כ קסניה תא פרטית... ya tibya lublu cilna - דף 10 - סקס אדיר

קסניה תא פרטית... ya tibya lublu cilna

91
תודה רבה לרוני על המספר של קסניה. אתה צדיק.

תיאמתי עם קסניה בסמס, באנגלית בלי שום בעיה ותוך שעתיים עמדתי כבר ליד בית המלון ברחוב אלנבי שבו קבענו. סליחה, לא בית מלון אלא מלונית של 100 ש"ח לשעה. זה בדיוק הספיק לי כי ברחתי באמצע העבודה וממילא לא היה לי יותר זמן. קסניה איחרה ב-7 דקות ובסוף הפגישה התנצלה מקרב הלב על האיחור. הסברתי לה שבדיוק נפרדתי (מלשון - היא זרקה אותי) מידידה ותיקה שהיתה מאחרת לכל פגישה, ללא יוצא מן הכלל, לפחות חצי שעה, אז אני רגיל וזה לא בעיה.

בזמן שחיכיתי, השתעשתי בנסיון להבין מי מבין הנשים שמתקרבות אלי היא קסניה. כשהיא הגיעה זיהיתי אותה ברמזור מעבר לכביש לפי הדיווחים פה והייתי ממש מרוצה. היא נראית מעולה. רזה, ציצים משופצים אבל כמעט לא מרגישים את השיפוץ, פנים נחמדות מאוד. נכנסנו למלונית והפקידה בקשה ממני מספר דרכון (??!!) נתתי לה מספר כלשהו וזה הספיק. נכנסו לחדר שאין טעם לתאר אותו בפירוט רב מידי. חדר פונקציונאלי ותו לא. לא הייתי לוקח לשם מישהי חינמית.

קסניה עברה מיד את מבחן הכניסה שלי ולא בקשה כסף מראש. זה כשלעצמו כבר מבטיח, לדעתי הלא נחשבת, שרות טוב.

התקלחנו ביחד והסברתי לקסניה שאני פה רק בשביל אוראלי. היא יודעת את העבודה היטב, גם ברימינג אבל בכל זאת לא מתקרבת לידידה שלי הנ"ל לשעבר. אבל אולי זה עניין של הכרות ובפעם הבאה יהיה עוד יותר כיף. שלא תבינו לא נכון, היה כיף מאוד וקסניה עשתה הכל בכיף ובנעימות. דיברנו קצת ברוסית הקלוקלת שלי ולמדתי שהיא בת 25 (אני די מאמין, אולי שנה או שנתיים יותר), לומדת באוניברסיטה ועובדת בסטריפטיז. היא יכולה להיות פה עד יולי אבל אולי תחזור מוקדם יותר.

קסניה מבקשת 500 אבל סגרנו על טיפה פחות.

אני חושב שאחזור אבל בעצם אני מעדיף מישהי לטווח יותר ארוך ולא תיירת. אם מישהו יכול לתרום לי פרטית מקומית בסגנון של קסניה אז אודה לו מאוד. אוכל אולי להחזיר טובה.

בידידות,
אוהב (את קסניה)

נ.ב. כתבו פה כל מיני דברים על ריחות - לקסניה יש ריח טוב ונעים מכל הכיוונים. היא נקיה ומבריקה. לא יודע על מה אתם מדברים ....

94
אקדים ואודה לרב על פירגון המספר. קסניה אכן היתה בבלפור לפני כחצי שנה. מאז זרם הרבה זרע בדירות בת ים המחולקות, אבל הזמן רק היטיב איתה. השיער התארך, האדמומיות דמוית הפריחה בפנים נעלמה, 2-3 ק"ג נוספו ועושים לה רק טוב, צורת בגד הים ניכרת היטב, אותי זה מדליק. הציצי B, משופץ למי שלא הבחין, פטמות נאות, ורודות ומגיבות. 500 לשעה. במציאות נשארתי הרבה יותר. לצערי צריך גם להרוויח את הביקור הבא... החדר באלנבי בסיסי, אבל הסדין והמגבות נקיים, שדרוג בהשוואה למקובל בתאגידינו. הבאתי שתיה קרה ומשהו לנשנש שינעימו קצת את האווירה בחדר הדי עלוב. קסניה הגיעה נקיה אבל הצטרפה אלי למקלחת לפני, בין לבין ואחרי. לא הבחנתי בשום ריח, או כל פגם אחר. אם היו סימני זרע באיזה שלב, זו אשמתי. מבחינתי היא שווה כל שקל, וזו היתה דעתי גם בביקור הקודם שלה. אולי זאת הכימיה. מציצה עמוקה, כיבוס עימלון גיהוץ וייבוש, צורכת חלבונים וממתינה בסבלנות עד שהחבר מיצה את הסיטואציה עד תום לפני שהולכת לכיור. תנוחות לרוב, חווית GFE קלאסית. אחזור בקרוב.

95
אז היו לי ציפיות (טובות ורעות) והמציאות הפכה הכל.
חשבתי שאפגוש ממתק חדש אבל את קסניה הכרתי בתור ויקטוריה לפני מספר חודשים [http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=48864&OB=DESC ].

הכנתי את עצמי לפנים זוועה (ותודה לכל המזהירים ) אבל פגשתי וזיינתי פנים לא יפות ממנה בהרבה. היא בסדר. עוברת מסך.

על פניו הייתי אמור להנות, אני אוהב ג'ינג'יות קומפקטיות, אבל הכימיה איתה היתה בסדר. לא מה שציפיתי לפני הפגישה. מה שגרם לכל המפגש להיות סטנדרטי. כנראה שלא הצלחתי להפיק ממנה מה שאחרים כן (וזו הפעם השניה שנפגשנו..)
בתוספת הריח הלא נעים, כנראה פטריה, המפגש הגיע לסיומו דיי מהר.

לא מתכוון לחזור... גם אם תחליף שוב שם

זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!

99
טוב הסיפור הוא כזה , אני מכיר אותה עוד מהסיבוב הקודם מלפני שנה בערך , בזמנו היא גרה במומו בבן יהודה עכשיו נראה לי שהיא גם באזור בכל מקרה הדיל איתה כולל איסוף והחזרה לאזור דבר שכשלעצמו מבאס .
מבחינת מראה היא אכן השמינה קצת אני פחות אהבתי אני מעדיף אותן שדופות .
חוץ מזה השירות נשאר כפי שהיה מצויין והתחת שלה נשאר מקסים .
אני חושב שאם תורידו את ההסעות הדיל לא רע אבל זה לא המצב .
חוץ מזה התקשורת איתה לא משהו למרות שהאנגלית שלה השתפרה מעט היא יודעת קצת עברית נראה לי .
היא רצתה 500 לשעה וחצי שבכיף היו נמשכים ונמשכים אבל אני סגרתי איתה על 400 אני לא יודע בדיוק כמה זמן היתה אצלי אבל זה היה לפחות שעה ואם נוסיף את ההסעות הגעתי לשעה וחצי .
מקווה שעזרתי למישהו , בגדול מומלץ לפחות לפעם אחת .

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”