כ חיילת בת 19 מדניה -רחוב משה סנה - דף 2 - סקס אדיר

חיילת בת 19 מדניה -רחוב משה סנה

15

חחח מה זה החרטה הזה??? כמו שצביקה הדר היה נוהג לומר(ג'וגו' חלסטרה). זה בולשיט אחד גדול. חבל על הכסף ועל הזמן. אתם כניראה נאיבים יותר מידי שמאמינים לכל פירסומת שבחורה מפרסמת או אומרת בטלפון. אולי היא בת 25 ביכלל וסתם אומרת שהיא חיילת רק בשביל להרוויח כסף?! ועוד שזה תעריפים של מכון ליווי. אני אשתדל לימצוא לכם מישהי מהקריות אעשה מאמץ אדיר.

להישתמע בקרוב.

סקס332009-5-14 1:48:0

17

i have never tired but it is funny that she is using the same pictures of a moroccan origin girl that was discussed in other thread. obviously there are not real pictures. by the way it seems pretty rare of find real pictures, although in other parts of the world they do put real pictures pretty much as standard practice. when NESHOT ISRAEl will understand that this is the right way to provide loyal customers

-----------------------------life is full of beautiful surprises

use them for your advantage

20
הובחן ,אני דגמתי אותה. היא באמת נחמדה מאוד אבל תצפו לגוף פצצה. היא ניראת בסדר ,נאה אבל אין לה חזה גדול יש לה חזה קטן. היא מצצה לי בלי קנדום ואהיה אפשר לעשות איתה מספר תנוחות.

לסיכום ,היא אישה נחמדה בגיל שהיא ציינה בערך ,מראה שלה נאה ואפלו חטוב אבל אין לה חזה ,שרות טוב היא נתנה לי.
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”