אני חוזר לפני כשעתיים מדגימה שניה אצל לנה המקסימה והילת אור זורחת מעל לראשי.
חפוזי היקר אני מאמין שאתה קורא את הדיווחים שלי, אז לצערי הרב באמת אבל בשונה ממך אצלי היה יותר טוב
בהרבה בפעם קודמת לפני שלושה ימים, ממש כאילו הנסיכה המקסימה חיכתה לנסיך שיבוא על פרש לבן ויגאל אותה
מייסוריה, ויעניק לה מזרעו ומכישוריו הטובים, על גופה הרך והיפה, שאני אישית מכל הבנות שדגמתי עדיין לא
נתקלתי בגוף כה יפה, ( כמובן כל אחד וטעמו הוא, על זה אין וויכוח ) ואני אחד שדגם גם את ורה מבן יהודה שכל
הפורום כאן מדבר רק בשבחה, ואני הייתי אצלה 3 פעמים, אבל עד שהכרתי את לנה, שלא נופלת בכלום מוורה מבן
יהודה ואף עולה עליה בכמה רמות יופי, וכמובן זה תלוי עד כמה אתה מסוגל להתחבר לגוף כה יפה, החיסרון
היחידי לטעמי שהיה חסר אצלי מצידה של לנה היה הרימינג והאיזור הדרומי שאני כל כך אוהב, שאצל וורה הוא בין
המשובחים שקיבלתי, ואילו אצל לנה לא זכיתי שעלמת החן תרד עם לשונה עד למטה, והגיעה עד הביצים ותו לא,
והנה היום להפתעתי, לאחר כיבוס ביצים אינטסיבי והנה לשונה, יורדת עוד ועוד עד שהגיעה לפיתחו של גיהינום,
והתחילה ללקק בלהט גדול, ואני שואל איפה היית פעם קודמת? וכמובן התשובה הגיעה, אני לא מכירה אותך
מספיק טוב, היום הכרתי את כל גופך, למי שבאמת הקטע של האנאלי לא מפריע שלנה לא עושה, אז בלי צל צילו
של ספק, לנה הרבה יותר טובה מוורה מבן יהודה, וכן לגבי חניה שבבת ים הרבה יותר קל למצוא אחת כזו, מאשר
בלב תל אביב היכן שוורה נמצאת.
וכמובן חוץ מהרימינג הטוב התפריט הרגיל של פעם קודמת עלה שני שלבים, נשיקות צרפתיות בלי הפסקה,
מציצת שאיבה ממש, וכיבוס ביצים עם אבקת אריאל אולטרה.
שתי מקלחות משותפות לי ולה, אחת בכניסה שהגעתי ועוד אחת לאחר האקט הראשון.
כמובן שהגברת כהרגלה גומרת 3 פעמים במהלך הסקס, אבל זה דבר שבשיגרה.
והשאר כמו בפעם הקודמת אין צורך להרחיב את היריעה על כך.
אני לא אוהב גמירה בפה, ולכן זה החלק שאיני יודע אם לנה עושה, וזה ממש אבל ממש לא מעניין אותי, חוץ
מפעם אחת אצל סופיה, ששם היא פשוט ישבה לי על המוח כדי שאני יגמור לה בפה, אז קיימתי את רצונה
והזרעתי את פיך, אבל אני לא חסיד בכלל של גמירות בפה או על הגוף בכלל, אלא רק במהלך זיון טוב.
זהו יצאתי מבית ההזרעה שאלומת אור מרחפת מעל ראשי, שעד הבית עדיין לא כבתה, אך לנה מה עשית לאיש
מאושר כמוני.
יום טוב חברים שימרו על כבוד בין אחד לחברו, תביאו דיווחים טובים, וככה הפורום הזה ימשיך לפרוח ולשגשג.