כ דיווחון על פרנקפורט - סקס אדיר

דיווחון על פרנקפורט

1
שלום לכל האנשים היצריים,
ראשית הרשו לי להתחיל בברכת שנה טובה לכולכם, מי ייתן וכמות הפעמים שתתנו בראש (השנה!) תעבור את מספר גרגרי הרימון ושתשמרו על זקפת ברזל.
נעבור לחלק לשמו התכנסנו.
לפני כשבועיים עצרתי לקונקשן בפרנקפורט של 8 שעות, (הגעתי גם בשעה נוחה- סביבות 12 בצהריים) וחשבתי לאן עליי ללכת, מסכן שכמותי, בגולה לבדי ועוד בפרנקפורט.
החלטתי ללכת ל-TREFF 188. המקום עצמו די רחוק ממרכז העיר ומשדה התעופה, אבל בגרמניה כמו בגרמניה- תחבורה ציבורית מעולה ויעילה לכן זו לא בעיה להגיע ממקום למקום.
הגעתי למועדון, והמאמא בכניסה שאלה אותי מה המסלול שארצה לעשות. היו שם כל מיני מסלולים- שעה, שעתיים, שלוש, יום שלם ואולי עוד כמה שפספסתי. לקחתי מסלול של 3 שעות ושילמתי 90 אירו. קיבלתי מגבת ומפתח ללוקר בו שמתי את כבודתי ובגדיי והתעטפתי במגבת, לא לפני שחיזקתי עם כדור סיאליסצחוק.
לאחר שיצאתי מהשירותים הלכתי לחלק הבר. יש כמה ספות ומכונות מזל, ועל הספות היו בסביבות ה-4 גברים ובערך 8 בנות. התיישבתי על הספה וניגשה אליי גנאית חמודה בת 25 עם גוף עסיסי ושופע לבושה שמלת רשת ללא חזיה ותחתונים מתחת. שאלה אותי אם אני רוצה לעלות איתה לחדר, אמרתי שכן ועלינו. הגענו לחדר אותו העלמה לא טרחה אפילו לנעול. קצת מזמוזים והיא כבר מפשיטה אותי ומתחילה למצוץ (המציצה הייתה עם קונדום אבל לא היה לי כוח לבקש שתוריד, לא יודע אם נהוג שם אצל כולן).
המציצה הייתה לא רעה בכלל ואח״כ עברנו לזיון. זיינתי אותה בכמה תנוחות וגמרתי יחסית לא מהר (הרבה מתח הצטבר שם). המקלחות הן משותפות, כלומר אתה יכול למצוא את עצמך מתקלח גם עם גברברי המועדון.
חזרתי לאזור הספות ושתיתי בירה. פיתחתי שיחת חולין עם איזה גרמני בן 65 שיצא לפנסיה ומאז נוסע ברכב בכל רחבי גרמניה בשביל מועדוני FKK והכל כלול. איזה חיים הא?
לאחר מכן ראיתי רומניה חמודה ורזה עם חוטיני וחזיה קטנה. עליתי איתה- הזיון היה פחות לטעמי. למרות שהמציצה החשופה הייתה טובה, ראיתי כמה היא רזה כשהיינו בדוגי וקצת ירד לי ממנה.
לאחר מכן (לאחר עוד בירה וחצי שהרימו לי קצת את מצב הרוח) החלטתי שבא לי עם שתי בנות ביחד.
ניגשתי לשתי טורקיות (!), ואמרתי להן שאני רוצה את שתיהן ביחד, הן אמרו סבבה. תראו, הן לא היו בר רפאלי וג׳יזל. הן היו בסביבות גיל ה40 ואחת מהן נראתה 5.5 מ10. השניה 6.5 . עלינו לחדר ונשכבנו שלושתנו על המיטה. אחת הטורקיות התחילה למצוץ לי כאשר השניה ממזמזת אותי ונוגעת בי. הן התחלפו בתפקידים (ואשכרה החליפו לי קונדום בשביל זה) אך לא מצצו ביחד. לאחר מכן זיינתי משום מה את הטורקיה הפחות שווה וגמרתי אחרי כמה דקות (אולי כי אנשים צפו בי).
ירדתי למטה לשתות עוד בירה וראיתי רומניה נוספת שנראית טוב לטעמי. ביקשתי ממנה לבוא איתי לקולנוע, שהוא ספסל ומיטה שנמצאים ממול למסך גדול במסדרון חשוך, מקום די ציבורי. היא התחילה למצוץ לי, עד שהגיע איזה גרמני מלחיץ גלוח ראש עם מלא קעקועים ושרשראות. מאחר ואני לא מטומטם לא אמרתי לו ללכת, אז אמרתי לעצמי טוב נו נעשה אורגיה, אז הרומניה מצצה לו תוך כדי שאני מזיין אותה בדוגי. המשכנו ככה כמה דקות ואז חתכתי משם כי רציתי משהו אחר.
ראיתי את הגנאית שהייתי איתה שגם הייתה ממש נחמדה ואמרתי לה שאני רוצה אותה עם עוד מישהי. אז היא אמרה שבכיף רק אם היא בוחרת את הבחורה. אמרתי לה fair enough, והיא בחרה את הרומניה שגם כבר הייתי איתה. בקיצור, אותו תהליך כמו האורגיה הקודמת.
אחרי זה נשארו לי 35 דקות. אמרתי לעצמי ננסה לדחוף עוד משהו לפני שאני הולך מכאן ואז ראיתי בולגריה, פרצוף לא משהו אבל אחלה גוף אז קראתי לה ועלינו לחדר. נתתי לה טיפ של 20 אירו תמורת שיהיה יותר יחס GFE, ומסתבר שהיה שווה את זה.
הבחורה יודעת למצוץ, לחרמן, לרכב. היה לה גם כוס יפה וצר אז הגמירה גם הגיעה ממש בדקה ה90.

סה״כ מקום די נחמד. אמנם הבנות לא ברמה גבוהה מדי, בטח שלא ברמת מועדוני הFKK הידועים, אך ייאמר לזכות רובן שהן משתדלות ודווקא היחס סבבה. אז למי שיש תקציב יותר מוגבל אני בהחלט ממליץ על המועדון הזה- במיוחד מי שבא לתת הרבה מספרים.
מקווה שאהבתם את הדיווח ושנה טובה:)

דיווחון על פרנקפורט

3
הרמה שם היא היא מעבר לתחנה מרכזית. מקביל יותר יותר לרמה של 200-300 ש"ח לחצי שעה בישראל.
הרוב בגיל 30 ומעלה, אבל בברלין בקליגולה היו כמה בחורות בנות 22-25...

אם תבלה שם יום שלם, תצא מרוצה.

איזה כיף לגברים גרמנים בגמלאות... Star

[QUOTE=מרחיב ישבנים]הבנות שם ברמה של תחנה מרכזית [/QUOTE]

חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

דיווחון על פרנקפורט

6
שמעו, בשביל 90 יורו לעשות שתי אורגיות ובסה״כ די להתפרק, הייתי מוכן להתפשר על הרמה של הבנות.. למרות שדי הגזמתם, הבנות שהיו במשמרת כשביקרתי היו ללא ספק מעל לרמה של תחנה מרכזית.. אולי תחנה מרכזית בגרמניה:)

דיווחון על פרנקפורט

7
הייתי בפרנקפורט השבוע ושקלתי ללכת למקום הזה, אבל קראתי בפורומים בחו״ל שהמקום מלא בסבתות, אבל לפי מה שחלק אומרים האיכות סבירה.
לפי התיאור של המקום הוא נורא דומה לכל הpauschal clubs האחרים שהייתי בהם בעיקר הסגנון של airport girls בברלין שדיווחתי עליו בעבר pulheim paradise בקלן שאדווח עליו בקרוב עם הרבה רומניות ומכונות מזל חח

נהוג שם לעשות אורגיות?
כל החדרים פתוחים גם בזמן פעילות?
יש לוקרים?

אני מוכרח לציין שאני קצת מאוכזב שזאת פעם ראשונה שהמקום הזה מוזכר בפורום (תקנו אותי אם אני טועה) ומסתבר שלפחות 3 חברים בפורום כבר דגמו אותו, חבל כי אני ואחרים היו יכולים להיעזר במידע הזה

דיווחון על פרנקפורט

8
דיווחתי על המקום לפני כשנה, ביקרתי בו פעמיים בהפרש של יומיים, לדעתי כל השאלות שנשאלו כאן נענו בדיווח שלי אז, אך אענה עליהן כאן גם כן.
לא בקרתי במקומות האחרים שהוזכרו בשיחה זו, אך כשנה קודם ביקרתי אצל מוסטפה בדירה הישנה.
להערכתי הגיל המירבי של הבנות (בעת שהייתי) היה כ-35 ורובן בין 22 ל-28.
הבנות מגוונות: רומניות, הונגריות, פולניות מרכז ודרום אמריקאיות ו/או ספרדיות, כפי שהעדיפו הדרום/מרכז אמריקאיות להציג את עצמן.

1. דלתות החדרים סגורות בזמן שזוג מצוי בהן, אך לא נעולות. מתוך כעשר פעמים בהן שהיתי בחדר עם בנות, רק פעם אחת נפתחה הדלת באמצע על ידי אחת הבנות שחיפשה חדר פנוי. תמיד הבחורה מובילה. ואין להתרגש מכך הרי כולם שם לאותה מטרה.

2 יש במקום לוקרים בהם ניתן להניח את כל הציוד/בגדים ואפילו תרמיל קטן.

3. המקלחות משותפות לכולם, בסוף הביצוע יורדים עם הבחרוה למקלחות המשותפות ושם כולם, בין כל מקלחת ישנה מחיצה אטומה להפרדה, לחלק מן התאים גם דלת אך היא שקופה.

4. מקבלים במקום מגבת או חלוק, אך רצוי להתנגב אחרי המקלחת במגבות הקטנות של המקלחת כדי להשאיר את זו הגדולה לצורך התכסות בכל מקום במועדון. בעת הצורך נכנסים לסאונה להתייבשות מהירה באוויר החם והיבש.

5. ניתן להכנס לחדרים עם בחורה אחת או שתיים, שיטה בה נוהגות הבחורות כדי לעקוף את האיסור/מניעה להכנס פעמיים עם אותו לקוח.

6. ישנן בנות אשר מוצצות מכוסה ואחרות עושות זאת חשוף.

7. תוספת תשלום נדרשת על גמירה בפה או אנלי, והיא 20 יורו שמשולמים ישירות לבחורה, לא כל אחת עושה אחד מהם.

יתרונו של המקום שניתן לתכנן מראש את התקציב וההוצאה.
אוהב חזה קטן ובתולי.

דיווחון על פרנקפורט

9
חפשו בגוגל: קליגולה סקס
הלינק הראשון זה דווח חיובי שלי.

אם מוכנים להיות שם הרבה שעות, ולחכות לשתי המשמרות, אפשר למצוא בנות בהחלט ברמה סבירה. בטח שמעבר לרמה בתחנה מרכזית בת"א... Embarrassed

[QUOTE=מרחיב ישבנים]לב זהב הייתי 3 פעמים שם תאמין לי אני יודע איזה סחורה יש שם.פעם ראשונה היה נהדר אבל מאז רק פצועות ורק אחת שתיים נורמליות[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

דיווחון על פרנקפורט

10
קודם כל - אחלה דיווח!מוחא כפייהאצבע למעלה

[QUOTE=isz1]הייתי בפרנקפורט השבוע ושקלתי ללכת למקום הזה, אבל קראתי בפורומים בחו״ל שהמקום מלא בסבתות, אבל לפי מה שחלק אומרים האיכות סבירה.

[/QUOTE]
לפני שנסעתי לטיול בגרמניה עשיתי מחקר בפורום הבינלאומי לגבי מקומות מומלצים(+המלצות מהפורום שלנו כמובן) ונתקלתי באותם דברים. זאת הסיבה שבמסע הגרמני שלי דילגתי על מקומות בסגנון הכל כלול כמו TRIFF188 המדובר כאן. אדגיש שלא ביקרתי בכלל במקומות מסוג זה ולכן לא יכול להעיד ממקור ראשון. מסתמך על הדיווחים.

בגדול הדיבורים בפורום הבינלאומי הם שאיכות ויופי הבנות במקומות האלה(הכל כלול) ירודה בכמה דרגות מה-FKKים.

zooz
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”