[QUOTE=הלקוח]הייתי אצל הצעירה החדשה ביום שני לשחרר חרמנות שהצטברה בחג. אכן צעירונות בעלת גוף קטנטן סטייל מאיה מהדירה של יבה. לחובבי המראה הנערי. בחורה חמודה ביותר ונעימת שיחה אם כי בעלת עברית די בסיסית. הבאסה זה שהטיפול שלה הכי רחוק מהטיפול של אדל ממש כמו שהמראה של שתיהן הכי רחוק אחד מהשני. אין אקסטרות יש רק מסאז והרפיה ידנית כשהיא מורידה חלק עליון. דוקא המסאז הפתיע לטובה חוץ מזה שהיא כיסתה אותי בכמויות נדיבות של שמן. החלק האירוטי טעון שיפור רב. היא לא ממש מתמסרת ואין לה שום טכניקה בהרפיה אבל כיוונתי אותה מבחינת המגע והקצב ככה שבסוף יצא שגמרתי די חזק. יצאתי מחוייך אבל מיציתי את הקטע ולא אשוב. בסדר לחוויה חד פעמית למי שמחפשים צעירונת בעלת מראה של נערה. [/QUOTE]
תודה על הדיווח הלקוח!
היא מאוד רזה? יפה? ואיך הציצי שלה?
אדל באר שבע - מומלצת לחובבי השמנות
22לא חושב שתצליח להוריד את תחתונייה ולא נראה שתקבל בודי מלא. זה נאמר כבר בפרטים שהיא נותנת. לגבי המראה שלה - מה שנקרא "פטיט" - קטנה, נמוכה, רזה, טוסיק קטן, ציצי קטנים כמו של נערה שלא גדלו לא עדיין עד הסוף (רק שבמקרה שלה היא כבר עברה את גיל ההתבגרות).
23לבחורה אגב קוראים בל יענו פעמון מה שמוסיף לכל השסן קצת נופך צרפתי :)
24כמה דברים:
1. אדל חזרה לעבוד, אפשר להסתער.. אבל שמרו מקום לכולם ;)
2. בדירה של יבה יש מישהי חדשה בשם אנגלה, בחורה רזה חזה קטן, טוסיק רך ויפה, יחסית גבוהה, בהירת עור, פנים סבירות... שירות שלה ליברלי לגמריי, בודי מלא, מריחה טוב... התחלנו בבודי עם שיפשופי גוף לא יודע אם היא נהנתה אבל אם לא היא יודעת לזייף את זה מעולה ;)
מרוב שהייתי חרמן שאלתי אותה אם יש לה קונדום, קמה שלפה והלבישה, פמפמתי אותה חזק בכמה תנוחות עד הגמירה על הטוסיק היפה שלה...
לא יודע אם היא ככה עם כל אחד אבל בהחלט שווה לנסות
26בודימן תודה על הדיווח. אדל חזרה אבל אנגלה כנראה עזבה. בעלת הבית מבטיחה ליגיעו חדשות בשבועות הבאים. בינתיים אדל תהייה כנראה כל יום.
27בכיף 

דיברתי היום עם יבה והיא אמר שאנגלה עובדת, כנראה שמחר היא תגיע...
ושמע לגבי אדל לפי דעתי היא הדבר הכי טוב שהיה בבאר שבע, חוץ מזה שהיא שמנה שזה המינוס אצלה.. תמורת התשלום לא מוצאים דברים כאלו, אני תמיד הולך על בודי ומציצה, אבל מה שאני מקבל זה שפחת מין נשלטת..מוצצת ומלקקת כל פינה בגוף, גרון עמוק(לא ממש עד הסוף), זיון פה, עושה רימינג חודרני. זה מחרמן אותה גברים אגרסייבים, היא אוהבת שאני יורק לה על הפנים ובתוך הפה. כמו סרט פורנו גרמני משובח, תופס אותה בשיער ומכווין אותה לקראת הגמירה ונותן לה כמה שפריצים בפה. לא נותן לה לעזוב עד שכל טיפה התרוקנה, סתירות ומה שאתה לא רוצה... אפילו לקחתי את המספר האישי שלה ;)
קיצר מי שמחפש שפחת מין זו היא... אולי זה רק איתי ככה אבל שווה לנסות
זה היה קצת יחצני אבל מגיע לה 

28בודימן - בטוח שדיברתי עם "יבה"? הדירה של יבה זה בשכונה ג לא בנחל עשן.
לגבי אדל - אני בטוח שלא רק אתה מקבל שירות כזה. אם תסתכל בהודעה שלי שפתחה את השרשור תראה שכתבתי שהיא נמפומנית חולת סקס. לי אישית הקטע הזה פחות מדבר בימים אלו בהם אני מחפש חוויות טיפה יותר GFE ופחות בסגנון PSE. אבל סחטיין בשבילך שאתה נהנה. נראה שהיא חזרה מרוסיה עם אנרגיות טובות.
29הייתי אתמול בדירה בשעה 10 בלילה
הייתה מישהי לא זוכר את השם שלה
היא מבוגרת מעל בסביבות גיל40
היא לא בגודל של אדל אבל יש לה קרס
והיא פעם ראשונה עובדת בתחום בודי מסאג
היא משתדלת לרצות היא בסדר
באה מנצרת עילית הייתה עובדת במקום מסאג מקצועי
יש לה ציצים בחות מבינוני והיא גם מזדיינת בתשלום לעוד 100
היא מאפשרת לגעת וחדיר אצבעות לגעת רגיל
אבל לא כמו אדל אבל בסדר
הייה נחמד היא היום שעובדת כל היום
ואמרה לי שאדל מחר ומחרתיים עובדת...
הייתה מישהי לא זוכר את השם שלה
היא מבוגרת מעל בסביבות גיל40
היא לא בגודל של אדל אבל יש לה קרס
והיא פעם ראשונה עובדת בתחום בודי מסאג
היא משתדלת לרצות היא בסדר
באה מנצרת עילית הייתה עובדת במקום מסאג מקצועי
יש לה ציצים בחות מבינוני והיא גם מזדיינת בתשלום לעוד 100
היא מאפשרת לגעת וחדיר אצבעות לגעת רגיל
אבל לא כמו אדל אבל בסדר
הייה נחמד היא היום שעובדת כל היום
ואמרה לי שאדל מחר ומחרתיים עובדת...
30דיברתי לפני כמה דקות שוב עם יבה משכונה ג' כדי לוודא ואכן אנגלה עדיין עובדת.
ואדל עוזבת אותנו לרוסיה בסוף החודש.. אז מי שלא יספיק.. יפספס