כ דרינה מהכתום - דף 4 - סקס אדיר

דרינה מהכתום

34
חברים הבחורה נשברה והתחילה להוריד במחיר , דיברתי איתה ממשתמש אחר באתר הכתום והורידה ל 700 שקל , אמרתי לה רק 500 בנתיים אמרה שלא מתאים לה אבל לא חסמה אותי ויש לי הרגשה שתוריד עוד לכיוון ה 500

דרינה מהכתום

35
[QUOTE=הספונסר]חברים הבחורה נשברה והתחילה להוריד במחיר , דיברתי איתה ממשתמש אחר באתר הכתום והורידה ל 700 שקל , אמרתי לה רק 500 בנתיים אמרה שלא מתאים לה אבל לא חסמה אותי ויש לי הרגשה שתוריד עוד לכיוון ה 500 [/QUOTE]
מוחא כפייה

דרינה מהכתום

36
תמיד אומרים "הלקוח תמיד צודק" גם אנחנו לקוחות ורק אנחנו כגוש מגובש יכולים להחליט על המחירים ובטוח לא הבחורות.ואם אף אחד לא ילך קח לדעתי ננצח את המחירים והביא את המחיר למחיר שמתאים לנו

דרינה מהכתום

38
נראה לי שאף אחד מהחברה בפרום לא היה איתה
אני מבין שהיא יודעת שעשינו יד אחד נגדה
היא חוסמת חופשי כל אחד מאיתנו בכתום
וכל פעם עולה בשם משתמש אחר
אבל אסור לשלם לה יותר מ 500
היא עדיין לא מיס תבל
מהמקום שהיא באה 100$ זה הרבה כסף ובטח לא לשעה
אני אומר לכם מנסיון

דרינה מהכתום

39
[QUOTE=בבוקר.זין.בערב.כוס]kremer מה יהיה? יש לך פטיש כבד עליה יש לך מספיק זונות ובנות זונות מה יש לך אתה יושב לה על הכוס ומנסה לשכנע אותה לרדת במחיר היא לא שווה גמירה לעין השמאלית אפילו[/QUOTE]

kremer, כל הכבוד מעריץ אותך מוחא כפייה

צריך לייבש אותן ולרדוף אותן, הן באו ממזרח אירופה כדי לעשות עלינו קופה.

הן צריכות להבין שהשמש לא זורחת להן מהתחת ובטוח שלא מהכוס.

שתרגענה ושתיקחנה מחירים סבירים והוגנים, אחרת לכו חזרה הביתה.

שוב, כל הכבוד, יקיר הפורום מוחא כפייה
פין חס - מזיין ולא חס

דרינה מהכתום

40
תודה על החיזוק חבר....רק מאמץ ואחידות של כולנו מול החמדנות והזלזול של חלק מהבנות יביא אותן לחזור לשפיות...בנימה אישית ולא קשורה לנושא,אם רק טניה הקבועה שלי כבר היתה חוזרת לא הייתי מחפש כאן אף אחת...מחכה לקיץ שתחזור ולא אצטרך לחפש כאן מציאות....רק כשרואים את היחס והדרישות של הכוכבות הללו אני מעריך אותה יותר...

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”