כ ברבי פושעת - דף 2 - סקס אדיר

ברבי פושעת

11
בורחים או לא בשורה תחתונה הקליינטים ימשיכו לחזור כל עוד הן יפות ונוצצות כמו שהן עכשיו
את הדיכאונות של חיי זוגיות ומשפחה תשאיר להן זה אחד הדברים שהם לקחו בחשבון כשהתחיחו לעבוד בתור מארחות ולא בעבודה סטנדרטית ויש גם לא מעט טרנסיו שמנהלות אורח חיים תקין ותאמין לי ממה שאני מדבר עם חלקן בוואטצאפ ורואה במסיבות שאני יוצא לת"א בסופשים מתחילים איתן לא מעט גברים

ברבי פושעת

12
NENTENDO אתה ממש פסיכולוג...
חבל על הכשרון המבוזבז שלך..תעשה איתו משהו
רק תדאג להגיב על מה שכותבים ולא על מה שנוח לך

א. הלקוח הפסיבי אוהב שמשפילים ומתקתקים אותו?? מאמין שכמה אולי כן..הרוב אני לא חושב!

ב.אני לא דיברתי על טרנסיות באופן כללי..דיברתי על פליליסטיות ותקתקניות

ג. לפי מה שאתה כותב אנחנו צריכים ללכת למארחות רק כדי לדאוג לעתיד שלהן (נדמה לי שרובנו וגם אתה הולך מסיבות אחרות!)

ד. אני לא התייחסתי לכל הטרנסיות אבל בכל זאת כדי שיהיה ברור!!
המצוקה, הבריחה מהמציאות והנסיגה בחיי הזוהר בגיל 35-40 ידועה! החיים של טרנסגנדרים באמת לא קלים!
אבל אף אחד לא בחר בשבילם מה להיות ואם לארח או לא!
האם זה מצדיק לגנוב מלקוחות, לתקתקתק ולשקר ???? אם כן אני רוצה לדעת!! מבטיח לך שאף טרנסית לא תראה אותי אצלה יותר!

יש טרנסגנדריות מעטות שאני מכיר (וגם אתם) שלא עוסקות בזנות!! וחיות טוב..חלק פחות וחלק יותר, אין אף חוק במדינה שאוסר עליהן לעבוד בעבודה אחרת
אז אלה שכן עובדות וכל המטרה שלהם היא לנקנק את הלקוחות ולשדוד את כספם בגלל זה שהקריירה שלהם במקצוע קצרה..את אלה אני משאיר לך ולוותיק
אני לא יפרנס אותם.

ברבי פושעת

13
אתחיל בזה שאני לא מתכוון ליצור פה וויכוח או ריב, אני לא פה בשביל זה.

" MUST " - לא יודע מי מנהלת אורח חיים ללא זנות או ללא ספונסר, לדעתי מעט מהן אם בכלל. לגבי בחירה, לא סגור על זה שהן נמצאות במצב לבחור. רובן לא. לא אכנס לקושי של ילד מתבגר שרוצה להיות בכלל אישה ( ובמיוחד אם הוא/היא ערבי/ה )

SDS - לא יודע איך הגעת למסקנות האלו. אבל לא לזה התכוונתי.
בכל אופן גם אתה חוזר על זה שלא בחרו בשבילהן, אני דווקא חושב שכן.
אין חוק במדינה אבל סטיגמה יש. גזענות יש. ועוד הרבה דברים שמקשים עליהן להשתלב בחברה כמו אורח חיים יקר - ניתוחים - טיפולים וכ"ו.
ואני לא מפרנס אותן.

לא כול הנוצץ זהב - לדעתי המשפט שהכי משקף טרנסיות בישראל.

ברבי פושעת

14
אתה שוב כותב דברים נכונים בחלקם אבל לא קשורים. ויותר מכך מוציאים אותך טוב ואת היתר כסוטים תאווי בצע וחסרי מצפון
אם המטרה שלך היא לזכות בתואר יקיר הקהילה רק תגיד...אני לא יתווכח איתך יותר

אם לא הבנת הדיון הוא לא בחיי הזוהר והשקר של טרנסגנדרים
וכולם מכירים במצוקות ומעריכים!

לא כל הנסיעות לחו"ל הם לצרכי תחזוקה וניתוחים..רוב הנסיעות מטעמים אחרים לגמרי!!! שהם לגיטימיים לגמריי אצל טרנסיות מהסוג של רומי אלמוד וכו' וכו'
כשמדובר בטרנסית מהסוג של זאת שמוזכרת על ידי פותח האשכול ויש הרבה כאלה אני לא מרחם עליהם

אני בטוח שיש להם מספיק נציגים כמוך שידאגו להלבין את התנהגות שלהם עם לקוחות

ולסיום..
לפי מה שאתה טוען
לא ברור לי איך אדם כמוך שיוצא עם טרנסיות ומעולם לא היה אצלם כלקוח יכול בכלל להבין על מה מדברים
אולי פה בעצם הבעיה
בכל מקרה אם מה שכתבתי עכשיו שוב לא הספיק אז אני לא ימשיך להתווכח איתך
כי לא יצא מזה כלום

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”