כ מאשה הידועה 1 על 1 ומריאנה החדשה - דף 2 - סקס אדיר

מאשה הידועה 1 על 1 ומריאנה החדשה

11
הייתי עם מאשה במשך שעה.
מאחר ואני יכול להביא אותה הביתה, הייתי צריך להוציא רק על דלק, כי אני לא גר קרוב לבת ים. שילמתי 600. היא הציעה. לא התווכחתי.
הבחורה הזו יודעת להתלבש כדי להבליט את המראה שלה, וזה מאוד עוזר לה (עקבים גבוהים והיא גם ככה 1.70). יש לה חזה די קטן, אבל היא רזה וחטובה, על גבול השרירית, עם ישבן מוצק ועגול, אז מי שאוהב את המראה של מדריכת הכושר, כנראה שיאהב את מאשה.
היא חייכנית ונעימה, אבל אני מסכים עם nani שהשירות שלה קצת פרווה.
למרות שקרתה טעות טכנית, שהרבה בנות היו מוציאות עלי קריזה, אבל אחרי שהסברתי את עצמי, היא סלחה והמשיכה הלאה.
אולי במפגשים עם הרבה משתתפים היא יותר נהנית.
זו הפעם החמישית שלה בארץ, אז הגיוני שסימני שחיקה יתחילו להופיע אצלה.
נשארת בארץ עד 13.6, לדבריה.
תודה לחולה חזה עומד על המספר.
עבורי היא חוויה טובה וחד פעמית.

18
[QUOTE=נבי1982]לא הבנתי למה צריך "פתרון בפרטי" אם היא אישרה לך להעביר את הטלפון?
אשמח להבהרה בנושא.
תודה מראש.
[/QUOTE]
גבר כל מי שאני העברתי לו את הטלפון של הגברת הסברתי בדיוק מה צריך לעשות כדי לא להתקל בקשיים כגון
אלו, החבר היקר לא קיבל את הטלפון ממני אלא דרך שיתוף של חבר אחר, ולכן הוא נתקל בבעיה, ואני בסך הכל
מנסה להוציא אותו מהבעיה שהוא נקלע אליה, יש מבין אחי?
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

20
אכן חולה חזה עומד מסביר וכל הגבוד לו על הפרגון במספרים לחברים כאן.אני לא יחצן שלו (: [QUOTE=חולה חזה עומד]
[QUOTE=נבי1982]לא הבנתי למה צריך "פתרון בפרטי" אם היא אישרה לך להעביר את הטלפון?
אשמח להבהרה בנושא.
תודה מראש.
[/QUOTE]
גבר כל מי שאני העברתי לו את הטלפון של הגברת הסברתי בדיוק מה צריך לעשות כדי לא להתקל בקשיים כגון
אלו, החבר היקר לא קיבל את הטלפון ממני אלא דרך שיתוף של חבר אחר, ולכן הוא נתקל בבעיה, ואני בסך הכל
מנסה להוציא אותו מהבעיה שהוא נקלע אליה, יש מבין אחי?
[/QUOTE]
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”