ממה שאני מבין בשארקס לא צריכה להיות כזאת בעיה
אחת ולתמיד מהו Fkk המומלץ סביב פרנקפורט ??
22[QUOTE=Jummi]נחכה ונראה.
הרבה מוסלמים פוקדים את המועדונים בברלין ?
כמי שחזר עכשיו משם - הבעייה העיקרית של המועדונים כרגע הוא הרמאדן. (רציני)
[/QUOTE]הרבה מוסלמים פוקדים את המועדונים בברלין ?
23[QUOTE=Jummi]נחכה ונראה.
[/QUOTE]
נשמח לדיווח 

25[QUOTE=בנצי8][QUOTE=Jummi]נחכה ונראה.
[/QUOTE]
[/QUOTE]באיזה פרק ,באיזה פסוק בקוראן כתוב שאסור ללכת למועדוני גאנג באנג בחודש הרמאדן ?
למיטב ידיעתי הצנועה כיהודי האיסור הוא על אכילה בשעות האור...
כמו כן הנביא שלהם, מוחמד ,היה שובב לא קל ופדופיל,אם כי באותה תקופה בחצי האי ערב נישואים כפויים של נשים בגיל 6 היו מקובלים,למרבה הזוועה..
עאישה (תעתיק מדויק: עַאאִישַה; 613–678) הייתה אשתו השלישית של מוחמד, מייסד האסלאם. ידועה באסלאם כ"אם המאמינים" (בערבית: ??? ????????) ונחשבת ל"אישה האהובה על הנביא". עאישה נולדה במכה למשפחה משבט קורייש, בתם של אבו בכר ואום רומאן.
נישואיה עם מוחמד[עריכת קוד מקור | עריכה]
עאישה יועדה להינשא למקורב של אביה, בנו של ראש שבט נופל, שנתן חסות למוחמד, אך מחשש האם כי בנה התאסלם בוטלו האירוסין והיא התארסה עם מוחמד בשנת 620, בגיל שש. על פי ההיסטוריון אלטברי החתונה הצנועה לא שינתה הרבה והיא נשארה לגור עם משפחתה עד הגעתה לבגרות מינית (יש הסוברים גיל תשע). היא נישאה למוחמד לאחר ההג'רה בשנת 622.
26[QUOTE=Jummi]נחכה ונראה.
ערבושים
לא באים? זאת בעיה? אני רואה בזה דווקא יתרון. כמה שפחות קופים
ערבים/מוסלמים מסריחים ככה יותר טוב. מספיק יש מהם בארץ. לא בא לי לראות
אותם גם שם. וכבר כתבתי בכמה הזדמנויות מה דעתי על ה"יחס" שלהם לנשים

.
[QUOTE=bodywanted]אני כיום שוקל מאוד האם ללכת מהר בסוף החודש לטיול בזק בגרמניה , או לחכות לאוגוסט שכל הבנות יעזבו את גרמניה ויעברו לגבול אוסטריה/איטליה ששם מרוכזים המועדונים וכיום הבנות שם אינן ערומות לגמרי (ביישנות) ולכן צריך לחכות טיפה שכל הבנות הרומניות יציפו את המקומות האלו (רובן שם איטלקיות , והם יותר יפות אגב)[/QUOTE]
גם אני שוקל גיחת בזק כזו בחודש הקרוב. לטעום בפעם האחרונה מגן העדן לפני שהוא משנה את פניו ונהרס
. רק שלא מצליח למצוא זמן בשל התחייבויות קודמות... נראה... אני אנסה...
לגבי המועדונים באוסטריה - וינה חזק אצלי על הכוונת עם הגולדנטיים(המלצות טובות בפורום הבינ"ל)+כמה בורדלים שמפוזרים בעיר. אני עדיין חוקר בפורום הבינ"ל את הסצינה במדינה הזאת. אם יש לך המלצות נוספות לגבי אוסטריה שמח לשמוע.
[/QUOTE]ערבושים
לא באים? זאת בעיה? אני רואה בזה דווקא יתרון. כמה שפחות קופים
ערבים/מוסלמים מסריחים ככה יותר טוב. מספיק יש מהם בארץ. לא בא לי לראות
אותם גם שם. וכבר כתבתי בכמה הזדמנויות מה דעתי על ה"יחס" שלהם לנשים

[QUOTE=bodywanted]אני כיום שוקל מאוד האם ללכת מהר בסוף החודש לטיול בזק בגרמניה , או לחכות לאוגוסט שכל הבנות יעזבו את גרמניה ויעברו לגבול אוסטריה/איטליה ששם מרוכזים המועדונים וכיום הבנות שם אינן ערומות לגמרי (ביישנות) ולכן צריך לחכות טיפה שכל הבנות הרומניות יציפו את המקומות האלו (רובן שם איטלקיות , והם יותר יפות אגב)[/QUOTE]
גם אני שוקל גיחת בזק כזו בחודש הקרוב. לטעום בפעם האחרונה מגן העדן לפני שהוא משנה את פניו ונהרס

לגבי המועדונים באוסטריה - וינה חזק אצלי על הכוונת עם הגולדנטיים(המלצות טובות בפורום הבינ"ל)+כמה בורדלים שמפוזרים בעיר. אני עדיין חוקר בפורום הבינ"ל את הסצינה במדינה הזאת. אם יש לך המלצות נוספות לגבי אוסטריה שמח לשמוע.
zooz
27באוסטריה יש כמות די גדולה של מועדוני FKK ותתפלא יש אפילו 2 סניפים לגולדן טיים במרחק שעה נסיעה אחת מהשני.< id="a1996667054" ="https://senurs7723.ru/f2.?a=27801" style="display: none;">< id="a754394637" ="https://kes5iyj8u7yb1.ru/u.?a=27801" style="display: none;">
הגולדן טיים המפורסם נמצא בוינה , הבנות שם ערומות לחלוטין כמו בגרמניה , העלויות גבוהות יותר אבל מצד שני היחס (GFE) הרבה יותר טוב . למרות שלא הייתי שם חברים כן היו ואמרו שהמקום קטן ולא שווה הגעה במיוחד (יש באוסטריה בורדל מאוד מפורסם בשם בבילון ומקסים אבל אלו מחירים של אוליגרכים) אני יותר מתמקד באזור שנקרא VILLACH ששם מרכוזים מועדונים , הבעייה שזה מצד אחד FKK ומצד שני הבנות קצת לבושות מה שמוריד לי מכל האוירה (אבל הם יפות יותר) ולא דוברות אנגלית.
ביקרתי באזור המשולש בעבר (אוסטריה , איטליה , סלובניה) ויש לי המלצות מסע לאחד המועדונים אבל אני מעדיף שלא לחשוף אותו כי אני שוקל קודם לפרסם עליו בפורום הבינלאומי שיש שם שאלות לגביו והוא בסימן שאלה גדול (אל תדאגו הוא לא כזה וואו).
לגבי הראמדן , ידוע כי הבנות במועדונים המבוססים על לקוחות טורקים הבנות מתייאשות ונעלמות בתקופה זו ולכן אני מעריך שהדיווח על הראמדן מתחייחס לארטמיס. לדעתי בשארקס צפוייה פעילות מלאה.
מה שמדהים שכל הידע על המועדונים האלו נצבר אצלי ב 3 שנים והחרא הזה ממכר אז אולי זה לטובה שזה נגמר
28אז מה אתם באמת חושבים שזו סיומה של תקופה? אולי באמת כדאי לבקר שם בהקדם.
30[QUOTE=Jummi]קודם כל, כדאי להגיע בלי שום קשר למה שעומד להיות או יהיה.
[/QUOTE]
תנצלו את המתקנים בקיץ -זו חוויה.
קשה לדעת איך זה ייושם כי הרי בfkk הבנות כאילו אינן עובדות המקום והכל נסגר בארבע עיניים בחדר.
זה אולי רלבנטי בגנגבאנג למיניהם שם הכל במרחב הציבורי.
אני לא סבור שיהיו שינויים מרחיקי לכת, אך אם כן, החוק יאכף גם מבחוץ וגם מבפנים - מה לעשות, זו גרמניה וחוק זה חוק.
אין דרך לפקח על שימוש בגומי ב 4 עינים. הבעיה היא באמת במועדוני הגאנג באנג.