כ צעירה יפה ומרשימה בנתניה - סקס אדיר

צעירה יפה ומרשימה בנתניה

1
אז טלפון למודעה
http://m.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7583
עונה בטלפון בחורה שאני מסתבר מכיר ... קוראים לה מרינה ...הרבה בחורות עוברות אצלה ... סוג של תאגיד ... נתניתי... שמנסה ... אז היא נותנת לי פרטים אומרת עיסוי ב 200 ...היה משעמם אז אמרתי נבדוק מה יש לה להציע ...וכאן מגיע ההפתעה ... נכנס למקום ...לא הכי דיסקרטי ... מופיעה מולי בחורה ...צעירה ..יפיפיה ... נכנסים לחדש ...בחדר היא לא מדברת איתי על עיסוי ...אך דורשת 250 ... לצערי באותו הרגע היה לי רק 200 סתם באתי משעמום ולא מוכן ...נאלצתי ללכת למשוך את התוספת ... חוזר מבקש מקלחת ... נכנס לחדר שוכב על הגב ... הרי אמרו לי עיסוי ... היא אומרת לי שהיא לא עושה עיסוי כי היא לא יודעת ...וישר ניגשת למציצה .... הבחורה יפיפיה .... בלי נסיון ... לא יודעת למצוץ ...ולא יודעת להזדיין ... ממש כמי שאין לה נסיון ...אז אתם בטח שואלים .... למה אני ממליץ .... כי היא ממש יפה ...אין ספק ששווה 250 ש"ח ... אני הייתי חרמן ... ולכן הקטע שהיא לא יודעת להזדיין ... בא לי בקטע קינקי טוב .... ממליץ ללכת להנות במחיר הזה ... לפני שהיא תהיה זונת על ... ותתנדף מהאזור .... לסיום ככל הנראה יש מספר בחורות שם ... אני ממליץ על בחורה בשם ....אווה !!!

צעירה יפה ומרשימה בנתניה

2
הייתי בעבר, קוראים לה אווה, לא ממליץ. מהרגע שהכסף מחליף ידיים עושה טובה שמזדיינת ורק מחכה שתגמור....
3 במדד אלחנדרו, וגם זה בזכות שהיא קצת יפה מעל הממוצע.
כנ"ל סנדי...

ראו הוזהרתם.

מקווה שלאחר החוות דעת אני אתחיל לקבל מספרים על מנת לדגום...

צעירה יפה ומרשימה בנתניה

4
לחלוטין מסכים עם אלחנדרו.

ישראלית, או לכל הפחות בלי מבטא, אכן נאה, אבל מאוד מאוד עניינית.
לדעתי מקצוענית מאוד ואולי גם סוג של אינטליגנטית, אבל בהחלט מישהי שבאה לעשות כסף קל בצורה הכי מהירה שהיא יכולה ותוך כדי ניתוק מקסימלי מזה שבמקרה איתה באותו חדר (ועל אותה מיטה חורקת שאוטוטו מתפרקת).

לקרוא למקום הזה עלוב זו מחמאה.

לא הייתה מקלחת שלי לפני ו/או אחרי, כנראה שלא מפריע לה.
250 ש"ח ל - 10 דקות זה סכום שמזמן לא שילמתי.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”