כ מרינה מראשון לציון וואווו - דף 21 - סקס אדיר

מרינה מראשון לציון וואווו

201
בולבולון, מה הטעם לשאול כאן שאלות כאלה??
אם אתה כל כך נמשך אליה ברמה שאין לך בעיה להוסיף לה תשלום עבור סקס, תביא אתך קונדום לטיפול הבא אצלה ותוציא אותו באופן ספונטני.
רק כך תדע אם יש לך מצב או לא, ובמקרה הכי רע היא תגיד שזה מחמיא לה, אבל לא מתאים.

מחפש את הדבר האמיתי!

205
ברור שלא לכולנו יש אותו טעם וכל אחד נהנה מדברים שונים ועדיין לא ברור לי איך אפשר לקראו למרינוש מכנית
בחורה יותר לבבית עדיין לא פגשתי מעבר לזה שהיא מעסה מעולה היא איך שאומרים גם יפה וגם אופה יצא לי כמה פעמים לטעום מהעוגות שלה ומאכלים שלה באמת מרגיש כאילו באתי לברה
איפה יש עוד פינוק כזה?

206
[QUOTE=miki440]ברור שלא לכולנו יש אותו טעם וכל אחד נהנה מדברים שונים ועדיין לא ברור לי איך אפשר לקראו למרינוש מכנית

בחורה יותר לבבית עדיין לא פגשתי מעבר לזה שהיא מעסה מעולה היא איך שאומרים גם יפה וגם אופה יצא לי כמה פעמים לטעום מהעוגות שלה ומאכלים שלה באמת מרגיש כאילו באתי לברה

איפה יש עוד פינוק כזה?

[/QUOTE]

מסכים עם כל מילה של miki440,
מרינה אכן לבבית נעימה ולדעתי סקסית מאוד.
הייתי אצל מרינה פעמים רבות, שאלתי על תוספות בתשלום ולצערי תמיד נענתי בנימוס לא!!

אם יש פה יחידי סגולה שזכו לבדוק את מרינה מבפנים, עם קונדום או בלי קונדום תהנו, אני כאמור לא זכיתי בכך.

אני ירדתי למרינה, ינקתי חלב משדיה,החדרתי אצבעות, נשיקות רטובות וארוכות עם הרבה לשון ורוק, מקלחות משותפות,
אבל לעולם לא היה סקס מלא או מציצה.
פין חס - מזיין ולא חס

208
שפתחו פה תחום עיסוי ארוטי .

התכוונו למרינה.

מרינה עובדת עבדה ותעבוד לפי כללים מדויקים,של התחום.

יש לה כוחות טובים ואנרגיות חיוביות

אין חרטא ואין בארטה וכל המשחיר ,את עצמו משחיר.Ouch

עיסוי מקצועי טוב מחרמן מפנק מומלץ ביותר לפי הספר תמיד.

בן האחרונות שנותרו, לשושלת קצרה ומתקצרת של פותחות בצאקרהמוחא כפייה.

היום מי שעוד רוצה להבין מה זה לצערי היא כל שנותרה מכל הטבלאות.

היא עובדת בשקט מתחת לראדר מכירה היא את גוף הגבר ואת נפשו ואת צרכיו.

מכיר אותה עשור היא האלופה היחידה שנותרה לפותחות הצאקרא

אז קצת כבוד קצת הערכה קצת הבנה אין עוד כאלה...

תנו כבוד תקבלו יותרStarStarStar

עלו והצילחומוחא כפייה

זונגלראצבע למעלה
המאסטר למס"ז אירוטי

http://www.sexadir.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=44037&PID=333990#333990

210
קיבלתי הרבה הודעות מחברים ש"נזפו" בי שהעזתי להגיד שמרינה מכנית ו/או ביצעה בי מין אוראלי ו/או רגיל :)
אז לידיעתכם - קיבלתי את הטיפ שהיא כן מאפשרת מין מחבר אחר שהיה כוכב בפורום בעבר...
קיבלתי ממנה אישור באופן אוט' כשביקשתי .. ואני לא רואה סיבה להסתיר זאת. זו המטרה של הפורום -לשתף ...
אין תרנגול בלי כרבולת ואין גרוזיני בלי מכולת

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”