התגובות שלפניכם הופרדו מדיון אחר ופוצלו לדיון החדש הזה,
עושה רושם שהתופעה המתוארת הינה שכיחה וחזרה מספר פעמים בדיווחים שונים. ועל כן הוקדש לה דיון עצמאי ונפרד.
בכל מקרה אני אתחיל את הדיווחים שלי היום עם אנגלינה.
באמת בלתי אפשרי להשיג אותה אבל תראו איזה פלא אתמול הצלחתי אחרי שבועיים של ניסיונות להשיג אותה. דיברנו כמה דקות ובסוף הצלחתי לקבוע איתה לשעה אחת בצהריים. רק יש לי בקשה אחת קצת מוזרה אמרה. שאלתי מה והיא אמרה לי שנגמרו לה הקונדומים ורצתה לדעת אם יהיה לי זמן לקנות כמה בשבילה.
אני הייתי בפגישה ואמרתי שכשאני אסיים את הפגישה אני אלך ואני אקנה.
היא אמרה סבבה ואמרה לי להיות מתחת לבניין מסוים בדיוק בשעה אחת. אני כמו שאתם מבינים כבר הרבה זמן מעוניין לפגוש אותה אז הגעתי 15 דק לפני וחיכיתי בדיוק במקום שהיא אמרה לי.
בשעה חמישה לאחת אני מנסה בפעם הראשונה לחייג אליה... תא קולי. טוב אין בעיה היא אמרה בדיוק באחד אז אני מחכה.
בשעה אחת בדיוק אני מתקשר.... תא קולי
בשעה אחת וחמישה אני מתקשר... תא קולי
בשעה אחת ורבע אני מתקשר..... תא קולי
בשעה אחת וחצי אני מתקשר.... תא קולי.
אני כבר כולי בעצבים חשבתי שאני קובע עם מישהי איכותית בכל זאת הרבה כסף והרבה הבטחות.
הסתובבתי קצת באזור וחזרתי לכיוון השעה 2 שוב פעם תא קולי.
כמו שמישו אמר פה בפורום ואני לא זוכר את שמו ולכן אני לא יכול לתת קרדיט תמיד הולכים עם עוד שני מספים בכיס.
התקשרתי למיקי ושי כי היתי אצלם פעם ומאוד מאוד נהנתי אבל הם יכלו רק ב17:30 קצת מאוחר לי.
אז התקשרתי לשרון והגעתי אליה אבל זה בדיווח נפרד אצלה בשרשור.
אני ממש ממש לא מבין איך היא יכולה לעשות דבר כזה לא רק הבריזה לי אבל גם קניתי חבילה של קונדומים במיוחד בשבילה. זה ניצול וזלזול וחוסר אנושיות לעשות דבר כזה ללקוח. לכן לא אכפת לי כמה היא כוסית ולא אכפת לי אם היא משפריצה ולכל הכיוונים ולא כלום אני אליה בחיים לא אלך.
מאוחר יותר התקשרתי והשארתי הודעה וביקשתי שהיא תחזור אלי להסביר מה קרה אבל אין קול ואין עונה ( אחרי עוד כמה נסיונות כושלים במהלך הים). האמת אם היה באמת מקרה חירום לא היה אכפת לי שהיא מבריזה לי רק שתגיד. והיה לה את המספר שלי. שלחתי לה פה בפורום, דיברנו בטלפון ממספר לא חסוי וגם בהודעה השארתי אותו. זה ממש חוצפה.
אני הייתי מקווה שהנהלת הפורום תבדוק את הנושא כי היא הרי מוגדרת אצלם כבחורה עובדת (באמת עובדת--- על לקוחות) ותוריד את הפרסומים שלה כי כנראה שהיא רמאית או אפילו לא קיימת...
ולהמשך הסיפור עוד מעט אצל שרון.....
[/QUOTE]
אחי....למה אתה באמת חושב שהיא תחזור אליך ותתנצל או משהו בסיגנון?
חחחח...הצחקת אותי אחי.
הבחורות האלה,בעיקר הישראליות שנראות טוב ועובדות באופן עצמאי,לא רואות אותנו כבני אדם...אלא בסה"כ כמספרים ותו לא.
האמת,אין לך לצפות ליחס אחר.
אמרתי את זה מקודם,ואני אגיד את זה שוב..למרות שבטח זה יעצבן פה כמה אנשים.
אנחנו בתור לקוחות ,נחשבים למיץ של הזבל בעיני הבחורות שעוסקות בזנות.(אני לא מדבר על בחורות שעובדות עם סרסור,או עם מכון,או כאלה מסוממות...ששם אין ברירה....הן צריכות לשרת אותך)--אני מדבר על הבחורות האלה מהסוג של אנג'לינה---ישראלית,חכמה,כוסית . מבחינתה,אנחנו המיץ של הזבל. (כי בת'כלס כבר אמרתי---אין שום סיבה בעולם לבחור לא נשוי ללכת ולשלם 600 ש"ח על זיון. אלא אם כן לא הולך לו עם בחורות.....או שהוא סובל מדימוי עצמי נמוך ושלל דברים מהסוג הזה)
לכן,איך אתה מצפה שאנג'לינה תתייחס אליך אחי? (וזה לא משנה. אתה יכול להיות מנהל שעושה 70,000 ש"ח)---מבחינתה אתה לא שווה התייחסות.
אז מתי שיוצא לה,היא תענה לך..תקבע איתך..ואם יבוא לה היא תשכב איתך.(לא מתוך הנאה ממש)
ואם לא בא לה...אז היא פשוט לא תדפוק יותר מידי חשבון.
זה מעצבן מה שהיא עשתה לך...אבל ראבק...אל תצפה שהיא תחזור אליך בטלפון ועוד תתנצל..חחחחחחח
אתה בסה"כ מספר בשבילה. (מה גם,שדי נחמד להתנקם בנו ככה הגברים...על החרמנות ועל האפסיות שלנו...כאשר מדובר בבחורה..חח
תחשוב על זה אחי...ושיהיה בהצלחה.
אגב,אני בטוח שנהנית עם שרון.(אבל אני לא דיברתי על שרון. אני דיברתי על אנג'לינה ודומיה)
ביי