כ חני מראשון ידי זהב - דף 13 - סקס אדיר

Re: חני מראשון ידי זהב

121
השבוע ביקרתי שוב את חני המדהימה והסקסית (בפעם השניה החודש)אך הפעם למשך 60 דק' וכמו בפעם הראשונה גם עכשיו זיכיתי למגע ידי הזהב העדינות שלה אשר לא פסחה על שום איבר בגופי תוך ניהול שיחה נעימה ועניינית על הא ועל דא. חני בחורה מקסימה ואיכותית שחווית הטיפול אצלה משאירה רצון לבוא ולבקר אותה שוב ושוב. לבקשתה אין ברצונה קשר עם "בני דודנו" ולכן אנא הימנעו מלצור עימה קשר.

124
חני משלבת אבנים חמות עם מגנטים עם עיסוי הלינגם והשוודי קלאסי רק לטיפולים של שעה ומעלה מבחינת זמן.
השילוב של הלינגם והאבנים החמות יותר מרגיע, מביא הרפיה לשרירים ושקט פנימי ובנוסף מטהר את הגוף מרעלים ומהנה מאוד.
יחס גורר יחס

126
הייתי אצל חני החודש פעמיים אין מה להוסיף יותר מדיי אלופה בכל המובנים עושה מסאז עם אבני בזלת לשחרור חומצות החלב מתאים למי שמתאמן במכון כושר וכד׳ עמדה בזמנים כולל תיאופ זריז בוואט דירה דיסקרטית שלה נקיה ומסודרת כולל מקלחת חמה לפני ואחרי ממליץ בחום.
יודעת לגעת כמו שאף אישה לא תלמד..

127
חני חזרה מחופש והייתי אצלי שוב בלינגם 80 דקות בשילוב אבני בזלת חמות על כל הגוף והיה מדהים.
היא לוקחת רק עד 3 טיפולים ביום ומומלץ לתאם איתה בוואטספ.
עובדת בשעות הבוקר עד השעה 17.
מקבלת בראשל"צ.
המחירים המעודכנים הם: 300 ש"ח ל-35 דקות.
נערך לאחרונה על ידי arielco25 ב 10 ספטמבר 2023, 11:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחס גורר יחס

128
arielco25 כתב: 21 אוגוסט 2023, 10:59 חני חזרה מחופש והייתי אצלי שוב בלינגם 80 דקות בשילוב אבני בזלת חמות על כל הגוף והיה מדהים.
מקבלת בראשל"צ.
המחירים המעודכנים הם: 450 לשעה 80 דקות 700 ש"ח.
המחירים בדיחת העשור ! :-) יש מצב שהכותב טעה בהקלדה.....

129
צוער 1 כתב: 21 אוגוסט 2023, 15:46
arielco25 כתב: 21 אוגוסט 2023, 10:59 חני חזרה מחופש והייתי אצלי שוב בלינגם 80 דקות בשילוב אבני בזלת חמות על כל הגוף והיה מדהים.
מקבלת בראשל"צ.
המחירים המעודכנים הם: 450 לשעה 80 דקות 700 ש"ח.
המחירים בדיחת העשור ! :-) יש מצב שהכותב טעה בהקלדה.....

זה יחצן שלה, מפרסם בכל מקום אפשרי, מי ישמע ידי זהב,
חני הפליצה, וחני שילשלה וחני וחני יאלללה הבנו שאתה לא סתם מפרסם אותה .

130
למי שטוען שאני זה חני. מי שוותיק בפורום יודע מי זה עיסוי_קצף וזוכר את הימים שבהם הפורום החליף כתובת כל כמה זמן כדי לברוח מאלו שרצו לסגור ולחסום אותו.
יחד עם החלפת ההנהלה, כבר לא הצלחתי להיכנס ליוזר שלי ונאלצתי לפתוח יוזר חדש. תקרא את הדיווחים שלי כעיסוי_קצף.
אתה תראה שדגמתי כ-100 מעסות שונות. גם שם כל מעסה שהיה לי כיף איתה וכתבתי דיווח חיובי, ישר קפצו עליי והכריזו עליי כיחצן שלה.
לא עזר לאף אחד שזה היה על כמה מעסות שונות בפיזור גיאוגרפי נרחב.
ממש לא אכפת לי במה מאשימים אותי. כשאני מוצא מעסה טובה, אני נצמד אליה ודואג שכולם ידעו עד כמה היא טובה.
למה ? הרי ללא שיתוף מידע, גם אני לא הייתי מוצא את הטנטריות הכי טובות שמצאתי עד היום.
ולענייננו:
מאז הקורונה, כמות המעסות הטובות והטנטריות בפרט, ירדה פלאים.
אני מבקר את חני כי כיף לי איתה, היא יודעת טנטרה ולינגם, העיסוי ברמה גבוהה ומגע הידיים שלה מדהים.
לגבי המחירים, כולן העלו מחירים. יש גם שוודי קלסי 300 שח ל-35 דקות.
מי שיודע להעריך טנטרה עם מלוא הזמן ללא שמץ של תקתוק, יודע שהמחיר סביר ויש מעסות שלוקחות יותר...
אז בבקשה די עם האשמות היחצנות, מי שיכיר לי טנטרית טובה, אכתוב גם עליה.
נערך לאחרונה על ידי arielco25 ב 10 ספטמבר 2023, 11:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחס גורר יחס

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”