"למה הערת אותי?" שאלתי אותה בקול עייף...
"אתה חדר 305? ביקשת שאעיר אותך ב 6 בבוקר" הסבירה לי פופינס.
"לא אני חדר 304!" צעקתי.
"אה סליחה סליחה טעות... ביי!" אמרה פופינס בחוסר אכפתיות. רתחתי מעצבים

לבשתי את ה TAPO4KI שלי וירדתי זועם ללובי של המלון בתחתונים. פופינס כרגיל ישבנה מול המחשב והקלידה ללא הפסקה. TOJE MNE KALDANIT BLAT! נזפתי בה על שהעירה אותי משנתי הענוגה אבל ממש לא היה אכפת לה! היא רק צחקה עליי שאני עצבני כי הפסדתי זיון הלילה!

באותם רגעים רציתי לתפוס את מברשת האסלה המטונפת ולצחצח איתה את שיניה הצחורות של הזונה המלוכסנת!

אחרי שפופינס סוף סוף הורידה את מבטה המלוכסן ממסך המחשב היא שמה לב לבליטה המרשימה בתחתוניי... היה זה חזיריק הקשיח שהראה נוכחות ועבר למצב תקיפה!

פופינס לא בזבזה זמן! תפסה בחזיריק הקשיח וגררה אותי לחדר השינה שלה. הווווו יססססססס מישהי הולכת לסחוט אותי טוב טוב הלילה

פופינס נשכבה על המיטה ופתחה את רגליה לרווחה. הכוס הורדרד שלה זהר כמו יהלום יוקרתי ומיד צללתי אליו ואכלתי אותו בשקיקה!
אחרי כמה דקות פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא חייכה לעברי מאוזן לאוזן וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מצוין!"

בטח שזה היה מצוין אהובתי... איך לא יהיה מצוין אחרי ש TZIPA שרון ברחה ממני

פופינס הפכה אותי על הגב והתיישבה עם ישבנה על פניי. ליקקתי את חור התחת שלה בשקיקה והיא התנפלה על חזיריק הקשיח ועשתה לו מציצת פוליש מחרפנת ושליקלוק עצבני של הבייצלך הרכים

פופינס גם חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי בגופי, ב NOJKI ובפופקה שלי כמו חולת אויינקים ורדרדים

צווחתי בחוזקה אבל נשארתי בחיים

פופינס החרמנית כבר ממש טפטפה מהפיזדה אז היא התיישבה על חזיריק הקשיח כשהיא עם גבה אליי ודהרה אל האופק!

הפלקתי על הפופקה שלה והתענגתי מהנוף המשגע!

"בא לי שתמצצי לי ותתני לי זיון חבל"ז! תיקחי לי את הזין ותשגעי אותו! ותשאירי לי את התחתון שלך לפני שאת הולכת שאוכל להריח אותו ולאונן!" צעקתי והסנפתי את התחתון של פופינס שהיה על צווארי

פופינס הסתובבה ווהמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי! היא חשפה שוב את שיניה הגדולות והחדות ונשכה אותי במרץ באוזניי ובצווארי!

גם לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של אורח דלביוב ומארחת דלביובקה

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. הקפצתי אותה על חזיריק הקשיח מול המראה והתענגתי איך הפופקה שלה קפצה ומחאה כפיים

קמתי מהכורסה והקפצתי את פופינס בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה!

"בא לי לדפוק אותך באמצע הרחוב ושכולם יקנאו! ליפול איתך למיטה ולהזדיין בפראות! בא לי בא לי הכל!" צעקתי כמו חולה נפש

עברנו לעמידה! פופינס נשענה על המדף ופירקתי לה את הפיזדה מאחורה!

"וכל מה שביקשתי מצאתי בין רגלייך! איך זה יכול להיות שבא לי בא לי הכל! והזמן יכול לקפוץ לי! כל רגע קטן מרגיש לי גדול!" צעקתי ועשיתי שריר גדול למראה

פופינס ראתה ועוד איך ראתה

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'פיזדה הרטובה!

"אני יכול לזיין אותך לנצח! זה מה שאנחנו אוהבים... זיונים! הם קוראים לזה סקס אני קורא לזה שקש!" צעקתי

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות!

התהפכנו והמשכתי לטחון את פופינס בפיזדה כשהיא שוכבת על הבטן!

היינו ממש סחוטים אבל לא ויתרנו על דוגי מהיר ועצבני!

פופינס התיישבה על 4 וזימברתי אותה עמוק וחזק בפיזדה הורדרדה שלה!

לפתע פופינס הודיעה לי חגיגית שהיא רוצה לטעום את מיץ התפוזים שלי!

"אני רוצה לסחוט אותך! קדימה תן לי את מיץ התפוזים שלך תפוזי סקסי שלי!" צעקה פופינס

פופינס התיישבה בפוזת הכלבה המריירת והתנפלה על חזיריק הקשיח! היא מצצה בחרמנות אדירה ושיחקה עם האצבע שלה בחור הטוסיק הסקסי שלי

סוף
ד"ש לחורצ'יקים הטעימים שלך סקסית שלי

Lavelle