קרין הרצל רג בלונדה ישראלית
12קפצתי היום לדירה המדוברת בעקבות סקרונותי לראות את קרין ראיתי את הגברת או יותר נכון הנערה בלונדה שיער קצר רזה (לדעתי מקל) עיניים כחולות גדולות הייתה לבושה כמו בננה סט צהוב ולא מחמיא אבל עדינה וחמודה לא נכנסתי כי אמרה שצריכה ללכת למישהו שהזמין מראש רציתי לחכות אבל אז נכנסת אמילי והאנרגיות שלה שיכנעו אותי להיכנס למרות שבמבט ראשוני היא לא לטעמי אמילי רומניה בת 23 בלונדינית נכנסת לחדר בליווי של כוס מים קר תשתה חם היום מורידה חולצה ישר (גם בננה) מכנס לבן קצר קרוע ופרחי ונשארה בנעלי עקב אדומות וגבוהות (מת על המראה השרמוטי) מתחילה במסאז' חזק ו...מדברת וחופרת ומקשקשת וצוחקת ואני כבר מת להסתובב לראות את הציצי המשובח והיא ממשיכה ומדברת וצוחקת וחופרת אמרתי? בסוף הסתובבתי מרצוני הצמדתי אותה אליי ובא הייחול. לסיום הציע שנתקלח ביחד ללא תוספת סיבנה אותי טוב טוב ולא תאמינו המשיכה גם לדבר ולצחוק במקלחת. לסיכום היתה חוויה מיוחדת ואפילו שמחתי שקרין הייתה עסוקה בשבוע הבא אדגום את קרין ואדווח
14אני לא יכול להגיד שתוקתקתי כי הפסקתי באמצע המסא'ז ולא המשכנו לבודי אז מה כבר נשאר לי לעשות שם אחרי 20 דקות? לשתות איתה קפה ולדבר על החיים? ממליץ לאחרים להתאפק ולבדוק זמנים בצורה מקצועית ממני
15כאמור כיף של בחורה, צעירונת, רזה, קטנה, לא ממהרת.
ציצי שפיצי
אני גמרתי לאחר 26 דקות ו-14 שניות (אשכרה שמתי סטופר)
בתוספת מקלחות, זמן לבוש הלוך וחזור, זמן הליכה הלוך וחזור לאוטו הפנגו דיווח על 36.43 דקות
לדעתי לא נרשם תקתוק!
17אצבעותיה קטנות ומטופחות
זה לא בדיוק הפטיש שלי
(מעדיף עקבים והיא לא)
אבל לדעתי אפשר לקבל ממנה גם פוט ג׳וב
והכי חשוב היא צעירונת ישראלית
וזה מצרך סופר נדיר במקומות הללו
זה לא בדיוק הפטיש שלי
(מעדיף עקבים והיא לא)
אבל לדעתי אפשר לקבל ממנה גם פוט ג׳וב
והכי חשוב היא צעירונת ישראלית
וזה מצרך סופר נדיר במקומות הללו
19כל אחד והפצע או השריטה שלו
יש אוהבים רזות מקל בלי ציצי שנראות 15-16 או אני לא יודע כמה
אני מעדיף קצת בשר ואתלטיות
בכל מקרה פטמות במבה יש יש
20צעירה אמיתית בת 23 ממוצא בלארוסי. היא בעלת פנים נאות, שזופה עם חזה קטן ופטמות יפות וקטנות. גוף חלק עם כוס יפה ללא משקופים מיותרים. סהכ נראית טוב עם גוף מעולה.
מבחינת טיפול חצי שעה מלאה, מאד ליברלית (תשאלו מה זה אומר פנים מול פנים כי תמיד זה אינדיבידואלי) וזרמה עם שגעונות שלי כגון כפות רגליים.
הייתי ונהנתי, יש מצב שאחזור.