כ משהו מתוק וטעים - דף 3 - סקס אדיר

משהו מתוק וטעים

23
אל תרגיע אותי ואל תטיף לי. זו התחושה שלי מהרבה זמן שאני צופה פה בפורום וקורא הודעות מתנשאות וראוותניות.

לא טוב לך תגיב...אבל להרחיק אותי זו הזייה. השתמשתי בשפה נאותה ואמרתי את אשר על ליבי. תחייה עם זה.

משהו מתוק וטעים

24
[QUOTE=אקסקליבר]אל תרגיע אותי ואל תטיף לי. זו התחושה שלי מהרבה זמן שאני צופה פה בפורום וקורא הודעות מתנשאות וראוותניות.

לא טוב לך תגיב...אבל להרחיק אותי זו הזייה. השתמשתי בשפה נאותה ואמרתי את אשר על ליבי. תחייה עם זה.
[/QUOTE]

כמה יוזרים יש לבן אדם הזה, ואם הוא באמת מי שאני חושב, אז הוא ממש, אבל ממש פרש מהפורום והתחפש למישהו אחר
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

משהו מתוק וטעים

25
לא לעיניין מה שנכתב כאן על כוסמין
כחבר ותיק בפורום יכול אני להעיד כי הבן אדם מפרגן
ומשתף במה שנראה לו לנכון
הוא לא חייב כלום לאף אחד
שנית חשוב לדעתי לציין כי אכן אם יש אפשרות כלכלית לאדם
ולא משנה מיהו לעשות ככל העולה על רוחו ונפשו
אין שום סיבה שבעולם לא לעשות.....
חיים רק פעם אחת
יום שהולך לא חוזר
חומר למחשבה וראש חודש טוב
לכולנו
לשמור על שפיות.כסף זה לא חול

משהו מתוק וטעים

26
כל אחד יעשה מה שהוא רוצה עם הכסף שלו. לטעמי מה שקורה בארץ עם המחירים הוא מגוחך אני אומר את זה אבל אני לא חושב ששום דבר שנעשה ישנה פה אופי של אנשים. פראייר ישאר פראייר. יש פתרונות כמו חול לא חייבים לצרוך מין בארץ. ראוותנות ורברבנות זו תכונה מגעילה בעיני ולכן הגבתי. אני צופה בפורום כבר המון זמן. אני במקור מהצפון ורוב הזמן הסתכלתי בבמה הצפונית. הצטרפתי כמשתמש פעיל רק שעברתי למרכז. לא קישרתי לאיזה יוזרים אתה מדבר אבל לבריאות כוסמין...תיקח את מה שכתבתי כמשהו בונה. תהיה פחות ראוותן.

משהו מתוק וטעים

28
עכשיו הבנתי לפחות למי אתה מכוון. יש כל כך הרבה מה להגיד על זה. נתחיל בזה שאני לא אוליגופול למרות שהוא לדעתי היה אחד ממוקדי הידע והמדווחים הטובים שידע הפורום. לטעמי הוא היה לוחמני מידי וניסה לשנות פה דברים שאי אפשר לשנות למרות שצדק ברוב מה שאמר.
שנית בורכתי בזיכרון טוב וקוללתי בזה שאני קורא פה יותר מידי אז אני זוכר שכבר חשבת שיוזרים אחרים הם אוליגופול. קצת עצוב ומטריד שאתה נרדף על ידי דמות בדיונית :)
שלישית קצת עצוב שאתה מייחס חשיבות לדרגות בפורום מין...

לסיכום חבר יקר...תהיה פחות ראוותן. אתה בפורום סקס ואף אחד לא מתרשם מהגוזמאות שלך.קח את זה כביקורת בונה במקום להתנצח איתי.

משהו מתוק וטעים

29
מספיק עם הבילבולי ביצים האלה. די לזיין את המוח עם הוויכוחים האלה. זה לא מעניין אף אחד בפורום.
דברו בהודעות פרטיות או פשוט תקבעו איפשהו ולכו מכות.

כל אשכול יש לפחות 2 שמזיינים את המוח ככה, אין לכם חיים חוץ מלריב באינטרנט?

משהו מתוק וטעים

30
מזל שזה לא אתה, אבל יש לך אותה כתיבה כמו של האוכל ההוא....אהבתי שאתה מהלל אותו, אני מבין שהיה לך משעמם והתחלת לעבור על כל התגובות שלך, אתה ממש גאון כל הכבוד.
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”