אחרי שהייתי אצל
מאשה ומאוד נהניתי

(
והתחרמנתי מהגוף הסקסי שלה

) החלטתי לסיים את הערב במסז' טוב

. למי שרוצה לקרוא את הדיווח על
מאשה הוא מופיע כאן:
התחלתי לבדוק אופציות. הראשונה -
בטינה הברזילאית שאני מנסה לפגוש כבר למעלה משנתיים לפגוש ללא הצלחה...

להפתעתי ענתה

. בפעמים הקודמות בכלל לא הצלחתי לתפוס אותה

. לאחר שחקרה בקצרה כיצד הגעתי אליה(כמו תמיד - דרך חבר

) אמרה שמסיימת לעבוד ב-19:00(השעה כבר הייתה 18:30) ושיש לה כבר לקוח קבוע שמגיע אליה בשעה זו. בעסה...

הלאה. טלפון ל
מיטל "פלא עולם שמיני" שכבר הייתי אצלה ומאוד נהניתי

. לא זמין. עברתי למכוני מסז'ים. מרים צילצול ל
הרצל 59 לבדוק מי עובדת. שמתי שם עין על
ליאור, קרין ואמילי אך לצערי אף אחת מהן לא עבדה...

אוקיי. עוברים ל
ביאליק 127. מתקשר ושואל מי עובדת היום. מבין השמות עלה שמה של
בל שרשומה אצלי כאופציה ששווה בדיקה. קבעתי שעה עם הפקידה ושמתי פעמיי לביאליק.
בהגיעי למקום הסתבר שמעט הקדמתי ו
בל עדיין נמצאת בטיפול. נו, סבבה. הפקידה הציעה לי לעשות סיבוב בחוץ ולחזור עוד 20 ד'. כך עשיתי תוך שאני יושב ושותה משהו קר בפיצוציה סמוכה. הגיעה השעה וחזרתי למקום.
הפעם
בל כבר התפנתה

והפקידה הכניסה אותי לאחד החדרים.
בל נכנסה וכבר חיוך עלה על פניי!

כוסית אוקראינית בסוף שנות ה-20 לחייה, 173 ס"מ, שיער צבוע לבלונד עם שורשים כהים, פנים יפות וחייכניות, חזה קטן, מעט שזופה, גוף חטוב מאוד(רקדנית לשעבר, כיום עושה הרבה ג'וגינג), רגליים ארוכות וחזקות, ישבן חצוף ומוצק.
לטעמי נכנסת בקלות להגדרה של כוסית
. נמצאת 6 שנים בארץ. במקום מעיר קטנה בגבול אוקראינה-פולין. דוברת עברית לא רע בכלל, אך מתבלת אותה באנגלית מדי פעם. חיננית מאוד, חמודה וחייכנית

. מלאה באנרגיות טובות

.
הפרטים הקבועים:
250 ש"ח ל-45 דקות. כבר במעמד הפרטים עשתה רושם טוב מאוד

. קלילה ומשוחררת

. הכסף החליף ידיים, מגבת נמסרה לי ונכנסתי להתקלח. יצאתי, התנגבתי ובל חזרה לחדר. ביקשה ממני לשכב על הבטן. התפשטה ונשארה עם תחתון.
שפכה שמן על ידיה והתחילה במסז' נעים ומושקע

, אם כי לא מקצועי וחזק יתר על המידה(
רק תזכרו לקחת את דעתי בעירבון מוגבל מאוד. כבר כתבתי בהרבה הזדמנויות שאני לא מומחה גדול בתחוםפ ספציפי זה). עברה לאט לאט על כל רגל, אחר כך גב, כתפיים וצוואר. בשלב זה ביקשה שאסתובב למנה העיקרית

.
עלתה מלפנים לבודי מסז' כשהיא נצמדת אליי ואני מנשק אותה בפניה(ביקשה להימנע מצרפתיות וכמובן שכיבדתי

) ומזמז את גופה החטוב

.
מאוד חושנית ומגרה הבחורה
. גם יודעת לזוז ולהתפתל בסקסיות
. תוסיפו לזה את המראה המצודד שלה ותקבלו חבילה שווה ביותר

. החמיאה לי על הגוף

ואף מצאנו לא מעט נושאי שיחה משותפים בעיקר על ספורט

. המשיכה בחיכוכי גוף אל גוף עד שירדה לאט לאט עם הציפורניים לכל האיזור שמסביב לזין. התחילה בהרפייה טובה מאוד

שכמעט גרמה לי להשפריץ

(
תביאו בחשבון שאני מאלה שעבודה ידנית לא מזיזה להם. מה שאומר שבל באמת טובה בגזרת ההרפייה
). התיישבתי מולה, שלחתי ידיים בחרמנות

לתוך התחתון שלה, מזמזתי את ישבנה המוצק, חיבקתי ונישקתי אותה בלי סוף

, ליקקתי

את צווארה בחושניות תוך שהיא מתנשפת באוזניי, אבל רציתי לגמור בתנוחה האהובה עליי יותר מכל

-
"גמירת פלחי ישבן מלוקסרת" כמובן

.
בל הסכימה, רק העירה שנותרו לי 5 דקות. הסתכלתי בשעון על הקיר - וואלה, רק 5 ד' נותרו. ככה זה כשנהנים...

הזמן טס

. אמרתי לה שאין בעיה ואני גומר מהר בתנוחה זו

. נשכבה על הבטן. הורדתי את תחתוניה, מרחתי שמן בחריץ הטוסיק המוצק שלה, ועליתי מעליה לחיכוך איטי ואגרסיבי שהסתיים בהשפרצה שהתפזרה על כל הגב התחתון שלה.
האמת? הופתעתי מכמות החומר שיצאה...
בכל זאת גמירה רביעית שלי לאותו ערב

. כנראה שזה בגלל שבל
באמת חירמנה אותי בטירוף

.
קמנו ונכנסנו לתקלח בנפרד. נכנסתי אחריה, סיימתי, התלבשתי ובל חזרה לחדר כדי להיפרד ממני

. נפרדנו בחיבוקים חמים

ונשיקות והודיתי לה על החוויה הכיפית והחושנית

.
סה"כ הייתי שם כ-50 דקות כולל מקלחת לפני ואחרי
. בל לא הייתה לחוצה למעט בסוף שחששה שלא אגמור לפני תום הזמן.
למעוניינים: אמרה שאין לה ימים ושעות קבועות. צריך להתקשר ולברר קודם.לסיכום: כוסית בסוף שנות ה-20, חטובה מאוד, מתוקה, משקיעה, חושנית, אפילו מעט חתולית הייתי אומר. יודעת איך לזוז ולהשתמש בנתוניה הטובים כדי להטריף גבר. גבולות לא בדקתי ולא עניין אותי כי באתי להנות ממסז' טוב. והיא בהחלט סיפקה זאת ואף מעבר. לטעמי מומלצת ולבטח עוד אשוב אליה. תהנו ותתייחסו אליה יפה.
כך הסתיים לו עוד יום שכלל 4 מספרים עם 3 בחורות שונות. היה כיף!

סופ"ש נעים לכולם.