כ לא הייתה כזאת -בן יהודה תל אביב - דף 9 - סקס אדיר

לא הייתה כזאת -בן יהודה תל אביב

82
[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=חולה חזה עומד]

אחי אני פשוט לא יודע על מה אתה מדבר, אבל נערה עובדת עם שירות כזה אני הרבה זמן לא פגשתי, אני בדיווח שלי
הדגשתי שמבחינת יופי, אז נכון היא לא הכי יפה בעולם, אבל מבחינת שירות, היא עולה בכמה רמות על כל אלו
שבאות אלינו מאוקריינא ומרוסיה, כלילות יופי מושלמות ב500 ש"ח לשעה, ושירות חרא שלא שווה את ה200 במקרה
הטוב, אז תסלח לי ידידי אולי עבר בניכם משהו רע, או שקרה משהו שאף אחד כאן לא יודע מה הוא, אבל אתה היחיד
שקרה לו מקרה כזה, אז אנא בדוק בעצמך מה עשית לא בסדר, לפני שתבוא בתלונות לבחורה עצמה, כי שירות
כמו שלה שווה בהחלט את ה600 שהיא מבקשת, כי אתה יוצא בתחושת סיפוק כל כך גדולה, שהנה הצלחת בשעה
להגשים את כל הפנטזיות שלך בשלמותן, אנאלי ורימינג טוב ומשובח, נשיקות עמוקות ומה לא? מה עוד צריך
לקבל מנערה עובדת? אני חושב שיש בה הכל מכל כל
[/QUOTE]

לא עבר ביניהם שום דבר רע.

גם לי קרה משהו כמעט זהה, רק שלא קבענו שעה. למה לא קבענו? כי היא פשוט לא החזירה לי תשובה מתי.

זה מצוין שנהנית ודיווחת ואני שמח בשבילך, אבל אני מבקש לא להתבלבל ולבלבל.

שתבין עד כמה זה אירוני: באותה עיר, באותו רחוב, באותו מספר!!! יש בחורה שנראית הרבה יותר טוב ולא פחות שירותית. מלני.

ובעיר השכנה יש מישהי שנראית הרבה יותר טוב אך פחות ליברלית ב-400 לשעה: נטשה.

המקרה הזה גרם לי להיזכר באותה אחת שהגיעה מזמן, לא הכי יפה אבל כן הכי שירותית וב-400 לשעה מבת ים. עבדה אצל הפקידה הדיכאונית וקיבלה בבן גורין. או סבטה בולעת החרבות, ש"חצי שעה" ב-300 הפכה אצלה לשעה.

לאן הגענו...[/QUOTE]

לא הייתה כזאת -בן יהודה תל אביב

90
ראשית כל תודה לחולה חזה עומד על המספר

טוב זהו נגמר החופש . לחזור לשגרה צחוק

הייתי אצל הגברת אתמול . לא ארחיב כי כמעט הכל כבר נאמר . בחורה גבוהה , פנים סבירות ( לא יפה ) או צעירה , גוף בנוי לתלפיות לגילה ( לא לשכוח שהיא אינה בת 20 ) . נחמדה מאוד , זורמת לשיחה באנגלית והכל אצלה ברגוע . מבחינת ביצועים הבחורה מקצוענית ויודעת את העבודה . עושה הכל עם חיוך ובכיף . מתאימה לשבירות והריסות ונהנית מאוד מגבר חזק . לשאלתי מדוע השמחה והנתינה בכיף ענתה שבמקצוע הזה אסור להיות רציניים והיא חייבת את המשחק כדי להרגיש טוב עם עצמה . כלומר שחקנית מעולה ומקצוענית .

לדעתי שווה ומומלצת לסקס חזק ולקבלני הריסות .
מי שאוהב תמימות ועדינות היא לא הכתובת

חייב לציין שהיה קצת קשה לתפוס אותה . שיערתי שעקב הלחץ והעומס . ואכן לא טעיתי . הבחורה אמרה והציגה בפניי שמקבלת לפחות 100 !!! הודעות ביום . ברוסיה אמרה שלא קיבלה יותר מ - 3-4 הודעות וכאן הכל טירוף . זאת הסיבה רבותיי שהפקידות
( כפי שמעיר חפוזי ) לא מתנהגות כנותנות שירות ולפעמים מנתקות או לא מתייחסות . הביקוש כל כך גדול בארצנו שבחורות מרשות לעצמן יותר מדי ( מחירים , התנהגות לא נאותה ) .

הפוך כל חסרון ליתרון

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”