כ New hot baby - mila מהאתר הלבן - דף 3 - סקס אדיר

New hot baby - mila מהאתר הלבן

24
[QUOTE=גומר ונוחר]
המספר שלה מועלה לפחות 3 פעמים ביום לאתר הלבן, ובנוסף נמצא ב-2 הודעות קבועות באתר הורוד תחת "hot new bab". התייחסות למספר שמופיע בפומבי ב-2 אתרים כאילו מדובר בסוד מדינה כמוס שיחולק רק ליחידי סגולה מגחיכה את השרשור. בכל אופן, מכיוון שעשיתי עליה X בעקבות הדאבל-בוקינג, מי שמעוניין יכול לקבל את המספר ממני בפרטי - וזאת בתקווה שהדבר יגרום להצפה, הברזות, שירות מחורבן וזינוק מחיר ובכך תבואו על עונשכם.

[/QUOTE]

זה העיניין שלא מדובר בסוד בכלל נתתי את כל הפרטים הדרושים לאיתור קל ומהיר .. העיניין שיש עצלנים שאוהבים שעושים בשבילם הכל
כשהזין עומד השכל בתחת !

25
[QUOTE=shyguy184]סתם שאלה... אם אני לא משתתף פעיל בפורום משמע אני פסול. שם לב שבודקים זמן חברות ומספר הודעות.
מספרים על ילד בן 4 שלא דיבר... ההורים המודאגים לקוח אותו לכל הרופאים והמומחים - הילד נשאר דג אילם. יום אחד לאחר אחרות ערב הילד אמר לאביו "אתה יכול לסגור את החלון קר לי" האב המאושר שאל בפליאה את הילד "איך זה שלא דיברת עד עכשיו? " ענה הילד " עד עכשיו לא היה צורך"
ערב טוב לכולם. ותיקים חדשים כותבי פוסטים ובוחני פוסטים
[/QUOTE]

לא אחי אתה ממש לא פסול .. אבל תאמין לי שגם אני התחלתי ככה .. וגם אותי לא רצו לשתף במספרים עד שראו שאני כן מדווח ותורם , תגיד להם colombo , למרות שמסרתי את כל המידע הדרוש לכך בפוסט עצמו .
וכל העיניין מסתכם בזה שחברים מדווחים הם גם משלמים על הדיווח הזה וחוסכים לאחרים , וזה מה שנקרא חבר תורם וכמובן מצפים ממנו שגם הוא ידווח לטובה ולרעה
כשהזין עומד השכל בתחת !

26
[QUOTE=chico]מניסיון רב שנים בפורום, לתת טלפון לכול גורם להצפה, ירידה ברמת השירות וזינוק במחיר.

טלפונים של פרטיות צריך לתת לחברים תורמים וותיקים בלבד.

היתר מוזמנים לצבור פז״מ, לדווח ולתרום עד שעם הזמן יהפכו גם ל״תורמים וותיקים״. זו הדרך הנכונה. [/QUOTE]

נכון , גם אני התחלתי ככה וגם אני הייתי ממורמר על אנשים שלא רצו לשתף אותי בטלפונים בפרטי .. עד שהבנתי שזאת הדרך הנכונה
כשהזין עומד השכל בתחת !

27
[QUOTE=חולה חזה עומד]טום דיויח יפה אחי ואני מציע לך אחי הצעה חברית אל תפסול אנשים סתם וגם אם פתחו משתמש רק בשיל לקבל מס'
אז מה תעזור לאנשים אלי שלחו בקשר ללילה קרוב למאה אנשים ולכולם נתתי את המס' שלה בכל טוב אחי קח את החיים ברגוע
[/QUOTE]

אני תמיד רגוע .. מה הקשר לרוגע ? חילקתי לכולם את הטלפון של טאשה בזמנו ושל איידה חופשי .. והם פרטיות לגמריי .. וכאן אני הבאתי את כל מה שדרוש לאיתור .. עצלנות זה מה שקורה כאן ...
כשהזין עומד השכל בתחת !

30
חברים כנראה שלא הבינו אותי נכון .. אומנם התמונות שהיא שולחת לא באמת שלה .. אבל הם באמת לא רחוקות מהמציאות .. זה לא מה שיגרום לכם לעשות אחורה פנה ברגע שהיא תפתח את הדלת .. ולא תהדהד המחשבה בראש שעבדו עלייכם .. הבחורה לדעתי מאוד יפה כייפית וחייכנית . וכמובן שהכל עיניין של טעם ..
כשהזין עומד השכל בתחת !
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”