כל הזכויות שמורות למיתולוגיה הרומית (תוך אי נאמנות למקור :) ).
אוליגופוליס ניקולואידיס היה חקלאי צנוע בממלכת תראקיה. היא עיבד את האדמה וחי לו בממלכה בשלום ובשלווה. נשות תראקיה היו ידועות בפתיחותן המינית ואהבו סקס עד מאד. לאוליגופוליס היו אינספור חברות להשחיז את שרביטו בלילות הקסומים של תראקיה לאור ירח.
לילה אחד התעורר אוליגופוליס לרעש דהרת סוסים וצרחות - כאשר יצא מביתו והביט לעבר הוואדי ראה כי הכפר שבו חי הוצת וחיילים רומים טובחים בבני עמו. לפני שהספיק לאסוף את נשקו ולעזור להציל את חבריו הרגיש לפתע חבטה בראשו...הכל נהפך לשחור...
אוליגופוליס התעורר לפרקים, רואה הבזקים בלבד ואז שוב הכל נהפך שחור, רואה אנשים לצידו כבולים בשלשלאות, מרגיש על גופו מי ים ותנועת גלים, רעש גלגלי מרכבה...לבסוף שחזר להכרתו באופן מלא ראה כי הוא כבול בשלשלאות לצד גברים נוספים בתוך מרתפי קוליסאום רומי ענק. הגבר שלידו אמר לו "חשבתי שלא תתעורר לעולם...אני אשיוס קריקסוס...הרומאים תקפו את ארץ מולדתי תימנייה וחטפו אותי ועוד מספר גברים מהכפר שלי".
אשיוס התימני הסביר לאוליגופוליס שהם נמצאים ברומא ונמכרו בתור עבדים לשמש כגלדיאטורים...כל מטרתם היא להשתמש בשרביטם ולזיין בזירת הלחימה לעיניי הקהל גלדיאטוריות מכל רחבי העולם הישן...חלקן אכזריות וללא רחמים. מי שמצליח להכניע ע"י שרביטו את הגלדיאטורית זוכה לחיות יום נוסף. מי שמוכנע ...חייו תלויים בחסדי הקהל הרומאי ומנחה המשחקים.
אשיוס הסביר לאוליגופוליס שמזלו לא שפר עליו והוא נידון למוות בזירה כמו שאר בני תראקיה שנלכדו. המצביא הגדול מנושיוס קראסוס שהיה גם הגבר העשיר באימפריה ניצח על ההוצאה להורג של אוליגופוליס – מספר חיילים רומאים הקימו את אוליגופוליס התשוש על רגליו ודחפו אותו לתוך הזירה החולית כאשר שמש אמצע היום קופחת עליו...
מנושיוס ישב על כס הכבוד והכריז "הכניסו את הזונות". לאחר ההרכזה נכנסו לזירה 4 גלדיאטוריות זונות לכל השתהות הקהל...מדובר היה בזונות שלא נראו בממלכה...זונות ותיקות בזירה...שגופן הותאם ללחימה ע"י תוספות סיליקון מוגזמות בחזה ובשפתיים. מנושיוס צחק ממרומי כס הכבוד ואמר בקול לחברו קינואה גלאבר, סנאטור רומי רם דרג בעצמו - "אלו זונות שהבאתי ממלכת אוקריאנה ב-2000 מטבעות זהב כל אחת (לשלוש שעות)...הם יחסלו את העבד התראקי תוך זמן קצר מאד.
מייד עם כניסתו לזירה התנפלו הזונות על אוליגופוליס והכו אותו נמרצות עם שדי הסיליקון שלהן. אוליגופוליס נחבט ונפל לתשואות הקהל. כאשר היה על החול וכוחו כמעט ואזל, ראה בעיניו חיזיון של חברו הטוב מתראקיה, צ'יקוס אוראליוס, ובחזיון אמר לי צ'יקוס "נקום את נקמת עמך...זיין את כולן...". רוח חדשה של טירוף נכנסה באוליגופוליס...הוא קם על רגליו, שפשף את שרביטו וזיין את הזונות של מנושיוס עד שנפלו על החול...לאחת מהזונות...אלינה מטרוייה התפוצצו שדי הסיליקון ברעש שהרעיד את הקוליסאום.
מנושיוס ההמום לא הבין מה התרחש...הקהל שאג באהדה לאוליגופוליס ומנושיוס נותר חסר אונים היות ולא רצה להיות מוקד לשנאת הקהל. ביציע הכבוד ישב גם איש נוסף...לניסטה קולומבוס באטיאטוס. לקולומבוס היתה חוות של גלדיאטורים והציע לקחת את אוליגופוליס איתו להתאמן ולמות כגלדיאטור. מנושיוס נאלץ להסכים...קולומבוס עמד והכריז מול הקהל "לתראקי האומלל הזה נקרא מהיום ספארט-כוס..." הקהל החל לשאוג "ספרטא-כוס... ספרטא-כוס..." ואוליגופוליס באפיסת כוחות מלמל..."זהו לא שמי".
אוליגופוליס הובל במסע ארוך לוילה של קולומבוס. שם פגש גלדיאטורים נוספים אשר התאמנו איתו ובראשם ג'ומיוס ממזרח לנהר הריין אשר סיפר ללא הרף על ארץ מולדתו גרמאניה ועל שפע הזונות נאות המראה אשר התרכזו בוילות ברחבי הממלכה. לימודי הגלדיאטורים היו מפרכים תחת השוט של דוקטורה רוניוס גולנוס אשר הכיר את כל זונות הממלכה ודאג ללמד את הגלדיאטורים את אומנות הזיון בזירה בנחישות ובניסיון אין קץ.
אמנם קולומבוס היה אב הוילה...אך הדמות השולטת האמיתית בוילה ברחוב טרומפלדורוס (טרומפלדור בתל אביב) היתה דומינה יוליה – דומינה יוליה היתה אישה נאת מראה ובעלת קסם רב...כל הגלדיאטורים נפלו בקסמה...היא דאגה לכולם וסיפקה זונות אימונים לכל גלדיאטור שדרש. הזונות של יוליה היו ידועות ברחבי רומא...הן היו מאומנות לספק כל גלדיאטור כאשר שעת אימון היתה ניתנת במחיר הוגן ותמיד בחיוך.
אוליגופוליס גם הוא רצה להתאמן באומנות הגלדיאטור וביקש מדומינה יוליה שתשלח זונה טובת מראה ומיומנת שתעזור לו. יוליה בחיוך ובשמחה תיאמה לאוליגופוליס את מילה...זונה חדשה ברומא אשר הגיעה מאוקראינה העתיקה לאמן את הגלדיאטורים.
כאשר אוליגופוליס ראה את מילה וחיוכה המקסים הוא מייד התאהב (לא דומה כלל לתמונות ונראית הרבה יותר טוב במציאות). מילה נבייה (מילה) דומה לשחקנית הרומית המפורסמת קרן פלסיוס (קרן פלס) עם עיניים בהירות מדהימות וחיוך שובה לב. גופה רזה וחטוב. חזה קטן עם פטמות יחסית גדולות, חומות ובולטות. חלקה בכל הגוף וגובהה בינוני. בת 24 וגם נראית כך.
מייד שאוליגופוליס ראה את מילה הוא ידע שהולכת להיות לו חווית אימון מדהימה. מילה קיבלה אותו בחיוך לחדר האימונים (הממוזג והנקי) וניסתה לנשקו בפיו. אוליגופוליס לא מתנשק למרות שהתפתה בגלל יופיה של מילה. מילה לא דוברת רומית אלא קירילית עתיקה (רוסית) ואת שפת הסקס אשר חוצה ימים ויבשות. מילה החלה מנשקת את כל גופה של אוליגופוליס. ירדה לשרביטו והכניסה את כולו לפיה על מנת להכין אותו לקרב (גרון עמוק בקלות). מילה נישקה וליקקה, ליקקה ונישקה (גם בביצים וגם מתחת לביצים – כמעט רימינג אך לא). לבסוף ששרביטו היתה מוכנה מילה הלבישה את כיסוי השרביט והחלה בקרב...הקרב התנהל בפראות תוך שינוי תנוחות לחימה ללא הרף...מילה היא לוחמת צעירה וששה עלי קרב...היא נראית כנהנית מכל רגע (לא נראה כמו הצגה ואף נראה כי גמרה כמה פעמים). תוך כדי הקרב ביקשה מילה מאוליגופוליס שימשוך בפטמותיה וליקקה בחושניות את אגודלו שליטף את פניה...כך עברה חצי שעה של קרב משובח ואוליגופוליס שפך את חמתו לתוך כיסוי השרביט.
באמצע האימון החלה מילה לעסות את שריריו הכואבים של אוליגופוליס בהנאה ובמרץ (למילה מגע נעים וכל האינטראציה איתה מלווה בחיוך ובכייף).
למרות עייפותו של אוליגופוליס מילה ללא היסוס חזרה לאמן את שרביטו עד ששוב היה מוכן לקרב (מציצה מושקעת וטובה)...שוב קרב רווי יצרים וכייף עם שפיכת נוזל האהבה של אוליגופוליס לתוך כיסוי השרביט. אוליגופוליס בדרך כלל נוהג לעשות קרב אחד מלא ואז קרבות אימון בעזרת ידה ופיה של הזונה (מציצה או ביד) אך במקרה זה מקצועיותה של מילה הביאה את אופילוגוליס לשני קרבות מלאים ומספקים תוך שהיא נראית מסופקת בעצמה.
הסיפור לא תם ונשלם...אוליגופוליס ובשמו הרומי ספרטא-כוס הנהיג את מרד העבדים הצרכנים הגדול נגד מנושיוס קראסוס, הררי הזהב וזונות הסיליקון עד לנפילתה של האימפריה הרומית ושלטון הרשע (וה-1000 לשלוש שעות).
לסיכום, למרות שבוע בגרמניה שחשבתי שלא אוכל לזיין פה בארץ יותר מילה הפתיעה אותי...היא מקסימה אמיתית...שירותית להפליא...אוהבת סקס ובעיניי מאד יפה.
http://m.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=10695
ממליץ...
מילה מבית יוליה - ספרטא-כוס ומרד הצרכנים
4אפשר לאחד את הדיווח שלי לשרשור הזה, דיווחנו כמעט באותו זמן והחוויות שלנו היו דומות. 

6אוליגופוליס היקר בפעם הבאה שאתה מזמין אותי לסט אני רוצה קראוון מדוגם מעסה ספריות
מאמנת כושר לאימון ולמציצות קצת יותר מנוסה מהפעם הקודמת
אחרת אני מבטל את החוזה
וסליחה טיסות במחלקה ראשונה בלבד תשכח מאקונומי
תודה וחג שמח
7יופי של דיווח, ממש משורר אתה. ללא ספק משורר וכותב בחסד עליון אתה חביבי. אני בביקור קצר בארץ ולאחר הדיווח לך ללא ספק שווה דגימה. אם במסעות הרבים אתה מזדמן לאזור ????????? ששם אני גר וצריך המלצות אשמח לעזור.
8אשי... הבטחתי לך תפקיד ראשי וקיימתי:)
Korb... היות והקדמת אותי בקצת אם יאחדו אני אאבד את הכותרת ואת המיקום אז אני מעדיף לפחות לקצת לא לאחד. אם אתה בכלל רוצה לפרגן אם תוכל למחוק את השרשור המקורי שלך ולהעתיק לפה זה יהיה ממש נחמד מצידך כדי שהסיפור שלי לא יעלם.
Korb... היות והקדמת אותי בקצת אם יאחדו אני אאבד את הכותרת ואת המיקום אז אני מעדיף לפחות לקצת לא לאחד. אם אתה בכלל רוצה לפרגן אם תוכל למחוק את השרשור המקורי שלך ולהעתיק לפה זה יהיה ממש נחמד מצידך כדי שהסיפור שלי לא יעלם.
10הייתי עם מילה
הבחורה לא יפה בפנים או דוגמנית על
אבל השירות שהיא נותנת לא נתקלתי באף נותנת שירות .שירות מעולה פלוס פלוס פלוס .
כל הכבוד ליוליה שהביאה בחורה כזאת .
כי בסופו של דבר הכוסית הכי הכי שלא נותנת שירות טוב אתה יוצא מאוכזב ברמות על.
אצל מילה אתה יוצא עם חיוך על השפתיים שנשאר אצלך גם אחרי חצי שעה מאז שיצאת מבית הזונה .
9 פלוס פלוס בסולם שלמה המלך ! ורק בגלל המראה
וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.