כ עיסוי מהצפון עד אשקלון - סקס אדיר

עיסוי מהצפון עד אשקלון

1
אך ככה חברים יקרים . אני כבר כמה שנים מסתכל מהצד ומקשיב לבעלי הנסיון פה .
אני יותר בסגנון כמו קצף ... חיכוך גוף לגוף לכן פחות באקסטרות וכו' מחפש עיסוי טוב חיבור ובכייף כמו חברה או בסגנון . מגע הדדי ובכייף.

אז אני נותן פה פירוט מלא ממש מהצפון עד אשקלון . מתוקף תפקידי אני מטייל בכל הארץ . אז בנימה זו אם יש לכם מקום שאתם רוצים שאני אנסה שהוא נראה שווה שלחו אותי . יש לי את הזמן .

חיפה :
אז כהה בחיפה הייתי בשלושה מקומות נפרדים ( אני לא ארשום על דניאל מהקריות כי כבר נאמר עלייה בעבר . )
יש בחורה במרכז חורב ותיקה טובה ניראת טוב לגילה 40 . רוסיה חזה גדול עיסוי טוב .... הרפיה טובה אפשר זיון פלחים ( לא בטוח שזה המנוח הנכון ) . לוקחת 250 . ויש אקסטרות כך שמעתי אך לא ניסיתי .

יש עוד שני מקומות בעיר התחתית דיי טובים אותו סכום . רוסיות שנראות טוב ... צעירות לא מבוגרות . לא יודע מה הנהול על לפרסם את שם האתר השונה אך מה זה בפרסום פה. נא לעדכן ואז אני ארחיב ..

חדרה /נתניה :

אני טיפה משוחד בנושא חדרה ...
יש שם בחורה בשם ג'ניפר ילדונת צעירה בת 24 ניראת מדהים ! רזה אש בלי טיפה בשר... והקטע הטוב אצלה הוא העיסוי המאוד טוב . וההרפיה . אפשר לרדת לה וכו' . אך זה לא גולת הכותרת .. העניין אתלה דווקא בצורה שהיא עושה את העיסוי קשה להסביר אך.זה מרגיש כאילו חדירה ללא חדירה ממש ככה . מי שלא נישא איתה לא יודע . לוקחת 250 ל45 דקות אין תיקתוק בכלל מקלחת לפני ואחרי ביחד .

באותו בניין כמו ג'ניפר יש עוד כמה בנות רוסיות לא את כולם ניסיתי כה מהן אך זה לא אותה רמה . כוסיות כן אבל פחות זרימה אז החלטה שלכם . ישנה בחורה בשם שרון באותו מקום ... תימניה קטנה מזכירה את ימית מי שזכור אחרי הניתוח כמובן . מסתבר שעושה עיסוי טוב . והרפיה ומי שבא פעם שניה . יש אופציה לאורלי הדדי וכו'.

אמשיך בפוסט לאחר שיסבירו לי מה מותר לי לרשום על מודעות של אתרים אחרים וכמה מותר לי לרשום פה .
תודה .קריצה

עיסוי מהצפון עד אשקלון

6
אז ככה הגבתי לכל ההודעות הפרטיות ושלחתי מספר של ג'ניפר לכל מי שביקש .
אני עוד מעט אמשיך את הפירוט על הנסיון שלי בחלקי הארץ אך אני חייב קודם כל לתת הסבר קצת ... אני לא מחפש לרוב בנות שעושות מעבר לעיסוי טוב וחיבור מיני כייפי. לכן לשאול אותי על סקס וכו' פחות הקטע שלי מודע.
מה שכן אורלי וכו' זה כבר משהו אחר . רוב הבנות שהייתי איתן לא בקטע לפחות לא באזור השרון . כלומר הן נדירות . בחיפה זה טיפה יותר קל למצוא . ועוד זול .
אני חייב לציין לגבי חדרה שנכנסה בחורה חדשה בשם שרון מזכירה עד מאווד את ימית מראשון לציון מי שזוכר לאחר הניתוח להגדלת חזה כמובן . עושה עיסוי חמוד פלוס . ולאחר שמתחילים לדובב אותה . היא מספרת שהיא פרטית לשעבר וכו' . ועושה אורלי ואפילו מעבר לזה אך אמרה שזה נדיר אפילו בשבילה והיום רק כמה יחדים לא יודע אם זה נכון או לא . אך מבטיח לבדוק לפחות את הנושא האורלי . קשה לקבוע איתה היא מאווד עסוקה .

עיסוי מהצפון עד אשקלון

9
[QUOTE=Idansnake]
אני יותר בסגנון כמו קצף ...

אם יש לכם מקום שאתם רוצים שאני אנסה שהוא נראה שווה שלחו אותי . יש לי את הזמן .
[/QUOTE]

שמח שאתה אוהב את הסגנון שלי...קריצה

אם יש לך זמן פנוי, פתחתי בעבר מספר שירשורים על מעסות שלא הוזכרו כלל בפורום, רובן טנטריות.

תעבור בבקשה על ההודעות שלי.

אשמח אם תדגום ותדווח !
יחס גורר יחס
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”