כ מרינה אחות מעשית–טפול אוראלי/אנאלי 35~40 - דף 2 - סקס אדיר

מרינה אחות מעשית–טפול אוראלי/אנאלי 35~40

14

כתבתי לפני כמה דקות דיווח על וקטוריה מרוטשילד 132.לאחר שעזבתי נסעתי למרינה.אישה באמת יפה,חזה יפה,תחת פצצה,נתתי לה את הכסף,אחרי המקלחת התחילה לעשות לי מאסג' ואמרתי לה:לא באתי בשביל המאסג'.לכן התחילה במציצה-עם גומי.אמרתי לה שאני מעוניין בשני אקטים,הסתכלה עליי עם מבט שאילה.אני אומר לה-250 שקל לאקט?ענתה לי-טוב,אם תגמור מהר גם בפעם השניה.בפעם השניה עשתה לי ביד וכבר בסוף כבר דפקו בדלת-אמרה לי,נגמר הזמן.עשתה לי הרפיה עד הסוף והלכתי.

פלוסים-אישה יפה וחמודה,יודעת את העבודה שלה.מינוסים-אין דיסקרטיות,כפי שכתבתי 30-35 דקות דפקו כבר בדלת,לא הספקתי להתקלח אפילו.עובדת שם עוד אישה,ראיתי אותה כאשר עמדתי לצאת,אישה קצת יותר מבוגרת ופחות יפה,אמרה לי שקוראים לה דיאנה.

לסיכום,היה סביר

19

אני גם הייתי איתה.צריך להוסיף שזאת לא דירה פרטית שלה והיא לא מארחת לבד,יש עוד אישה בשם דנה.מרינה באמת אישה יפה,תחת מטריף,אך לא הסכימה לנשיקות צרפתיות וגמירה בפה.אחרי חצי שעה שהייתי איתה,נשמעו כבר דפיקות בדלת.בכל זאת היה סביר

20

יוניקורן ידידי

אחלה דווח , מושקע, מחרמן וענייני כמו תמיד.

בלינק ה-מצ"ב יש דווחים / תגובות קודמים על הגברת ואני חושב שזה יהיה מועיל אם ההנהלה תאחד את כל הדווחים לשירשור אחד.

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=10244& ;KW=%E9%E5%F0%E4+%E4%F0%E1%E9%E0

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”