כ דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום - דף 17 - סקס אדיר

דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום

161
[QUOTE=בנצי8]אתמול שקד פרסמה פוסט בפייסבוק, היא כתבה שהתנגדה לחוק בשם חופש העיסוק וליברליזם עד שלביא ורוזין לקחו אותה לבית מחסה לזונות נרקומניות בתחנה מרכזית והיא שינתה דעתה בעקבות הסיורק. לא הופעל עליה כל לחץ מתוך המפלגה. לא שאני חושב שחרמן 123 והאחרים שהחליטו מראש שהדתיים אשמים ישנו דעתם, הם לא בקטע של עובדות אלא בקטע של האמת זה מה שאני רוצה לחשוב אבל זו האמת .ואני מאוכזב משקד, חשבתי שהיא יותר חכמה.[/QUOTE]

אכלו לי שתו לי ... רואים שאת הקריירה הפוליטית שלה היא התחילה בלישכה של נתניהו (לפני ששרה זרקה אותה כי היא לא מרשה להעסיק צעירות יפות בלישכה). למדה ממנו להתקרבן בפייסבוק ולברוח מאחריות.

אגב, מה עם חברי הכנסת שלי מועלם ויהודה גליק. משום מה הפעלתנות שלהם נעלמה בתגובות שלך.

162
[QUOTE=הלקוח]

[QUOTE=בנצי8]אתמול שקד פרסמה פוסט בפייסבוק, היא כתבה שהתנגדה לחוק בשם חופש העיסוק וליברליזם עד שלביא ורוזין לקחו אותה לבית מחסה לזונות נרקומניות בתחנה מרכזית והיא שינתה דעתה בעקבות הסיורק. לא הופעל עליה כל לחץ מתוך המפלגה. לא שאני חושב שחרמן 123 והאחרים שהחליטו מראש שהדתיים אשמים ישנו דעתם, הם לא בקטע של עובדות אלא בקטע של האמת זה מה שאני רוצה לחשוב אבל זו האמת .ואני מאוכזב משקד, חשבתי שהיא יותר חכמה.[/QUOTE]

אכלו לי שתו לי ... רואים שאת הקריירה הפוליטית שלה היא התחילה בלישכה של נתניהו (לפני ששרה זרקה אותה כי היא לא מרשה להעסיק צעירות יפות בלישכה). למדה ממנו להתקרבן בפייסבוק ולברוח מאחריות.

אגב, מה עם חברי הכנסת שלי מועלם ויהודה גליק. משום מה הפעלתנות שלהם נעלמה בתגובות שלך.

[/QUOTE]

אני לא מכחיש את הכעס שלי על חברי כנסת ימנים מהליכוד ומהבית היהודי שהצביעו בעד וגם המתנגדים מפחדים לצאת נגד בגלוי .יש לנו ממשלה ימנית ושרת משפטים ימנית והשמאל הפרוגרסיבי ה"חברתי" מנהל את הממשלה .אני רק טוען ששורש הרוע הוא בפרוגרסיבים והרבה ימנים חסרי חוט שידרה להתמודד ,הם משותקים מפחד ואז רוזין ולביא מנהלות את המדינה. פנחסי היא פרוגרסיבית שתולה במפלגה הזאת.

164

אני חוזר שוב - זה חוק מטומטם שעדיין לא נכנס לתוקף וגם כשייכנס אני לא רואה אותו נאכף. למשטרה אין כוח אדם לאכוף דבר כזה. מי שעקב אחרי הדיונים על החוק בטח שמע שנציג המשטרה הודה שזה בעייתי לאכוף חוק ששני הצדדים לא מעוניינים בהתערבות משטרתית.

מה שיקרה מאוד פשוט: אם וכאשר יעבור החוק המשטרה תעשה קצת רעש(כדי להראות שהם עושים משהו) ותלך - כמו תמיד - על המטרות הקלות והכי בולטות שזה זנות הרחוב ואולי כמה דירות/מכונים ידועים באיזור תמ"י. מי שחושב ששוטרים יתחילו לבלוש אחרי כל מיני תיירות מממבה והאתר הלבן או שיחפשו דירות של פרטיות - חי בסרט. למשטרה כאמור אין כוח אדם לזה וגם ככה הם כורעים תחת הנטל גם בלי החוק ההזוי הזה.
איילת שקד בעצמה אמרה שאין לה כוונה להפליל עשרות אלפי אנשים. גם היא מבינה שעם כל הכבוד לפמיניסטיות ההזויות והדוסים מהמפלגה שלה - אין יכולת להכניס לכלא עשרות אלפי אזרחים או אפילו לפתוח בהליך פלילי נגדם. הפרקליטות פשוט תקרוס.

מה שהכי מדאיג אותי זה עתידו של הפורום האהוב שלנו. מקווה שלהנהלה המסורה שלנו יש כלים משפטיים להילחם בזה. ואם לא - באמת סופה של תקופהבכי. אני כמעט 10 שנים פהApprove. מאוד אוהב את המקוםHug. חבל. באמת חבלבכי. במקרה כזה באמת אצטרף לקבוצת טלגרם שתקום - אם תקום - תחתיו.
zooz

166
[

[/QUOTE]

אני לא מכחיש את הכעס שלי על חברי כנסת ימנים מהליכוד ומהבית היהודי שהצביעו בעד וגם המתנגדים מפחדים לצאת נגד בגלוי .יש לנו ממשלה ימנית ושרת משפטים ימנית והשמאל הפרוגרסיבי ה"Jברתי" מנהל את הממשלה .אני רק טוען ששורש הרוע הוא בפרוגרסיבים והרבה ימנים חסרי חוט שידרה להתמודד ,הם משותקים מפחד ואז רוזין ולביא מנהלות את המדינה. פנחסי היא פרוגרסיבית שתולה במפלגה הזאת.
[/QUOTE]

40 שנה הליכוד מנהל את המדינה אבל ממשיך להתכיין שהשמאל מנהל אותה. אם אתה חושב שמישהו קנה את המשפט "רוזין ולביא מנהלות את המדינה" (לדעתי רוב חברי הפורום בכלל לא יודעים מי שתי הגבירות הללו) אז אתה יכול למכור קרח לאסקימוסים. אגב, גם נבחרת ארגנטינה לא הגיעה לארץ בגלל השמאל וגם הפקקים בכבישים זה בגלל השמאל וגם האיראנים יושבים בסוריה בגלל השמאל.

167
[QUOTE=הלקוח]
[

40 שנה הליכוד מנהל את המדינה אבל ממשיך להתכיין שהשמאל מנהל אותה. אם אתה חושב שמישהו קנה את המשפט "רוזין ולביא מנהלות את המדינה" (לדעתי רוב חברי הפורום בכלל לא יודעים מי שתי הגבירות הללו) אז אתה יכול למכור קרח לאסקימוסים. אגב, גם נבחרת ארגנטינה לא הגיעה לארץ בגלל השמאל וגם הפקקים בכבישים זה בגלל השמאל וגם האיראנים יושבים בסוריה בגלל השמאל.

[/QUOTE]

רק תספר בגלוי לחברים שלך במר"ץ או לא יודע איפה בשמאל, הפרוגרסיבים, יפי הנפש שאתה בעד זנות. צא בגלוי עם זה...

169
לפחות לגבי האתר הלוואי והמנהלים יעבירו לשרת מחו"ל וטובה שעה אחת קודם והמשתמשים ישנו ip למדינה כלשהיא נגדי ]tbh לגרמניה[ עיי תוכנת טנול בייר tunnelbear אני משתמש בזה לראות משחקי כדורגל ולא מושפע ממונפלציות מקומיות על הdns.

ממעיט כעסו מפחית מזונו מרבה תנועתו.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”