נעים מאד להכיר, אנג’לינה -דיון נעול !
22מי שכואב לו להוציא 600 ש"ח שלא יבוא בכלל, אני אוהבת אנשים איכותיים שאוהבים לפנק את עצמם...
בתגובה שלך כתבת על אנשים איכותיים, לא כל מי שאיכותי הוא אמיד, ולא כל מי שאמיד איכותי. יש המון ערסים מהרחוב שהם עשירים בגלל שהם עושים עסקים בלתי חוקיים..
אני סטודנט להנדסה ואני רוצה להיות איתך אבל המחיר גבוה מידי בשבילי,ואני חושב שאני בן אדם איכותי,מנומס וכו'. אזאין קשר בין איכותי
23טוב אז לאחר הרבה חששות דאגות וחשדנות
החלטתי ללכת על זה אמרתי יאלה כוס אמק 600שקל כפרה
והאמת באת בגישהשל "נו עוד בחורה שרק יודעת לקחת כסף אבל לא לקבל בעדה תמורה מלאה
ואתם שואלים מה היה בטח נכון?
אז קודם כול לגבי החששות הנל טעיתי וטעיתי בגדולללללללללל
הייתי אצלה שלשום לקראת ערבהדריכה אותי להגיע לחוב ביאליק ומשם להדריך אותי אלי הבייתה סבבה לגמרי הגעתי לרחוב ביאליקהיא הדריכה אותי לביתהואגב בית פרטי לחלוטין לא הייתה שום נערה למרות שדלת אחורית כתב ( יכול להיות שהיא לא הייתה בבית אותה נערה שאני באתי אבל לא היה אף אחד)ואוחחחחחחחחחח אוחחחחחחחחחחח ועוד פעם אוחחחח עיניים ירוקות זוהרות כאלה שיער חלק שחור חזה פשוט מטורףף לא שמנהאבל גם לא אנרוקסית מלאוננת בקטנה כזה פשוט מראה סקסי ושאני באתי אני חושב לעצמי בראש ( מרוב שהיא יודעת שהיא כוסית ואני כזה מכוער ליידה היא בטח תתקתק אותי כי באמת חברה לא שאני מכוער אני לא חושב את זה על עצמי אבל הבחורה פשוט פצצה לא נורמלית שזה גורם לחמודים מבנינו להורידגד את הבטחון העצמי על הרצפה פשוט כך)אמרה לי שלום מה נשמע נתנה נשיקה וחיבוק נכנסתי דיברנו איזה חצי שעה על אה ודא מעבר לזה שהיא סקסית ובחורה מאאוד יפיפה היא מאוד שכלתניתוכיף מאאוד לשוחח עימהננתי לה את הסכום והיא התחילה להתפשט כנל גם אניוחברים מציצה האמת ידעתי טובות יותר אבל שמים לב שהיא מנסה ומשקיעה ועושה הכול כדי שאני יהנה ודווקא בגלל זה זה היה טוב
אני לא אכנס לפרטים אינטימים יותר מדי אבל הבחורה פשוטו כמשמעו יודעת לתת את הסחורה מה שנקרא
מה שכן זה לא מתאים לכול אחד אבחל מי שלוקח את הריזיקה ואומר יאלה מובטחת לא הנאה הנאה ושוב הנאה
וכמובן שאני הולך להיות הקבוע שלה בחודשיים הקרובים אין ספק בזה בכללל
תהנו חברים
ולא להקשיב לבולבול
24שמחתי לקרוא את כל השירשור הארוך, במיוחד את הגישה שלך לדברים. אני ללא כל ספק אבקר אצלך, אבל יש לי שאלה: האם אפשר לבוא עם חבר ולבלות אתך ועם שאנל חברתך בצוותא? אני מניח שנסתדר על המחיר, זו רק שאלה של נכונות. שנינו נראים מצויין (רזים וספורטבים), נקיים, אסתטיים ובעיקר רוחשים כבוד רב לנשים. אנא חזרי אלי עם תשובה עקרונית או מפורטת בפרטי.
בכל מקרה, שמחתי לכתוב לך
S.
25אוקיי.
החלטתי לנסות והנה הסיפור.
ראשית אני חייב להגיד לשלא קל להשיג את הבחורה הזו אבל, אולי זה יתרון.
הגעתי אל אנג'לינה לדירתה הפרטית לגמרי. בדלת התגלתה בחורה פשוט מדהימה. צעירה, שחומה, חזה גדול פנים יפהיפיות. לפני שהלכתי הצצתי ע"פ המלצתו של דלת אחורית בתמונותיה של ליב טיילור. דלת שמע - יש לך דמיון אחלה - הן פשוט דומות פרט לצבע העור וגודל החזה.
קצת שיחות הפשרה בסלון ועוברים לחדר. בחדר - תשמעו - הבחורה אוהבת סקס. היא אכן לא רואה יותר מ-3 ביום ככה שהיא כנרה גם נהנית ממה שהיא עושה. המציצה מושקעת (אולי ראתה את הביקורות כאן והשתפרה), מתנשקת ומתחבקת GFE. אחלה סקס - היא מאוד צרה. כאן אני חייב לעצור ולומר שלמרות שהיא נערת ליווי גם כאן כנראה שיש עניין לכימיה עם הלקוח. אני מניח שכמו שאנחנו לא נרצה לזיין בחורה שלא לטעמנו ולא מריחה טוב (אני לפחות לא מסוגל לזיין מישהיא שהיא לא כוסית ועם פנות יפות) ככה גם נערת ליווי יכולה לא להתחבר ללקוח.
בכל מקרה - חוויה לא נורמאלית. לא הייתה לי שום בעיה לגמור פעמיים. הרגשתי כמו בימים הטובים בהם חזרתי הביתה עם איזה כוסית מהבר וזרמנו לנו לתוך הלילה.
נקודה חשובה - היא אכן לא לכל אחד. אני רגיל לרמת המחירים הזו (בחו"ל דרך אגב זה הרבה יותר) אבל אני מבין שלא כולם מוכנים להוציא סכומים כאלה.
אנג'לינה - את מקסימה, תשמרי על צורת העבודה הזו, אל תשכחי שאנחנו עושים סיבוב על הכלי השחור שמחרמן אותך ובבקשה אל תתקלקלי...
26הייתי עם אנג'לינה אתמול לקראת ערב.
אין דברים כאלה. היא נראית מעולה. חזה גדול מאד ועסיסית (הרבה יותר קרובה לרזה מאשר אפילו למלאה). מעבר לזה היא פשוט זורמת אם אתה עושה לה טוב ואין קטע של זמן. פשוט סקס מוצלח.
אנג'לינה - מתי אני נפרד מחברה שלי ואנחנו טסים ביחד לחודשיים של סקס בתאילנד? או שבעצם אני אשכנע את חברה שלי להצטרף
27טוב, ביקרתי היום את אנג'לינה לאחר שלא הצלחתי לכבוש את סקרנותי עקב מה שקראתי כאן בפורום, אני בד"כ לא מדווח אלא אם כן יש משהו מיוחד לספר, הביקור לא היה דבר של מה בכך מפני שהגעתי במיוחד מהצפון.
עכשיו מאוחר ואני קצת עייף כך שלא אכנס לפרטי פרטים, מה שכן, אני יכול להגיד בוודאות שכל מה שהיא כותבת במודעה למעלה לגבי זמן ואופי השירות נכונים לחלוטין, כמו כן גם התגובות שרשמו חברי הפורום האחרים.
הבחורה סקסית בטירוף ואני לא אומר את זה על כל אחת, היחס היה מדהים, אפילו שאיחרתי ברבע שעה מפני שלא הייתי מוכן לפקקים באיילון - עדיין בילינו כשעה ורבע, הפגישה הייתה רגועה ובלי שום לחץ - פשוט היה כיף, כמו שצריך.
אנג'י... הרבה זמן לא נהניתי ככה.. מקווה שניפגש בקרוב
28היי לכל לקוחותי...
ראשית, תודה רבה על כל הפרגונים, בכנות ועם יד על הלב זה הופך את העבודה שלי להרבה יותר כיפית, אם אכן אני מצליחה לגרום הנאה ואני שמה לב שהכיף הוא לא רק מיני אלה גם נפשי... אין מה לעשות גברים יקרים, רובכם מגיעים מתפרקים מינית אבל נשארים גם לדבר ולפרוק את הלב- זה כיף, אכן סטא'ג אמיתי במדעי ההתנהגות על עולמו של הגבר
29שנית, יום וחמישי האחרון שוב נאלצתי לסגור את הפלפון ולדחות את כל הפגישות, אני מתנצלת, באופן רישמי אני יכולה לומר כי מעכשיו אני לבד בדירה כי השותפה- הלא שאנל עוזבת את הדירה, נפרדנו...
אז אתם מוזמנים להתקשר ולקבוע , נשיקות!!!
30אגב , לתקופה של שבועיים לא אהיה לי מחשב
אז לא אוכל לענות להודעות... הפרטיות...