כ אירה המתוקה - סקס אדיר

אירה המתוקה

1

פעם ראשונה שאני הולך לספא רשמי,
מקום דיסקרטי ואיכותי ברחוב המלאכה בחולון,
נכנסתי עם אירה,
בלונדינית בת 25
גוף אתלטי, רזה אך לא מדי, בגובה 1.70 בערך,
חזה בינוני ופנים די יפות,
אירה הפתיעה עם בודי מסז' מצמרר,
היא עושה זאת בעדינות ובחושניות מטריפה,
לא מדברת הרבה ולא מזיינת את המח,
מתרכזת במשימה וניכר שחשוב לה לפנק ולרצות,
יודעת לגעת ולרגש במקומות הנכונים קריצה

אגב, יש שם גם אתיופית פצצה ועוד אחת שנראית אסייתית...אז בפעם הבאה חיוך גדול

40 דק' מלאות - 250 ש"ח
מומלצת כמובן חיוך
טלפון- בפרטי!

max 200 characters

אירה המתוקה

10
שלום חברים יקרים!!קריצה

אזז ככה אתמול בערב חשקה נפשי בעיסוי טוב אחרי יום מאומץ מאוד ולחץ בבית החלטתי ללכת לאירה ואולי על הדרך למצוא משהו מעניין הגעתי לאזור חולון התקשרתי ענתה פקידה רוסייה ונחמדה שמסרה פרטים מינימליים קבענו שעה והגעתי 10 דק לפני וקיבלו אותי ממש בכבוד כאילו הגיע איזה ברון שאלו לשלומי ועם בא לי משהו לשתות כיבדו אותי והביאו לי קולה בפחית יפה מצידם
בעודי מתהלך לי שם שמתי לב לבחורה גבוהה עם שיער שחור לא צעירה כל כך שאלתי לשלומה ענתה בחיוך שאלתי לשמה מסרה לי את תשובתה לא למה אבל ממש היה בא לי עליה באותו רגע אז כמו שאמרתי הייתי תפוס אחרי יום ארוך אז החלטתי להיכנס עם אירה וקירה נשמע יפה.

אירה ליוותה אותי לחדר הטיפולים שהיה בו גם מזרון על הרצפה שאלתי עם אפשר שהמסאז' יהיה על המזרון נעניתי בחיוב התפשטתי המתנתי כמה דק' עד ששתי העלמות ייכנסו והנה הגיע הרגע אמרו משהו ברוסית והתחילו לתת לי ברבאק מסאז' קטלני ומקצועי כזה המון זמן לא קיבלתי חייב לציין שהקירה הזאת אלופה אחת הטובות שהיו והיו לי הרבה רואים שיש לי דיפלומה לא חאפרית אירה צעירה יותר ממנה בת 20 טוענת מלאה טיפה חזה בינוני יותר ליטופים כאלה אבל בהחלט השתדלו נשארו שניהם בתחתון עיסוי פצצתי עם שמן ריחני לא איזה שמן חרטה עד להשפרצה המיחולת פרקתי שם מטען רציני המשיכו לללטף לי את הגוף עד שנרגעתי ללא לחץ מצידם נתנו לי הרגשה של בן בית.

קירה:
גבוהה גוף ספורטיבי מסאז' אליפות נשארת בתחתון לא ביקשתי שתוריד לא עניין אותי באותו רגע לק יפה בציפרוניים בידיים וברגליים בהחלט אסתטית בקיצור פינוק מושלם בהחלט אחזור.!

אירה:
שיער שחור ארוך מלאה במקומות הנכונים אפשר להגיד חזה בינוני נשארת בתחתון גם משתדלת לרצות ידיים נעימות כמשי..
נ.ב
הייתי עוד קירה שם כנראה התחלפו או משהו זו לא מי שהתכוונתי אבל בהחלט היה טוב..
4 ידיים 40 דק' מלאות מקלחת חמה מגבות נקיות 500 קלים חדשים

יש לינק למעלה אז לא לבקש סתם

אוהב אותכם תהנו ותדווחוחיוך
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”