כ . - דף 7 - סקס אדיר

.

61
לקסר התותח!
הייתי בחלק מהמקומות שביקרת, רציתי לשבח אותך על הכתיבה והתיאורים המדויקים שלך (גם אצלך האפריקאיות בדייסבורג קופצות עליך איך שאתה פותח את הדלת זכוכית של החדר מדרגות?).
מה שכן רציתי לשאול, אני חובב בחורות מלאות/שמנמנות האם יצא לך להתקל במועדון או במקום כזה בגרמניה?

.

65
אחרי ביקור ה-20 שלי בשארקס בשנתיים האחרונות. הפעם ביקור יום עד הערב. כרגיל היה מעולה. המקום הוא רמה אחת מעל כל מועדון שביקרתי בו.
למרות שהיה יום שני שזה יום חלש ועוד אמצע היום היו לפחות 60 בחורות, כמה מהן ברמה מאוד גבוהה. דווקא הפעם היו הרבה גרמניות שזה די נדיר. הבעיה עם הגרמניות שלרוב הן כוסיות על אבל מתקתקות.
בקיצור ממליץ בחום על המקום.

.

66
לא יודע על מה אתה ממליץ.. לא רציתי להגיד כלום עד לביקור נוסף במקום לקוות שהמצב היה חד פעמי (ולקוות שאני לא זורק עוד 65 יורו). אני לא משווה לארץ...ברור שביחס לארץ היה ריכוז גדול של בנות שנראות לא רע בכלל. אני שואל האם הבנות באמת ברמה גבוהה...

התשובה היא שבעיניי לא...לא היו אגדות...בנות שאתה אומר וואוווו.

אם באמת זה המצב...ולא היו אגדות..אז אקפולקו למשל הרבה יותר טוב...לא מעשנים שם...הבנות לא מציקות לך...אתה יכול להכניס פלאפון ולא למות משיעמום שעות...האווירה טובה יותר....המחיר נמוך יותר ולא מורגש בהיבט רמת הבנות...פשוט זהה לשארקס.

בכל מקרה אני עוד אכתוב דיווחים מפורטים ואתן סקירה מדוייקת יותר וגם אתן עוד הזדמנות לשארקס. מה שאני יכול לומר בינתיים זה שאין שום דבר מעניין במקום הזה.

.

67
סבבה, עניין של טעם בסוף.
לדעתי המקום שווה מאוד בטח באזור פרנקפורט.
לא הייתי באקפולקו אז קשה לי להשווץ אבל הייתי לא מעט פעמים באואזה, פאלאס, מנהטן, ארטמיס.
גם הבנות המציקות זה עניין של השוואה. למשל באואזה זה הרבה יותר גרוע.

.

68
טוב...סליחה ומחילה...אחרי ביקור נוסף בשארקס הבנתי שפעם קודמת הייתי ביום הגרוע ביותר שהיה במועדון הזה אי פעם.

הפעם היה מושלם...היו כמה אגדות שדאגתי לזיין כמעט את כולן...ובכלל חוויה מתקנת מדהימה. בקרוב הדיווח המלא על הכל...

.

69
אגב תקציב 1800 יורו...
התקציב שלי בפרנקפורט מאה יורו ביום וזה מספיק לשלושה פינוקים של 30 יורו או שניים של 50
ברובעי החלונות, אני עדיין סבור שבזבוז להשקיע בFkk אבל אולי אני טועה
בכל מקרה הקיבולת של רוב בני האדם גם החרמנים בינינו זה גג 2-3 ליום. מעבר לזה גם אם אני יכול טכנית זה כבר פחות מושך כי חייבים להרגיש תשוקה וקצת ביצים מלאות ולא כמו שנמצאים בתחרות של מקסימום גמירות..
בכל מקרה זה אבסורדי וקצת מעצבן שהכל שעולים בגיל יש יותר כסף לבלבל על כוסיות אבל יש פחות צורך בכמות ועוד ועוד גמירות אלא במשהו איכותי

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”