דיון בנושא חוק ההפללה והפמיניסטיות
92כמו שכתבתי בעבר, הנפגעים העיקריים הם זונות הרחוב ולקוחותיהן. אף אדם עשיר שיזמין נערת ליווי יוקרתית לא יפגע. מלבד זאת צריך שוב להדגיש שהחוק עדיין לא בתוקף ואין שום סיבה לחשוש.
רק אידי-אמין לשעבר ALEXXX
93יצא לי לקרוא את הפוסט של זהבה גלאון.
אין מה לעשות הבחורה מטומטמת.
בסוף דבריה, היא ציינה שהזנות עוד מספר שנים לא תהיה קיימת כמו שהעבדות לא קיימת היום...
עכשיו,בדר"כ, אני אדם רגוע...
אבל,
יא חתיכת פוסטמה העבדות עדיין קיימת היום.
94ורד לי לא מדווחת עובדתית. כל מה שהיא כותבת זה תעמולה מיסיונרית של בחורה שלוחמת מלחמת ג'יהאד פאנטי אידאולוגי. בהתאם לכך יש להתייחס בזהירות גם לטענות שלה על העובדות .פאנטים רואים את העובדות לא באופן אוביקטיבי ולא משנה אם זה בפן מודע או לא מודע.
95עדיף שתתרגלו למצב החדש ולא תתפסו עם המכנסיים למטה. תכנסו לזוגיות עם פמיניסטית . איזה עולם נפלא.....
96תהיו קצת חכמים, ותשלימו את המשפט שבכותרת,
"מגיעים פחות לקוחות" = " המחירים ירדו" , תתארו לכם מצב שזנות ממוסדת, או נשארת חוקית ב 100אחוז, המחירים ימשיכו לעלות, כל אחת תרגיש שמותר לה לדרוש איזה מחיר שבה לה,
עכשיו במצב החדש, אלמנט הסיכון נכנס לעניין וככה הכמות תרד, והמחיר ירד בהתאם,
חשבתי על הרעיון הזה רק עכשיו, (רזומה: בחור בשנות ה 30, עם 15 שנות ניסיון כצרכן )
97אני מבסוט רצח.
התאגיד נדפק חזק, נחזור לימים של 250 שקל ואולי מבצע 1+1
זונה נוספת ב400.
98בתכלס, כל חברי הכנסת של מרץ הצביעו בעד החוק, כ 90% מחברי הכנסת של מפלגת העבודה ,כל חברי הכנסת של יש עתיד חוץ מלפיד עצמו...,רוב חברי הכנסת של כחלון ,כ 50% מחברי הכנסת של הליכוד ,כ 30% מחברי הכנסת של הבית היהודי, 1 מ 8 חברי כנסת של ש"ס ואפס מתוך ה 6 של אגודת ישראל.
אני יודע שמי שיש לו הטיה בראש ש"הדתיים אשמים בכל", "אירן זה כאן", "הדתיים משתלטים", דתיים עושים רע הוא באופן בלתי נשלט, במח שלו יסדר את העובדות שזה כאילו כך במקרה הזה ויאמין לסיפור של עצמו בניגוד לעובדות, אבל האמת היא שזה חוק של חילונים, שמאלנים, ליברלים, יפי נפש שהפמיניזם הוא בדמם.
אני יודע שמי שיש לו הטיה בראש ש"הדתיים אשמים בכל", "אירן זה כאן", "הדתיים משתלטים", דתיים עושים רע הוא באופן בלתי נשלט, במח שלו יסדר את העובדות שזה כאילו כך במקרה הזה ויאמין לסיפור של עצמו בניגוד לעובדות, אבל האמת היא שזה חוק של חילונים, שמאלנים, ליברלים, יפי נפש שהפמיניזם הוא בדמם.
99זה חוק של פמיניסטיות ודתיות קיצוניות. הנקודה היא שצריך תמיכה של הממשלה בשביל להעביר חוק כזה. אז בנצי8 יכול להמשיך ולבלבל במח על כמה הוא שונא שמאלנים, אבל בדיוק כמו בכל דבר שקורא במדינה הזאת, מי שנצא בשלטון זה הימין ומי שתחליט אם החוק יעבור או ימות זאת שרת המשפטים והיא מה לעשות קוראים אותה איילת שקד. אז אולי אתה מר בנצי8 תעשה לך סדר במח ותזכור מי מנהל את המדינה זאת (הימין והדתיים). וכדי לעזור לך אני שולח לינק קטן https://www.inn.co.il/News/News.aspx/350894
100איילת שקד היא חילונית וגדלה בצפון תל אביב .בגלל הרקע הזה שלה גלאון ומועלם הצליחו לבלבל אותה .אני לא טוען שאין דתיים שתומכים בזה, אבל הבסיס הוא בשמאל הפרו פמיניסטי.