כ האם מישהו דגם את לנה בת ים ? - דף 6 - סקס אדיר

האם מישהו דגם את לנה בת ים ?

51
תודה על המידעי חולה חזה אני ינסה לדגום אותה היום. לגבי הויכוח על יופיה יש מצב (ואל תעלב חולה חזה שקצת אתהבת בה אז יכל להיות שהאוביקטיביות קצת אבדה) קרה לי בעבר עם חלק קטן מהבנות בעיקר כאלו שמתמסרות ונותנות חוויה gfe.

52
[QUOTE=אכילס]
[QUOTE=חולה חזה עומד]
[QUOTE=Winwin]דגמתי תבחורה גם אכילס צודק ב100 אחוז יש לה חזה סבבה תחת סבבה פנים לא משהוא אבל מפה ועד להגיד עליה ניראת מדהים הדרך ארוכה זאת דעתי בכל אופן[/QUOTE]
הכל בעיני המתבונן
[/QUOTE]

במיוחד אם למתבונן אין סטנדרטים ידידי,

יופי זה דבר של קונצנזוס, הרבה אנשים יגידו לך שגל גדות מכוערת או שבר רפאלי כונפה,
אבל העניין הוא שבערך 80% חושבים שהן יפות, משמע שהסטנדרט אומר שהן יפות.
חושב לשמור על סטנדרטים. אחרת לך תעשה חור ותזיין שקית זבל.
[/QUOTE]
איכלס אני שומע נימת זילזול בדבריך? לא ראיתי דיווח שלך על זה שדגמת אותה? יש עניין של כימיה ויש עניין של יופי
מסויים אצל בחורות, כל אחד בוחר לעצמו מה הוא אוהב, ומה הדרישות שלו מבחורה, או לחילופין מה הוא אוהב בה,
ועל מה הוא מוכן לוותר, בחיים לא הייתי הולך לבחורה 3 פעמים אם לא הייתי אוהב את מה שאני רואה, ואיכלס במקום
לקנטר ולהוכיח אנשים תעשה טובה לחברים כאן, לך תזיין ותביא לנו קבלות
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

53
[QUOTE=חולה חזה עומד]
[QUOTE=אכילס]
[QUOTE=חולה חזה עומד]
[QUOTE=Winwin]דגמתי תבחורה גם אכילס צודק ב100 אחוז יש לה חזה סבבה תחת סבבה פנים לא משהוא אבל מפה ועד להגיד עליה ניראת מדהים הדרך ארוכה זאת דעתי בכל אופן[/QUOTE]
הכל בעיני המתבונן
[/QUOTE]

יופי זה דבר של קונצנזוס, הרבה אנשים יגידו לך שגל גדות מכוערת או שבר רפאלי כונפה,
[/QUOTE]
איכלס אני שומע נימת זילזול בדבריך? לא ראיתי דיווח שלך על זה שדגמת אותה? יש עניין של כימיה ויש עניין של יופי
מסויים אצל בחורות, כל אחד בוחר לעצמו מה הוא אוהב, ומה הדרישות שלו מבחורה, או לחילופין מה הוא אוהב בה,
ועל מה הוא מוכן לוותר, בחיים לא הייתי הולך לבחורה 3 פעמים אם לא הייתי אוהב את מה שאני רואה, ואיכלס במקום
[/QUOTE]

אתה עושה עליי רושם נורא חביב, אז אני אמתן את התגובה שלי בהרבה
אך עם זאת, אני לא חייב לך כלום, לא דיווח ולא אבטיח, הייתי מדווח שהייתי אצלה, אבל זה היה בדיוק ל5 דקות ואז הלכתי שראיתי את הפרצוף שלה. קבלות על זיונים יש לי והרבה, אני כותב בפורום הרבה לפני שאתה בכלל חשבת להצטרף לא רואה שום צורך להוכיח לך כלום, במיוחד שיש לי כפול הודעות ממך ובטח פי עשר דיווחים.

עם זאת, אני מבין שנעלבת שקראתי לזונה מכוערת, אני מציע שתתמודד ותבין שזה לא אישי נגדך, אלא דווקא נגד התאגיד הבת ימי. עמך אין לי שום מריבה, זאת אומרת אלא אם כן אתה רוצה לענות לי בהודעה מתחכמת.

שא ברכה ידידי,
גיליתי מספר דברים בשהותי בפורום, שתגלה אותם גם אתה תבין למה אני נמנע מלדווח אבל עדיין נותן בסתר.

נ.ב. תנסה לכתוב את השם שלי נכון, זה אף פעם לא מחמיא לבנאדם שצריך לתקן לו שגיאות כתיב.

54
[QUOTE=אכילס]

[QUOTE=חולה חזה עומד]
[QUOTE=אכילס]
[QUOTE=חולה חזה עומד]
הכל בעיני המתבונן
[/QUOTE]

[/QUOTE]
[/QUOTE]

אך עם זאת, אני לא חייב לך כלום, לא דיווח ולא אבטיח, הייתי מדווח שהייתי אצלה, אבל זה היה בדיוק ל5 דקות ואז הלכתי שראיתי את הפרצוף שלה. קבלות על זיונים יש לי והרבה, אני כותב בפורום הרבה לפני שאתה בכלל חשבת להצטרף לא רואה שום צורך להוכיח לך כלום, במיוחד שיש לי כפול הודעות ממך ובטח פי עשר דיווחים.

עם זאת, אני מבין שנעלבת שקראתי לזונה מכוערת, אני מציע שתתמודד ותבין שזה לא אישי נגדך, אלא דווקא נגד התאגיד הבת ימי. עמך אין לי שום מריבה, זאת אומרת אלא אם כן אתה רוצה לענות לי בהודעה מתחכמת.

שא ברכה ידידי,
גיליתי מספר דברים בשהותי בפורום, שתגלה אותם גם אתה תבין למה אני נמנע מלדווח אבל עדיין נותן בסתר.

נ.ב. תנסה לכתוב את השם שלי נכון, זה אף פעם לא מחמיא לבנאדם שצריך לתקן לו שגיאות כתיב.

[/QUOTE]
לגבי השם שלך אתה צודק אז הנה בגאווה גדולה השם המקורי שנישא ברוב עם ובשלטי חוצות תבל "אכילס", ולעניין הזה אני מקווה
שהסיפור נגמר.
אבל הבעיה שלי היא אחרת, אין לי בעיה שאתה קורא לזונה פח זבל, או מכוערת, זה ממש לא מעניין אותי, לא התחתנתי עם אף
אחת מהם, והם עושות לי משהו רק במהלך הפגישה איתם ותו לא, לגבי לנה אני כתבתי שיופי זה בעיני המתבונן בלבד ובעיני היא
בחורה יפה מאוד, אתה באת הסתכלת עליה 5 דקות והלכת, והחלטת שהיא לא יפה, הכל בסדר, זה המבט שלך בעניין היופי
וזה מהמבט שלי בעניין היופי, אני דיווחתי לפני מה שהרגשתי באותה שעה קסומה שהיינו ביחד, כל אחד יעשה עם זה כראות עיניו,
אבל כאשר אתה מצוטט אותי, שאני כותב "הכל בעיני המתבונן" ואתה כותב על זה למתבונן אין סטנדרטים ידידי, אז הביקורת
כן מופנת אלי, כאילו שאני אין לי סטנדרטים, וזה מה שהרתיח אותי, תדבר על זונות מהיום עד מחר, אני אמחא לך כפיים על זה,
אבל אל תצוטט בן אדם ותהפוך את אז לאישי.
אני מקווה שבזה תם העניין הזה, כל אחד יזיין ידווח כראות עיניו, וגם אם לבן אדם לא נראה מה שהוא כתב, אז אפשר להגיד
תמיד מה אתה חושב הפוך ממה שחברו כתב, אבל זה לא צריך להגיע לידי ציטוט דבריו ופגיעה בו.
אהוב כל אדם באשר הוא

56
[QUOTE=החפוז המכני]חולה חזה עומד, אבל נראה שאתה אכן להוט להגן על לא מעט זונות: המדוברת לנה, המכוערת מבן יהודה, קטיה השחוקה...

מה קורה?[/QUOTE]
חפוזי אתה כנראה לא קראת על מה שאני כתבתי לך בנושא של קטיה, והבהרתי את דברי שם באריכות, יש הבדל עצום בעיני
בין להגן על זונות לבין לומר את האמת שלך, אם מתפרש לך הדבר שזה נקרא להגן אז דברי הוצאו מהקשרם והם לא הובנו כראוי,
אני לא מגן על אף זונה באשר היא תהיה, אני מגן על האמת שלי ועל אמיתות הדיווח שלי, ומזה יוצא שאתה חושב שאני מגן על
הזונה עצמה, אם אני הולך לזונה לשעה, ובמהלך השעה הזאת פרקתי אל כל הנאותיי עליה, ולאחר סיום המפגש אני לא
ממהר לטלפון על מנת לדווח על אשר היה, וזה לפי דעתי טעות של הרבה מהחברים כאן, אלא מגיע לבית בניחותא, יושב
וכותב ומנסח את המפגש, כדי שזה יראה טוב בעיני הקורא, וכדי שיהיה עניין לקרוא אותו, ועכשיו לאחר שהבאתי דיווח טוב, ויצאתי
מאוד מסופק ומאושר מאותה בחורה, למה שהחברים כאן לא יהנו כמוני? החברים כאן קוראים דיווחים, חלקם טובים וחלקם לא
הכי משמחים על אותה בחורה, ואותו קורא נמצא בדילמא מה לעשות? ללכת או לא ללכת? אז אני בסך הכל, מביא את דברי
אולי בייתר התלהבות, ומנסה להסביר לאותו חבר קורא, שכן כדאי לו ללכת לאותה בחורה, שכמו שאני נהנתי אני רוצה שגם הוא יהנה,
וראיה לכך, 5 דקות אחרי הדיווח שלי, והתיבה שלי מפוצצת בקשות על אותה בחורה, וברוך השם, אני מפנה את זמני ועונה לכולם
ונותן קישורים וטלפונים, ואם חבר יצא מרוצה מטלפון שאני נתתי לו, או מדיווח שלי, והיה זה שכרי ואני מרגיש סיפוק ואושר עילאי
על כך, אז אם זה נקרא בעיניך להגן, אז לא ידידי, זה להגן על האמת שלך, אין לי, ולא היה שם סנטימנטים לאף בחורה עובדת
באשר היא תהיה, כל הרצון הוא לעזור ועוד פעם לעזור זה הכל.
נ.ב אולי אני קצת מגזים באורך הדיווחים שלי, זה יכול להיות, אבל לצערי אני לא יודע להיות קצר בתחום הזה, אז עמכם קוראי
הנאמנים הסליחה.
אהוב כל אדם באשר הוא

57
[QUOTE=החפוז המכני]חולה חזה עומד, אבל נראה שאתה אכן להוט להגן על לא מעט זונות: המדוברת לנה, המכוערת מבן יהודה, קטיה השחוקה...

מה קורה?[/QUOTE]

הוא בשלב ההתלהבות..
כולנו היינו שם..
יעבור לו.
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

58
חולה חזה שוב שלום, אני לא מעוניין להכנס לכיס האישי שלך אבל אחרי שקראתי כמה מהדיווחים שלך הגעתי בשליפה שאתה מזיין בתשלום כ 4 פעמים בשבוע כל שבוע.... מהיכן הכסף זה המון כסף וידוע לי שאתה כנראה בחור צעיר מאוד (לא יותר מ 30).?

59
חברה תרדו לו מהצורה אני אישית נעזרתי הרבה פעמים בחולה חזה עומד גם בטלפונים וגם בדווחים שלו שהיו מדויקים פחות או יותר
ותמיד יש את הזווית האישית וכל אחד חשוב לו משהוא אחר אז הבן אדם כתב את דעתו על הבחורה והוא רוצה לעזור לחבר'ה אז
מה יש לתקוף אותו? מי שלא חושב כמוהו שיכתוב את דעתו בשביל זה קיים הפורום לא?
אם לא תעמוד על שלך שלך לא יעמוד

60
[QUOTE=חולה חזה עומד]
[QUOTE=אכילס]

[QUOTE=חולה חזה עומד]
[QUOTE=אכילס]
[QUOTE=חולה חזה עומד]
הכל בעיני המתבונן
[/QUOTE]

[/QUOTE]
[/QUOTE]

שא ברכה ידידי,

[/QUOTE]
לגבי השם שלך אתה צודק אז הנה בגאווה גדולה השם המקורי שנישא ברוב עם ובשלטי חוצות תבל "אכילס", ולעניין הזה אני מקווה
שהסיפור נגמר.
אבל הבעיה שלי היא אחרת, אין לי בעיה שאתה קורא לזונה פח זבל, או מכוערת, זה ממש לא מעניין אותי, לא התחתנתי עם אף
אחת מהם, והם עושות לי משהו רק במהלך הפגישה איתם ותו לא, לגבי לנה אני כתבתי שיופי זה בעיני המתבונן בלבד ובעיני היא
בחורה יפה מאוד, אתה באת הסתכלת עליה 5 דקות והלכת, והחלטת שהיא לא יפה, הכל בסדר, זה המבט שלך בעניין היופי
וזה מהמבט שלי בעניין היופי, אני דיווחתי לפני מה שהרגשתי באותה שעה קסומה שהיינו ביחד, כל אחד יעשה עם זה כראות עיניו,
אבל כאשר אתה מצוטט אותי, שאני כותב "הכל בעיני המתבונן" ואתה כותב על זה למתבונן אין סטנדרטים ידידי, אז הביקורת
כן מופנת אלי, כאילו שאני אין לי סטנדרטים, וזה מה שהרתיח אותי, תדבר על זונות מהיום עד מחר, אני אמחא לך כפיים על זה,
אבל אל תצוטט בן אדם ותהפוך את אז לאישי.
אני מקווה שבזה תם העניין הזה, כל אחד יזיין ידווח כראות עיניו, וגם אם לבן אדם לא נראה מה שהוא כתב, אז אפשר להגיד
תמיד מה אתה חושב הפוך ממה שחברו כתב, אבל זה לא צריך להגיע לידי ציטוט דבריו ופגיעה בו.
[/QUOTE]

מוחא כפייהמבחינתי העניין סגור, מתנצל שהעלבתי אותך בהודעתי המקורית, תמשיך לזיין ולהנות.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”