כ מוריה חיפה - דף 15 - סקס אדיר

מוריה חיפה

144
סטלן ואלי בגלל אנשים כמוכם המחירים כבר בשמיים, אם נמשיך כולנו להחרים נוכל להנות ממחירים שפויים, אתה חושב ש 250 שקל ל 10 דקות, במקום לא דסקרטי והגברת הנחמדה עם שאר הילדים והמשפחה שלה יושבת לך בסלון בזמן שאתה ״נהנה״ שווה את המחיר שהיא מבקשת ? ממילא אם הדירה הייתה דסקרטית כמו ברוב שאר המודעות הייתי בכלל לא פותח פה.
אז תמשיך לשלם כסף על משהו שלא מגיע ותן למחירים לחגוג עוד, עוד מעט נבקש משכנתה בשביל ללכת.

מוריה חיפה

145
להחרים מקובל. לא מקובל קריאות להביא לה מס הכנסה ומשטרה. מס הכנסה ומשטרה אינם פועלים כדי להיטיב עם צרכנים, ולא מבחינים בין מקומות שבהם לקוחות מרוצים או לא מרוצים.
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.

מוריה חיפה

147
Noschi , לא הבנת אותי , אני לא אומר תלכו ותשלמו . כל מה שאמרתי ש 200 ש"ח כבר לא תמצאו שרות טוב , רק תיקתוקיות כמו בשבתי ישראל שמתחילים להיתקשר ולזרז כבר אחרי 15 דק . אני אישית הפסקתי ללכת למדאם כי כבר יותר שווה ללכת לבחורות ב 300 ולקבל שירות טוב בלי לחץ , כאשר רוב הזנן יוצא לי להיות גם יותר מחצי שעה כי השירות טוב ובחורה זורמת בלי לחץ במיוחד אם אין לה לקוח רשום מיד אחריך . אלה בחורות פרטיות , כאשר לטלפונים אונים פקידים שמקבלים % מסויים אבל בחורה תיירת מרוסיה פרטית לגמרי . אני 23 שנים צורך שירותי זנות ולצערי ימים שזיינת דוגמנית ב 100 ש"ח כבר לא יחזרו
------------------------------

זונות באות והולכות , ואני בודד נשאר

מוריה חיפה

148
את בתולי איבדתי באיזה מכון מפואר עם כוסיות על בבן יהודה ת"א בשנת 1994 . מחיר היה 100 ש"ח והם בדיוק העלו ל 120 טזה נחשב ליקר אז . הכל יחסי . ומחיר 200 קיים כבר מעל לעשור והוא הולך ונעלם
------------------------------

זונות באות והולכות , ואני בודד נשאר

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”