אתמול החלטתי לנסות את המקום החדש (יחסית) בתובל 26.
הדס ושחר היו. את הדס כבר ביקרתי יותר מפעם אחת ואף דיווחתי בפוסט הרלוונטי של אתיופיות במכוני עיסוי.
את שחר לא פגשתי, אבל זכרתי שקראתי עליה שמדובר בפצצה ויפה שלא מהעולם הזה. ככה לפחות זכרתי.
אז נסעתי לבקר.
שחר:
נראית סבבה. פנים יחסית נאות. גוף סבבה, בעיקר החזה הגדול והנעים שלה (אם רק הייתה נותנת לגעת בו יותר משניה וחצי).
בסך הכל - נראית אחלה, אבל לא יפהפייה כמו שהדיווחים עליה גרמו לי לחשוב. שוב, ביחס לבנות האחרות במקום - נראית אחלה. מבחינתי , הייתי מגיע לבקר אותה באופן הרבה יותר קבוע, אם לא החלק הבא - השירות.
בסך הכל - נראית אחלה, אבל לא יפהפייה כמו שהדיווחים עליה גרמו לי לחשוב. שוב, ביחס לבנות האחרות במקום - נראית אחלה. מבחינתי , הייתי מגיע לבקר אותה באופן הרבה יותר קבוע, אם לא החלק הבא - השירות.
השירות:
חרא שירות. אומרת שיש בודי ואין בעיה.
בפועל מה שהיא עושה זה לא בודי, ובקושי נוגעת בך. זה בודי בדיוק כמו שעופר שכטר הוא סטנדפיסט (שיסלח לי עופר שכטר).
חוץ מזה כל המהות היא תחושה של מישהי שעושה טובה שנמצאת שם בכלל. מאוד לא נחמדה. מאוד לא נעימה.
בפועל מה שהיא עושה זה לא בודי, ובקושי נוגעת בך. זה בודי בדיוק כמו שעופר שכטר הוא סטנדפיסט (שיסלח לי עופר שכטר).
חוץ מזה כל המהות היא תחושה של מישהי שעושה טובה שנמצאת שם בכלל. מאוד לא נחמדה. מאוד לא נעימה.
כל החוויה לא מינית ולא כיפית.
עושה ביד סתם כשהיא יושבת ליד ובזה נגמר הסיפור. לא לגעת בפטמות. וגם בחזה לא יותר מדי.
עושה ביד סתם כשהיא יושבת ליד ובזה נגמר הסיפור. לא לגעת בפטמות. וגם בחזה לא יותר מדי.
ולא ולא ולא.
גם אם הייתה יפה כמו שחשבתי שתהיה, זה לא היה מצדיק ביקור חוזר, אבל בטח אחרי שראיתי שבסך הכל מדובר בבחורה נאה,
ולא מעבר. לא שווה ביקור נוסף וחבל על הכסף.
גם אם הייתה יפה כמו שחשבתי שתהיה, זה לא היה מצדיק ביקור חוזר, אבל בטח אחרי שראיתי שבסך הכל מדובר בבחורה נאה,
ולא מעבר. לא שווה ביקור נוסף וחבל על הכסף.
נקודה נוספת - בניגוד למקום הקודם בהרצל שהיה מאוד נעים ודיסקרטי, כאן המקום פשוט דוחה, החדרים ברמה מאוד נמוכה והדיסקרטיות על הפרצוף. חבל שעברו מהמקום הקודם.
זהו - למי שרוצה להיווכח בעצמו - שיהיה לכם בהצלחה ושתהנו!
למי שהתלהב מהדיווחים ואמר פצצה ויפה שווה שירות חרא - אז דעו לכם שלא כזו פצצה ולא כזו יפה.
אם מישהו שומע על אתיופית חדשה ומעניינת או סתם אם אופק חזרה - אשמח לשמוע.
תהנו!