כ יחס , תאגידים , פרטיות וביקוש מטורף... - סקס אדיר

יחס , תאגידים , פרטיות וביקוש מטורף...

1
זה אינו כלל סוד שהביקוש בחיפה עולה פי מונים על ההיצע הקיים .

היום הגיע ההוכחה לכל ההתנהלות והיחס של הבנות כלפינו , (יחס שנובע מרמת הביקוש) .

בחורה חדשה יחסית מפרסמת באתר ''ציצי' מספר הטלפון מסתיים בספרות : 9381 .
מתקשר למודעה (הבחורה דוברת רוסית בלבד) , מדבר אתה עם מעט הרוסית שאני יודע , באיזה שלב אומרת לי ברוסית ''קח קורס'' , אני מסביר לה שאני יודע רוסית בסיסית בלבד . מנתקת את הטלפון .פונה אלייה לווצאפ , רושמת לי : ''בשביל להיפגש איתי אתה חייב לדעת רוסית מלאה``, שאלתי מהן התנאים שלה לפגישה .רשמה לי , ''אני נפגשת עם אנשים שבאים אליי לא כמו זונה'' , כמו בחורה רגילה . אף על פי שהיא מפרסמת באתר ציצי כיבדתי את העניין . שלחתי לה הודעה שאני מתנצל אם היא נפגעה (שוב זונה בהצהרה) . הצעתי לה להיפגש ללא כל התחייבות , אמרה לי תצלצל אני מתקשר הטלפון סגור .
שלחה לי סמיילי צוחק ורשמה : ''מה אני צריכה אותך , יש לי לקוחות שמציעים לי 300 דולר לפגישה'' . מייד נחסמה .

חלק ב' להיום :
נכנס למודעה מאתר מתחרה , קובע שעה עם הפקידה .
מגיע למקום הפקידה אומרת תמתין יש מישהו אצלה .אחריי חצי שעה הפקידה מתקשרת , שמחתי אבל היא אומרת אני כל-כך מצטערת , הלקוח לקח את הבחורה לשעתיים , אמרתי לה ידעת שאני ממתין , היא אמרה לי שזה לקוח קבוע של הבחורה והיא זו שקובעת , אמרה לי תבוא יותר מאוחר , וויתרתי אין לי כוונה להגיע לבחורה אחריי כמעט 3 שעות של סקס רצוץ .Dead

חלק ג' :
מתקשר למודעה מהאתר כאן , המספר מסתיים בספרות :1050 .
במשך חצי שעה רק תפוס ותפוס !!
לפתע עונה פקידה נחמדה (ישראלית לפי הדיבור), לטענתה התמונות אמיתיות .
קבעתי איתה לעוד 3 שעות , אפילו אמרה לי ''רשמתי אותך , תן לי את המספר שלך'' , כמובן קיבלה את המבצעי.
היא אומרת אני אתקשר אלייך בשעה שקבענו .
מגיע למקום הפגישה (העלייה השנייה 23) , מתקשר תפוס , מתקשר שוב כעבור כמה דקות תפוס !
ממתין כ-10 דקות , אפילו שולח הודעת טקסט אין מענה .
שמתי פעמיי ועפתי משם .

אם לסכם את היום הזה , אני חייב לציין שממש רציתי לעזוב עוד היום את התחום .
יחס משפיל של בחורות מעדך פקידות חסרות אחריות (זו הסיבה שאני שונא את התאגידים).
וזו הסיבה למה אני מעדיך ללכת לבחורות באיזור המרכז או לחלופין להזמין נערת ליווי .
יתכן ומדובר ביום מנחוס בלבד, אבל זה המצב .
ואגב מדהים שלכל המודעות שהתקשרתי היום היה תפוס כל הזמן , הביקוש בחיפה מטורף !

2
זונה(שהיא לא הקבועה)שלא עונה בצילצול הראשון לא חוזרים אליה שהיא תתייבש, סה'' כ היא זונה בחורה שמרוויחה כסף מסקס. ולא צריכים "לרדוף" אחריה עוברים הלאה יש גבול, חוץ מזה אני איתך אחי המצב לא משהו בחורות מעפנות ומחירים גבוהים אפשר להסתכל על זה שלפחות הכסף נחסך מבחורות פח שכאלה ואולי ילך לדבר יותר טוב...
עצה לחיים: אם לא תעמוד על שלך, שלך לא יעמוד.

4
[QUOTE=Manich_man]

[/QUOTE]

אחרי מה שנאמר כאן

אני מבין שאין מה לחפש בחיפה
או שעדיין יש משהו טוב שם
ויש איזו המלצה..................
עדיף שירות 10 מבחורה שנראית 7

מאשר

שירות 7 מבחורה שנראית 10

6
[QUOTE=צ'רלי_שין]צודק מאד. פעם אחת הגעתי לבחורה עובדת שאמרה לי שכל מי שמתקשר היא בודקת את התמונה בטרו קולר ובפייסבוק ורק אם מוצא חן היא עונה. איזה עולם הפוך! [/QUOTE]
צ'רלי שין הרגת אותי מצחוק עכשיו צחוק
אם בחורה שעובדת בתחום הייתה אומרת לי את זה הייתי צוחק לה בפנים איזה הזוי... חיות בסרטטט אבל מה זה סרט... משהו כמו מדע בדיוני
אם כך המצב כנראה שאין הבדל בין זונה בחורה שמשלמים על סקס לבחורה שיצאת איתה כמה דייטים ואז שכבת איתה
כנראה חושבות שמישהו יצא איתן אחרי שהיו עם כמה גברים ששילמו להן שוב Dead
התהפכו היוצרות , שוכרות שורה וחצי ביס פלאנט צחוק

עצה לחיים: אם לא תעמוד על שלך, שלך לא יעמוד.

8
אני אגיד אני מודה אני לא בחור יפה על גבול המכוער לפני כ15 פחות או יורת יצא לי להזדמן במוצקין לדירה שם זונות ראיתי זונה חזה ענק שיער שחור קרה עיניים מדהימות יפיפיה ראתה אותי נכנסו ביחד אומרת לי אני רק מוצצת עולה 150 הבנתי המהמה אור וות לא יודע אם הרגשתי מציצה הייתי נאיבי התלוננה אני אוהבת בעלי סיפור נתנה יא בת זונה חשבתי לעצמי את אוהבת בעלך מה עושה פה אחרי שבוע בערך נסעתי לאיזה דירה בקרית אתא את מי אני רואה אותה זונה מרוב שלא היה לה נעים ברחה לחדר הבחורות לא השתנו אז אל תשים לב

9
[QUOTE=moshe0101]
[QUOTE=Manich_man] 

[/QUOTE]
אחרי מה שנאמר כאן 
אני מבין שאין מה לחפש בחיפה 
או שעדיין יש משהו טוב שם 
ויש איזו המלצה..................
[/QUOTE]

אני ממליץ על פלאפל אוריון. גם אמין ,גם טרי, וגם זול ..https://www.sexforum.co.il/smileys/smiley2.gif
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”