כ אורטל GFE+רימינג+ לגמור על הפנים[+תמונות] - דף 2 - סקס אדיר

אורטל GFE+רימינג+ לגמור על הפנים[+תמונות]

11

וואווו גמירה על הפנים זה התחביב מס' 1 שלי, מה שהכי מדליק אותי. בקריירה הארוכה שלי נתקלתי ב 5 בחורות שהסכימו לזה, 4 מתוכם זה היה חד פעמי, אבל היתה רוסיה אחת במכון ה 101 המיתולוגיזה היה בערך בשנת 2000 שהייתי הולך אליה פעמים בשבוע במשך 3-4 חודשים בשביל גמירה על הפנים, קראו לה לאדה, גמרתי לה על הפנים בערך 20-30 פעמים. היו זמנים מטורפים שכבר לא יחזרו.

13

דוקא הגיוני. יש בחורות שמאד ליברליות בכל הדברים החיצוניים, ומה כבר ההבדל בין לקבל שפריץ לחזה לבין לקבל שפריץ ללחי כל עוד היא מגינה על העיניים עם משקפי ים ? לעומת זאת בתוך הפה זה כבר טעם שלא נעים לה, תחושת בחילה או חנק ופחד שתבלע בטעות קצת ותסבול מהרגשת בחילה.

14

הבחורה הזאת אורטל היא בטח בחורה מסכנה שמישהו או החיים האומללים שלה בשיתוף פעולה שלכם !!
הביאו אותה למצב המשפיל והבזוי הזה שהיא צריכה לאפשר לפרימיטיבים שכמותכם לגמור לה על הפנים.

איכסה, כל האשכול הזה וכל מי שמשתף פעולה איתה אשם לא פחות ממנה להיתדרדרות המוסרית שנמצאת בתאוצה כמו כדור שלג ענקי.

אתם וכל הקישקושים שלכם כאן בפורום, פשוט לא רמה !

לא ! לא ! ושוב פעם לא !

15

למה משום מה יש לי הרגשה ש"בחורה עם כבוד" זוהי ה"דבה" מחולון???!!! (מעיין).

פעם שהייתי אצלה ביקשתי לגמור לה על הפנים והיא ממש לא הסכימה אבל סחבק לא פראייר וגמר לה על הגב שהיינו בדוגי,היא תפסה עליי קריזה כמו מטורפת ,זה היה בשבילה סיוט,ואגב,המטען היה רב עוצמה...

19LOLx82009-1-27 20:39:59
" אין הבדל בין זונה של 1000 שקל וזונה של 50 שקל - שתיהן זונות "

16
[QUOTE=בחורה עם כבוד]

הבחורה הזאת אורטל היא בטח בחורה מסכנה שמישהו או החיים האומללים שלה בשיתוף פעולה שלכם !!
הביאו אותה למצב המשפיל והבזוי הזה שהיא צריכה לאפשר לפרימיטיבים שכמותכם לגמור לה על הפנים.

איכסה, כל האשכול הזה וכל מי שמשתף פעולה איתה אשם לא פחות ממנה להיתדרדרות המוסרית שנמצאת בתאוצה כמו כדור שלג ענקי.

אתם וכל הקישקושים שלכם כאן בפורום, פשוט לא רמה !

[/QUOTE]

בחורה עם כבוד ???????????????????? לא ניכנס לזה ... אבל את נכנסת לפורום זיונים וסקס בתשלום.

ואם כבר אז לידיעתך נגמרו ימי הסחר והימים שמכריחים בחורה לעשות דברים בעל כורחה.
אולי יש שרידים עדיין בפינות אפלות, אבל לא התופעה הרווחת בהחלט.

בתחרות שקיימת בשוק ונכון שגם הביקוש מדרבן את ההיצע כל אחת בוחרת את מה שטוב לה, מה היא מוכנה לעשות ומה היא לא מוכנה לעשות. מה קל לה ומה קשה לה, מי שבוחרת להיות זונה מקבלת חלק מהדברים שנילווים לייצור ההכנסה הלא קונבנציונאלית תוך הסכמה מראש לקווים וגבולות אותם היא מוכנה או לא מוכנה לעבור.

תעשי טובה ואל תטיפי לנו מוסר במעוז שלנו ואל תחליטי בישבילנו ובישבילה מה מעמיד לנו ומה מגדיל לה.

ואם תרצי הצעה לא מגונה ... שלחתי לך כבר הודעה פרטית.

שש

18

בקשר לבחורה עם הכבוד, אבל עם כל הכבוד אני מצטרף לדעתו של שגליהו.

אף אחד כנראה שלא מכריח את הבחורות ואם טוב לה אז למה שלא יהיה טוב גם לנו ? אני אישית לא כל כך נמשך לגמירה על הפנים אבל עם כל הכבוד זה פורום דיווחים על זונות. באותה מידה יכולת להיתרעם על גמירה בפה וכדומה

אני מניח שיש גם בנות שאוהבות את האקט ועוד לקבל על זה כסף, אז מה הבעיה ?

אפשר לעבוד על חלק מהאנשים ,חלק מהזמן

אבל אי אפשר לעבוד על כל האנשים,כל הזמן !!

חזור אל “סינון סקס מרוכז”