כ מחפש שותפים לתאילנד - ארץ החטאים - סקס אדיר

מחפש שותפים לתאילנד - ארץ החטאים

1
שלום חברים, אני רוצה לנסוע לתאילנד פאטייה ל 30 יום בחודש פברואר - מרץ ואשמח לשותפים למסע :-)

אני באמצע שנות ה 30, והרבה אמרו לי שאני נראה בן 24, וזו תהיה הפעם השניה שלי בתאילנד.

בהתחלה חשבתי ללכת ל 3 ימים לבנקוק(יש שם שני
אזורים של כוסיות NANA PLAZA + SOI COWBOY מלא פצצות, ללכת לבארי מציצות,
פינג פונג שואו.

בפאטיה אני רוצה ללכת למועדוני ריקודים ב WALKING STREET (כמובן גם לקחת משם בנות) ולבלות, קניונים, מסעדות, מסאגים, להשכיר קטנועים, וכמובן להביא בחורות כל יוםקריצה

לגבי ליידי בוי זה מפריע לי(נגעל מזה)

אשמח לשותף בעל אותו הראש שרוצה לבלות, לשתות ולעשות חיים מטורפים.

2
בארים של מציצות : זה פאטייה
פינג פונג שואו : מגעיל . נוכלים . תזהר מעקיצה . אומרים כניסה חינם אבל בפנים הם רוצים שתשלם על ההופעה
אכן הכניסה חינם אך היציאה בתשלום מופרז של כ 1500 עד 2000 בהט תלוי כמה חושבים שאתה פראייר
להשכיר קוטנועים לא בפאטייה ולא בבנגקוק אלה אם אתה רוכב מיומן ביותר ועם רשיון בן לאומי שיודע את מנטליות הנהיגה בתאילנד
אחרת לא מומלץ ועדיף לוותר
תהנה אני מקנא

3
[QUOTE=platosaron]בארים של מציצות : זה פאטייה
פינג פונג שואו : מגעיל . נוכלים . תזהר מעקיצה . אומרים כניסה חינם אבל בפנים הם רוצים שתשלם על ההופעה
אכן הכניסה חינם אך היציאה בתשלום מופרז של כ 1500 עד 2000 בהט תלוי כמה חושבים שאתה פראייר
להשכיר קוטנועים לא בפאטייה ולא בבנגקוק אלה אם אתה רוכב מיומן ביותר ועם רשיון בן לאומי שיודע את מנטליות הנהיגה בתאילנד
אחרת לא מומלץ ועדיף לוותר
תהנה אני מקנא
[/QUOTE]

בפעם האחרונה שהייתי בבנקוק הייתי בבר מציצות שנקרא KASALONG BAR, איך שהגעתי ישר אחת לקחה אותי.. נראתה דיי טוב, מלאה בקטנה, ציצים בינונים, בסוף לקחתי אותה לסקס, זיינתי אותה בדוגי ששניינו עומדים, היה לה תחת קופצני מחרמן וקעקוע מדהים על הגב, הסקס היה טוב לאללה!!!!! גמרתי בתוכה בקונדום ותוך כדי אני תופס לה בשדיים, חוויה בלתי נשכחת! החבר שלי גם לקח איזה מישהי שם והוא אמר לי שבעבר בחיים לא גמר ממציצה והפעם הצליח השפריץ לה שם לתוך הפהמוחא כפייה

שמעתי על עוד באר מציצות בבנקוק שנקרא DR BLOWJOB הבנתי שהוא גם טוב.

הנה קישור לבארי מציצות בבנקוק:
http://www.thailandredcat.com/blow-job-and-hand-job-bars-in-bangkok/

והנה קישור לבארי מציצות בפאטיה:
http://www.thailandredcat.com/blow-job-bars-in-pattaya/

לגבי הפינגפונג שואו יש עוקצים בבנקוק באזור פטפונג, קראתי על פינג פונג שואו ממש טוב בסוי קאובוי שנקרא SUZIE WONG
http://www.barnewsbangkok.com/page49.html
יש שם גם מופעי שלישיות לסביות! נשמע מדליק!

לגבי השכרת קטנועים לא בבנקוק, התנועה שם מטורפת ומפחידה, אני אשכיר רק בפאטיה יש מקום שכבר השכרתי בו בפעם האחרונה והכל היה טוב 150 באט ליום, הבעלים הוא ישראלי וקוראים לו רודי הוא נמצא בסוי בוקאו, השכרתי ממנו בהמלצת חבר שכבר הולך לתאילנד 8 שנים והבנתי ממנו שאם יש בעיה פשוט להראות לשוטר את הטופס השכרה ואז השוטרים משחררים אותך, יש לרודי הסכם עם המשטרה.

10
[QUOTE=platosaron]
[QUOTE=eliaho]יאללה חברה בשעה טובה סגרתי טיסה לתאילנד, אני יהיה בפאטיה ב 21.02 - 23.03
אם מישהו רוצה להצטרף ולבלות ביחד אני מאוד אשמח :)
[/QUOTE]

דאגת גם לויזה
מעל 30 יום חייב ויזה תזהר לא לחרוג
[/QUOTE]

לפי מה שחישבתי זה בדיוק יוצא 30 יום, חודש פברואר נגמר ב 28
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”