כ גו’ליה מדיזנגוף | דיון ישן [עברה...] - דף 7 - סקס אדיר

גו’ליה מדיזנגוף | דיון ישן [עברה...]

61
סיפור שמתחיל באכזבה ונגמר בהנאה גדולה
כחובב מסאג'ים + אקסטרות מושבע, קראתי כאן על ג'וליה מדיזינגוף 184 והחלטתי שחובה עליי לגשת ולראות הכצעקתה

נדלקתי על האופציה של גמירה בפה (עבר הרבה זמן), וידאתי שהיא עובדת (לא נתנו לי לקבוע תור) וזרמתי.

למי שלא מכיר (כמוני עד עכשיו) יש חניון במרחק הליכה על ארלוזרוב, בין דיזינגוף לבן יהודה (25 שח, יכל לחסוך לי חצי שעה של סיבובים)
המקום מבחינתי די דיסקרטי - הכניסה מאחור ואפשר להמתין בחדר מרווח או מאחור בנישה שבין הבניינים.

כשהגעתי ג'וליה הייתה עסוקה המתנתי כ20 דק, כשהיא באה לקרוא לי הופתעתי לרעה...

איך לומר בעדינות חבר'ה היא לא יפה בלשון המעטה! (אני לא מומחה אבל נראה לי שהיא עברה יותר מדי ניתוחים).

נכנסנו לחדר (די ספרטני אך נקי), מאוד נחמדה, התקלחתי ונשכבתי על הבטן.

מסג' טוב, אפילו טוב מאוד, קצת מהיר אך חזק ויסודי.

כשהיא התישבה עליי ערומה כמובן, כדי להמשיך בגב העליון, והרגשתי את הטוסיק העגול והנעים שלה והחריץ,

סף החרמנות שלי התחיל לעלות (והמסג' הפסיק לעניין כדרכו של עולם) רק חסרה לי מאוד מראה שהייתה מאפשרת

לי לצפות במחזה...

כשג'וליה אמרה לי להסתובב רק אז ראיתי מה הפסדתי - איזה כוסית!

טוסיק מדהים, עור חלק, רזה ומחוטבת (אומרת בת 33 - בגוף נראית 20 וקצת) חזה סיליקון שנופח יתר על המידה הקומפקטית שלה לדעתי (נראה קצת כדורי) אבל את הטוסיק כבר הזכרתי?!

מיד וללא שליטה התחלתי לחפור לה עם הלשון בשבלול (כמעט ועשיתי לה אפילו רימינג - כלכך התלהבתי מהמראה האחורי שלה) תוך ליטופים של הגוף המדהים הזה.
בשלב הזה כבר קיבלתי תחושה שיהיה מצב לאורלי אבל...

באחת הפעמים 'שעליתי לנשום', היא החליקה קדימה והתחילה בתנועות החלקה עדינות עם הכוס שלה על הזין הניצב שלי, אין לי מושג מה עוד היא עשתה בשלב זה כי לפני שהספקתי להגיד ג'ק רובינסון...
החיילים החרוצים יתר על המידה שלי הסתערו החוצה מהקנה לחלל האויר - וככה אני נראתי מיד אחרי.

עזרה לי להתקלח, וטוב שכך כי אם לא אין סיכוי שהייתי מצליח להוריד את השמן הזה מהגב, עוד קצת ליטופים
וקירבה פיזית נעימה אך השיא כבר היה מאחורינו.

אפילוג

התלבשנו ונפרדו כידידים, נשיקת פרידה,טיפ והבטחה מצידי לחזור.
מודה לכם יקיריי על ההמלצה, נהנהתי מאוד, קיבלתי זמן מלא, יחס אישי, מסג' מפנק ואחלה HAPPYEND

RoadRunner ממליץ!
חייב לרוץ...

64

חבל לכם לפספס את ג'וליה כל תיאוריו של UNICORN היו נכונים לגביה . רק דבר אחד שרציתי להוסיף . אל תתנו למראה הקריר שלה בהתחלה להוריד לכם את החשק או לוותר . ברגע שהיא איתכם בחדר היא עושה סוויץ רציני והופכת לבחורה מאוד לבבית .

החיים הם מה שאתה עושה מהם

66

שלום לכל החברים

אני לא מרבה לדווח אני לא כלכך טוב בתיאורים כמו ידידינו יוניקורן .

בכל מקרה כבר שבוע שאני לא פעיל (החורף הגיע ואיתו הכאב גרון) אז החלטתי לעצור את עצמי , בכל מקרה היום החלטתי לפנק את עצמי במסאג' אצל ג'וליה .

בהמלצת החברים הייתי כבר אצלה פעם אחת לפני חודש +- והיה מצויין כמו שכבר שמעתם ככל שמרבים ללכת ככה השירות משתפר (האמת שזה נכון בדר"כ אצל כל הבחורות העובדות)

הגעתי 10 ד' אחרי שוידאתי שהיא שם ולא חיכיתי דקה היא פשוט היתה שם מוכנה לטיפול , כמו שאתם יודעים המראה של ג'וליה סופני במיוחד במיוחד התחת שלדעתי היפה ביותר שאני נתקלתי בו ותאמינו לי שיש לי ניסיון רב בנושא .

היא קיבלה אותי בחמימות והחלטתי שהפעם אני אנסה את הטיפול המלא , אגב לפני שאתאר מה היה אני חייב לציין 2 פרטים מעניינים מאוד .

1. בכניסה בלובי ישבה בחורה עם חזה ענקקקק פשוט לא יאמן ונראה טבעי לרגע חשבתי לבגוד בג'וליה אבל נזכרתי בתחת שלה אז ויתרתי , בכל מקרה היא היתה בלונדינית לא כלכך יפה עם חזה ענק וטבעי (אין כאלה מסיליקון) מבנה גוף סקסי (לא רזה - לכל אוהבי הרזות היא לא בשבילכם ) בכל מקרה אני לא יודע איך קוראים לה אבל שווה דגימה במיוחד לאוהבי החזה הגדול ! .

2. בדרכי לחדר הטיפולים עמדה בחורה כוסית על בלונדינית רזה (לא ראיתי את הפנים היא עמדה עם הגב אלי ) אבל פשוט מאחורה היא נראתה חבל על הזמן , גם פה אני לא יודע איך קוראים לה אבל היא בהחלט שווה בדיקה .

בכל מקרה אם מישהו מכיר או ניסה אשמח לשמוע פרטים .

לגבי ג'וליה ,

הטיפול שלה הפעם היה קצת שונה במיוחד בסיום .התחלנו בעיסוי תיאלנדי כמו שרק היא יודעת לעשות , האמת שלא קיבלתי עיסוי כזה אצל אף אחת מלבדה ומלבד תאילנדית בתאילנד לפני 4 שנים בערך .

היא פשוט מעסה לך את כל הגוף עם שמנים ומחליקה את העור פשוט תענוג !

לאחר העיסוי היא עוברת לבודי מסג' ומחליקה על הגוף עם התחת שלה לאורך כל הגוף פשוט סופני, לאחר מכן מסתובבים ועוברים לחלק האומנותי .

זה מתחיל מנשיקות לוהטות ואח"כ תוך כדי הלהיטות (זה לא היה צפוי) היא מלבישה אותו בכיסוי ועוברים לסקס סופני שפשוט תענוג ,במיוחד עם הגוף הקטן והחזה החמוד ממש הרגשתי אותה חבל על הזמן .

תוך כדי הסקס החלפנו כמה תנוחות גם התנוחה האהובה עלי שהיא שוכבת על הבטן ואני מרביץ בה מאחור נזכרתי בפעם האחרונה ואיך זה היה והחלטתי שאני חייב לשחזר .

עצרתי את עצמי מלגמור (תאמינו לי זה לא היה פשוט בכלל במיוחד אחרי שבוע שלא עשיתי סקס זה היה קשה) הוצאתי אותו החוצה לאיוורור והיא מצידה הורידה את הכיסוי ומיד התחילה למצוץ אותו באדיקות , אני מצידי שולח אצבעות לכיוון התחת החלומי ומנסה לנעוץ בו אצבעות בקושי .

ואז עוברים לפוזיציה המיוחלת שהיא כמובן מצב של 69 שכל המערכת המעוצבת מונחת לה מול פני . אני יורד לה ומוצץ לה את כל השבלול ועושה לה רימינג פשוט לא יכולתי לעמוד בגירוי . היא מצידה מוצצת ועושה לי תוך כדי מסג' לפרוסטטה ופשוט אחרי דקה גג שתיים אני משפריץ לשמיים יצא חרוז .

אחרי שזה נגמר היא מזמינה אותי למקלחת , מתקלחים ביחד (לא היתה פעם נוספת, האמת שלא ניסיתי הייתי גמור מהפעם הראשונה ) בכל מקרה יצאתי מאושר ומסופק .

זהו הדיווח שלי , אני מקווה שהוא מספק אני אשתדל להוציא דיווחים נוספים חדשים שאתחזק ואחזור לפעילות מלאה , אגב ברצוני להודות לידידינו יוניקורן שהמציא את ג'וליה מחדש (לפחות בשבילי) אני אמשיך להקשיב לעצותיך .

שיהיה שבוע מקסים לכולכם ו

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”