כ דיווח ליאור הקוקס הגבוהה מרג + שאלה - דף 2 - סקס אדיר

דיווח ליאור הקוקס הגבוהה מרג + שאלה

11
[QUOTE=goldstar]
ותיקק, כל אחד ומה שעושה לו את זה. הרי אם מישהו פה (וזה קרה בעבר) היה מגיב שהוא לא מבין מה אנחנו מתגרים מטראנסיות וזה מגעיל אותו..היינו מתעצבנים עליו כי אנחנו לא שופטים פה אף אחד, כל אחד ומה שעושה לו את זה (הכל כמובן בקטע חוקי).

אז לא ברור לי מה ניסית להגיד או מה חשבת שיקרה כשהגבת ככה. בכל מקרה שתדע: אני לרוב פאסיבי! בשביל לזיין יש לי בחורות, עם טראנסיות אני אוהב להיות פאסיבי כי זה הקטע שלי. אני לא מבין מה מגרה בלזיין טראנסית, הרי עדיף בחורה ולקבל את הדבר האמיתי לא? אבל שוב, כל אחד ומה שעושה לו את זה, העיקר שיהיה בנאדם טוב :-) לא לשפוט!

ולגבי ליאור: מקסימה ואקטיבית אמיתית, לא גמרה איתי אבל היא יודעת את העבודה ולמרות שיש לה כלי די מכובד, היא יודעת להשתמש בו ככה שלא יכאב יותר מידי :-)

[/QUOTE]

אני איתך לגמרי אחי, תכלס בשביל לזיין יש בחורות!

13
הגברת תפסה פוזה מהתשבוחות כאן.
יומיים שלמים של עשרות נסיונות לתאם איתה או ממתינה או לא עונה כנל בהודעות היא קוראת ולא עונה.
בסוף שכבר הואילה לענות טענה שעסוקה מאד מאד.
400 ש"ח ואין התחייבות לגמירה היא לא פסיבית.
אז בשביל זין בתחת מה שלא מעניין אותי לשלם 400 ש"ח לדעתי תמצאו מתלבשות יפות ויתר נעימות יותר ובחינם.
הגברת כתבה כאן כמה פעמים וגם הגיבה.
בקיצור הבינה שכאן סוגדים לה.

15
ותיקק,
אתה צודק! לקבל בתחת בלבד מקוקס זה לא הגיוני, בדיוק כמו שאמרת. גם להיות קוקס זה לא הגיוני. וגם בכלל בכלל לא הגיוני להיות עם קוקס או להתגרות מזה. כל העניין הזה לא הגיוני, ואף אחד לא עושה את זה בגלל ההגיון, אלא בגלל שזה מחרמן אותו.
אם אתה בפורום הזה, אז כנראה שמשהו בתחום הזה עושה לך את זה וזה בסדר שאחרים מתחרמנים מדברים אחרים.

אגב, גם להתגרות מחזה קטן או גדול או מרגליים של בחורה או מבטן שטוחה או תחת בולט - כל אלה לא הגיוניים. אבל לא התכנסנו כאן בגלל ההגיון, אלא בגלל התשוקה, ובתקווה שלמרות חוסר ההגיון תהיה הגינות מכל הצדדים.

16
ותיק,בשבילי לקבל בתחת זה קודם כל בפן המנטלי לוותר על השליטה לזמן מוגבל,לתת למישהו אחר לשלוט בך קצת,כמו לקחת פסק זמן מהחיים. בצד הפיזי,גבר שלא גמר מזין שמתחכך לו בערמונית - מפסיד את אחת ההנאות שיש לחיים הללו להציע. רוב הגברים לא פתוחים לדברים הללו אם בגלל מחשבות על הזהות המינית שלהם,אם בגלל הקושי ללכת לקוקס בפעם הראשונה,וגם כי אנו חיים בחברה לא כל כך מתירנית.

17
לא מבין את התגובות השליליות. הדיון הוא באיזור בפורום שעוסק בקוקסינליות. הדיווח הוא על בחורינה אקטיבית. למי שאוהבים את זה יש כאן דיווח על מציאה נדירה: בחורינה ישרה ! עם מוסר עבודה ! ועוד אחת שגם נראית טוב !
המחיר פחות או יותר מה שמקובל, והיא נתנה לו שעה מלאה שבה - על פי הדיווח שלו - היא עשתה איתו סקס כל השעה.

מי שלא מתאים - שלא ייכנס לאיזור הזה בפורום. כל מי שכן מתאים - צריך להגיד תודה לSamuelcoco צפה בגלילה למטה
אחלה דיווח !
תודה !

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”