כ . - דף 2 - סקס אדיר

.

13

נשים רוסיות, אוקראיניות או כל מדינה מהגוש הסובייטי הן זונות !!
אם מישהו משלה את עצמו על אהבה, חיבה , דאגה אן כל דבר אחר של רגש ....שיבושם לו הוא טועה בענק.

אם זה מה שאתה חושב על נשים רגילות שלא עוסקות בזנות אז אתה צריך להתבייש בעצמך , זה בדיוק כמו להגיד שכל המרוקאים ערסים עם סכינים ואל תצפו מהם להתנהגות של בני אדם, או כמו להגיד שכל היהודים גנבי רמאים אל תצפו מהם להיות ישרים ולא לרמות אותכם. מדהים שאף אחד לא אמר על זה כלום , חברה אם הזין עומד תורידו אותו ותתחילו לחשוב כי יש פה לפעמים עוד התבטאויות בעייתיות בנושאים שלא דווקא קשורים בעדות ודתות ואנשים שותקים איזה מן פורום זה , אני מאמין שהרוב אנשים חיוביים אז מה קורה פה.

.

14
אלוף!!
היצלת אותי מניסיונות שווא (למשל, 1746274699 מהרצליה)
והילדונת המסכנה לא מוכנה לענות לי כבר שבוע... ב-2 הפרופילים

ויש עוד אחת שהעברתי איתה שעתיים על גלידה בטיילת בתל אביב ואחר כך הוספתי לה 500 לשעתיים במלון. סביר+
בשרשור "מילפיות או לא להיות"
[QUOTE=איש מטה]
דגמתי את אירנה תיירת מבלרוס - מומלצת, ת.ז באתר התנך: 1693661224
[/QUOTE]

ומה אתה אומר על tanya ג (922059316)?

זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!

.

17
הבנתי שהתייחסת לרוסיות והכרתי רוסיות מסוגים שונים שלא מאפשרים לי להכליל כולל כאלה שממש לא נותנות מהר ולא מתעניינות בכסף אלא יותר באדם שמולם. בעיקרון ניתן לומר שנשים מתרבויות ארופאיות ויותר מערביות הם גם יותר פתוחות מבחינה מינית למשל: רוסיות ואשכנזיות מאשר מזרחיות אבל בטח לא ברמה הדוחה שתיארת, ואלה שכן ממש עוסקות בזנות הם עושות זאת בהרבה מקרים ממצוקה ולא כי הן רעבות לזין שלך כי אם לא אז כנראה שגם כולנו גנבים רמאים ונוכלים ואי אפשר לצפות מאיתנו להתנהג ביושר. אני ציפיתי שלא תרגיש בנוח אחרי ההודעה הראשונה שלי ותתנצל אבל לא, ממש מדהים שאתה נלחם על זכותך להיות גזען. אני מתחיל לחשוב שאולי הפמינציות צודקות בחלק מהדברים.

.

19
סבבה אבל חופש הביטוי זה לא חופש הגזענות ולדעתי כתבתי בצורה מכובדת יותר ממך זה הכל , רק בריאות ואושר.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”