[QUOTE=erezzz000]לקסר, אני לא מבין דבר אחד... חוץ מללכת לFKK בגרמניה, וגם שם אף אחד לא מבטיח לך שהבחורה תיתן לך "שירות מעולה" אין שום דבר שהוא "בטוח" - לפי גישתך הרי הכל מבוסס על מזל ה-כ-ל.
תחשוב על זה, ועל כל האופציות שאתה קורא להן "בטוחות" האם הן באמת "בטוחות"? האם שם אין שום פקטור של מזל? הרי תמיד הוא קיים.
הרי העלויות להגיע ולחיות בקייב אפסיות... אז מה הסיכון שאתה לוקח? ולמה אתה כל כך נלחץ מהסיכוי שהמזל לא יהיה לצידך... מצטער לא הבנתי.
[/QUOTE]
שאלה טובה. נתחיל בזה שהדבר היחיד שבטוח בחיים זה המוות. בוודאי שגם בגרמניה יש נפילות. העניין הוא שיש הבדל בין לסמוך על אחרים שייצרו לך את המזל לבין לייצר אותו בעצמך.
הסבר: לדעתי(
מדגיש: דעתי בלבד! וזאת מבלי שביקרתי באוקראינה. רק על סמך סיפורים ודיווחים שקראתי) להשוות בין עולם הסקס בתשלום הגרמני למקבילו האוקראיני זאת סוג של בדיחה. ולא מצחיקה.
באוקראינה - כפי שכתבו לפניי - הזנות לא חוקית. הכל מוחבא, בשושו, מתחת למכ"ם... בכל מיני דירות מעאפניות שצריך מתווכים מסוגו של אלכס להגיע אליהן, או באתרי ליווי שלך תדע מה יופיע לך בדלת או בחפירות ארכיאולוגיות בממבה. אז כדי להבטיח לעצמך חופשה עם חוויות טובות אתה צריך לסמוך על כל מיני אלכסים, או על על כך שהתמונות/אתרי ליווי עדכניות, על טוב ליבן של נערות ליווי שיסדרו לך חברות שלהן, ועל ממבה.
אתה לא תלוי בעצמך! אתה תלוי יותר מדי באחרים.
בוא אומר לך איך אני רואה זאת בעיני רוחי: נניח לרגע שנסעתי לקייב אוקיי? תופס איזה אלכס שלוקח אותי לדירה ולא מוצא שם שום דבר מעניין. מבקש ממנו לראות דירה נוספת. לוקח אותי לעוד אחת שגם בה לא מוצא כלום, ונניח גם בשלישית לא מוצא כלום והנה כבר נשרף יום שלם בהתרוצצויות בלי לזיין

. אז אני חוזר עצבני וחרמן למלון ומנסה את אופציית הליווי שהכנתי לעצמי עוד בארץ. ראשונה - תמונות לא אמיתיות. הביתה. שנייה - תמונות אמיתיות אבל גוש קרח. מה קרח - הקוטב זה קו המשווה לידה. הלאה. שלישית - ניראית נורמלי וגישה לא רעה אז לוקח אותה. זיון לא רע, אבל ממש לא משהו ששווה לנסוע עד קייב בשבילו. שואל אותה אם יש חברות לסדר לי. עונה שכן ומראה לי תמונות. ניראות סבבה. מבקש שתסדר לי אותן. מסכימה. ויום למחרת הן מופיעות אצלי במלון ומתחוור לי שלא תמונות אמיתיות ולא זובי!

שני מבוגרות מאעפניות ששלחתי מהר מאוד הביתה. והנה, כבר כמעט יומיים עם זיון בינוני אחד בלבד(
אתה יודע מה הייתי מספיק ביומיים בגרמניה?
תקרא בדיווחים). נשבר לי הזין מליווי! אין ברירה. נעבור לממבה.
מנסה מס' מטרות מעניינות שסימנתי עוד בחפירות שביצעתי בארץ טרום הנסיעה. ראשונה - לא יכולה היום. רק מחר. שנייה - רק בערב. וגם לא בטוח. תעדכן אותי. שלישית - זמינה!

יאללה, נותן כתובת ומחכה... רק כדי לגלות שמופיעה אצלי בחורה מבוגרת ב-10 שנים לפחות מהתמונות והגיל שהצהירה עליו

... שולח אותה הביתה ומחכה לשנייה. מגיעה בערב.
סופסוף כוסית אמיתית!
וגם במיטה היה סבבה איתה!

נשארה איתי שלוש שעות ונסעה חזרה. חוויה טובה ראשונה

.
מעודד מההצלחה היחסית בממבה - ביום השלישי לחופשה מזמין את הראשונה מאתמול. תמונות עדכניות וניראית טוב - רק מה... יותר מדי תנאים! לא מסכימה לזה, ולא רוצה את זה, ורוצה ללכת למסעדה קודם, ו"יש לי רק שעתיים פנויות אז כדאי שנזדרז" וכ'ו... בקיצור,
מקצוענית שחושבת שנפלה על איזה פראייר
. שולח אותה קיבינימאט! צ'אנס אחרון לממבה - מופיעה עוד אחת שעשו לה וואחד פוטושופ בתמונות אבל אני כבר כ"כ חרמן שהתפשרתי ולקחתי אותה לעוד חוויה לא רעה בכלל.
אבל עדיין לא מרגיש שהחופשת הסקס הזאת עונה על הציפיות שפיתחתי לאור כל הסיפורים!!!
ובטח שלא מצדיקה את כל הטיסה והלוגיסטיקה והמחקר המקדים הארוך שעשיתי כהכנה!

מה עושים?

אני כבר ביום הרביעי. זיינתי רק 3 בחורות שמתוכן רק על אחת אני יכול לומר שהייתה חוויה מעולה באמת(בגרמניה ביום הרביעי כבר הייתי אחרי משהו כמו 16 זיונים כולל כמה שלישיות). בשביל זה טסתי עד כאן?!
בייאושי הרב אני פונה לנהג מונית, רק כדי לגלות שהוא לוקח אותי לדירה עם פצועות בינוני עד קשה, והבחורות שראיתי בדירות של אלכס פתאום נראות אטרקטיביות לידן

. מיואש אף יותר - פונה למועדונים. מוצא איזו כוסית שעושה לי עיניים. מתקרבים, מדברים, דופקת לי מחיר של 250 דולר לשעה+להזמין לה שתייה. גם על השתייה אני משלם עוד כמה עשרות דולרים והולכים למלון לשעה שבה מאוד נהניתי, אבל יצא יקר ולא משתלם בכללי.
היום החמישי והאחרון הגיע. נשבר לי הזין. אני מיואש רצח. מדוכא

. החופשה לא התקדמה כפי שציפיתי למרות כל ההכנות והמחקר שערכתי.
הפעם מחליט ללכת על בטוח. גם אם ישחט לי ת'כיס. הולך למועדון חשפנות. מזמין את הבחורה הכי כוסית וגבוהה שאני רואה שם. דופקת לי מחיר של 300 דולר לשעתיים. כבר יותר יקר מהארץ. אבל אני חרמן, ורוצה להציל משהו מהחופשה אז מסכים. הולכים למלון לשעתיים יקרות של כיף ולפחות יצאתי קצת עם חיוך מהעיר המגעילה הזאת.
חוזר לארץ ומספר לעצמי(ולכם בפורום

) שהכל היה סבבה ובחורות יפייפיות, ואיזה כיף שם ואחלה חופשה, ואומנם היו נפילות אך הן מעטות וכ'ו,
כשרק אני עצמי והחמל"מ(החבר מהקומה למטה) יודעים את האמת...למי שלא הבין עדיין, כל התיאורים האלה הם פרי דימיוני הקודח ונכתבו בהשראת כל הסיפורים והדיווחים שקראתי על קייב. מומחי קייב - האם כל מה שתיארתי כאן מצלצל לכם מוכר?
גרמניה - הכל זמין, מוסדר, חוקי למהדרין, נגיש ומול הפרצוף. לא צריך טובות מנערות ליווי, לא צריך איזה אלכס שייקח אותי לכל מיני חורים ובטח שלא צריך לחפור את עצמי לדעת בממבה עד שאמצא משהו שווה.
אני תלוי בעצמי!
אני יוצר לעצמי את המזל!!!
והכל נמצא מולי.
נגיש ומזמין. לא במחשכים. נכנס ל-FKK ממוצע. עשרות כוסיות סביבי. רק לבחור. מקשקש, מפעיל אינסטינקטים
*, בוחר, ו
בד"כ יוצא עם חיוך על הפנים. למה
בד"כ? כי גם ב-FKKים יש מן הסתם נפילות אבל לעיתים רחוקות כי הבחורות די מחוייבות למועדון(חוץ מהאואזיס שממנו אני ממליץ להימנע). וגם אם נפלת, מבין עשרות הכוסיות במועדון אתה מהר מאוד תמצא חוויה מתקנת

.
בלי אלכסים, בלי ממבה ובלי טובות מאף נערת ליווי! בחלונות אני מסתובב בין מאות החדרים והבחורות ורק בוחר. גם פה מפעיל אינסטינקטים בריאים, וגם אם פיספסתי ונפלתי(כמו שקרה) - לא נורא. כולו 30-50 יורו. לא נפילה כבדה וכואבת. וגם אז אני פשוט עובר לחדרים הסמוכים(שוב - בלי שום לוגיסטיקה מסובכת כמו חפירות בממבה והסתמכות על אלכסים) ומוצא מהר מאוד חוויה מתקנת. אפרופו מחירים - בדייסבורג הם על גבול הבדיחה. במחירים של 20-30 יורו אתה מוצא לפעמים בחורות שבארץ היו לוקחות 500-600 כמו כלום!
ותאמין לי שכל מה שדיווחתי על גרמניה זה אפילו לא 1% מכלל האופציות, המקומות והמבחר שיש בגרמניה! ובנוסף, תבין שדילגתי על סצנת הכל כלול, פרטיות, ליווי ועוד לא הזכרנו את מסיבות הגנג באנג שקיימות שם(וממש לא רק אצל מוסטפא. יש עוד) וסצינת ה-BDSM הגרמנית הסופר מפותחת. למרות שאנוכי לא נמנה עם חסידי שני התחומים האלה.
המבחר שם עצום על גבול ההזוי ממש, האופציות אינסופיות. והכל זמין, נגיש ונוח. בלי התמזמזויות לוגיסטיות מיותרות. אין סיכוי שלא תמצא שם משהו לטעמך. לא קיים. נ.ב. - תשווה את
המהירות שבה אני מוצא חוויה מתקנת בגרמניה למהירות שבה אני מוצא אותה בקייב. ותוסיף לזה שבגרמניה אין שום לוגסטיקה ותלות בטובות ממתווכים/נערות ליווי/ממבה. אני עושה הכל בעצמי בלי עזרה מאף אחד, ובטח שבלי חפירות אינסופיות באתר כזה או אחר. בכלל, כשאני בטיול מסוג כזה אני אוהב להיות תלוי בעצמי, ולא באחרים שיעשו לי טובות.
* לגבי האינסטינקטים - אני לא יכול לסכם בכמה משפטים מה שלמדתי ב-16 שנות ניסיון בתחום. בעיקרון זה שילוב של שפת הגוף של הבחורה, המבט בעיניים, צורת הדיבור, טון הדיבור, הגישה, הבעות הפנים, וגישה עסקית יתר על המידה כן/לא. כמובן שזה לא מדע מדוייק וגם אני מפספס פה ושם, אבל בגדול - הסתמכות על האינסטינקטים שלי שחודדו בשנים רבות של עיסוק בתחביב הזה חוסכת לי לפחות 80%-90% נפילות פוטנציאליות.לחבר
erezzz000 - בקיצור, בוא נסכים שלא להסכים. אני יודע שבקייב יש הרבה נשים מהממות. אבל לדעתי אין בכלל מה להשוות עולם הסקס בתשלום הגרמני האדיר לבין מקבילו האוקראיני שנמצא בעיקר בזירה האינטרנטית(ממבה, ליווי) ובמחשכים(דירות). כפי שאמרתי בהתחלה - השוואה כזאת היא סוג של בדיחה לא מצחיקה. היתרון היחיד של אוקראינה על גרמניה הוא מחיר מחיה זול יותר. אבל בכל היתר גרמניה משאירה את אוקראינה הרחק מאחור.
אבל עזוב, מיותר להמשיך את הדיון הזה. מיצינו נראה לי. אני מאחל לך באמת ובתמים שתמשיך לנסוע לקייב ולהנות שם ושיהיו לך עוד הרבה חוויות טובות

. אני כבר אטוס ליעדים אחרים שסימנתי. שיהיה לשנינו בהצלחה.