוכבת על הבטן Tongue

נאלצנו להיפרד ל 10 דקות כי שוב היו לקוחות מעצבנים שהפריעו לנו בחגיגה צחוק

חזרתי כעבור כמה דקות וכשראיתי את פופינס התקדמתי אליה ושפשפתי את הסוכריה על מקל הקשיחה שלי צחוק

"כשאנחנו נפרדים אני כל הזמן חושב על הכוס שלך! בזמן הנכון אני נוגע במקום הנכון!" שרתי לפופינס צחוק

פופינס חיכתה לי על המיטה על 4 והפיזדה שלה ממש טפטפה Tongueצחוק

השחלתי את חזיריק הקשיח עמוק לפיזדה שלה וטחנתי אותה כהוגן! Evil Smile

"הווווווווו אהההההההההההה כןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!! אף פעם לא שמעת גניחות כאלה כי אף פעם לא הרגשתי משהו דומה לזה!" שרה לי פופינס בגניחות Tongueצחוקצחוקצחוק

"זה כ"כ מגרה אתם צריכים לראות איך היא מזיזה את התחת שלה!" שרתי והפלקתי על התחת הסקסי והמקפץ שלה Tongueמוחא כפייה

"אוינק אוינק אני רוצה לקבל בפה את הסירופ הטעים שלך!" ביקשה פופינס וליקקה את שפתיה מוחא כפייה

"אין שום בעיה דובשניה שלי את תקבלי את הסירופ המיוחד שלי עד לטיפה האחרונה!" אמרתי לפופינס וליטפתי את גופה הענוג חיוך גדול

נשכבתי על הגב ופופינס נשכבה עליי ב 69. היא מצצה לי את הסוכריה על מקל הקשיחה שלי ושיחקה עם האצבע שלה בחורצ'יק הפופקה הקטן שלי Embarrassedצחוק

ינקתי את חור התחת הטעים של פופינס והתענגתי ממציצתה המופלאה של אשת הסוכריות הקשיחות על מקל צחוקקריצה

אחרי זמן מה הר הגעש התפרץ והשפרצתי לפיה המתוק של פופינס כמות יפה של סירופ טעים! זהו סירופ זרע! שפיך מיוחד במינו! Tongueצחוק

"היא לא נרגעת עד שיונקת ממני את הטיפה האחרונה!" שרתי בשמחה ומחאתי כפיים מוחא כפייהצחוק

פופינס הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא שפיך: "Oink Oink Candy Shop!" וגרגרה את השפיך בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarצחוק

חברים זה היה זיון מהסרטים! אף פעם לא הגיעה לחנות שלי לקוחה נימפומנית כזאת שממש מגרד לה הכוס לסוכריה קשיחה על מקל! Tongueצחוק פופינס נכנסה בסערה לרשימת לקוחות ה VIP שלי! זאת רשימה אקסקלוסיבית שרק שרמוטות ברונטיות מלוכסות עיניים שרעבות לזין קשיח 24/7 זוכות להיכנס לתוכה ולהיות מזומברות בכל החורים נון סטופ עד שהן גונחות עוד עוד ועוד! Tongueצחוקמוחא כפייהStar

Ya Atshlopal Popins Po Popke, Viebal Eyo Glubako I Silna I Paslal yeyo Damoi S ulibkoi I Sitimi Dirkami! צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקTongueTongueTongueTongueTongueקריצה

סוף

סקסית שלי היה זיון נפלא בחנות הממתקים שלי תבואי כל יום!!! TongueTongueTongueצחוקקריצה

על הדלפק על הקופה בכל מקום זימברתי לך את הפיזדה!!! צחוקצחוקצחוק

מ 1 עד 10 עד כמה את מתגעגעת לטעמה המופלא של הסוכריה על מקל הקשיחה שלי? צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים הרעבים שלך סקסית שאחרי הביקור שלי תמיד שבעים לפחות עד אור הבוקר Tongueצחוקקריצה

HeartHug

Lavelle

695

אוקטביה פופינס הדבה ואוינק אוינק האפס בזוגיות שכזאת! צחוק

שלום חברים יקרים כאן שוב אהובכם אוינק אוינק Embarrassed

אני סטלן בטלן ובזבזן כפייתי! צחוק

בפי בשורה מרעישה! יש לי ויזה הוווו יססססס! Tongue

אני קונה איתה מלא דברים! והכסף? הכסף לא שלי! אוקטביה פופינס אישתי מזרימה כסף לחשבון ואני דלביוב מבזבז אותו על שטויות! צחוק

ישבתי על הספה האהובה עליי, זרקתי בגדים על הרצפה צחוק

עישנתי ג'ויינט Tongue

והזמנתי דרך הויזה: פלייסטיישן 4, טלויזיה ענקית ושעון יוקרתי Tongue תודה לגברת ויזה את עושה את החיים שלי ממש מאושרים! מוחא כפייהצחוק

כעבור כשעה הגיע אליי הפסיכיאטר שלי (מר ג'ירפה). פופינס אהובתי הובילה אותו לחדר השינה והניחה לנו להיות לבד Evil Smile כבר סיפרתי לכם שפסיכיאטר מר ג'ירפה מוצץ אליפות? חזיריק הקשיח שלי מת על הפה שלו! מהר מאוד תפסתי את ראשו וזיינתי את פיו השובב! חיוך גדול

"כן מר ג'ירפה אתה אלוף! הפה שלך אשששש!" צעקתי בחוזקה צחוק

"בנים הבאתי לכם קפה" אמרה פופינס ונכנסה לפתע לחדר השינה בעיצומה של הפגישה שלנו Shockedצחוק

"היי מה זה הבית זונות שהולך פה? אדון פסיכיאטר תתפנה מפה מיד! תתבייש לך! וגם אתה אוינק אוינק בטלן מזורגג!" צעקה בעצבים פופינס, סטרה על פניי והעיפה את הפסיכיאטר מר ג'ירפה מהבית צחוק

מכיוון שפופינס הפריעה לי ולפסיכיאטר שלי לחגוג החלטתי להנעים את זמני ולצנוח מהמיטה עם המצנח שלי צחוק (תפסתי שקית וקפצתי מהמיטה לרצפה כשאני מפנטז שזה מצנח מבסוט חבל"זזזז צחוק)

"יאאאהההווווו איזה מצנח אליפות יש לי! פופינס בואי תנסי גם את! זה כל כך כיף!" Tongue צעקתי לפופינס והמשכתי לעשות מרתון צניחות עם השקית צחוק

"אוינק אוינק אתה ממש דלביוב הא?" צעקה פופינס וחטפה ממני את השקית. NO MORE לצנוח פאק! מבולבלצחוק

"אוינק אוינק אני לא מתכוונת לבשל לך כל היום אני לא אמא שלך! אני לא מתכוונת לכבס לך כל היום אני לא אמא שלך! מתי תיקח את עצמך בידיים?" צעקה פופינס בעצבים צחוק

חיבקתי את הפופקה של פופינס, נישקתי אותה, ליקקתי את חור התחת שלה והבטתי על פופינס מלמטה בעיניי פאפי Embarrassedצחוק

"אוינק אוינק תפסיק להתחנף זה לא יעזור לך! תגיע לעבודה בזמן! מספיק לשחק כל היום במחשב! ברגע זה יש שינויים! תפסיק לעלות לי על העצבים! אתה עף מפה!" צעקה פופינס בעצבים צחוק

"לא אני לא רוצה לעוף מפה!" התחננתי לפופינס וחיבקתי בחוזקה את ישבנה צחוק

"אני אחזור על זה שוב ואז אתה תחזור על זה כדי שאני אדע שהבנת את זה! אתה עף מפה!" צעקה פופינס צחוק

"אתה עף מפה!" חזרתי אחרי פופינס צחוק

"חלומה של כל אישה למצוא את הגבר המושלם! אני הגבר המושלם שלך!" הצהרתי בפני פופינס בגאווה Cool

"שטויות אוינק אוינק!!! חלומה של כל אישה הוא לאכול בלי להשמין!" אמרה פופינס וצחקה עליי בכיצחוק

"מה זה הבן אדם הזה הוא אאוטלט כולו מפורק!" צחקקה פופינס צחוק

"את בכלל מכירת חיסול 70% הנחה!" החזרתי לפופינס והתפוצצתי מצחוק צחוק

פופינס עזבה את חדר השינה בבוז והלכה לעשות ארוחת צהריים. תפסתי אותה במטבח בדיוק כשהיא חותכת סלט. פיסקתי את פלחי ישבנה והדבקתי את לשוני לחור התחת היפה והמתוק שלה Tongue

"חמודה שלי!" צעקתי לפופינס צחוק

"אל תגיד לי חמודה שלי אני מתעצבנת מזה עוד יותר!" צעקה פופינס בעצבים וסגרה את פניי בין פלחי ישבנה צחוק אההה הצילו אני כלוא בתחת של פופינס צחוק

"חמודה שלי אני השתנתי!" התחננתי לפופינס צחוק

"אתה מבין שטעית והשתנת?" שאלה פופינס.

"כן כן חמודה אני השתנתי!" צעקתי בהתלהבות צחוק

"בן זונה תמיד נשאר בן זונה עד שאמא שלו מחליפה מקצוע!" צחוק צחקקה פופינס.

"אוינק אוינק אתה מתחפף מפה!" צעקה פופינס צחוק

לבסוף פופינס התמסרה לחזיריק הקשיח שלי ומצצה אותו בחום ובאהבה! חזיריק הקשיח שלי תמיד משלים בינינו צחוקקריצה

פופינס המשיכה לבשל את ארוחת הצהריים ואני קפצתי לחדר השינה לספה האהובה שלי כדי להזמין עוד כמה דברים בכרטיס האשראי Tongue

ברגע שפופינס שמעה שאני מזמין בגדים חדשים היא פרצה לחדר השינה כמו מפלצת מהגיהנום וחטפה את כרטיס האשראי מידי Shockedצחוק

"I Want My Credit Card Back Bitch!" צעקתי לעברה וניסיתי לחטוף את הכרטיס מידה צחוק

"שום כרטיס אשראי אוינק אוינק תפסיק לבזבז את הכסף שלי!" כועס צעקה פופינס והביטה לעברי בעיניי השטן המלוכסנות שלה צחוק בטוח כל החברות של פופינס הן שרמוטות מהגיהנום צחוק

"אוינק אוינק אתה מתחפף מפה!" צעקה פופינס וסטרה על פניי כועסצחוק

"אההה זונה! הרגע הזה שחוטיני שלך חושב שאתם מכירים מספיק זמן כדי לעשות אנאלי!" צעקתי והרמתי את החוטיני של פופינס למעלה! צחוקצחוקצחוק

"אוינק אוינק מה אתה חושב לעצמך? איזה חוטיני ואיזה אנאלי!" צעקה פופינס והוציאה את החוטיני מהתחת שלה צחוק

"אוינק אוינק אתה הולך למות!" כועס צעקה פופינס ועיניה המלוכסנות עלו באש צחוק

"אהההה מה עושים?" שאלתי בפחד.

"בעיקרון הלוויה חחחחחח!" צחקקה פופינס צחוק

פיפינס זרקה אותי מהבית וטרקה את הדלת מבולבלצחוק

פופינס ממש עיצבנה אותי! אחרי שעזבתי את הבית פתחתי פיצוחיה וקראתי לה "דבה" על שם אישתי הדבה! צחוק

איך שפופינס ראתה שפתחתי פיצוחיה "דבה" היא לא התאפקה ופתחה מולי סלון יופי וקראה לו "אפס" צחוק

"חברים בואו לקנות פיצוחים בדבה! בואו לדבה! דבה מחכה לכם! אתם רואים את אישתי הדבה? על שמה קרויה הפיצוחיה שלי!" צעקתי ברחוב צחוק

"בואו לעשות טיפוח ציפורניים בסלון היופי "אפס" בואו בהמוניכם! כן כן זה על שם בעלי האפס!" צעקה פופינס צחוק

העסקים בדבה הלכו ממש טוב! קניתי לעצמי פרארי והצטיידתי בגולד ויזה! TongueStarקריצה

נסעתי ברחוב בפרארי הרועשת שלי ונופפתי לכל עבר בגולד ויזה שלי Tongueצחוק

מיד קלטתי את פופינס בבגד ים סקסי, עיניים מלוכסנות וישבן מפואר! Tongue חי חי התגנדרה לכבודי הזונה איך שראתה שיש לי פרארי וגולד ויזה צחוק

"WOW לבעלי יש אוטו עם גג נפתח ומזגן? וגם יש לו באוטו מערכת סטריאו פצצה?!" התלהבה פופינס ועשתה לי עיניים צחוק

ניגשתי לפופינס ושאלתי אותה: "מה תרצי לשתות?" חיוך גדול

"אני אשמח לכוס יין!" אמרה לי פופינס וחיוך רחב התנוסס על פניה חיוך גדול

"אין שום בעיה חמודה שלי בואי נזמין יין יוקרתי, יש לי גולד ויזה!" צעקתי ונופפתי בגולד ויזה שלי Tongueצחוק

"פשששש אוינק אוינק איזה יופי ממש השתנת! לקחת את עצמך בידיים!" התלהבה פופינס Tongue

"כן בובה הסתדרתי" קריצה קרצתי לה וטפחתי על ישבנה.

"יש לך כ"כ הרבה כסף אתה פסיכי הכי טוב! בדיוק לגבר כזה חיכיתי!" צעקה בהתלהבות פופינס וליטפה את הבליטה במכנסיי Tongue חזיריק הקשיח היה במצב רוח קרבי צחוק

"מספיק לך להסתכל עליי וכבר בא לי להתפשט!" צעקה פופינס והתחילה להתפשט בפרארי Tongueצחוק

נסענו לדירתנו הישנה והטובה! כל הדרך פופינס מצצה לי, כל הכבוד לה! מוחא כפייהצחוק

עלינו לדירה, נכנסנו לחדר השינה וקפצנו על המיטה Star

ליקקתי את הפופקה הטעימה של פופינס והיא מצצה לי את חזיריק הקשיח ואת הביצים החלקות שהיו חמות כמו תנור ובעבעו כמו הר געש! צחוק

פופינס שלי נשכנית שובבה אז במהרה היא חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי במרץ בגופי ובפופקה שלי צחוק

פופינס הייתה חמה ורטובה ודרשה שאני אענג עם לשוני את הפיזדה הורודה שלה Tongue

הורדתי ממנה את החוטיני שאיתו היא עשתה אנאלי מקודם חי חי צחוקצחוק והסנפתי אותו בשקיקה! Tongue

ליקקתי לפופינס החרמנית את הפיזדה והיא גנחה: "נהדר! עבודה יפה! רואים שעבדת על זה! אתה כוכב! אחלה! אתה גדול! וואלה! ידעתי שאתה יכול!" Tongueמוחא כפייהצחוק

אחרי זמן קצר פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות וגנחה שזה היה מעולה ושיחקתי אותה! Tongueמוחא כפייה

שיחקנו קצת במשחקי אוינק אוינק על המיטה ואז פופינס עלתה עליי לרכיבה הפוכה. חזיריק הקשיח חדר בשמחה לפיזדה שלה והיא התחילה לקפץ עליו בשמחה מוחא כפייה

"אני לא ממהר! היא תקבל את שלה ורק אז אני אגמור!" שרתי לפופינס Tongue

"כן אוינק אוינק אתה גבר אמיתי!" גנחה פופינס Star

"אני לא אמהר כדי שהיא תתמסר לפיתוי חושני וגם אני אתמסר לפיתוי חושני! שנינו נתמסר לפיתוי חושני!" המשכתי לשיר לפופינס חיוך גדול

"כשבעלי נכנס למועדון כל השרמוטות עליו נדלקות!" שרה פופינס בהתלהבות צחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לרכוב עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך

לחשנו זה לזו חריו חריו חריו של זכר ונקבה זה היה כ"כ כיף טרה לה לה! Tongueצחוק

פופינס אכלה לי את האוזניים ונשכה אותי בצווארי! אני אכלתי את הסיסקי של פופינס! איזה סיסה טעימה! Tongueצחוקקריצה

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. העפתי אותה על חזיריק הקשיח במרץ מול המראה ושנינו התמוגגנו ממראה הטוסיק של פופינס שקיפץ והשתקף במראה! מראה מלבב ביותר! שנינו ממש הזלנו ריר על הפופקה המדהימה של פופינס! Tongueמוחא כפייה

התיישבתי עם פופינס על הספה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Tongue הסיסקי שלה קיפצו ביחד איתה צחוק

קמתי עם פופינס מהספה וזיינתי אותה כל הדרך עד למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית חמה ורטובה! Evil Smile

פופינס נשענה על השידה ופירקתי לה את הפיזדה עמוק וחזק בעמידה! Tongue

"בעלי תמיד טס במחלקה הראשונה! שרמוטות תקנאו בי!" Party שרה פופינס ונענעה את ישבנה המקפץ מוחא כפייה

"אפילו שהיא איתו היא חושבת עליי! אנחנו לא הולכים לקפה ולא הולכים לחנות! אנחנו רק משחקים במשחקי מיטה!" Tongueצחוק שרתי לפופינס.

"יאהההווווו אני אוקטביה פופינס פתיינית גברים!" צעקה פופינס צחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לדפוק אותה כהוגן בפיזדה הרטובה! Tongue

"אחרי שאנחנו משחקים במשחקי מיטה אנחנו מעשנים סיגריה ונרדמים כי התמסרנו לפיתוי חושני! אם אתם עדיין לא יודעים אוינק אוינק הקשיח שלי חרמן חבל"ז!" שרתי בשמחה Tongueצחוק

"גברים כשרואים אותי מורידים את הגג של האוטו שלהם כדי לראות אותי יותר טוב ודופקים שריקה!" Tongueצחוק שרה פופינס ומיד שרקתי לה צחוקקריצה

"אני מחזיק לידי קונדומים 7 ימים בשבוע!" שרתי ועשיתי שריר למראה Coolצחוק

"כשאני רואה אותך הלב שלי דופק בום בום בום!" צעקה פופינס צחוק

"כל פיקאפר מיד קולט שאם להזמין אחת כזאת הביתה היא לא תייבש אותך!" שרתי לפופינס והרגשתי איך היא מרטיבה בפיזדה צחוק

התהפכנו והמשכתי לדפוק את פופינס כשהיא שוכבת על הבטן! חיוך גדול

"אוינק אוינק אתה לא צריך להתאמץ כדי להקסים אותי!" שרה פופינס וליטפה לי את הפופקה צחוק

"אני רוצה שתרגישי הר געש של תענוג!" שרתי לפופינס Star

"הוווו כןןןןןן אני מרגישה!" גנחה פופינס מוחא כפייהצחוק

דפקתי את פופינס עמוק וחזק בכוס הגועש שלה וסטרתי על ישבנה! Star

"כן כן אוינק קדימה תפרק אותי!" צעקה פופינס.

"אוינק אוינק אני רוצה לקבל את הזרע שלך בפה! אני רוצה הרבה זרע!" התחננה פופינס והחזירה לי קונטרות מטורפות מוחא כפייה

"כן חמודה שלי אני יודע שאת חסרת שובע!" אמרתי לפופינס וליטפתי את גופה הענוג Star

פופינס נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ את חזיריק הקשיח במציצה חמה ורטובה! Tongue היא גם שיחקה עם האצבע בחור הטוסיק הקטן שלי! היא עשתה את זה לא פחות טוב מהפסיכיאטר שלי מר ג'ירפה צחוקקריצה

ליקקתי את התחת הטעים של פופינס בשקיקה והתענגתי על יופיו ועל טעמו המשגע! מוחא כפייהTongue

כעבור זמן מה השפרצתי לפיה השובב של פופינס כמות גדולה של זרע חם בדיוק כמו שהיא אוהבת! Tongue פופינס חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק פיתוי חושני!" Tongueמוחא כפייהStarצחוק וגרגרה את הזרע בגרונה! מוחא כפייהStarחיוך גדול

חברים אז כל מה שצריך כדי להרשים בחורה זה אוטו עם גג נפתח ועם מערכת סטריאו פצצה! להסתובב עם מלא כסף ולהיות פסיכי הכי טוב! תשאלו את אוקטביה פופינס איך כל השרמוטות עליי נדלקות ומקנאות בפופינס הנימפומנית המלוכסנת שזכתה להיות בחיקו של חזיריק הקשיח 24/7! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה נפלא!!! TongueTongueTongue

יש לך ישבן מפואר ומספיק לי להסתכל עלייך כדי שתחשפי אותו בפניי! צחוקצחוקצחוקקריצה

דבה ואפס זה סיפור אהבה ממבט ראשון! צחוקצחוקצחוקמוחא כפייהHeart

היידד לאוינק אוינק ולפופינס שעושים פרו ורבו עד אור הבוקר! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק

ד"ש לחורים הרעבים שלך סקסית שלי Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

696

מסיבת יום הולדת של אוקטביה פופינס יוצאת משליטה! Evil SmileTongueצחוק

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני מנהל חברת השקעות פרטית. אני בחור מסוקס ויפה תואר ובחורות ממש נופלות לרגלי חזיריק הקשיח שלי צחוקקריצה

המזכירה שלי אוקטביה פופינס היא כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים, בעלת טוסיק שובב ומקפיץ! Tongue מחר יש לה יום הולדת! כמה זמן אני מחכה כבר לומר מזל טוב לטוסיק הקטן והשובב שלה Tongue

אם כבר בטוסיק עסקינן אז פופינס נשארה היום במשרד עד מאוחר. כולם כבר הלכו הביתה אז ניצלתי את הרגע כדי לטעום את הטוסיק שלה סוף סוף! מוחא כפייה עשיתי את זה בדרך הישנה והטובה! הצאתי לה העלאה במשכורת תמורת מציצה וליקוק טוסיק! כמה שאני ערמומי תחמן הוווו יססססססס Tongueצחוק

בהתחלה פופינס שיחקה את עצמה בתולה אבל במהרה הצמדתי אותה לקיר! הורדתי את החצאית ואת החוטיני שלה, פתחתי את פלחי ישבנה והדבקתי את לשוני לחור התחת היפה שלה! Star אחחחח כמה טעים החורצ'יק הזה! הוא ממש כמו שדמיינתי אותו... קטן, שובב ומתוק! מוחא כפייה

"מר אוינק אוינק אני מרגישה משהו לא חוקי במכנסיים שלך" צחוק הודיעה לי פופינס בזמן שליטפה עם כף רגלה את מפשעתי.

"עוד מעט תפגשי את מר לא חוקי תתאזרי בסבלנות!" קריצה אמרתי לפופינס והמשכתי לאכול את התחת שלה חיוך גדול

פופינס המשיכה לשפשף את מפשעתי עד שחשפתי בפניה את חזיריק הקשיח והיא הייתה ממש המומה! היא התנפלה עליו ומצצה אותו בחשק רב במציצה חמה ורטובה! מוחא כפייה כבר תכננתי לגמור לה בפה אבל לפתע פופינס הפסיקה וצעקה: "אני לא יכולה אני אישה נשואה!" וברחה מהמשרד כשהיא מנענעת את ישבנה החשוף ומצחקקת במבוכה צחוק

"לילה טוב גברת פופינס שמחתי לטעום אותך פופקה שלי" צעקתי לה Tongue והיא צעקה לי לילה טוב ונעלמה כרוח סערה מבולבלצחוק

לפופינס יש היום יום הולדת!!! TongueTongueTongueמוחא כפייהStarParty

פופינס קמה בתקווה שמר פופינס יגיד לה יום הולדת שמח ותהיה לו מתנה קטנה בשבילה חיוך גדול

אבל בפועל בעלה מר פופינס בקושי אמר לה בוקר טוב צחוק

אוףףף כבר חשבתי שבעלי יתן לי במתנה איזו טבעת יהלומים יפה... והוא רק יושב על הספה, קורא עיתון ומגרד בביצים כועסצחוק אמרה לעצמה פופינס.

פופינס יצאה לעבודה והגיעה למשרד קצת בדיכאון... כשהיא הגיעה לעבודה אף אחד מהעובדים לא אמר לה מזל טוב. היא הרגישה נורא! שום HUI לא היה מנחם אותה בשלב הזה... אבל אז הגיע הבוס החתיך שלה אוינק אוינק Evil Smile

"בוקר טוב מאמי יום הולדת שמח!" צעקתי בשמחה לפופינס וחיבקתי אותה בחום חיוך גדול

"וואאווו איזה יופי תודה תודה! איך זכרת שיש לי יום הולדת?! אין עלייך אני מרגישה בעננים!" צעקה פופינס והתמרחה עליי Cool פופינס הרגישה ממש טוב שלפחות בן אדם אחד זכר שיש לה יום הולדת Star

פופינס הלכה לחדר שלה ועבדה שם עם חיוך מאוזן לאוזן! הבוס שלה אמר לה מזל טוב.......... ממממ.... לפתע לא הזיז לה שהיא אישה נשואה צחוקקריצה

הדלת בחדר של פופינס נפתחה... שם עמד אוינק אוינק במלוא יופיו והדרו! Cool

"פופינס היום יום הולדת שלך, נצא לאכול צהריים יחד?" שאלתי את פופינס והיא מיד הסכימה והייתה בעננים מוחא כפייהצחוק

הלכנו למסעדה קטנה ושקטה שאני מכיר. ישבנו לנו בכיף ושתינו יין...

הייתה אווירה מאוד רומנטית Evil Smile

"תשמעי פופינס אנחנו לא חייבים לחזור מיד למשרד נכון?" שאלתי את פופינס וליטפתי את רגלה.

"מבחינתי אין לחץ בעבודה" ענתה לי פופינס וחייכה חיוך

"אז בואי נעבור בדירה שלי, אני צריך לקחת משהו" אמרתי לפופינס והיא זרמה והסכימה בשמחה חיוך גדול

נכנסנו לפרארי שלי ונסענו אליי הביתה. פופינס מאוד התרשמה מהפרארי שלי... רואים שהיא אוהבת LUXURY CARS מוחא כפייה

הגענו אליי הביתה. הובלתי את פופינס לסלון והיא התיישבה על הספה. היא הייתה מאוד נינוחה ולא חשדה בכלום קריצה

"סליחה אני קופץ רגע לחדר עבודה" אמרתי לפופינס.

"בסדר" ענתה לי פופינס בחיוך חיוך גדול

זאת ההזדמנות! הפעם אני אתן לאוינק אוינק לדפוק אותי! אחרי שבעלי התייחס אליי ככה זכותי לתת לבוס החתיך שלי לפרק אותי כהוגן! הוא אמר לי יום הולדת שמח ולקח אותי למסעדה! מה שבעלי לא עשה כבר שנים! מגיע לו זיון מהסרטים! חשבה לעצמה פופינס והתפשטה צחוק

"קדימה חברים בואו בשקט היא יושבת בסלון!" אמרתי למר פופינס (מר ג'ירפה) ולכל חבריה מהעבודה. הצטיידנו בבלונים, עוגת יום הולדת והתקדמנו בצעדים קטנים לעבר הסלון. וואאווו פופינס תמות כשהיא תקלוט איזה מסיבת הפתעה הכנו לה! מוחא כפייה

"אוקיי חברים שלוש ארבע ו... היום יום הולדת! היום יום הולדת! היום יום הולדת לאוקטביה פופינס!" שרנו כולנו בטירוף Tongueמוחא כפייהStar

לפתע קלטנו שפופינס ישבה ערומה על הספה Shockedמבולבלצחוק

בעלה מר פופינס התעלף, חבריה הטובים של פופינס ברחו ונשארתי רק אני צחוק

"פופינס השתגעת לגמרי? למה התפשטת? עשינו לך מסיבת הפתעה!" אמרתי לפופינס ותפסתי את הראש צחוק

"אתה יודע איך התייחס אליי היום בעלי? בקושי אמר לי בוקר טוב שלא נדבר על לומר לי יום הולדת שמח!" התגוננה פופינס.

"הכנו לך מסיבת הפתעה טוסיק שלי, תקווי שבעלך לא יזכור שום דבר כשהוא יחזור לעצמו, ובינתיים אנחנו יכולים לחגוג! אז איפה עצרנו?" שאלתי את פופינס ודחפתי לה את חזיריק הקשיח לפה Evil Smileצחוק

אחחח המציצה של פופינס ממש אליפות והיא כל הזמן גרגרה ואמרה יאמי יאמי! Tongueמוחא כפייה

"מר אוינק אוינק בוא נעבור לחדר השינה ונמשיך שם בחגיגה!" הודיעה לי בשמחה פופינס, תפסה את חזיריק הקשיח וגררה אותי לחדר השינה צחוק

נשכבתי על המיטה ופופינס התיישבה עם ישבנה על פניי! ליקקתי לה את התחת בשקיקה והסנפתי אותו בהנאה גדולה! Tongue

פופינס טפטפה מהכוס וביקשה מהר ירידה צחוק

היא נשכבה על הגב ופתחה את רגליה היפות לרווחה חיוך גדול

זחלתי כמו נחש חרמן לעבר הפיפקה שלה והדבקתי את לשוני אליה! Tongue

"נפלא! שיחקת אותה בגדול! קדימה לך על זה! מדליק! פנטסטי! הפעם עשית את זה! (ליקקתי גם חור טוסיק וגם כוס) זה גדול! זה יותר טוב! מצוין!" גנחה פופינס בזמן שעשתי הוריקן פסיכודלי בפיזדה שלה עם לשוני צחוקקריצה

אחרי כמה דקות מדהימות פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות! היא גמרה וחיוך גדול התנוסס על פניה המלוכסנות! "אוינק אוינק זה היה מעולה!" גנחה פופינס וליטפה את ראשי חיוך גדול

עשינו קצת קרבות מיטה! פופינס מצצה לי את חזיריק הקשיח ואת הביצים השובבות שלי ונשכה אותי במרץ בגופי ובישבני צחוק

ליקקתי לפופינס את חור התחת היפה שלה ונתתי לה ביסים בטוסיק Tongueצחוק

הגיע הזמן לעשות לפופינס יום הולדת שמח בפיזדה! Tongueצחוק

פופינס עלתה על חזיריק הקשיח ברכיבה הפוכה והתחילה לדהור כמו חולת נפש צחוק

"אני רוצה לענג אותך עד שאת נכנעת וגונחת את השם שלי!" צעקתי לעברה צחוק

"אוייי אווווווחחחח אוינק אוינק!" גנחה פופינס בקולניות צחוקמוחא כפייה

"תגיד לי איך אני נראית?" שאלה אותי פופינס.

"טוסיק שלי את נראית פיצוץ!" החמאתי לפופינס חיוך גדול

"שים מוזיקה טובה!" ביקשה פופינס והתחילה לרקוד על חזיריק הקשיח לפי קצב המוזיקה מוחא כפייה

"תהיי המאמנת שלי ותכניסי אותי לתוך המשחק!" צעקתי לפופינס צחוק

"כן אוינק אוינק תשחק אצלי בכוס!" גנחה פופינס צחוק

היא נשכבה ולחשה לי באוזן חריו חריו חריו שובב של נקבה מיוחמת! זה היה פשוט נפלא מוחא כפייה

לחשתי לפופינס באוזן חריו חריו חריו של זכר אלפא חרמן ופופינס ממש יצאה מדעתה צחוק

פופינס גם נשכה אותי באוזניי ובצווארי וגרמה לי לצעוק ולצחוק כמו חולה נפש צחוק

אכלתי את הסיסי של פופינס והיא לכדה את פניי ואת לשוני בין הסיסי שלה צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר Star

הקפצתי אותה על חזיריק הקשיח במרץ מול המראה ושנינו פשוט התמוגגנו מהנוף של הטוסיק המשגע שלה מוחא כפייה

"אני רוצה לחרמן אותך! אני אעשה ככה שתתחרמני! תתחרמני בשבילי בובה!" צעקתי ופירקתי לפופינס את הפיזדה Evil Smileצחוק

"כן כן אני חרמנית! אני כמו ליקר!" צעקה פופינס צחוק

"אף פעם לא ראית תחת מפואר כמו אצלי!" השוויצה פופינס צחוק

התיישבתי על הספה והמשכתי לעשות לפופיס שמח בפיזדה כשהיא מקפצת עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue

הצצתי על הפופקה של פופינס במראה, זה היה נפלא! Tongueמוחא כפייה

הקפצתי את פופינס עוד קצת באוויר ואז השכבתי אותה על המיטה. פופינס פתחה את רגליה לרווחה ופירקתי לה את הפיזדה במיסיונרית מטריפה Tongue

"רוצה ללקק לך את הכפות רגליים!" שרתי לפופינס ויצאתי לצוד עם לשוני את כפות רגליה צחוק

"קח אותי חזק ועמוק!" גנחה פופינס צחוק

פופינס קמה ועטפה את חזיריק הקשיח עם שפתיה החמות Star

"אני בין השפתיים שלך כמו סיגריה!" שרתי לה צחוקקריצה

פופינס נשענה על השידה והמשכתי לזמבר אותה בעמידה! חיוך גדול

"אני רוצה להתפוצץ בתוכך!" Tongue שרתי לפופינס והפלקתי על ישבנה.

"אתה כ"כ חרמן ורוצה לזיין אותי שקרעת לי ת'חולצה ותלשת את כל הכפתורים!" צעקה פופינס צחוק

פופינס נשענה בדוגי בקצה המיטה וחזיריק הקשיח המשיך לשחות בפלא הרטוב שלה Tongueצחוק

"אני מחכה ממך לסקס מטורף! אני רוצה לזמבר אותך בפראות!" שרתי לפופינס וזימברתי אותה בפראות עד שיצא לה עשן מהפיזדה צחוק

"הווווו כןןןןןןןן!" גנחה פופינס צחוק

"אל תגמור על הבגד שלי כמו במקרה של מוניקה לוינסקי" צחקקה פופינס צחוק

"אני מרחם על המנקה שבאה לנקות את החדר שלי אחרי הסקס!" צעקתי אחרי שראיתי את כל הבלאגן שעשינו צחוק

"מר פופינס מנסה להציץ ולהקשיב מה הולך בינינו הוא ממש MERZAVEZ!" אמרה פופינס והצביעה על מר פופינס שהציץ מעבר לספה צחוק

"אני הופך נשים למכונות סיפוק!" צעקתי ופירקתי לפופינס את הכוס! Evil Smile

"עושים שואו פרטי לצלילי המוזיקה!" שרה פופינס צחוק

הסתובבנו והמשכתי לפרק לפופינס את הפיזדה כשהיא שוכבת על הבטן Tongue

"תני לי לשחות באמבטיה החמימה שלך!" Tongue צעקתי בהתלהבות.

"קח אותי חזק ועמוק!" גנחה פופינס צחוק

"השיער שלנו מזיע מרוב סקס סוער!" צעקה פופינס צחוק

"שלי במיוחד כי כל יום אני עם TZIPA אחרת!" התוודאתי בפני פופינס צחוק

"כל יום אני עושה סקס אחרת!" Cool השווצתי והפלקתי על הפופקה של פופינס חיוך גדול

פופינס הייתה ממש רעבה ודרשה שאשפריץ לה בפה את הזרע הטעים שלי מוחא כפייה

היא נשכבה עליי ב 69, עטפה את פניי עם הפופקה החמימה שלה והתחילה לענג עם פיה החם את חזיריק הקשיח Tongue היא גם שיחקה עם האצבע השובבה שלה בחור התחת הקטן שלי Starצחוק

כעבור כמה דקות השפרצתי בטירוף בפיה הלוהט של פופינס! היא הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק MERZAVEZ!" צחוקצחוקצחוק ואז גרגרה את הזרע בגרונה! מוחא כפייהStarTongueחיוך גדול

לצערנו מסיבת ההפתעה של פופינס לא כ"כ הצליחה ואפילו יצאה משליטה, אבל לפחות זימברתי לה ת'צורה כמו ששרמוטה מלוכסנת כמוה צריכה להיות מזומברת! מר פופינס תראה ותלמד איך צריך להתייחס לאישה חרמנית ורעבה לזין 24/7! CoolTongueצחוק

אומר לה "בוקר טוב!", "יום הולדת שמח זונה!" ומפרק לה ת'חורים לפני העבודה צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה נפלא!!! TongueTongueTongueמוחא כפייה

שמחתי לפרק אותך כהוגן במסיבת יום ההולדת שלך צחוקצחוקצחוקקריצה

חבל שכל האורחים ברחו ומר פופינס התעלף כשראו אותך ערומה אחרת היינו עושים אורגיה פרועה! Tongueצחוקצחוקצחוק

הסיגר הקשיח שלי כבר מתגעגע לשפתייך החושניות צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים היפים שלך סקסית שלי Evil Smile

HeartHug

Lavelle

697

אוינק אוינק קופידון מחטיא ביריית חץ ונאלץ לספק זיון אינטנסיבי לפיזדה הרטובה של אוקטביה פופינס הנימפומנית! Tongueצחוק

אהלן חבר'ה אני מר פופינס ואני נשוי לאוקטביה פופינס. אוקטביה פופינס היא כוסית ברונטית משגעת בעלת עיניים מלוכסנת ותחת מטורף!!! Tongue

אבל לא הכל ורוד במשפחת פופינס ולפעמים אנחנו לא מסתדרים ורבים כמו ילדים קטנים צחוק

למשל אתמול פופינס שלחה לי בטלפון SMS שובב, היא צירפה תמונה וכשראיתי את התמונה כמעט התעלפתי! TongueStar

"פשששש איזה מחשוף פופינס ואללה הפתעת אותי!" כתבתי לפופינס בהתלהבות מוחא כפייהאצבע למעלה

כעבור זמן קצר הגיע עוד SMS ושם כבר הבנתי איזה טמבל יצאתי צחוק

אההההה אני לא מאמין הזונה הקטנה עבדה עליי! כמובן זה התחת שלה הייתי צריך לפענח את זה! הרי אני מכיר את התחת שלה כ"כ טוב! פאק איך נפלתי לתרמית של אישתי! בלאאאאאאט! צחוקצחוקצחוק

"חי חי חי חי חי עבדתי עלייך! תנשק לי ת'תחת!" כתבה לי פופינס ב SMS כועסצחוק

חזרתי הביתה כמו רוח סערה! מיד סטרתי על ישבנה החשוף של אישתי פופינס ששחררה צעקה מסמררת שיער צחוק הדבקתי אותה לקיר, פתחתי את פלחי ישבנה והדבקתי את לשוני לחור התחת שלה! Evil Smile

"אהה זונה קטנה עצבנת אותי עכשיו! נמאס לי מהתרגילים המלוכלכים שלך! הייתי בטוח שזה החזה שלך! אההה אני לא מאמין שעבדת עליי ככה!" צעקתי ואכלתי את התחת שלה צחוק

"תגרום לי לרטיבות בין הרגליים ולא בעיניים ובתמורה אני אהפוך את הזין שלך לקשה ולא את החיים שלך!" שרה לי פופינס צחוק

"תשחק לי עם השדיים ולא עם הרגשות ובתמורה אני אעלה לך על הזין ולא על העצבים!" שרה פופינס וצחקקה צחוק

שלפתי את הזין הקשיח מתחתוני והכנסתי אותו בפה הקטן של פופינס. זיינתי לה ת'פה כהוגן ושיחקתי עם הציצים שלה חיוך גדול

"כבר חשבתי גידלת שתי פומלות ובסוף אני מגלה שעדיין יש לך שני אפרסקים! זונה קטנה עבדת עליי!" צעקתי ופופינס נשכה אותי בזין צחוק

מר פופינס וגברת פופינס המשיכו לריב כמו שני דלביובים לכן למערכה נכנס אוינק אוינק קופידון שיודע איך לעשות סדר כאשר זוגות רבים צחוק

אהלן חברים! שמי אוינק אוינק קופידון ואני באמצע קרב קשוח בין מר פופינס לגברת פופינס תודה שהצטרפתם אליי! צחוק בואו תראו איך אני מטפל בבעיה Approve

יריתי חץ עם לב לעבר גברת פופינס! חיוך גדול

היא נהייתה ממש מבולבלת ולגמרי שכחה מהריב שלה עם מר פופינס... נראה לי זה חירמן אותה כי הנימפומנית טפטפה מהכוס! קריצה

כיוונתי חץ שני לעבר הדלביוב מר פופינס וברגע הקריטי החלקתי על מיצי הכוס של גברת פופינס (היה אוקיינוס חברים אוקיינוס!) ויריתי את החץ על עצמי Shockedצחוק

עיניה המלוכסנות של פופינס מיד התבייתו עליי! היא דחפה את מר פופינס הצידה ורצה אליי באמוק! צחוקצחוקצחוק

"אוינק אוינק קופידון! ואאוווו זה אתה! שמעתי עלייך רבות! אני כ"כ שמחה שאתה פה! בוא אליי חמודי נעשה דברים משוגעים!" צעקה פופינס ונמרחה עליי צחוק

"איפה חזיריק הקשיח המפורסם שלך?" שאלה פופינס ושלחה את ידיה לתחתוניי. היא שלפה משם את חזיריק הקשיח במלוא תפארתו והביטה עליו בהערצה! Star

"פשששש זה זין משובח! קופידון טוב שבאת!" צעקה פופינס והתחילה למצוץ את חזיריק הקשיח בפראות Tongueצחוק

"גברת פופינס נפלה פה טעות! הייתי צריך לפגוע עם החץ במר פופינס! אני מקרב לבבות לא הורס נישואין" הסברתי לגברת פופינס שהייתה עם פה מלא חזיריק קשיח ולא הקשיבה לי בכלל צחוק

קצת דאגתי למר פופינס שבטח לא הבין מה קרה ולאן אישתו ברחה עם זין אחר צחוק

פופינס שהתענגה על חזיריק הקשיח הודיעה לי שהיא ממש רוצה ירידה! חיוך גדול

היא נשכבה על המיטה על גבה, פתחה את רגליה לרווחה והזמינה אותי לעשות גורו גורו בפיזדה שלה! מוחא כפייהצחוק

צללתי בין רגליה החטובות, והדבקתי את לשוני לפיזדה החמימה שלה! פופינס הייתה ממש בעננים והתחילה לגנוח: "זה מתקדם יפה! פנטסטי! זה נכון! טוב! נופת צופים! זה גדול! הצליח לך! הפעם עשית את זה!" Tongueמוחא כפייה (ליקקתי גם כוס וגם תחת קריצה)

אחרי זמן קצר פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך גדול על פניה היפות וגנחה שזה היה מדהים! Tongueמוחא כפייה

פופינס הייתה מסופקת בפיזדה אבל רעבה לזין! Evil Smile אז היא הפכה אותי על הגב והתיישבה על פניי עם ישבנה הסקסי חיוך גדול ליקקתי את חור התחת שלה בשקיקה והיא מצצה את חזיריק הקשיח ואת הבייצלך הרכים שלי מוחא כפייה

לפתע גיליתי שפופינס אוכלת קופידונים סקסיים! Shocked היא חשפה את שיניה החדות והתחילה לאכול אותי במרץ בגופי ובישבני צחוק צעקתי בקולי קולות ופחדתי שמר פופינס יתפרץ לחדר השינה צחוק אבל החדר היה נעול! פופינס נעלה אותו, כל הכבוד פופינס! את אישה חכמה! מוחא כפייה

"הלילה אני שרמוטה חרמנית!" Tongue צעקה פופינס צחוק

"אני אשיר במיקרופון שלך עד שאהיה צרודה! לה לה לה לה" צעקה פופינס והתחילה לשיר כשהיא משתמשת בזין שלי בתור מיקרופון צחוק

"יססססס המיקרופון שלי עכשיו יזמבר אותך!" Tongue צעקתי בשמחה.

פופינס עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחילה לקפץ על חזיריק הקשיח שלי במרץ ובשקיקה! מוחא כפייה

"אחריי לא תצטרכי מאהבים אחרים!" שרתי לפופינס Cool

"וככה סקס במשך כל הלילה!" צעקה פופינס והניפה את ידה למעלה צחוק

אכלתי את הסיסי שלה כמו בייבי קופידון ולחשתי לה באוזן חריו חריו חריו של קופידון חרמן Tongueצחוק

פופינס לחשה לי באוזן חריו חריו חריו של נימפומנית חסרת מעצורים מוחא כפייהצחוק

פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ואכלה את צווארי ואת אוזני הקופידון שלי צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר Tongue

העפתי את פופינס החרמנית על חזיריק הקשיח במרץ והתענגתי במראה איך הטוסיק שלה קיפץ וכריות ישבנה מחאו כפיים Tongueמוחא כפייה

התיישבתי עם פופינס על הספה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue

"הרסנו עכשיו את הספה החדשה!" Shocked צעקה פופינס צחוק

"כן היה שקש סוער!" צחוק אמרתי לה וצחקקתי.

הרמתי שוב את פופינס באוויר וזימברתי אותה כל הדרך עד למיטה Star

השכבתי אותה על המיטה וקרעתי אותה כשהיא שוכבת על הגב ורגליה על כתפיי Evil Smile

"פופינס אני עכשיו מזמבר אותך בגלל שאת מילפ ואני מזרפאקר!" Cool צעקתי ועשיתי שריר צחוק

"אני מריח כוס שווה ממרחק!" Tongue צעקתי בשמחה והרחתי ריח של זיון שמילא את החדר Evil Smile

"נראה שמה שאתה רואה מוצא חן בעינייך בייבי!" צעקה פופינס וקרצה לי קריצה

פופינס קמה במהירות ונשענה על השידה... מה זה היה? חשבתי לעצמי... היא משחקת איתי בתפוס את הכוס? צחוק

"איפה אתה? אני זקוקה לזין שלך עכשיו!" גנחה פופינס והבליטה את ישבנה התפוחי Tongue

"קבלי אותו זונה!" צעקתי והשחלתי את חזיריק הקשיח עמוק בפיזדה שלה! Evil Smile

"את אוהבת כשאני מתחרמן!" צעקתי והפלקתי על ישבנה המקפץ של פופינס בזמן שזימברתי אותה בכוס Star

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לדפוק אותה עמוק וחזק בפיזדה Tongue

"אתה אוהב לראות אותי מרעידה את הטוסיק שלי!" צעקה פופינס והרעידה את הטוסיק שלה על הזין שלי מוחא כפייה

"אני מרשה לך להסתכל עליי!" קריצה אמרה לי פופינס בשובבות ומיד נעצתי את עיניי על ישבנה הסקסי עם חור התחת הקטן והשובב Tongue

"אני רואה שאתה רוצה לטעום אותי!" אמרה לי פופינס... מיד פיסקתי את התחת של פופינס והדבקתי את לשוני לחור התחת שלה! אוייי זה היה טעייייייים! Evil Smile

"אני יודעת שיש לך משהו טוב! תראה לי!" התחננה פופינס וזחלה על המיטה.

השחלתי את חזיריק הקשיח לפיזדה הורודה שלה וזיינתי אותה בכפיות פרועות וסוערות! הראתי לפופינס מה זה זיון אמיתי Evil Smile

"אנחנו מזדיינים בכל מקום בובה!" צעקתי בשמחה צחוק

"אני מסתובבת על הזין שלך כמו שאני מסתובבת במרצדס שלי!" צעקה פופינס צחוק

"השדיים שלך הם ארוחת הערב שלי!" צעקתי והתנפלתי על השדיים של פופינס ברעב גדול צחוק

הסתובבנו והמשכתי לפרק את פופינס בכוס כשהיא שוכבת על הבטן Star

"מספיק להתעסק בזבלנים וחמורים!" צעקתי לפופינס וראיתי איך הטוסיק שלה מקפץ ממהלומות הזין שלי Tongueצחוק

"אתה אוהב לראות אותי מרעידה את הטוסיק שלי הא?" שאלה פופינס והרעידה את הטוסיק שלה כמו מקצוענית! מוחא כפייה

"אתה לא יכול להוריד מבט מהחמוקיים שלי!" צעקה פופינס Tongue

"פופינס את ילדה טובה?" שאלתי את פופינס...

"בטח!" Tongue צעקה פופינס.

"ילדות טובות צריכות לפנק גנגסטרים!" צעקתי ופירקתי לפופינס את הכוס! Evil Smile

"ילדה טובה תפנקי גנגסטר!" צעקתי Approve

"אני סופר סקסי!" Cool צעקתי ועשיתי שוב שריר צחוק

"את מרגישה את חזיריק הסקסי שלי?" Star שאלתי את פופינס.

"בטח!!!" גנחה פופינס צחוק

"תראי לאבאל'ה מה את יודעת לעשות!" Evil Smile צעקתי והפלקתי על ישבנה של פופינס Star

"אוינק אוינק אני רוצה לטעום את הזרע הקופידוני שלך!" Tongue צעקה פופינס וליקקה את שפתיה צחוק

"אוינק אוינק אני רוצה לקבל בפה את הזרע הקופידוני שלך!" התחננה פופינס Tongueצחוק

פופינס עלתה עליי ב 69 והגישה לי את הפופקה שלה! היא דחפה לי אצבע בחור התחת הסקסי שלי והתחילה לענג את חזיריק הקשיח במציצה מעולה מוחא כפייה אכלתי את התחת של פופינס והתמוגגתי מטעמו המשובח! Tongue אחרי זמן מה הגעתי בטיסה מעלפת לרקיע השביעי ומילאתי את פיה של פופינס בזרע הקופידוני שלי TongueStar

"עשיתי הרפייה לפה שלך!" צעקתי בשמחה צחוק

פופינס הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק קופידון!" וגרגרה את הזרע בגרונה Tongueמוחא כפייהStarחיוך גדול

אז חברים אומנם עשיתי טעות קלה והחטאתי את חץ האהבה שלי אבלללללל זימברתי את אוקטביה פופינס השרמוטה המלוכסנת שרעבה לזרע קופידוני 24/7 צחוקTongueEvil Smile

במר פופינס אני אטפל אח"כ... עוד לא סיימתי עם אישתו הזנזונת המלוכסנת צחוקצחוקצחוקקריצה

סןף

שרונוש סקסית שלי היה נהדר!!! Tongueמוחא כפייהStar

הצלתי אותך ממר פופינס המזורגג הא? צחוקצחוקצחוק

סקסית עשיתי הרפייה לפה שלך אווו יסססססס צחוקצחוקצחוק

אל תשכחי לקפוץ הערב, הזרע הקופידוני שלי מחכה לך צחוקצחוקצחוקקריצה

וגם הפופקה שלי בחזיה מחכה לך Tongueצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים המדהימים שלך סקסית שלי Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

698

אוינק אוינק הפושע חוטף את הזנזונת אוקטביה "לא לא לא" פופינס צחוקצחוקצחוק

אהלן זונות שמי אוינק אוינק ואני מאפיונר ופושע מסוכן ביותר! אני BAD ASS אמיתי! תזהרו ממני!!! Evil SmileApproveCool

הייתה זאת שעת ערב מאוחרת... הלכתי ברחוב וערבתי לטרף קריצה
ראיתי אותה כמה צעדים ממני... כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים. היא הלכה בשובבות ונענעה את הטוסיק החצוף שלה! Star ניגשתי אליה בשקט בלי שהיא תשים לב...

"שלום לך מתוקה מה שלומך? מה את עושה פה לגמרי לבדך?" שאלתי אותה והסנפתי את הבושם המשגע שלה Tongue
"הכל בסדר אני מטיילת" ענתה לי הברונטית וחייכה.
"מטיילת בובה? נחמד נחמד... רוצה לקפוץ אליי לכוס קפה?" שאלתי אותה וליטפתי קלות את ישבנה חיוך גדול
"אהה לא אני לא יכולה אני אישה נשואה" ענתה הברונטית וניסתה להמשיך בדרכה אבל חסמתי אותה Evil Smile
"אישה נשואה? אני לא רואה טבעת!" גיחכתי והמשכתי ללטף את ישבנה Evil Smile
"מה שמך?" שאלתי אותה.
"השם שלי לא!" ענתה לי הברונטית בבוז צחוק
"מה מספר הטלפון שלך?" שאלתי אותה.
"הטלפון שלי לא! ביי!" צעקה הברונטית והמשיכה בדרכה צחוק

רדפתי אחריה והתחלתי להפליק על ישבנה השובב Star

"לאן את ממהרת טוסיק שלי הא? מה שמך? מה המזל שלך? מה מספר הטלפון שלך?" שאלתי אותה ומזמזתי אותה ללא הפסקה צחוק
המלוכסנת ליקקה את השפתיים, הזיזה את הטוסיק והתחילה לשיר:

"לא לא לא לא! השם שלי לא! מזל שלי לא! מספר הטלפון שלי לא! אתה לא תקבל מספר טלפון שלי אז תירגע ותשכח ממני! אתה כזה בלה בלה בלה ואני כזאת לא לא לא!" צחוקצחוקצחוק

הזנזונת הזאת ממש עצבנה אותי אז הדבקתי אותה לקיר, הורדתי את התחתונים שלה, פיסקתי את פלחי ישבנה והתחלתי לזלול את חור התחת הדורש שלה! Evil Smile

הברונטית נענעה בישבנה והמשיכה לשיר את שיר ה "לא לא לא" שלה צחוק
היא לא התאפקה והתחילה ללטף אותי במפשעתי עם כף רגלה חיוך גדול הבנתי את הרמז ושלפתי את חזיריק הקשיח שעמד במלוא תפארתו Star
הזנזונת הברונטית לא התאפקה והתנפלה עליו במציצה חמה ורטובה! בלעה אותו כמו מקצוענית וגם שליקלקה את הביצים החלקות שלי ביסודיות! מוחא כפייה

"אז מה טוסיק את לא תגידי לי את שמך?" שאלתי אותה והיא הנידה את ראשה לצדדים כי פיה היה תפוס צחוק
"חה חה חה סתם עבדתי עלייך! אני יודע את שמך! את אוקטביה פופינס אישתו של המיליונר מר פופינס! ועכשיו אני חוטף אותך!" צעקתי והרמתי אותה צחוקצחוקצחוק

שמתי את ידי על פיה שלא תעיר את כל השכונה ונשאתי אותה לצינוק שלי Evil Smileצחוק

מר פופינס ששהה בביתו המפואר קיבל לפתע טלפון מאישתו אוקטביה פופינס.

לאישה יש 2 תפקידים:

*
להרגיע את בעלה כשהוא עצבני...

"איפה את פופינס? את כל היום לא עונה לטלפון אני דואג!" צעק מר פופינס בטלפון צחוק
"הנה אני מתקשרת אל תדאג!" הרגיעה אותו פופינס קריצה

* ולעצבן אותו כשהוא רגוע...

"מר פופינס אהובי חטפו אותי ורוצים תמורתי מיליון דולר!" צעקה פופינס בטלפון צחוק
"אההה אוקטביה אני ממש עצבני!" צעק מר פופינס צחוק
"אהובי אם אתה רוצה לראות אותי תכין מזוודה עם מיליון דולר!" הסבירה פופינס למר פופינס.
"אהה זונה קטנה ולא ממושמעת למה את מסתובבת מאוחר בלילה בסמטאות חשוכות כמו זונת רחוב?" צעק מר פופינס בעצבים צחוק
"יא חתיכת קמצן תכין כסף! אתה חוצפן מארץ החוצפנים! ביי!" צעקה פופינס וסגרה את הטלפון צחוק

"אז מה גברת פופינס מה נעשה עד שהדלביוב מר פופינס יועיל בטובו להעביר לי את כסף?" שאלתי את פופינס וליטפתי את גופה הענוג חיוך גדול

"נזדיין?!" צעקה פופינס ותפסה בהתלהבות את חזיריק הקשיח Tongueצחוק

פופינס העיפה אותי על המיטה והתיישבה עם ישבנה הסקסי על פניי! אחחח כמה כיף היה להסניף את חור התחת היפה שלה Tongueמוחא כפייה
הכוס של פופינס היה רטוב כמו נהר גועש אז היא ביקשה שאני אעשה לה דחוף ליקוק פיזדה! Tongue

היא נשכבה על גבה, פתחה את רגליה לרווחה והזמינה אותי להשתקע בקן החמים שלה צחוק

התחלתי לטרוף את הפיזדה (בשילוב החורצ'יק הקטן) שלה ופופינס גנחה: "אתה מדהים! רעיון מתוחכם! אני תומכת בך לגמרי! אין זה זה! אני שמחה שאתה בקבוצה שלי! מה הייתי עושה בלעדייך! ראש טוב! ענק! אם לא היית היו צריכים להמציא אותך!" TongueצחוקStar

אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה בחיוך ענק וגנחה שהיה מצוין! חיוך גדול התחלתי לחשוד שפופינס מחביאה את הכסף בפיזדה הורודה שלה... אולי זאת הכספת של מר פופינס? צחוק

פופינס הפכה אותי על הגב, התיישבה עם ישבנה על פניי והתחילה לטרוף את חזיריק הקשיח ואת הביצים החלקות והקירחות שלי צחוק פופינס לא אכלה היום ארוחת ערב אז היא הוציאה את זעמה על גופי ועל הפופצ'קה שלי! היא נשכה אותי בזעם רב וללא פשרות! צחוק

"אם את חרמנית תזנקי על הזין שלי ותרכבי עליו!" צעקתי וזה בדיוק מה שפופינס עשתה Tongueצחוק

פופינס עלתה עליי לרכיבה הפוכה וקיפצה עליי במרץ רב! מוחא כפייה

"תדפוק אותי חזק ותצעק את השם שלי!" צעקה פופינס צחוק

"אוקטביה פופינס! אוקטביה פופינס יסססס יסססס יססססס!" צעקתי כמו דלביוב צחוק

"דיו דיו! תזמבר אותי חזק ועמוק עם החזירצ'יק שלך!" צעקה פופינס והרימה את ידה למעלה צחוק

"אתה טוען שאתה חושני ומשהו משהו במיטה?" שאלה פופינס וצחקקה צחוק

"אני רווק שמחפש בת זוג שיודעת לרכב מעולה ולא תיפול מהסוס!" Cool שרתי לפופינס ובחנתי את ביצועי הרכיבה שלה על חזיריק הקשיח Tongueקריצה

"אני ארכיב אותך עם הרוח!" צעקתי בהתלהבות כשרוח חזקה נשפה עלינו (חחחח שרון עשתה רוח עם נשיפות מהפה צחוק).

"מבטיח לא תרצי לרדת מהזין שלי!" הודעתי לפופינס בביטחון רב Cool

לחשנו זה לזו חריו חריו חריו של חולי נפש וצחקקנו כמו דלביובים צחוק

פופינס חשפה שוב את שיניה החדות ונשכה אותי בצווארי ובאוזניי בשילוב צחקוקים מטרידים צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. העפתי אותה בקצב רב על ה HUI הקשיח שלי ומחיאות הכפיים הסוערות של פלחי ישבנה נשמעו למרחקים צחוקקריצה במחזה המבריק הזה חזינו במראה שהייתה תלויה מולנו. פשוט חגיגה לעיניים! מוחא כפייה

התיישבתי על הספה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue

קמתי שוב עם פופינס וזימברתי אותה כל הדרך על למיטה. השכבתי אותה על המיטה וקרעתי את הזנזונת במיסיונרית מטריפה! Star

פופינס נשענה על השידה, הבליטה את ישבנה והזמינה את חזיריק הקשיח להתארח בפיזדה שלה Evil Smile

פירקתי לה את הצורה והפלקתי על ישבנה המקסים חיוך גדול

"אתה מפלרטט איתי?" שאלה אותי פופינס וקרצה קריצה

"אתה רוצה לענג אותי?" שאלה פופינס וצחקקה צחוק

"מה שאני אעולל לגופך יגרום לצמרמורת בגוף שלך ויגרום למיצי הכוס שלך להציף את המיטה!" אמרתי לפופינס בביטחון ובדקתי את הרטיבות שלה בפיזדה! היא כבר טפטפה יסססססס מוחא כפייה

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לדפוק אותה כהוגן Evil Smile

"כן אל תפסיק אני ילדה רעה!" גנחה פופינס צחוק

"אתה מאוד צמא תשתה את מיצי הכוס שלי!" ביקשה פופינס וזה בדיוק מה שעשיתי Tongueצחוק

"נעשה דברים סוטים בובה!" הודעתי לפופינס חיוך גדול

"אני צעצוע מין שלך להלילה בייבי תעשה בי כרצונך!" צעקה פופינס וגנחה מהתרגשות Tongueצחוק

"נזדיין עד שנגיע לקו סיום באפיסת כוחות!" הבטחתי לפופינס צחוק

פופינס הסתכלה עליי ויופיה פשוט שיגע אותי! "את יפה כמו גול בדקה ה - 90!" החמאתי לפופינס צחוק

הסתובבנו והמשכתי לזמבר את פופינס חזק ועמוק כשהיא שוכבת על הבטן! Tongue

קרעתי את הפיזדה של פופינס והיא גנחה: "אני הפנטזיה שלך!" Tongueצחוק

"אוינק אוינק אני רוצה שתרטיב לי את הפה עם הזרע שלך!" התחננה פופינס צחוק

הפה שלה היה צחיח כמו מדבר סהרה צחוקקריצה

"זה יהיה לי לעונג להרטיב את הפה שלך בזרע היחודי שלי" קריצה אמרתי לפופינס בחיוך שובב.

נשכבתי על הגב ופופינס נשכבה עליי ב 69. היא דחפה אצבע שובבה לטוסיק השובב שלי והתחילה לענג את חזיריק הקשיח במציצה מטורפת! מוחא כפייה

ליקקתי בעונג רב את חור התחת שלה והתמוגגתי מיופיו המשגע! Tongue

אחרי כמה דקות של עונג צרוף מילאתי את פיה היבש של פופינס בזרע מרענן! Tongue היא חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק בלה בלה בלה!" TongueצחוקStar ואז גרגרה את הזרע בגרונה! Tongueחיוך גדולמוחא כפייהStar

להפתעתנו איך שסיימנו להזדיין בא שליח בדלת והביא מזוודה... נחשו מה היה במזוודה!!! יסססססס מיליון דולר!!! TongueTongueTongueמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה

נפרדתי מפופינס בחיבוק ונשיקה והבטחתי לבקר אותה בקרוב קריצה

אוקטביה פופינס היא מסוג הבחורות שאוהבות את זה קשוח! Star

גם מזיינים לה את הצורה ומקבלים כפרס מיליון דולר וגם הופכים אותה למאהבת לוהטת! מוחא כפייה

כי אוקטביה פופינס היא נימפומנית חסרת מעצורים חובבת חזיריקים קשיחים 24/7 Evil Smileצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מטורף!!! TongueTongueTongue

ראית מה עוללתי לגופך? כולך היית צמרמורות ומיצי הכוס שלך הציפו את כל הבית צחוקצחוקצחוקקריצה

סקסית אני כזה בלה בלה בלה ואת כזאת לא לא לא אבל בסופו של יום פירקתי לך את הפיזדה? כן כן כן! צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים שלך סקסית שלי Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

699

אוינק אוינק מזיין את אוקטביה פופינס עד אור הבוקר!
כי אין מה לעשות איתה היא רק רוצה זיון!
Tongueצחוקקריצה

אהלן חבר'ה שמי אוינק אוינק ואני עובד בבית קפה חביב במרכז תל-אביב. אחחח אין כמו לשתות קפה חם על הבוקר ולקנח בפיזדה רטובה מהשרמוטה התורנית צחוקקריצה

אם כבר מדברים על אחת כזאת, אז בוקר אחד נכנסה לבית הקפה שלי כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים! בעל טוסיק שובב ומקפיץ! Tongue

"שלום כמה עולה קפה?" שאלה הברונטית בחיוך שובב חיוך גדול

"קפה 9 ש"ח

קפה בבקשה 8 ש"ח

בוקר טוב קפה בבקשה 7 ש"ח " דקלמתי לברונטית את הסיסמה הקבועה שלנו צחוק

"קח 10 ש"ח ותביא קפה י'זין!" אמרה לפתע הברונטית וממש הדהימה אותי בחוצפה הישראלית שלה Shockedצחוק

"לא יפה גברת אל תירקי לבית קפה שאת שותה ממנו!" אמרתי לברונטית והיא הוציאה לי לשון אחרי שנתנה לי 10 ש"ח צחוק

"הנה הקפה שלך גבירתי... אם את רוצה אפשר למשש נקודות" חיוך אמרתי לברונטית אחרי שנתתי לה את הקפה שלה.

"למשש אתה יכול את התחת שלי!" צעקה ברונטית והסתובבה אליי עם ישבנה התפוחי Tongue

"אויי אני כזה מבולבל את מרגשת אותי גבירתי החוצפנית בעלת פופקה חצופה!" התוודיתי בפניה של הברונטית צחוק

מפה לשם מיששתי את התחת שלה! ליקקתי את חור התחת המדהים שלה והיא מצצה לי כמו אחרונת השרמוטות! חברים אני חושב שאני מאוהב! Heartמוחא כפייה

קיבלתי טיפ של 1 ש"ח, קראו לי י'זין, מיששתי פופקה מלוכסנת וקיבלתי מציצת כריש מהברונטית המיסתורית. היום הזה התחיל מושלם! הללויה! StarTongueמוחא כפייה

לברונטית המלוכסנת קוראים אוקטביה פופינס והיא חברים כלבה רעה! Evil Smile

"תגידי פופינס את אוהבת לישון כפיות?" Tongue שאלתי אותה בסקרנות.

"כן אבל לא עם החד פעמי" ענתה לי פופינס צחוק

פופינס הציעה לי לקפוץ אליה הביתה לסקס סוער, פרוע וחסר ריסון Evil Smile מאוד אהבתי את הגישה שלה קריצה או שעושים סקס פרוע או שלא עושים בכלל! צחוק

כשהגענו לביתה של פופינס נשכבנו על המיטה ולפתע פופינס נצמדה עם ישבנה לחזיריק הקשיח!

"אוינק אוינק אני שיניתי את דעתי בוא נישן כפיות!" הודיעה לי פופינס בחגיגיות Tongue

היה ממש כיף להתכרבל עם פופינס בכפיות... ליטפתי את הפיזדה החמימה שלה והרגשתי שאני במקום ממש טוב! חיוך גדול

"אוינק אוינק אני תותחית במיטה! אני ישנה 18 שעות ברצף!" סיפרה לי פופינס צחוק

היה לי ממש נעים אז נרדמתי Star והתחלתי לנחור כמו קטר צחוק

"אני כ"כ אוהבת להקשיב לנשימות שלך כשאתה ישן הן נשמעות כמו שיר ערש!" צעקה פופינס והסתובבה אליי צחוקצחוקצחוק

ממש אהבתי שפופינס אוהבת את הנחירות שלי! זאת בת זוג מתחשבת! מוחא כפייה

עצמתי עיניים והמשכתי לנגן את סימפוניית הנחירות שלי צחוק

"אם לא תיקח את הנגריה שלך לסלון אני חונקת אותך עם כרית!" צעקה פופינס ואז ראיתי את זה! Shockedצחוק

"תשתקי יא זונה!" כועסצחוק צעקתי ונלחמתי בפרצוף הכועס על הציצי שלה צחוק

"אם אישה שותקת בזמן ויכוח זה לא כי היא נכנעה אלא היא מתייעצת עם השטן איך להעניש אותך!" צחקקה פופינס והתלחששה בממזריות עם השטן Wacko חברים פופינס קוקו לגמרי אבל אני אוהב אותה צחוק

פופינס התיישבה על פניי עם ישבנה הסקסי ולפתע חשפה את שיניה החדות והתחילה לנשוך אותי בטירוף בגופי ובישבני! פאק זאתי נימפומנית אוכלת אדם הצילו! צחוק

"שטן שיחקת אותה!" צחקקה פופינס וחילקה כיפים לשטן ללא הפסקה! חברים היא ממש טרו לו לו ושיניה חדות כמו קרוקודיל! צחוק

אבל הרגשתי שפופינס והשטן בכל זאת חסו עליי קצת כי פופינס עשתה מסיבה אוראלית לחזיריק הקשיח ולבייצלך החלקים שלי Tongueמוחא כפייהקריצה

פופינס הייתה ממש חרמנית ורצתה ירידה! בזה השטן לא יכול לעזור לה מסתבר והיא צריכה את ביצועיי הירידה שלי כדי לצנן לה קצת את הפיזדה Tongueצחוק

נשכבתי בין רגליה וצללתי לעבר הפיזדה הורודה שלה! המרקם מרנין והטעם משגע! מוחא כפייה

פופינס ממש התמסרה ללשוני והתחילה לגנוח: "מדליק! מעולה! בואינה אתה חיה! אתה אדם דגול! אתה על הסוס תלקק לי את הכוס! זה יותר טוב! וואוו! זה באמת יפה!" Tongueמוחא כפייה

אחרי כמה דקות של שיכרון חושים פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך גדול מתנוסס על פניה היפות וגנחה שהיה מעולה! Tongue

"פופינס אני על הסוס בואי אני אדפוק אותך עכשיו בכוס!" Tongue צעקתי לפופינס בשמחה.

פופינס עלתה על חזיריק הקשיח ברכיבה הפוכה והתחילה לדהור עליו בשקיקה Star

"עזוב חתונה שמלה לבנה, חבל על הכסף! עם כל הכבוד ויש לי כבוד אני רק רוצה זיון!" שרה פופינס צחוק

"אין מה לעשות איתה היא רק רוצה זיון! איפה לא תיקח אותה היא רק רוצה זיון! עלה על הבר אל תחשוב על מחר היא רק רוצה זיון!" שרתי לפופינס צחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור על חזיריק הקשיח כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול

"עזוב הלוואה לעזאזל קניית דירה זה לא מעניין!" שרה פופינס ונשכה אותי באוזניי ובצווארי צחוק

לחשנו זה לזו חריו חריו חריו חושני של זכר ונקבה! אחחחח זה היה ממש נפלא! Tongueצחוק

זחלנו על המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר חיוך גדול

העפתי את נימפו פופינס על חזיריק הקשיח ושנינו ראינו במראה איך הטוסיק שלה מקפץ ומוחא כפיים Tongueמוחא כפייה

התיישבתי על הספה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Tongue

קמתי עם פופינס מהספה והקפצתי אותה על חזיריק הקשיח שלי כל הדרך עד למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה כהוגן במיסיונרית מטריפה! Tongue

"שיגרה זה פאסה אז אל תנסה הכי טוב זיון והרבה!" שרה פופינס וצחקקה צחוק

"וזה עושה אותה סקסית עושה אותה יפה עוצמת ת'עיניים ומתמסרת לחזיריק הקשיח שלי!" שרתי לפופינס שממש יצאה מגדרה מוחא כפייהצחוק

עברנו לעמידה. פופינס נשענה על השידה וזימברתי אותה בכוס הרטוב שלה בשקיקה! Star

"תזדייני איתי אני חרמן והזין שלי גדל!" Cool אמרתי לפופינס והפלקתי על ישבנה העסיסי.

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'פיזדה מכל הלב והנשמה Evil Smile

"אני אוהבת כשאתה מסתכל עליי!" אמרה לי פופינס ונענעה בישבנה חיוך גדול

"נגעתי בכלבה והיא נדלקה והתחילה לטפטף מהכוס!" שרתי לפופינס ונגעתי בה מה שגרם לה לשחרר צעקת גניחה צחוק

"אני אדהר על הזין הקשיח שלך עד שיצא ממנו קיטור!" צעקה פופינס צחוק

"את מגרה אותי!!!" צעקתי Tongue

עברנו לכפיות פרועות וסוערות Star

"אז מה פופינס את אוהבת כפיות איתי? אני לא איזה חד פעמי!" אמרתי לפופינס בגאווה Approve

"יסססססס אתה רב פעמי!" צעקה פופינס והחזירה לי קונטרות מטורפות מוחא כפייה

"אני לא מחמם אותה במיקרוגל או בתנור אני רק נוגע לה בכוס והיא כבר חרמנית, חמה ורטובה!" שרתי לפופינס והיא יצאה מגדרה מוחא כפייהצחוק

התהפכנו ודפקתי את פופינס כשהיא שוכבת על הבטן מהר וחזק בפיזדה הדורשת שלה Evil Smile

"אתה לא תשכח את הלילה הזה לעולם!" אמרה לי פופינס בשובבות חיוך גדול

"אני אטעם אותך בלי מלח ופלפל רק הטעם הטבעי שלך!" שרתי לפופינס וטעמתי את הפופקה הטעימה שלה Tongue

"היום אני ארקוד בשבילך" צעקה פופינס ורקדה בשבילי בדוגי מוחא כפייהTongueצחוק

"שייק יור בון בון!" עודדתי את פופינס והתמוגגתי מאיך שהיא מנענעת את התחת! Tongueמוחא כפייה

"ואז הגופות שלנו יתמזגו!" צעקה פופינס צחוק

"תזדייני איתי ואני אזדיין איתך!" שרתי לפופינס וטפחתי על פלחי ישבנה הרכים Tongue

"אוינק אוינק אני רוצה לטעום את הזרע שלך!" התחננה פופינס וליקקה את שפתיה צחוק

לא יכולתי לסרב למלאכית נימפומנית העונה לשם אוקטביה פופינס צחוקקריצה

נשכבתי על הגב ופופינס התיישבה עליי ב 69. היא מצצה לי את חזיריק הקשיח בחום ובאהבה ושיחקה עם האצבע שלה בישבני חיוך גדול

כעבור כדקה...

"אוינק אוינק תשמע מה קרה לי היום" אמרה לפתע פופינס בזמן המציצה בלאאאאאט כועסצחוק

"תסתמי ת'פה ותני לי לגמור בובה!" צעקתי בעצבים והורדתי את הראש שלה בחזרה לחזיריק הקשיח צחוק כלבה חוצפנית זאתי חבל"ז צחוק

כעבור זמן מה חוויתי שיכרון חושים מטורף ומילאתי את פיה של פופינס בזרע החם שלי Tongue

פופינס הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק י'זין!" צחוק וגרגרה את הזרע בגרונה Tongueמוחא כפייהStar

חברים יקרים! תנסו פעם אחת להגיד למישהי שהיא יכולה למשש נקודות, אולי תיפלו על שרמוטה נימפומנית והיא תיתן לכם למשש את התחת שלה ולחדור לחורים שלה! Tongueצחוק

אוקטביה פופינס נימפונית רעבה לחזיריק קשיח 24/7 היא מסוג הכלבות האלה צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה נפלא! TongueTongueTongue

סקסית מזל שחזיריק הקשיח שלי לא חד פעמי, הפיזדה שלך לא הייתה עומדת בגעגועים! צחוקקריצה

סקסית אני אוהב שאת מתמסרת לחזיריק הקשיח שלי! Tongueמוחא כפייהStar

ד"ש לחורצ'יקים המדהימים שלך! Tongue

Heart Hug

Lavelle

700

אוינק אוינק ואוקטביה פופינס עושים את שוד הבנק המושלם ומקנחים בזיון מושלם! Tongue

אהלן חבר'ה! שמי אוינק אוינק ואני מנהל בנק מצליח. אני בחור מטופח ושרמנטי וכל הנקבות מעריצות אותי Cool אבל אין לי זמן אליהן כי אני מאוד עסוק וגם ככה אני דלוק על מנהלת החשבונות הסקסית שלי אוקטביה פופינס Tongue

פופינס היא כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת טוסיק מקפיץ שעושה את עבודתה על הצד הטוב ביותר ותמיד מייעצת לי בהחלטות חשובות חיוך גדול

תשמעו קטע שעוללנו פעם בטיסה Star

המצאתי משחק מגניב! אני שואל את פופינס שאלה ואם היא לא יודעת את התשובה היא מוצצת לי את הזין! היא שואלת אותי שאלה ואם אני לא יודע את התשובה אני מלקק לה את התחת! Tongue

"פופינס מה המרחק בין הירח לכדור הארץ?" שאלתי את פופינס.

פופינס גירדה בראש, הרימה את כתפיה ושלפה מתחתוניי את חזיריק הקשיח צחוק היא מצצה אותו בחום ואהבה כשישבתי על המושב וזה היה פשוט נהדר! מוחא כפייה

"עכשיו תורי! מי עולה על הר על שלוש רגליים ויורד מהר על ארבע רגליים?" שאלה פופינס וצחקקה צחוק

הייתי בהלם מהשאלה ופופינס לא בזבזה זמן... היא הורידה את תחתוניה ודחפה את הפרצוף שלי לתחת שלה צחוק לא היה לי מושג מאיפה היא הפליצה את השאלה הזאת אבל לא הצטערתי שלא ידעתי את התשובה. היה ממש כיף להיות בתחת החמים שלה וללקק את חור התחת הטעים שלה Tongue

"פופינס אני סקרן לדעת מה התשובה לשאלה שלך?" שאלתי את פופינס שמיד התנפלה על הזין שלי צחוק הבנתי שאין לה מושג מה התשובה והיא פאקינג המציאה את השאלה! תחמנית קטנה! עכשיו תחנקי מהזין שלי כלבה! Evil Smileקריצה

לא היה משעמם בטיסה צחוקקריצה

לי ולפופינס היה חלום להיות מיליונרים! אז הצעתי לה לשדוד בנק. את הבנק שלנו! אין אני פשוט גאון! עוד מעט תבינו למה קריצה

לפני שנכנסנו לבנק עשינו לעצמינו הסוואה... ככה אני נראיתי צחוק

וככה נראתה פופינס צחוק

פופינס נכנסה ראשונה לבנק וביקשה למשוך כסף. כמובן שהפקידה לא זיהתה אותה וזה היה השלב הראשון להצלחה חיוך גדול

נכנסתי לבנק וחיכיתי לרגע המתאים...

"אל תזוזו הכסף שייך לבנק החיים שייכים לכם!" צעקתי ונופפתי עם האקדח לכל עבר Cool

מיד כל הנוכחים במקום נשכבו על הרצפה בשקט ובלי פאניקה.

זו דוגמה לאיך שניסוח נכון של משפט, יכול לגרום לכולם לשנות את תפיסת העולם שלהם Tongue

פופינס נשכבה על הגב והרימה את רגליה למעלה, חושפת בפניי את הפיזדה הורודה שלה צחוק

"גבירתי זה שוד ולא אונס בבקשה תתנהגי בהתאם!" צעקתי לפופינס שצחקקה כמו מטורללת צחוק

חברים זו דוגמה לאיך שצריך להתנהג מקצוען! Approve

לקחתי את כל שקי הכסף שהיו בכספת וברחתי מהבנק. פופינס שהתאכזבה שאף אחד לה דחף לה HUI בפיזדה, קמה ויצאה מהבנק אחריי. נפגשנו במקום המסתור שלנו חיוך

"היי אוינק אוינק אולי נספור כמה שדדנו?" שאלה אותי פופינס ועיניה זרחו Tongue

"אל תהיי טיפשה זה המון כסף בואי נחכה שיגידו בחדשות כמה כסף נשדד מהבנק" אמרתי לפופינס וחיככתי את ידיי בהנאה חיוך גדול

זו דוגמה לאיך שניסיון חיים חשוב! קריצה

"פופינס בואי נתקשר למשטרה לדווח על שוד" אמרתי לפופינס חיוך

"חכה בוא נוסיף לסכום השוד את שני המיליון שהעברנו לעצמינו לפני כמה חודשים ונגיד שגם אותם גנבו!" Tongue אמרה פופינס בהתלהבות.

"רעיון מעולה זו דוגמה לניצול הזדמנויות!" צעקתי ונישקתי את פופינס החכמה Tongue

למחרת בחדשות דיווחו על שוד של 3 מיליון מהבנק! Tongueמוחא כפייה

"יססססס אנחנו עשירים! אנחנו מיליונרים!" צעקנו יחדיו והתחבקנו PartyBeer

"אוינק אוינק צריך לחגוג את זה בסקס פרוע!" Tongue צעקה פופינס והעיפה אותי על המיטה צחוק

"אוינק אוינק יא מנוול איך העזת להעביר ביקורת על השכיבה שלי בבנק? אני עכשיו אחנך אותך כהוגן!" צעקה פופינס והתיישבה עם ישבנה על פניי צחוק

"מתוקה שלי אבל שכבת שם כמו מופקרת! כל הפיזדה שלך הייתה בחוץ!" הסברתי לפופינס צחוק

"עכשיו קבל את הפיזדה שלי בפנים שלך! אני שמה את הכוס שלי על הפנים שלך!" Tongueצחוק צעקה פופינס.

פופינס רכבה על הפנים שלי עם החורים שלה ומזמזה את חזיריק הקשיח דרך התחתונים חיוך גדול

"תוציא את הזין שלך אני מרגישה עד כמה הוא חרמן וקשה ורוצה אותי!" צעקה פופינס ושלפה מתחתוניי את הזין המפואר שלי Cool

פופינס התנפלה על חזיריק הקשיח במציצה חמה ורטובה! היא עשתה לו מציצת פוליש משגעת וגם שליקלקה ושיחקה בפיה עם הביצים החלקות שלי מוחא כפייה

כשפופינס חרמנית היא הופכת לנשכנית מטורפת! אז כמובן שהיא חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי בכל גופי ובישבני השובב צחוק

פופינס ממש טפטפה מהפיזדה המגולחת שלה אז היא דרשה ירידה! Star

היא נשכבה על גבה, פתחה את רגליה לרווחה והזמינה אותי לממלכת הכוס הורוד Tongueצחוק

עשיתי לפופינס GOOD TIME בפיזדה והיא גנחה: "מדליק! בואינה אתה חיה! לך על זה! מצוין! אתה אדם דגול! זה יותר טוב! שיחקת אותה בגדול! (ליקקתי לפופינס גם את הפופקה) אתה על הסוס! מעולה!" Tongueמוחא כפייהצחוק

אחרי כמה דקות פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך גדול התנוסס על פניה היפות וגנחה שהיה מדהים! Tongueמוחא כפייה

הגיע הזמן לעשות את מסיבת הסקס שלנו בעקבות הזכיה ב 3 מיליון! Tongueמוחא כפייהצחוק

פופינס עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחילה לדהור במרץ ובשקיקה על חזיריק הקשיח Tongue

"כןןן תקפצי על הזין שלי!" צעקתי והפלקתי על פלחי ישבנה של פופינס Star

"כןןן תדפוק אותי חזק! כולם עכשיו ישמעו איך אנחנו עושים סקס בחדר השינה!" צעקה פופינס חיוך גדול

"אני מזמבר עכשיו TZIPA מלוכסנת! הכוס שלך כ"כ הדוק שאני גורם לך לצעוק!" אמרתי לפופינס והיא התחילה לגנוח בקולי קולות כמו שרמוטה שקיבלה סוף סוף את הזין המיוחל שלה צחוק

פופינס התסובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול

היא לחשה לי באוזן חריו חריו חריו של זנזונת ואני לחשתי לה באוזן חריו חריו חריו של ג'יגולו צחוק

פופינס שוב חשפה את שיניה החדות! אכלה לי את האוזניים ונשכה אותי בצווארי צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. העפתי אותה על חזיריק הקשיח מול המראה ושנינו התענגנו על ישבנה שקיפץ ומחא כפיים Tongueמוחא כפייה

התיישבתי עם פופינס על הספה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Tongue

הרמתי שוב את פופינס והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה כהוגן במיסיונרית מטריפה! Star

קמנו מהמיטה ופופינס נשענה על השידה...

"אאוץ'! קיבלתי מכה מהשידה" Ouch צעקה לפתע פופינס...

"אוי מאמי קיבלת מכה? מסכנונת שלי!" אמרתי לפופינס ונישקתי אותה איפה שהיא קיבלה מכה חיוך

"גבר לפני הסקס!" קריצה צחקקה פופינס.

השחלתי את חזיריק הקשיח לפיזדה של פופינס וקרעתי לה ת'צורה! מגיע לי אחרי שניחמתי אותה צחוקקריצה

"תעשי לזין שלי מעשים מגונים!" צעקתי והפלקתי על ישבנה המקפץ Star

"הכוס שלי נהיה יותר רטוב מהאוקיינוס!" צעקה פופינס צחוק

פופינס התיישבה בדוגי על המיטה והמשכתי לזמבר לה ת'פיזדה! Evil Smile

"כן דיו דיו תפרק לי ת'צורה! איך הפיזדה שלי? חמה ורטובה הא?" שאלה פופינס והחזירה לי קונטרות מעלפות מוחא כפייה

"אני אדפוק אותך עד שהזין שלי יהיה כולו בסימנים כחולים!" אמרתי לפופינס צחוק

התחלנו לזחול על המיטה...

"אנחנו מתגלגלים על המזרון שומעים איך הקפיצים שלו מרעישים!" צעקתי והתגלגלתי עם פופינס על המיטה צחוק

התמקמנו לנו במקום טוב על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Evil Smile

"תחדור לתוכי מיד!" גנחה פופינס צחוק

התהפכנו והמשכתי לדפוק את פופינס חזק ועמוק בכוס כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

"עכשיו אני אפנק את הרובה שלך!" צעקה פופינס צחוק

פופינס התיישבה בדוגי...

"אני פותחת את הכוס שלי בשבילך! תחדור לתוכי מיד!" צעקה פופינס ופיסקה את הכוס! TongueTongueTongueצחוק

השחלתי בכוס שלה את חזיריק הקשיח וזימברתי אותה ביסודיות בדוגי מהיר ועצבני Evil Smile

"תנענעי את התחת שלך תהיי הכלבה שלי!" צעקתי וסטרתי על ישבנה המקפץ מוחא כפייהStar

"אוינק אוינק בוא אני אמצוץ לך! אני רוצה שתמלא את פי בזרע הקסום שלך!" ביקשה פופינס צחוק

"אני אוהב איך את מוצצת לי!" Tongue צעקתי בהתלהבות.

"קדימה תתפסי את הזין שלי ותעשי איתו אהבה!" צעקתי כמו חולה נפש צחוק

נשכבתי על הגב ופופינס התיישבה עליי ב 69. היא מצצה בשקיקה את חזיריק הקשיח ושיחקה עם האצבע בישבני הסקסי מוחא כפייה ליקקתי את חור התחת המתוק שלה ונדהמתי מיופיו המשגע! Tongue

אחרי כמה דקות מילאתי את פיה של פופינס בזרע הקסום שלי! Tongue היא הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק PUZIKA!" צחוק וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStar

פופינס קמה מהמיטה ושוב קיבלה מכה מהשידה...

"נו מפגרת את לא רואה שיש פה שידה?" צעקתי עליה צחוק

"גבר אחרי סקס!" Wackoצחוק צעקה פופינס, סטרה לי על הלחי, והמשיכה לצלוע לדרכה תוך כדי שהיא מנענעת בישבנה החשוף Tongueמוחא כפייהStar

אז ככה חברים יש כיסף! יש שקש! ויש חורים רעבים! Tongueצחוק

ככה זה כשעושים עסקים עם מנהלת חשבונות נימפומנית בעלת כוס מטפטף ורעבה לזין 24/7 Evil Smileקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!! TongueTongueTongue

חה חה חה לפני סקס מסכנונת ואחרי סקס מפגרת צחוקצחוקצחוקקריצה

סקסית אני רוצה שתעשי אהבה פרועה עם ה PUZIKA שלי צחוקצחוקצחוקקריצה

סקסית אחרי ערב איתך חזיריק הקשיח שלי בסימנים כחולים צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים שלך סקסית שלי Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”