כ ליזה - סקס אדיר

ליזה

4
ביקרתי היום את ליזה

מצד האמת לא קוראים לה ליזה, בפגישה היא מציגה את עצמה בשם אחר, אבל בגלל שהיא מפרסמת תחת שם ליזה - נשתמש בו לשם זיהוי הבחורה.

תיאום בוואטסאפ. הבחורה פעם ראשונה בארץ, עברית אפס, יודעת מעט אנגלית.

מבקשת 600, אני מציע 500 והיא מסכימה.

וגם בלבן המספר מסתיים 9069

וגם בכתום mb1759290323

התמונות אמיתיות, אבל מלפני כמה שנים + פוטושופ רציני. בתמונות נראית בחורה שברירית, אבל במציאות היא בכלל לא כזאת.

הבחורה עדיין צעירה, לדעתי 25-26 (ולא 23 שהיא כותבת) ומלאה יותר מאשר ברוב התמונות שלה. בחורה גבוהה, 178 לדבריה, די חזקה וחסונה. נראית סך הכל טוב. פנים נאות, שדיים טבעיים יפים.

חברותית, מעניינת בשיחה, מחייכת.

בסקס היא פאסיבית. מבחינתה אני הבוס ואני עושה את מה שאני מחליט. היא לא יוזמת. מחכה להוראות. אבל זה לא אומר שלא נהנית, מרטיבה בכמויות. פשוט כנראה זה הטיפוס שלה.

עם היותה כנועה בסקס יש לה כללים והיא יודעת לעמוד על שלה: אין אנלי, אין רמינג. הזיון אך ורק עם גומי (ספרה שרבים בישראל מנסים לשכנע אותה להזדיין ללא גומי ושאחד כזה היא אף העיפה מהדירה (הבחורה גדולה וחזקה, יכול להיות).

הזיון עצמו מבחינתה ברצון רב. נהנית. גם מציצה חשופה טובה מאוד. היא יכולה למצוץ הרבה זמן ולא מתעייפת.

עושה עיסוי טוב, אבל יותר עיסוי מקצועי מאשר ארוטי.

הבחורה רקדנית במועדון חשפנות לשעבר. יודעת לרקוד בצורה מחרמנת. בקשתי להראות לי. שמה מוזיקה ורקדה תוך כדי שהיא מתפשטת. הדליק אותי מהר.

חסרון - גמירה בפה מאפשרת אבל רואים שלא אוהבת את זה, כנראה ויתור מצידה לרצונם של הלקוחות (אחרת יבואו אליה פחות). בכלל לא כל כך אוהבת כשגומרים עליה, אבל מאפשרת ללא רצון.

עוד חסרון - כנראה מתוך עמידה על הכללים שלה היא מבקשת בנימוס כסף בהתחלה ומזכירה בנימוס שהזמן מתקרב לסיומו.

סיכום: היה נחמד אבל לא התלהבתי. ביקור אחד מספיק מבחינתי. 500 זה מחיר גג עבורה. היא תהיה בארץ עוד כחודש וחצי.

מסקנה נוספת: הבחורות זקוקות ללקוחות, הרבה קובעים איתן (ב600) ולא באים (כך התלוננה). אם אתה עושה רושם רציני שהנה אתה מוכן לבוא היום, עכשיו, בעוד שעה, אבל יש לך אפשרות רק ב500, ואין לה לקוח - היא תסכים. לא תסכים היום - סימן שיש לה מישהו שהבטיח 600. תציע מחר ותעשה רושם רציני. אם אין לה מישהו היא תסכים.

ליזה

9
שלום חברים וותיקים וצעירים .
חוזר לדווח אחרי כמה שנים .
ביקרתי את ליזה והיה נחמד .
מוסרת כתובת מדויקת , נראית בתאם לגילה 27 במדויק.
175 גובה לערך , שיער שחור עם תוספות מולחמות , בחורה קצת גדולה אבל נאה וחיננית ובעיקר נקיה חשוב מאוד למי שעדיין לא הפנים .
שדיים בין C_D . כיף לגעת וללטף את כולה . מקלחת אחד אחרי השני . נשיקות ויאללה לעבודה
זדניצה (מרעום ) יפה ומגרה . מתנשקת ומתמסרת כחומר ביד היוצר . כוס מחבק וסוגר עליך היטב (צעירה).
זיון בכל תנוחה וגמירה מהירה . מורידה את הקונדום מנקה אותי ויאללה מקלחת הדדית . יושבים לקפה (לפני הצהריים).
משוחחים בכיף עוד שבועיים תגיע חברתה בלונדה רזה ומגרה ויעבדו יחד - יחלקו וכזוג .
אחרי חצי שעה חזרנו למיטה - מסאז' כיפי ועברה לעיסוי פה לשון לכל אורך גופי , מתעורר שוב ומזיין אותה בתאוותנות עד לגמירה שניה .
שילמתי 600 כי לא רציתי להוריד לה במחיר.!
קיבלתי יחס VIP עם שעה וחצי (משתלם לשלם ) . היתה גם כימי בהתכתבות . ביקשתי תמונות מהימים האחרונים וקיבלתי במדויק .
שווה לפעם או פעמיים תלוי מה בא לכם באותו יום .
לסיכום 7-8 בכללי .
תודות למדווח הקודם שמסר אינפורמציה שעזרה לנווט אותה כרצוני ...

זיונים זהההה הכל

ליזה

10
הבחורה ענקית.
מעל 1.80.
שמנה.
שיניים צהובות מרוב עישון.
לא שווה יותר מ400.

לא דומה בכלל לתמונות שעברו פוטושופ רציני.
לא סקסית..הזכירה לי ממותה.

תחסכו את הזמן ואת הכסף,
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”