כ מורכבות קללת קייב - סקס אדיר

מורכבות קללת קייב

1

מבקש לשתף בחוויותיי בקייב.....

אקדים ואכתוב: קראתי היטב את כלל הדיווחים על העיר. קראתי את אזהרותיהם של רוני ושל קופיקו, קראתי את חוויותיהם של אחרים ועוד ועוד.

אני דובר רוסית. באמצע שנות הארבעים לחיי. בעברי עבדתי שנים מספר במדינות חבר העמים. אוהב, מעריך, מכיר ומוקיר נשים רוסיות.

הנשים הרוסיות.... אומר זאת כך: לעניות דעתי (ולמרות שעניין הטעם הוא סובייקטיבי) הנשים הרוסיות הן - הן הדבר האמיתי ההוא שנוצר בגן העדן. כל השאר הינן תרכובות משנה מסובכות יותר או פחות של הדבר האמיתי ההוא.

היופי. המודעות העצמית והמודעות לזולתן הגברי. הטיפוח. תודעת השירות. הרצון להיות לצד הגבר ולגרום לו לתחושת סיפוק (הדבר הדדי, כמובן, אך בהנחה שהבר מקיים את חלקו המצופה מצידו), המודעות המינית, הסקסיות הקיימת כמעט בכל אישה ממוצא רוסי - כל זאת ועוד, הופכות את האישה הרוסית ל"גזע עליון" מבחינתי....

עכשיו.... כאחד המכיר ומוקיר את האישה הרוסית, הנשוי מזה כ-20 שנים לישראלית בת פולניה, הבנתי שבמקביל להיות האדם בן חלוף, מוטב לנצל את החיים, לעשות כמה שיותר חיים, כי באמת ובתמים - מי יודע מה יהיה מחר.

עם כל המטען העודף הנ"ל יצאתי לקייב...

מה אומר ומה אכתוב....?

לא אחזור על כל מה שנכתב על קייב - נשים, מחירים, מועדונים, ביצועים, ציפיות...

כן אכתוב על מה שכונה על ידי רוני "קללת קייב" - והפך אצלי למציאות חיים.

אני אוהב נשים. אוהב להתאהב בנשים. אוהב את הטקס שבנשיקות עמן, בליטוף, ברפרוף, בהתרגשות ממתנה משמחת, מבישום עדין ונעים, מציפורניים מטופחות, מלק משוח, מהתכרבלות חתולית זו בחיק זה..... אני אוהב נשים.

יותר משאני אוהב זונות, אני אוהב נשים.... תמיד תהיה נפשי חפצה בקשר עם אישה אמיתית אשר אינה זונה מאשר עם זונה אמיתית - גם אם היא אישה....

וכך קרה בקייב....

פגשתי שתי נשים אמיתיות (בשני ביקורים שונים). נשים אלגנטיות, מטופחות, מנומסות, מחונכות, משכילות, מצחיקות, סקסיות, נעימות, נשות שיחה, נשות שתיה, נשות תרבות.

ביליתי איתן, פלירטטתי איתן, אהבתי אותן והן אהבו אותי בחזרה, יצאנו למופעי תרבות משותפים, למסעדות משותפות, שמענו מוסיקה, קראנו ספרים, ביקרנו באתרים מרתקים ועשינו אהבה.... אהבה עד בלי די.... אהבה ללא תנאי.

וכאם החלה הקללה לחדור עמוק לנשמתי.... האהבה עד בלי די, האהבה ללא תנאי - באה ללא כל כאב ראש, ללא כל התנייה, ללא כל דופי. פשוט כך. טהור, ותמים, ויפה ונעים והדדי. קשר אמיתי בין גבר לבין אישה.

שבתי לארץ בגופי, אך אינני כאן....

יש לי אישה (שאותה אני אוהב, אגב, במושגי גבר - אישה ישראלית...), יש לי 3 ילדים מקסימים ויש לי משרד גדול השייך לי בתחום עיסוקי.

מכיוון שאני עוסק, בתחום התמחותי, בסוגיית המוות לא פעם, אני מוצא את עצמי עוסק בשאלה: בשביל הפורמאט הנוכחי הגעתי לעולם והגעתי עד הלום....? הקשר הנוכחי הוא זה שיהיה עד לשארית חיי....?

והסוגייה מורכבת.... התשובה הקלה והנעימה מצויה במרחק של שעתיים וקצת טיסה מכאן.... אך החיים האמיתיים, לכאורה, הם כאן.... לפחות עוד קצת... לפחות עד שכולם יהיו בגירים.... ואולי אחר כך יהיה כבר מאורח מדי...? אהיה כבר מבוגר מדי? נטוע כאן מדי...?

בקיצור, חברי פורום יקרים, מצאתי את עצמי רוצה לנסות ולשתף במורכבות שהפכה להיות "קללת קייב" מבחינתי....
התובנה שיש נשים אחרות.... בעלות נשיות אחרת....

שיש חיי זוגיות אחרים.... שאפשר לחוש אחרת.... שיכול ומסלול החיים איננו כה חד מימדי וחד כיווני....

מצד אחד - הלוואי שלא הייתי נחשף לכל זה... שלא הייתי במערבולת החושים, התחושות והמחשבות אשר בה אני מצוי.

מצד שני - אז מה? כך היו עוברים חולפים להם החיים....? בלי להכיר את פרי גן העדן הזה....?

אני בטוח, אגב, שכל אחד חווה את הדברים באופן אישי אחר. מושפע באופן אחר. נהנה באופן אחר. אוהב דברים המתאימים לו.

לי - לעצמי - לנשמתי - קייב על נשותיה המדהימות נכנסה עמוק לבלבלת אמצע החיים.... ואין הדבר פשוט מבחינתי...

לכן, לא אזהיר איש - מכיוון שאני חושב שכל אחד יושפע מכך אחרת וייקח את זה אחרת. לא אעודד איש - מכיוון שהדבר נעשה (ובצדק...) על ידי חברים רבים כל כך.

רק אבקש לשתף במורכבות אשר נגרמה לי - באופן אישי - מ"קללת" (או שמא ברכת...) קייב.

ומיש שקרא את ההודעה עד לתומה - תודה על ההשקעה ועל השיתוף : )

מורכבות קללת קייב

3
אתה נוגע בנקודה האישית המשמעותית של כולנו .. המונוגמיה שלא נועדנו להט .. גם אם יש לנו אישה נפלאה וכוסית וילדים...
עצם זה שאתה נמנע מטעמי החיים ונמצא עם אישה אחת ולנצח זה הכי לא טבעי בעולם..
בצד השני יש מי שכבר גרוש ויכול לטעום ככל שירצה..זונות, ידידות, יזיזות, אקסיות, חברות לרגע, חברות במקביל. אישה בכל עיר נמל וכד.

קודם כל אל תשכח שההנאה שלך ושלנו היא גם בגלל שזה משהו קצר טווח וגם הפרי האסור..
סביר שלאורך זמן היה נמאס לך מכל אחת מהן .

אין אמת אחת ואין פתרון תורת המשחקים לעניין
כנראה שתמשיך לפנטז עליהן ולרצות עוד וכל גיחה תהיה לך טעימה מהחיים המאושרים הללו
מעטים יקחו את זה לכדי חיים וקריירה של ממש בהנאות החיים
הרוב בוגדים .קצת ופה מהצד

החיים קצרים בעוד כמה שנים יעמוד לך פחות ויתחשק לך פחות ותהיה טרוד יותר בענייני בריאות וילדים והחיים..
נצל כל רגע
גם הערב היה פיגוע נורא. אמנם במקום אחר. ואנשים סיימו חיים בשניה אחת ופתאום...

מורכבות קללת קייב

5
אוסיף ואומר שנשים גורם מספר 1 בעולם

לאובדן רכוש ,התאבדות ,והריסת בתים (לא של מחבל).

הרבה יותר מקזינו מסמים ותאונות דרכים גם יחד .

אז אם לא נידע לתמרן לשלוט על הלב ועל שמוליק הדרך למטה תתקצר פלאים.

קל להגיד קשה לישום !

הנשים מוציאות המון בכדיי להפיל אותנו ולהוציא מאיתנו הון , שלפעמים אין לנו .

ולסיכום היום יותר קשה מפעם .היום יותר יקר מפעם .היום יותר קשה להתרומם מפעם .

שבת שלום חברים ותיזהרו שלא יעבדו עליכם.....
מאחורי כל אישה יפה עומדת אישה שמתה להרוג אותה...

מורכבות קללת קייב

6
איתן..מאוד ריגשת אותי ברחשי ליבך ולבטים של רגשות ופלוסופיה על החיים.

רכבת הרגשות קשה ומעניינת...מי שלא עולה עליה לא מבין ומי שנמצא בה לא יודע איך לרדת.

תמשיך לכתוב ולספר..ריתקת אותי..ריגשת אותי...גרמת לי להתגעגע..

.You so need a Daddy, little girl

מורכבות קללת קייב

7
תודה רבה bigdady, ותודה רבה לכל החברים אשר בחרו להתייחס בפרטי ולהביע את הזדהותם, את התמודדותם ואת תמיכתם.

מעבר לכל האמור, אבקש לחדד בחוד המחט את לבטיי ואת קשיי:

האם עכשיו, אחרי שטעמתי מכל הטוב והזה ומהדבר האמיתי המתקרא "אישה", האם זוהי גזרת חיי להמשיך ולאהוב "בערך" את רעייתי (אשר אותה אני מאד אוהב, אגב, במושגי ה"אוהב" אשר היו מוכרים לי עד כה)?

האם מבחינתי זוהי גזירת גורל עד לתום אריכות ימיי (או עד לתום יכולתי המינית...) לקיים פעם בחודש סקס באופן די קבוע המלווה לעיתים בתחושת "טובה"...?

האם - בהינתן כי האדם הינו בר חלוף, בשביל זה באתי לעולם....?
כלומר.... במידה והכל זמני ובר חלוף, ובמידה וצריכים להיות מחושבים - אך לחיות את החיים, לשתות ולאכול טוב וליהנות, זה מה שצפוי לי "עד הסוף"...?

ואולי מעבר להכל - תחושת חוסר האונים המסויימת, לכך שלא הכל בשליטתי... הילדים עדיין אינם מעל לגיל 18 (וגם אז... לך תדע אם יהיה בידי ובאומץ ליבי לקחת את ההחלטה...), חיי הזוגיות הינם "פקעת של חוזים", אני מאד אוהב וקשור לילדיי, ויותר מכך - גם אוהב וקשור לרעייתי, אך - כאמור - לא "בשביל זה" באתי לעולם....

והפיכחון הזה - הפיכחון הזה מעניק לי כל כך הרבה עונג וכל כך הרבה תסכול.... ולכן, חבריי היקרים - אני מכנה את התהליך שחל אצלי - "קללת קייב".

ושלא תבינו (ושאני לא אבין...) לא נכון... בדעתי להמשיך ולפקוד את בנות חבר העמים הנפלאות בכל שבוע בארצנו, ופעם במספר חודשים בערי אוקראינה הרצויות מבחינתי... ועדיין - העונג יהיה קשה לעיכול - בעיקר בזמנים שלא אהיה שם.... : )

תודה לכולכם!

מורכבות קללת קייב

8
אחלה פוסט אומנם קצת ישן אבל בכל זאת.
מזכיר לי לפני שהתחתנתי, לקחתי 5000דולר וטסתי לפאטיה ל 16 יום זיינתי כל יום בחורה אחרת שתפסתי במועדונים, כל יום מסאג' או שניים, לקחתי מלון בן זונה 30 מטר מהים עם בריכה על הגג. ביומיים האחרונים כל מה שיכולתי לחשוב עליו זה רק על החברה שנשארה בבית. בערב האחרון בחורה כוסית בת 20 בערך ניגשה אליי במועדון ואמרה לי בוא לחדר, אמרתי לה לא, והיא היתה בהלם ממש.
חזרתי לארץ והתחתנתי. אשתי רוסיה דרך אגב. לא מתחרט
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”